Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
porfirio

FISCHER SKI- NEW MODELS 04/05

Recommended Posts

Για τα Fischer δεν μπορώ να εκφέρω άποψη , γιατί δεν τα έχω φορέσει ποτέ.Ομως , ενα πρωι στη στύγα σε εκείνες τις ατελείωτες αναμονές, έπιασα τη κουβέντα σε έναν αυστριακό που φόραγε τέτοια (αυστριακός να κάνει σκι στην ελλάδα!) και μου είπε οτι ήταν πολύ ευχαριστημένος.Κοιτάζοντας όμως την ιστοσελίδα είδα κάτι φοβερές μπότες (πολύ μουράτες) που βγάζει η εν λόγω εταιρεία.Πάντως σκι fischer δεν έχω δει να φοράνε ποτέ στη ελλάδα, ίσως η αντιπροσωπεία δεν είναι καλή.Πάντως αν κρίνω απο τα atomic που είναι επίσης αυστριακά, πρέπει να είναι πολύ καλά.Το επόμενο μου μοντέλο πάντως θα είναι το SX-10 της ATOMIC που το είδα και έπαθα πλάκα!

''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel''

Horace Walpole

Εμ πώς να τα φοράνε (-με) μωρε Κώστα!! :twisted:

Στην αρχή της σεζόν τους είχα στειλει 3-4 e-mail και στην κεντρική αντιπροσωπεία και στα συνεργαζόμενα καταστήματα, σε αυτά τουλάχιστο που προτείνει το site το ελληνικό.

Ε, όσο σου απάντησαν εσένα, μου απάντησαν κι εμένα. :twisted: :twisted:

Ο Γκίνης φέτος την είχε ..αράξει στην Αυστρία-μάλλον-και δεν έδωσε...σημεία ζωής.

Πάντως τα παιδιά που εργάζονται εκεί (ΠΑΝ-ΚΩΡΥΚΕΙΟ) αλλά και στο μαγαζί της Αράχοβας είναι πολύ εξυπηρετικά και ευγένεστατα και το ....γνωρίζουν το άθλημα :wink:

Το καινούριο site (ευχαριστούμε Σπύρο) μου φαίνεται λιγάκι δυσλειτουργικό αλλά φαντάζομαι θα τη βρω την άκρη :)

Για τις μπότες τώρα...εγώ που τις είδα live...δεν.. :!:

O EΞΥΠΝΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ...

Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ...

Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ.

εγω εχω fischer και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.η αισθηση δια φερει πολυ απο τα atomic. εγω παντως εστειλα καμια 5 mial στον γκινη και πανατα μου απαντουσε.συνηθως το site που δινεις porfirio ειναι το αμερικανικο και πολλα μοντελα στην ευρωπη ειναι διαφορετικα.....

πηγαίνω σιγά......γιατί βιάζομαι!

TA ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΜΑΡΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΛΑ :D :!: :!:

ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ :!: :!:

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΟΠΩΣ Η VOLKL ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ) ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΗ :!:

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΦΕΡΩ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΓΝΩΜΗ ΔΙΟΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ :!:

ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ SITE ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΟΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΣ ΜΑΡΚΑΣ :!:

ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ Η ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ FISCHER :!: :!:

FILIKA

SPYROS :)

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

Στην Αυστρία δύο ήταν οι μάρκες...Atomic και Fischer.

Από Atomic φοριόταν πολύ κάτι από τη σειρά cross(SX)από το 11άρι μέχρι και 7άρι.

Από Fischer έπαιζε πολύ η αγωνιστική σειρά RC4.

Πάντως από ότι βλέπω η Fischer ελλατώνει κάπως το sidecut των αγωνιστικών της.Πέρσι τα tips ξεπερνούσαν τα 120mm(123mm,νομίζω στα sl),ενώ φέτος είναι νομίζω στα 118mm.

Οπότε άλλοι αυξάνουν το sidecut ->ΑTOMIC και άλλοι το μειώνουν ->Fischer...

