brucelee 0 Report post Posted February 13, 2009 Καλημερα Λεγομαι γιωργος και ειμαι απο τον πειραια.. Εχω κανει snowboard μονο 2 φορες μεχρι τωρα αλλα εχω κολλησει πολυ ασχημα. Το προβλημα ειναι οτι απο την παρεα μου δεν ασχολειται κανεις με τετιου ειδους αθληματα και δεν εχω παρεα να πηγαινω... Οποτε θα χαρω πολυ αν μπορεσω να γινω μελος ωστε να ερχομαι σε ολοημερες εκδρομες..και να σας γνωρισω φυσικα!! Ευχαριστω Quote just an… invisible snowboard Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted February 13, 2009 Καλώς όρισες Γιώργο από τον Πειραιά! έτσι είναι στο snow club θα βρεις παρέα ατο βουνό (και εγώ για τους ίδιους λόγους ήρθα) στην κυριολεξία όπως είπε ο Korn (νομίζω) στον Βασίλη (Arcas) θα φωνάζεις snow club και θα γυρνάει όλο το βουνό αλλά για να μην ξελαρυγγιάζεσαι ... έλα καλύτερα σε μια συνάντηση! Βιβή (από Αίγινα το 1/2. Τι θέλουμε εμείς τα παιδιά της θάλασσας στα βουνά και στα λαγκάδια;; Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
brucelee 0 Report post Posted February 13, 2009 Καλώς όρισες Γιώργο από τον Πειραιά! έτσι είναι στο snow club θα βρεις παρέα ατο βουνό (και εγώ για τους ίδιους λόγους ήρθα) στην κυριολεξία όπως είπε ο Korn (νομίζω) στον Βασίλη (Arcas) θα φωνάζεις snow club και θα γυρνάει όλο το βουνό αλλά για να μην ξελαρυγγιάζεσαι ... έλα καλύτερα σε μια συνάντηση! Βιβή (από Αίγινα το 1/2. Τι θέλουμε εμείς τα παιδιά της θάλασσας στα βουνά και στα λαγκάδια;; Ευχαριστος να ερθω.Αλλα πως θα κανονιστει κατι τετοιο?? Quote just an… invisible snowboard Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted February 13, 2009 γεια σου bruce lee tsaky tsan εδω η μαυρος νιντζα καλως ηρθες στην σχολη Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted February 13, 2009 καλως ηρθες Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted February 13, 2009 Καλως ηλθες Γιωργο Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted February 13, 2009 Καλωσήλθες, Γιώργο! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted February 16, 2009 Kαλώς μας βρήκες! Πληροφορίες για την επόμενη συνάντηση εδώ Ρούλα Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
jeetkunedo 0 Report post Posted February 25, 2009 Καλωσήλθες, Γιώργο και πολύ ωραίο nick εγώ παλιά είχα το Bruce Ski!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 229 Report post Posted February 25, 2009 Brucelee ο ένας,Jeetkunedo ο άλλος,...μου φαίνεται οτι είστε και οι δυό,αλλουνού "κολλήματος"και όχι του χιονιού. Καλώς ήλθατε και οι δύο! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
brucelee 0 Report post Posted February 27, 2009 (edited) Brucelee ο ένας,Jeetkunedo ο άλλος,...μου φαίνεται οτι είστε και οι δυό,αλλουνού "κολλήματος"και όχι του χιονιού. Καλώς ήλθατε και οι δύο! Σιγουρα ειμαστε κολλημένοι και οι δυο με το χιονι αλλα και με το αλλο.... χαχαχαχ Edited February 27, 2009 by brucelee Quote just an… invisible snowboard Share this post Link to post Share on other sites