Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
spider

Ski-mojo.........

Recommended Posts

Που εχει φτασει η τεχνολογια ρε παιδι μου, :lol: πραγματικα φοβερη λυση υπο προυποθεσεις!!!!!

http://www.skiallday.co.uk/sm/ :P

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Που εχει φτασει η τεχνολογια ρε παιδι μου, :o πραγματικα φοβερη λυση υπο προυποθεσεις!!!!!

http://www.skiallday.co.uk/sm/ :rolleyes:

Στα ποσα χλμ θα θελει σερβις-αλλαγη αμορτισερ κτλ?"Νιωθεις τα ποδια σου σαν 20 χρονια νεοτερος..." για σενα δουλευει η τεχνολογια Σταθη μου :D:lol:

ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο...

Στα ποσα χλμ θα θελει σερβις-αλλαγη αμορτισερ κτλ?"Νιωθεις τα ποδια σου σαν 20 χρονια νεοτερος..."

Αμα το αγοράσω εγω αυτο ειμαι αγέννητος!!! :rolleyes::o:D:lol:

Skiing is a dance, and the mountain always leads.

σε λίγο θα κάνει σκι άλλος για εμάς :rolleyes: ,

πραγματικά βλέπω το λόγο μόνο σε άτομα που έχουν αποδεδειγμένα πρόβλημα να κάνουν σκι διαφορετικά

Στα ποσα χλμ θα θελει σερβις-αλλαγη αμορτισερ κτλ?"Νιωθεις τα ποδια σου σαν 20 χρονια νεοτερος..." για σενα δουλευει η τεχνολογια Σταθη μου :o:D

Τιποτα για πριν παντρευτω (30 χρονια νεωτερος) δεν εχει; :rolleyes:

Σταθη παρε ενα να το δοκιμασουμε :o

καλο εμενα που δεν ξερω σκι μου αρεσε παντως :rolleyes::D

DALTONS POW ROBBERY.....

Το θέμα για μένα είναι αν όντως σε ξεκουράζει , οπότε έτσι μένει μεγαλύτερο περιθώριο για άλλες δράσεις στο απρε σκι όπως για παράδειγμα το ξεσκι

How you stand is how you ski

Το θέμα για μένα είναι αν όντως σε ξεκουράζει , οπότε έτσι μένει μεγαλύτερο περιθώριο για άλλες δράσεις στο απρε σκι όπως για παράδειγμα το ξεσκι

Αλλιως, θα βγαλουνε και μοντελο που φτανει μεχρι τις μασχαλες... :(:P

Που εχει φτασει η τεχνολογια ρε παιδι μου, :unsure: πραγματικα φοβερη λυση υπο προυποθεσεις!!!!!

http://www.skiallday.co.uk/sm/ <_<

Σταθη η συσκευη σηκωνει βελτιωση.Νομιζω οτι συντομα θα δουμε λειτουργικοτερες εκδοχες. Στην αγορα κυκλοφορουν αλλες 2 παρεμφερεις πατεντες ,με συνεπεια ο ανταγωνισμος να βελτιωνει το προιον συνεχως.

Η ΕΝΣΤΑΣΗ που υπαρχει[οπως σε ολα τα ski προιοντα προστασιας και υπο/βοηθησης]ειναι η ασφαλεια.

Υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα σε πτωση-προσκρουση-συγκρουση τα ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ της συσκευης να αυξησουν η να ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ τραυματισμους αρθρωσεων και αιμοραγιες αμο διεμβολυνσεις.

Το μαραφέτι, έχει λίγα χρόνια που κυκλοφορεί...

Το θέμα είναι ότι αυτό το σύστημα επικαλύπτει το μυοσκελετικό σύστημα και δεν λειτουργεί ανεξάρτητα το ένα από το άλλο.

Σε περίπτωση που μπλοκάρει για διάφορους λόγους το μηχανικό σύστημα, έχει μέσα του εγκλωβισμένο το δικό μας σύστημα, με ότι συνεπάγεται αυτό... <_<

Μετά, όλα αυτά τα συστήματα θέλουν ρυθμίσεις (και λίπανση) και ο βαθμός απόσβεσης τους (αν έχουν) εξαρτάται πολύ από τη συγκεκριμένη ρύθμιση.

Δεν ξέρω μόνο, αν είναι απλά ένα ελατήριο...αλλά και σε αυτή την περίπτωση έχει κάποια αδράνεια στην συμπίεση, αλλά και βιάζεται στην επαναφορά.

Αμφιβάλλω αν έχει την δυνατότητα να ακολουθήσει την εναλλαγή του τερέν, με την ταχύτητα απόσβεσης των ποδιών μας και σίγουρα δεν μπορεί να έχει την ταχύτητα αλλαγής της ρύθμισης που έχει ο ανθρώπινος εγκέφαλος.

Ίσως προσφέρει κάποια βοήθεια σε πολύ "κουρασμένα" παλικάρια, υπό προϋποθέσεις (ομαλό τερέν, πίστες καλοστρωμένες κλπ), αλλά δεν με πείθει για περισσότερα, μέχρι νεωτέρας...

Πήδα παππού το drop...πήδα το... :unsure:

Εμένα μου κάνει ως προς οτι θα σε βοηθήσει να "κάτσεις" σε σωστοτερη θέση πανω στα σκι σου αν εισαι begginner to intermediate επίπεδο.... φαινεται οτι δεν σε αφήνει να πέσεις ευκολα πισω, εκτός και αν πεις ωραιος ο ιμαντας στον πωπο ας κάτσω λίγο :lol:

Πήδα παππού το drop...πήδα το...

εδώ δεν πηδάω αλλα και άλλα θα πηξήξω και εκει που πρεπει να πέσω? oυστ κ@λ@παιδα... :rolleyes: