Al_Foutzin 1,418 Report post Posted December 4, 2005 Να κατεβαίνω τις μαύρες με με ευκόλια ότι καιρο και αν κάνει και να βγω περισσότερο off-piste.... Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 4, 2005 Να μην ξεχασω.... ...Αυτα...Αυτα... Αυτα που 'ξερα Και να με μαθουν οι φιλοι μου κι' αλλα Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
cookmangr 0 Report post Posted December 4, 2005 να σταματησω να συναντω ανοητους ανθρωπους στα βουνα...... Να μην ξαναχτυπησω..... Να μπορεσω να βγω στο εξωτερικο..... τωρα οσο απο ski ............. ισως θα ευχομουν να κανω backflip πανω απο το αυτοκινητο στο ελατοχωρι αλλα ειμαι λιγο .................... για αυτα. Quote http://www.freewebs.com/greekradicals/ Share this post Link to post Share on other sites
kiamosg 1 Report post Posted December 7, 2005 1) Να είναι καλά η οικογενειά μου και εγώ 2) Να κάνω σκι χωρίς τραυματισμό 3) Να πάνε όλα καλά για όλους μας 4) Να έχουμε χαρούμενη και ευτυχισμένη χρονιά Quote Share this post Link to post Share on other sites
dathanas 0 Report post Posted December 7, 2005 1) Να βελτιωσω την τεχνική μου μέσα και εκτός πίστας 2) Να αναβαθμίσω τον εξοπλισμό μου 3) Να ξεκινήσω να μαθαίνω το μυστικά του ορειβατικού σκι Αλλά απο ότι βλέπω όλα αυτα θα αργήσουν κανα χρόνο ακόμα.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted December 8, 2005 ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ SNOWBOARD αλλά έστω και αν δεν γίνετε να συμβέι αυτό...να παραμείνουμε όλοι αυτή η φοβερή παρέα που όταν βρίσκετε στα βουνά με καλό η κακό καιρό είναι πάντα χαμογελαστή Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites