ALCATRAZ 6,828 Report post Posted June 29, 2004 TΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ Ναι = Όχι Όχι = Ναι Εχω πονοκέφαλο = Ούτε να το διανοηθείς... Λυπάμαι = Θα με θυμηθείς Χρειάζομαι = Θέλω Αποφάσισε εσύ = Η σωστή απόφαση είναι προφανής Κάνε ότι καταλαβαίνεις = Αυτό θα μου το πληρώσεις Πρέπει να μιλήσουμε = Έχω να σου κάνω παράπονα Φυσικά κάν' το άμα θέλεις = Μη το τολμήσεις να το κάνεις Δεν τσατίστηκα = Φυσικά και τσατίστηκα! Είσαι και πολύ άνδρας = Μήπως είναι καιρός να ρίξεις κανένα ξύρισμά ; Σήμερα είσαι πολύ ευγενικός μαζί μου = κάποια πουστιά έχεις κάνει... Σβήσε το φως = Έχω κυτταρίτιδα Η κουζίνα δεν με βολεύει καθόλου = Θέλω καινούριο σπίτι / διαμέρισμα Aκουσα έναν θόρυβο = Έχω καταλάβει ότι σε πήρε ο ύπνος Μ' αγαπάς; = Θέλω να σε ρωτήσω για κάτι ακριβό Πόσο πολύ μ' αγαπάς ; = Έκανα κάτι που μάλλον δε θα σ' αρέσει ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ Έχω πονοκέφαλο = Έχω πονοκέφαλο Είμαι κουρασμένος = είμαι κουρασμένος Νυστάζω = νυστάζω Θες να πάμε σινεμά; = θέλω να βρεθώ τελικά στο κρεβάτι μαζί σου Πάμε για φαγητό; = θέλω να βρεθώ τελικά στο κρεβάτι μαζί σου Μπορώ να σε ξαναπάρω τηλ.; = θέλω να βρεθώ τελικά στο κρεβάτι μαζί σου Είπα κάτι λάθος; = Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου πρήζεις τ’αρχ... Είπα κάτι λάθος; = Τι ψυχολογικό υστερικό τραύμα βιώνεις αυτή τη στιγμή; Βαριέμαι = θες να πάμε στο κρεβάτι; Σ’ αγαπώ = Ναι, αλλά τώρα θα πάμε στο κρεβάτι! Και εγώ σ’ αγαπώ = ακόμα δεν είσαι στο κρεβάτι; Ναι μ’ αρέσει αυτό το φόρεμα = και τσουβάλι να φόραγες το ίδιο μου κάνει, αγόρασέ το να τελειώνουμε! Nα 'ναι καλα η στηλη του Paparazzi στο contra.gr! Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites