Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

οποιος θελει να κανει σκι θα παει στο val thorens και το καρακιτσαριο δεν τον ενδιαφερει

οποιος θελει νυχτερινη και γκλαμουρια θα παει στα υπολοιπα εκει γυρω

Πέρα από το χωριό, προσωπικά οι πίστες στο Courchevel μου άρεσαν περισσότερο από το Val Thorens.

Ειμαι για πρώτη φορά τόσο μπλεγμένος...ωχουυυυ

Πήρα προσφορά για 16-23 Ιανουαρίου για το Le Montana στο La Tania 830 ευρώ το δίκλινο με πρωινό. Ακριβό μου φαίνεται...

Γνωρίζει κανείς το κόστος μετάβασης από Γενεύη προς το ξενοδοχείο?

Θα χρειαστώ αυτοκίνητο στο LaTania? To ξενοδοχείο απέχει πολύ από την πόλη?

ΟΥΦΦΦΦΦΦ..μήπως να πάω αυστρία για 5η φορά να τελειώνω???????????????

Ειμαι για πρώτη φορά τόσο μπλεγμένος...ωχουυυυ

Πήρα προσφορά για 16-23 Ιανουαρίου για το Le Montana στο La Tania 830 ευρώ το δίκλινο με πρωινό. Ακριβό μου φαίνεται...

Γνωρίζει κανείς το κόστος μετάβασης από Γενεύη προς το ξενοδοχείο?

Θα χρειαστώ αυτοκίνητο στο LaTania? To ξενοδοχείο απέχει πολύ από την πόλη?

ΟΥΦΦΦΦΦΦ..μήπως να πάω αυστρία να για 5η φορά να τελειώνω???????????????

Δεν θυμάμαι ακριβώς το κόστος, αλλά δεν ήταν πολλά με το λεωφορείο που σε παίρνει απο το αεροδρόμιο. Καλύτερα θα ήταν να βρείς μέσα στο Meribel ή Les Allues ώστε να μην εξαρτάσαι από το αυτοκίνητο για να πάς στις πίστες. Από La Tania δεν ξέρω τι παίζει από μεταφορικά. Γενικά πάντως συμφέρει να είσαι παρέα και να κλείσεις σαλέ 6-7 άτομα, παρά δίκλινα. Έρχεται πολύ φτηνότερα και είναι ολόκληρο σπίτι.

ακαλυπτε ριξε μια ματια εδω και θα σου λυθουν πιστευω πολλες αποριες....snowclub 3 valless

DALTONS POW ROBBERY.....

Δεν θυμάμαι ακριβώς το κόστος, αλλά δεν ήταν πολλά με το λεωφορείο που σε παίρνει απο το αεροδρόμιο. Καλύτερα θα ήταν να βρείς μέσα στο Meribel ή Les Allues ώστε να μην εξαρτάσαι από το αυτοκίνητο για να πάς στις πίστες. Από La Tania δεν ξέρω τι παίζει από μεταφορικά. Γενικά πάντως συμφέρει να είσαι παρέα και να κλείσεις σαλέ 6-7 άτομα, παρά δίκλινα. Έρχεται πολύ φτηνότερα και είναι ολόκληρο σπίτι.

Κάτι τέτοιο ψάχνω! Ένα σαλέ για 4, ski in-out ! Αυτό θα καθορίσει αν θα νοικιάσω και αυτοκίνητο στη Γενεύη!

Έπειτα από βοήθεια του μέλους click, επικοινώνησα με ένα πρακτορείο στην Αγγλία που διαθέτει πολύ όμορφα chalet στην περιοχή, και έκλεισα στο Meribel !!

Οπότε τώρα αεροπορικώς για Γενεύη και από εκεί λεωφορείο για το Meribel. Γνωρίζει κανείς πόσο διαρκεί το ταξίδι με το λεωφορείο και πόσο κοστίζει? Υπάρχει άλλος τρόπος μετάβασης στο συγκεκριμένο μέρος?

3valee here i come!!! :rolleyes:

ποσο κοστιζει δεν γνωριζω

ξερω ομως οτι κανει 2.30 ωρες περιπου

DALTONS POW ROBBERY.....

Βρήκα το κόστος μετάβασης με λεωφορείο και είναι 70 ευρώ το άτομο one way, 120 ευρώ το άτομο αν κλείσεις και την επιστροφή. Δηλαδή 480 ευρώ για 4 άτομα. Μάλλον μας συμφέρει να νοικιάσουμε αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο (π.χ zafira, cmax με 370 και 450 ευρώ αντίστοιχα, ώστε να μπορούμε αν θέλουμε κάποιο βραδυ να πάμε καμιά κοντινή βόλτα...

Καζίνο έχει πουθενά κοντά στις 3 κοιλάδες ??? :rolleyes:

ναι στο Μeribel sto Courcevel δεν ξερω αν εχει στο Val Tho. :rolleyes:

Απο 3 Κοιλαδες ίσως μια μέρα μπορείς να πεταχτείς μέχρι το La Plagne/Les Arcs. αλλα να το γυρισεις ολο το συγκρότημα των 600χλμ πρέπει να είσαι πολύ "πειθαρχημένος" ή να έχεις καλές παρέες ;)

Έπειτα από βοήθεια του μέλους click, επικοινώνησα με ένα πρακτορείο στην Αγγλία που διαθέτει πολύ όμορφα chalet στην περιοχή, και έκλεισα στο Meribel !!

Οπότε τώρα αεροπορικώς για Γενεύη και από εκεί λεωφορείο για το Meribel. Γνωρίζει κανείς πόσο διαρκεί το ταξίδι με το λεωφορείο και πόσο κοστίζει? Υπάρχει άλλος τρόπος μετάβασης στο συγκεκριμένο μέρος?

3valee here i come!!! :rolleyes:

http://www.altibus.com/

Snow is on my D.N.A.

Βρήκα το κόστος μετάβασης με λεωφορείο και είναι 70 ευρώ .

:o :o :lol::mellow: 70 ευρώ για 2,5 ώρες.

Ενώ εμείς μόνο 17 :P:lol:

Τελικά η Γαλλία ακυρώθηκε λόγω ακύρωσης από το ένα ζευγάρι...

Νέος προορισμός το St.Anton ! Παρακαλώ πολύ τα φώτα σας...Ψάχνουμε apartment-chalet, ιδανικά ski in-ski out, οπότε όποιος γνωρίζει κάτι θα του ήμουν υπόχρεος. Αληθεύει πως είναι ο παραδεισος για off-piste snowboard ?

Περιμένω πληροφορίες παιδια..ελπίζω να κάνουμε καλη επιλογή έπειτα απο 2 χρονιές που επισκεφθήκαμε Zell Am see k Ischgl...

Περιμένω γνώμες!!!

Συγνωμη για το πρήξιμοοοοο!

:o :o :lol::mellow: 70 ευρώ για 2,5 ώρες.

Ενώ εμείς μόνο 17 :P:lol:

17 ευρω για που;;;

δεν καταλαβα

Snow is on my D.N.A.

Τελικά η Γαλλία ακυρώθηκε λόγω ακύρωσης από το ένα ζευγάρι...

Νέος προορισμός το St.Anton ! Παρακαλώ πολύ τα φώτα σας...Ψάχνουμε apartment-chalet, ιδανικά ski in-ski out, οπότε όποιος γνωρίζει κάτι θα του ήμουν υπόχρεος. Αληθεύει πως είναι ο παραδεισος για off-piste snowboard ?

Περιμένω πληροφορίες παιδια..ελπίζω να κάνουμε καλη επιλογή έπειτα απο 2 χρονιές που επισκεφθήκαμε Zell Am see k Ischgl...

Περιμένω γνώμες!!!

Συγνωμη για το πρήξιμοοοοο!

Δεν ορκίζομαι αλλά το St anton δεν είναι ski in-ski out.Η παρακάτω δ/νση είναι ιδανική.

http://www.stantonamarlberg.com/en/home/2.html

Κάνεις online request περιγράφοντας με λεπτομέρειες τις απαιτήσεις σου και σου έρχονται οι απαντήσεις (αν και εφόσον ταιριάζουν με αυτά που ζητάς.)

Και εγώ εκεί θα είμαι 23-1 2010.

το St.Anton δεν ειναι κ τοσο ski in - ski out

κ γενικα στνη Αυστρια δυσκολο να πετυχεις κατι τετοιο οπως στην Γαλλια, κ αν εχεις θα το πληρωσεις καπως ακριβα

ισως το μοναδικο ski in - ski out στην Αυστρια να ειναι το Οbertauern Που ειανι κ το μοναδικο Purpose built χωριο στις Αυστριακες αλπεις...

αποψη μου: στην Αυστρια συμφερει κατα πολυ να πας με ενοικιαζομενο αυτοκινητο απο το αεροδρομιο, κατι που σου δινει την δυνατοτητα να εχεις απειρες επιλογες διαμονης σε πολυ χαμηλο κοστος κ ταυτοχρονα σε 10 λεπτα να εισαι στην βαση των λιφτ...

3 χρονια σερι ετσι κανω, κ το ακριβοτερο που εχω πληρωσει για διαμονη ηταν 46 ευρω την βραδια με πρωινο...(κ τα 2 ατομα)

βεβαια αυτα ειναι αποψεις. αλλος προτιμαει να δωσει 150 την βραδια κ να ειναι μεσα στις πιστες ακομα κ στην Αυστρια...

εγω προτιμω να δωσω 50, κ την διαφορα 150-50 = 100 ευρω, σε 7 βραδια ειναι αρκετα λεφτα, (αν πας Σαββατο-Σαββατο) να τα δωσω κ να παρω καινουργια σανιδα ή οτι αλλο θελω

αλλα ειπαμε: αυτα ειναι καθαρα προσωπικες αποψεις

Snow is on my D.N.A.

το St.Anton δεν ειναι κ τοσο ski in - ski out

αποψη μου: στην Αυστρια συμφερει κατα πολυ να πας με ενοικιαζομενο αυτοκινητο απο το αεροδρομιο, κατι που σου δινει την δυνατοτητα να εχεις απειρες επιλογες διαμονης σε πολυ χαμηλο κοστος κ ταυτοχρονα σε 10 λεπτα να εισαι στην βαση των λιφτ...

3 χρονια σερι ετσι κανω, κ το ακριβοτερο που εχω πληρωσει για διαμονη ηταν 46 ευρω την βραδια με πρωινο...(κ τα 2 ατομα)

βεβαια αυτα ειναι αποψεις. αλλος προτιμαει να δωσει 150 την βραδια κ να ειναι μεσα στις πιστες ακομα κ στην Αυστρια...

εγω προτιμω να δωσω 50, κ την διαφορα 150-50 = 100 ευρω, σε 7 βραδια ειναι αρκετα λεφτα, (αν πας Σαββατο-Σαββατο) να τα δωσω κ να παρω καινουργια σανιδα ή οτι αλλο θελω

αλλα ειπαμε: αυτα ειναι καθαρα προσωπικες αποψεις

Όχι ακριβώς.Εσύ θα μείνεις με 46€ το δίκλινο.Βάλε τώρα 350€ περίπου ενοικίαση αυτοκινήτου (με χιονολάστιχα).Να βάλουμε και 70€ βενζίνη;Διόδια;Άρα έχουμε 46 Χ 7=322+350+70+διόδια= κάπου στα 750€.

Από την άλλη εγώ έχω: Διαμονή 98 Χ 7=686 + 180 το τραίνο=866€.Επειδή είμαι μέσα στο χωριό κινούμαι με λεωφορείο. Σε έξοδα λοιπόν είμαι 100 πάνω από σένα.Βέβαια δεν παραβλέπω οτι εσύ έχεις την άνεση του αυτοκινήτου.Απλά η διαφορά δεν είναι τόσο σημαντική.

akaliptos δευτέρα θα ολοκληρώσω κράτηση και θα σου πω

Edited by arisk

Κι εγώ όσες φορές έχω πάει αυστρία , νοικιάζω αυτοκινητο από Μόναχο και έχω την άνεση μου...και μπορώ να περιοδεύσω στα γειτονικά καζίνο τα βράδια... B)

Καμιά συγκεκριμένη πρόταση για διαμονή στο St.Anton δεν υπάρχει? Δεν θέλω να κλείσω μόνο από ότι βλέπω στα σαιτ τους..

Όχι ακριβώς.Εσύ θα μείνεις με 46€ το δίκλινο.Βάλε τώρα 350€ περίπου ενοικίαση αυτοκινήτου (με χιονολάστιχα).Να βάλουμε και 70€ βενζίνη;Διόδια;Άρα έχουμε 46 Χ 7=322+350+70+διόδια= κάπου στα 750€.

Από την άλλη εγώ έχω: Διαμονή 98 Χ 7=686 + 180 το τραίνο=866€.Επειδή είμαι μέσα στο χωριό κινούμαι με λεωφορείο. Σε έξοδα λοιπόν είμαι 100 πάνω από σένα.Βέβαια δεν παραβλέπω οτι εσύ έχεις την άνεση του αυτοκινήτου.Απλά η διαφορά δεν είναι τόσο σημαντική.

akaliptos δευτέρα θα ολοκληρώσω κράτηση και θα σου πω

(τα διοδια ειανι 7 ευρω για 10 μερες οποτε ειναι ασημαντο κοστος)

βασικα...μιλας για St.Anton ετσι?

επισης λες 98 την βραδια για 2 ατομα ή για 1; ημιδιατροφη μηπως;

κ 180 το τραινο για 2 ατομα πηγαινε ελα ή οχι;;;

το ρωταω γιατι με ενδιαφερει...

η αληθεια εινια οτι:

εγω πετουσα με TUIFLY κ εφευγα παρασκευη απογευμα κ γυρνουσα Δευτερα πρωι (6.00 το πρωι πετουσα απο Μοναχο)

οποτε το θεμα τραινο δεν το εψαξα ποτε γιατι δεν βολευαν κ τοσο οι ωρες πτησης....

αν πας Σαββατο με Σαββατο τοτε ναι...καλη λυση αυτο που λες

επισης...ως τωρα χρησιμοποιουσα budget....η budget λοιπον μου εδινε ενα αυτοκινητο παντα κατηγοριας Golf (καποιες φορες κ καλυτερο χωρις εξτρα χρεωση) σε πολυ καλες τιμες...επισης μου χρεωνε το Super CDW (ας πουμε μικτη ασφαλιση) με 7.5 την μερα κ χιονολαστικα με 5 την μερα...αρα 12.5 την μερα...

ομως η budget στην γερμανια εκλεισε (μονο στην Γερμανια)....πηγα λοιπον να δω αλλες εταιρεις κ βλεπω κατι τιμες πχ χιονολαστικα 19.B) την μερα (! ! ! ) και Super CDW απο 16 ως 20 την μερα (! ! !) μιλαμε για ενα κοστος περιπου 35 ευρω την μερα αρα κοντα στα 20 την μερα ακριβοτερα...

ουτως ή αλλως λοιπον την λυση Μοναχο + ενοικιαζομενο την ψιλοεγκατελειψα....

Snow is on my D.N.A.

Για Μόναχο και ενοικίαση αυτοκινήτου το site einai ENA www.autoeurope.ie

ξερεις μηπως ποσο χρεωνουν τα χιονολαστιχα κ μικτη ασφαλιση;;;;

Snow is on my D.N.A.

Ακόμα δεν τα έχουν εμφανίσει στο σαιτ..Πάντως αν περιμένεις μερικές μέρες να νοικιάσεις αυτοκίνητο που γράφει στα χαρακτηριστικά snow tyres kai refundable excess. Θα είσαι πλήρως καλυμμένος για όλα, και σε οικονομική τιμή.

Ακόμα δεν τα έχουν εμφανίσει στο σαιτ..Πάντως αν περιμένεις μερικές μέρες να νοικιάσεις αυτοκίνητο που γράφει στα χαρακτηριστικά snow tyres kai refundable excess. Θα είσαι πλήρως καλυμμένος για όλα, και σε οικονομική τιμή.

το refundable excess ειναι αυτο που σου επιστρεφουν τα λεφτα αν γινει κατι;;;;

βασικα εχω βρε εξτρα ασφαλιση για αυτο με 60 ευρω τον χορνο για οσες φορες νοικιασεις αυτοκινητο αρκει η καθε φορα να μην υπερβαινει τις 30 μερες

Snow is on my D.N.A.

Λοιπόν.Το λινκ που έδωσα στον ακάλυπτο έχει αναζήτηση δωματίου ή διαμερίσματος και request.Δεν κλείνεις online καθώς δεν έχει τρόπο για πιστωτική κάρτα κλπ.Το τραίνο τελικά είναι 105€ τα δύο ατομα( one way) και σε βγάζει ακριβώς στο St anton.

το τραίνο είναι εδώ.http://reiseauskunft.bahn.de/bin/query.exe/en

Turms αφού πας με δικό σου αμάξι θα το υπολογίσω πάλι και θα σου πω.

Επίσης πολύ σημαντική προσφορά από τη hertz(ford focus 1600 23-30 Ιανουαρίου 331€ με χιονολάστιχα)και μάλλον πολύ καλύτερη από της autoeurope

Edited by arisk