mammut 126 Report post Posted May 26, 2009 Level 1,level2 csia Χωρίς να είναι και σίγουρο ακόμα είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως για το 2009-2010 το κατάστημα skishop θα οργανώσει σεμινάρια και το πρώτο και δεύτερο επίπεδο (level 1.level2) csia . για περισσότερες λεπτομέρειες υπομονή Quote Share this post Link to post Share on other sites
PID 0 Report post Posted May 27, 2009 Level 1,level2 csia Χωρίς να είναι και σίγουρο ακόμα είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως για το 2009-2010 το κατάστημα skishop θα οργανώσει σεμινάρια και το πρώτο και δεύτερο επίπεδο (level 1.level2) csia . για περισσότερες λεπτομέρειες υπομονή Αν όντως διοργανωθεί κάτι τέτοιο, που για τα ελληνικά χιονοδρομικά δεδομένα δεν είναι συνηθισμένο, με ενδιαφέρει να το παρακολουθήσω, όχι τόσο για να πάρω κάποια πιστοποίηση όσο για να βελτιώσω το σκι που κάνω. Πότε θα έχουμε λεπτομέρειες? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted May 27, 2009 Αν όντως διοργανωθεί κάτι τέτοιο, που για τα ελληνικά χιονοδρομικά δεδομένα δεν είναι συνηθισμένο, με ενδιαφέρει να το παρακολουθήσω, όχι τόσο για να πάρω κάποια πιστοποίηση όσο για να βελτιώσω το σκι που κάνω.Πότε θα έχουμε λεπτομέρειες? +1 Μπράβο Δημήτρη! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
mammut 126 Report post Posted May 27, 2009 Όσο αφορά τις ημερομηνίες θέλουμε να γίνει μέσα Φεβρουαρίου αρχές Μαρτίου .γενικά για το κόστος θα εξαρτηθεί από τις συμμετοχές .λογικά μέχρι το τέλος Ιουνίου (θέλω να πιστεύω ) θα βγει αναλυτικό πρόγραμμα Ps υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει και μεταφραστής Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted May 27, 2009 ποιος θα κανει τα μαθήματα? Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
mammut 126 Report post Posted May 27, 2009 level 4 insrtuctor csia .ονοματα δεν ξερω ακομα Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted May 27, 2009 Εμένα μενδιαφέρει η πιστοποίηση Εχουν μείνει 2-3 σειρες κενές στο βιογραφικο μου και είναι ευκαιρία να τις γεμίσω Το 8έμα είναι οτι μέχρι τότε θα έχω ανέβει πολλάαααα επίπεδα και το λεβελ 1,2 θα μου φαίνεται παιχνιδάκι ΥΓ δε βαζω φατσουλες, μιλάω σοβαρά Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted May 27, 2009 το λεβελ 1,2 θα μου φαίνεται παιχνιδάκι εχμμμ..με το pardon δηλαδή και εντελώς φιλικά: το 1 με δουλεια μπορει να ειναι ΟΚ. στο 2 μεγαλώνει το αγγούρι αρκετά Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted May 27, 2009 Νομίζω ότι θα μας δουν οι δάσκαλοι και θα μας κατατάξουν οι ίδιοι. Αν η ομάδα είναι πιό ανεβασμένη θα προσαρμόσουν κι εκείνοι τη διδασκαλία τους...όχι;; Εγώ πάντως σκέφτομαι σε κάθε περίπτωση να ξεκινούσα με το level 1 γιατί νομίζω ότι κάποια λάθη γίνονται σε πολύ basic επίπεδο, βλ. λείπουν οι βάσεις κι αυτό σε δυσκολεύει μετά πάντα στα δύσκολα!! Θα εξαρτηθεί και πόσα μαθήματα έχει το κάθε course...το κόστος, κλπ... Μία ιδέα θα ήταν να μην γίνονται ταυτόχρονα στις ίδιες ημερομηνίες αλλά, πχ. το πρώτο 10ήμερο το level 1, το επόμενο - μεθεπόμενο 10ήμερο το level 2. Έτσι, κάποιος θα μπορούσε να παρακολουθήσει και τα δύο επίπεδα... Θα μπορούσε να οργανωθεί αυτό; Θα είχε όφελος κάποιος να παρακολουθήσει και τα 2 επίπεδα μέσα σε μία σεζόν; Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted May 27, 2009 Νομίζω ότι έχει γίνει μια παρανόηση. Το level 1 είναι αυτό που κατάφεραν να πάρουν η Όλγα και ο Δημήτρης αφού πρώτα "έφτυσαν αίμα". Για το level 2, ίσως με το κιάλι κάτι να γίνει για την συντριπτική πλειοψηφία από εμάς. Κάνω λάθος; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted May 27, 2009 Εμένα μενδιαφέρει η πιστοποίηση Εχουν μείνει 2-3 σειρες κενές στο βιογραφικο μου και είναι ευκαιρία να τις γεμίσω Το 8έμα είναι οτι μέχρι τότε θα έχω ανέβει πολλάαααα επίπεδα και το λεβελ 1,2 θα μου φαίνεται παιχνιδάκι ΥΓ δε βαζω φατσουλες, μιλάω σοβαρά Your kalami το κουβαλάς πάντα μαζί σου ή το αφήνεις στο σπίτι ενίοτε;;;;; Με φατσούλες για να μην παρεξηγηθώ - απλά, η Κρουέλα φύση μου δεν με εγκαταλείπει ποτέ!!!! Κωστή, έχεις πραγματικά κάνει εντυπωσιακή πρόοδο, αλλά νομίζω κι εγώ ότι ακόμη κι από το χαμηλότερο level μπορεί κανείς, ακόμη και πολύ πιό καλοί σκιέρ να επωφεληθούν!!!! Εδώ σου λέεο ότι οι εκπαιδευτές είναι level 4 και φαντάσου τί ώρες "πτήσης" και σε ποικίλα τερέν και συνθήκες έχουν!!! Δεν νομίζω ότι το 2 π.χ. θα είναι λίγο για κανέναν από εμάς - ας βγάλω απέξω τους κκ Νίκελ, Φιντελ, Λούη, κλπ...freeriders που δεν μπορώ να αξιολογήσω το επίπεδό τους.... Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
PID 0 Report post Posted May 27, 2009 Μη συγχέουμε τα levels των πιστοποιήσεων με τα levels των χιονοδρόμων. Το level 1 δίπλωμα σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις μάθημα σε αρχαρίους και αρχαρίους-μέσους χιονοδρόμους και το level 2 σε intermediates-advanced. Πραγματικά λίγοι από εμάς και γενικά από τους Έλληνες τουρίστες χιονοδρόμους θα έπαιρναν το level 2. Ειδικότερα, σε ό,τι με αφορά, φυσικά και δεν μπορώ να πάρω ούτε το 1. Απλά και μόνο θα ήθελα να παρακολουθήσω τα σεμινάρια για δική μου και μόνο βελτίωση-ευχαρίστηση. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted May 27, 2009 παιδια, για να καταλάβετε: o instructor του level1 διδάσκει σε παιδια, entry level skiers, beginners και lower intermediate skiers. με το level 2 εκπαιδεύεις έως και higher intermediate skiers με το level 3 εκπαιδεύεις experts με το level 4 εκπαιδεύεις αθλητές η κανεις coaching σε εθνικές ομάδες Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted May 27, 2009 Νομίζω ότι έχει γίνει μια παρανόηση. Το level 1 είναι αυτό που κατάφεραν να πάρουν η Όλγα και ο Δημήτρης αφού πρώτα "έφτυσαν αίμα". Κάνω λάθος; να προσγειωθουμε λιγο ,και να αφησουμε τον συγγραφεα του τοπικ και εμπνευστη του σεμιναριου να μας δωσει καποιες παραπανω διευκρινησεις ?? πχ @ Δημητρης 1) πως θα μπορεσει να "προσαρμοστει" το σεμιναριο (αν ειναι αυτο που κανατε εσυ και η Ολγα επι ενα μηνα και σωστα εγραψε ο Λαππας) ,στις δικες μας "φτωχες" συνθηκες ??? (τερεν ,χρονος, συμμετοχες ,διδασκοντες ,τεχνικα μεσα υποστηριξης ,κλπ,κλπ) 2) εχει ξαναγινει κατι τετοιο στην Ελλαδα ?? 3) αν οι συμμετοχες ειναι παρα πολλες ??? (πχ αν στειλουν και οι σχολες τους δασκαλους τους ??) 4) θα εχει την ιδια ισχυ η πιστοποιηση ? .......και αλλες πολλες ερωτησεις............ Quote Share this post Link to post Share on other sites
mammut 126 Report post Posted May 27, 2009 Άλλο το πόσο καλό σκι κάνει και άλλο να μπορείς να διδάσκεις .γενικά στο level1 μπορούν να πάρουν μέρος από intermediate και πάνω ,σίγουρα θα βελτιωθεί το σκι που κάνεις και θα μάθεις πράγματα για το σκι σου αλλά θα μάθεις και πώς να εκπαιδεύεις κάποιον σωστά Για το level1 όχι δεν χρειάζεται 1 μήνας Ανάλογα με τα άτομα που εκδηλώσουν ενδιαφέρων θα υπάρχουν και ανάλογοι εκπαιδευτές Το κάθε group έχει από6 μέχρι 8 άτομα Ι πιστοποίηση είναι της καναδικής σχολής Όσο αφορά το coaching υπάρχουν άλλα διπλώματα είναι κάτι διαφορετικό Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted May 27, 2009 Your kalami το κουβαλάς πάντα μαζί σου ή το αφήνεις στο σπίτι ενίοτε;;;;; Ντεν έχω καλάμι καρντιά μου, μπαμ-μπου έχω Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted May 27, 2009 Θα εξαρτηθεί από το κόστος βέβαια, αλλά θα με ενδιέφερε το level 1. Δεν ξέρω όμως αν είναι μέσα στις δυνατότητες μου. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted May 27, 2009 Δεν ξέρω όμως αν είναι μέσα στις δυνατότητες μου. πλακα μου κανεις τωρα.. Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted May 27, 2009 he is fishing for compliments vice, as usual! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted May 27, 2009 Δεν ξέρω όμως αν είναι μέσα στις δυνατότητες μου. εντάξει βρε χρήστο πόσο να κάνει για να μην μέσα στις οικονομικές δυνατοτητες σου... βαλε ενοικιαστηριο στη μπεμπα και θα τα βγάλεις. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mammut 126 Report post Posted May 27, 2009 Οι τιμές θα είναι αντίστοιχες με τις άλλες χώρες (αυτός είναι ο στόχος).για αυτό το λόγο θα υπάρχει και ελάχιστος αριθμός συμμετοχών Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted May 27, 2009 νιφάδα φίλε, οποιο level και να παρακολουθήσεις .στανταρ το 3 θα παρεις αν και το αγαπημενο level του Κωστή βάζω στοίχημα οτι ειναι διψήφιο... (χωρις παρεξηγηση) σοβαρά τώρα ωραίο μου ακούγεται να μπορούσαμε στην Ελλάδα να πάρουν αρκετά μέλη μας το Level 1/2... θα μπορούσαμε εθελοντικά να φτιάξουμε επισημα μια ομάδα στον συλλογο που να προσφέρει μαθήματα στα μέλη του... ισως και με ένα ελάχιστο αντίτιμο υπερ του συλλόγου. ή ακόμα και σαν δωρεάν παροχή για τα μέλη. αν το κόστος δεν είναι σαν να πας στον Καναδά να παρακολουθήσεις θα με ενδιέφερε και εμένα... oτι μαθαίνεις για καλό ειναι. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted May 27, 2009 ΟΚ τώρα χωρις πλάκα θα δηλώσω συμμετοχή εφόσον μου το επιτρέψει ο μέντοράς μου Hippo Να υποθέσω οτι μιλάμε για καθημερινές; Α, το λεβελ 1 έχει και απάτητο; Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted May 27, 2009 Αν γινει Φεβρ,μπορεί... αν γίνει Μάρτιο... πιο πολυ παιζει πάγος,σουπα,ανακατωμενα χιονια...( συγκρατηθείτε φτάσαμε και στο τερέν , εχουμε ολοκληρο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ μπροστά μας) Quote Share this post Link to post Share on other sites
mammut 126 Report post Posted May 27, 2009 Ναι θα είναι συνεχόμενες μέρες ,όσο για πούδρες αν έχει φαντάζομαι ότι θα κάνουμε αλλά σίγουρα δεν είναι μέσα σε στις απαιτήσεις για το level1 Quote Share this post Link to post Share on other sites