anemos 0 Report post Posted February 7, 2009 σκεφτεται να ανεβει κανεις καθημερινες?? θα ριξει και φρεσκο χιονακι. Quote Share this post Link to post Share on other sites
diva 0 Report post Posted February 8, 2009 99,9999999999999999999% θα ανέβω την Τετάρτη με Ski Bus. Άλλος??? Quote ο χρόνος δεν μας αλλάζει, μας αποκαλύπτει... Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted February 8, 2009 99,9999999999999999999% θα ανέβω την Τετάρτη με Ski Bus. Άλλος??? Ο... χιονιας! Η προβλεψη δειχνει χιονι με χαμηλες θερμοκρασιες για Τεταρτη. Οψομεθα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted February 8, 2009 Εγώ μπορεί να παίξω την Τρίτη, ανάλογα με τον αέρα. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted February 8, 2009 Εγώ μπορεί να παίξω την Τρίτη, ανάλογα με τον αέρα. +1 Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
anemos 0 Report post Posted February 8, 2009 παει για τριτη η βαλιτσα.τριτη κ παρασκευη προς το παρον φαινονται οι καλυτερες μερες. Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemos 0 Report post Posted February 9, 2009 αυριο τριτη και ο θεος βοηθος.θα ειναι κανεις πανω?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted February 9, 2009 Apoplanitarxis,foux...ο Λαππας ειναι ακομη υπο σκεψην...Αλλοι? Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted February 9, 2009 Εγω αλλά δεν έχω μεταφορικο πάλι.. Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,261 Report post Posted February 9, 2009 καλό σκι παιδιά. Είμαι αισιόδοξος για αέρα. για μένα αποχη Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
diva 0 Report post Posted February 10, 2009 Ακύρωσε το δρομολόγιο ο Κλαουδάτος... μάλλον δεν λέει και ο καιρός, εεε?? Quote ο χρόνος δεν μας αλλάζει, μας αποκαλύπτει... Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted February 10, 2009 ναι Ιωάννα, θα έχει αεράκι, next time Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
geoka 0 Report post Posted February 11, 2009 χθές ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ παρνασσό,απίστευτος ήλιος,καθολου αέρας,λίγος κόσμος,με μία λεξη ηταν ΣΟΥΠΕΡ!!!αν ειχαμε φάει+λιγοτερες τουμπες+δεν πόναγε ολο μας το σωμα σημερα θα ηταν ακομα καλυτερα αλλά που θα πάει θα μάθουμε+εμεις.... :LOL: Quote Share this post Link to post Share on other sites
peni 21 Report post Posted February 12, 2009 Kάποιοι περιμένουν με ανυπονυσία να δουν videakia απο Παρνασσο στις 10/02/09... ....Ποιοι ήταν εκείνη την μέρα επάνω....??? Οοεεεωωωωω!!!!!!!!! εεεε PID ??? Μήπως ξέρεις εσυ κάτι??? Τι θα γίνει ??? Θα ανεβάσεις κανένα videaki???..... Πάντως μου είπαν οτι αν δεν βάλεις τα videakia θα σε πάνε στην " Τρίπολη" λένε!!!! Τι εννοούν άραγε?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
PID 0 Report post Posted February 12, 2009 χμμμμ.... προσπαθώ ρε γμτ από χθες και δεν ανεβαίνει με τίποτα στο youtube το ρημάδι...δεν ξέρω γιατί Δε σού'πανε τι εστί "Τρίπολη" ε? Δεν πειράζει....θα τους φτιάξω εγώ! Εδιτ: τα κατάφερα επιτέλους.... http://www.snowclub.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry157800 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Maryblue 0 Report post Posted February 15, 2009 θα ανεβω εγω αυριο! αν δειτε μια κοπέλα με δαμασκηνί μπουφάν και snowblade θα ειμαι εγώ με λένε Μαρία! see you on the mountain! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nani23 0 Report post Posted February 16, 2009 Καλησπερα.Θα ανεβω αυριο(Τριτη) Παρνασσο.Οποιος θελει να τα πουμε ας στειλει pm... Quote Share this post Link to post Share on other sites
T-DRIVER 27 Report post Posted February 16, 2009 Αυριο θα ανέβω και εγώ γιατί έχω λυσσάξει (ήμουν άρρωστος) και έχω στερητικό σύνδρομο!! Quote ski is talking to god!! Share this post Link to post Share on other sites
zero 0 Report post Posted February 17, 2009 χθες δευτερα φοβερη μερα,χωρις πολυ κοσμο,εναλαγες του καιρου μεχρι τις 12.30 ηλιος, απο κει κ περα μας εκανε νερα με καποια κλεισιματα,ομιχλη ψηλα και λιγο χιονακι για το καλο για καμμια ωριτσα με αποτελεσμα να το εχει στρωσει στο παρκιν. Μονο αρνητικο το στρωσιμο των πιστων,δεν ηταν αυτο που μας ειχε συνιθισει ο παρνασσος με αποτελεσμα μετα απο λιγο+με συνδυασμο το φρεσκο που επεφτε να γινει χωραφακι.. Quote 5..4..3..2..1..zero.Operation has been terminated... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 17, 2009 Μονο αρνητικο το στρωσιμο των πιστων,δεν ηταν αυτο που μας ειχε συνιθισει ο παρνασσος με αποτελεσμα μετα απο λιγο+με συνδυασμο το φρεσκο που επεφτε να γινει χωραφακι.. Πράγματι χτες κάτι δεν πήγε καλά με το στρώσιμο. Το πρωί ο Περικλης ήταν αεροδρόμιο από μακριά αλλά είχε κυματάκια raffles όπως κατέβαινες. Μάλλον ήθελαν και δέυτερο πέρασμα. Καλά για το απότομο του Ηρακλή ας μη πούμε αυτό είναι μοντέρνα τέχνη δεν είναι στρώσιμο. Φρέσκα και δύσκολα χιόνια βέβαια αλλα...οι ξένοι πως κάνουν αεροδρόμια με φρέσκα χιόνια? Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted February 17, 2009 ...Φρέσκα και δύσκολα χιόνια βέβαια αλλα...οι ξένοι πως κάνουν αεροδρόμια με φρέσκα χιόνια? Ξερω γω ρε παιδακι μου... μαλλον εχουν πιο ευκολα χιονια ...και δεν ειναι και τελειοι... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted February 17, 2009 (edited) παντως ακομα και με αυτες τις ατελειες του στρωσιματος εγω βρισκω την ευκαιρια να το διασκεδασω κανοντας αλματακια μεταξυ τους.... τρανταχτο παραδειγμα η Σαχαρα το Σαββατο... ρε μπας και ειμαστε γκρινιαριδες ?? Edited February 17, 2009 by Pefto_kai_Matheno Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
lucky 0 Report post Posted February 22, 2009 παιδια οποιος εχει χρονο και κεφι ας μου πει για μονοημερη παρνασσο.εφτιαξα το αμαξακι και ειμαι ετοιμος.βεβαια πολλους ανεμους βλεπω.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
brucelee 0 Report post Posted February 22, 2009 Τεταρτη(25/02) θα παω παρνασσο με skibus οποιος θελει και μπορει ερχεται............ Quote just an… invisible snowboard Share this post Link to post Share on other sites
Maryblue 0 Report post Posted February 22, 2009 φτουυυυ μπορούσα να πήγαινα αυριο αλλά δεν ειχε δρομολόγιο ο Κλαουδάτοοοςςς,... (πηρα τηλ στις 9.50... το βράδυ) φτουυυυυυυυυυυυ μάλλον για πέμπτη ή παρασκευή με βλέπω! ε τότε θα έχει δρομολόγιο φαντάζομαι. ανεβαίνει κανείς με αυτοκίνητο Παρασκευή για μονοήμερη ? Quote Share this post Link to post Share on other sites