Porfirio κάτι σε RX8 μου μυρίζει η κατάσταση εεε???? :):D:)

p1sst.jpg

16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!!

Porfirio κάτι σε RX8 μου μυρίζει η κατάσταση εεε???? :lol::D:D

ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ :wink: :?:

ΜΑΛΛΟΝ ΦΙΛΕ ΣΤΑΘΗ Η ΤΑ RX8 H TA RX6 :!:

ANΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΔΙΟΤΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΤΙΜΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ :!:

ΦΙΛΙΚΑ

ΣΠΥΡΟΣ :)

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

Δοκίμασα στο BANSKO Bulgaria τα RC4 και το μόνο που έχω να πω είναι πως είναι ένα σκι από τα κορυφαία, αν όχι το κορυφαίο!!!

Στην επικοινωνία που είχα με την εταιρία μέσω e-mail μου απάντησαν κανονικά και αρκετά κατατοπιστικά.

Για το RX8 άκουσα και διαβασα ότι είναι ένα πολύ γρήγορο και σταθερό πέδιλο και φυσικά είναι για καλούς σκιέρ επιπέδου.

Εδώ στη Βόρεια Ελλάδα τα έχουμε σε μεγάλη εκτίμηση τα Fischer πάντως.

Νομίζω ότι το RX8 θα είναι μια άριστη αγορά για όποιον το αποκτησει τελικά.

Φιλικά

Γιάννης

Slowly the Much Oil !!!

RC4 RSC 02/03.Στριβουν απιστευτα.Δεν λεω περισσοτερα γιατι θα με πειτε προκατειλλημενο :P Αγορα απο εξωτερικο.Στην Αυστρια οντως κυκλοφορουν κυριως Fischer-Atomic.Αν παρακολουθειτε τα παγκοσμια κυπελλα στο Eurosport θα δειτε οτι αρκετες εθνικες ομαδες τα χρησιμοποιουν.Εδω ουτε το ενα ουτε το αλλο οπως θα πρεπε.Προτιμουν οι εισαγωγεις μας τα Salomon-Rossignol για λογους που αυτοι ξερουν.

Ειναι δυνατον να μην υπαρχει αντιπροσωπος της Fischer σε ολοκληρη Θεσ/νικη.Ευτυχως φερνει ο Μαντζιος στη Ναουσα(μεγαλη ποικιλια)και ακομα καλυτερα που υπαρχει και το internet!!!! :wink:

amfischer θα χαιρομασταν πολυ αν σε γνωριζαμε.....θα μπορουσες να ερθεις σε καμια συναντηση στην θεσσαλονικη να γνωριστουμε-εμεις βρισκομαστε σχεδον καθε βδομαδα.....αν θελεις στειλε μου και p.m. να σου δωσω το κινητο μου.

πηγαίνω σιγά......γιατί βιάζομαι!

Φέτος πάντως η Fisher λανσάρει μια καινοτμία στις μπότες νομιίζω ότι λέγονται Soma F 8000 και F 7000 που βασίζονται στο εξής: Η Μπότα είναι μετατοπισμένη κατα 8 μοίρες προς τα έξω ως προς τον επιμήκη άξονα με αποτέλεσμα τα γόνατα να κοιτάν ευθεία σε ελεύθερη στάση και να προσομοιάζουν την στάση του ποδιού κατά το περπάτημα. Την πατέντα την παρέλαβε από έναν γιαπωνέζο κατασκευαστή (Rexxam) . Απομένει ν αποδειχτεί και στη πράξη η χρησιμότητά τους πάντως ακούγετε καλό.

Αλήθεια στο curling ντοπάρονται?

Η αληθεια ειναι παντως οτι σχεδον τα μισα απο τα μελη μας που παρηγγειλαν πεδιλα,προτιμησαν Fisher(κατι θα ξερουν..) οποτε συντομα(..ελπιζω νωριτερα και απο την Αυστρια :wink: :wink: ) θα μας πουν τη γνωμη τους!!!!!!!

"I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke)