spider 2,124 Report post Posted September 14, 2009 Που εχει φτασει η τεχνολογια ρε παιδι μου, πραγματικα φοβερη λυση υπο προυποθεσεις!!!!! http://www.skiallday.co.uk/sm/ Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted September 14, 2009 Που εχει φτασει η τεχνολογια ρε παιδι μου, πραγματικα φοβερη λυση υπο προυποθεσεις!!!!!http://www.skiallday.co.uk/sm/ Στα ποσα χλμ θα θελει σερβις-αλλαγη αμορτισερ κτλ?"Νιωθεις τα ποδια σου σαν 20 χρονια νεοτερος..." για σενα δουλευει η τεχνολογια Σταθη μου Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted September 14, 2009 Στα ποσα χλμ θα θελει σερβις-αλλαγη αμορτισερ κτλ?"Νιωθεις τα ποδια σου σαν 20 χρονια νεοτερος..." Αμα το αγοράσω εγω αυτο ειμαι αγέννητος!!! Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted September 14, 2009 σε λίγο θα κάνει σκι άλλος για εμάς , πραγματικά βλέπω το λόγο μόνο σε άτομα που έχουν αποδεδειγμένα πρόβλημα να κάνουν σκι διαφορετικά Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 14, 2009 Στα ποσα χλμ θα θελει σερβις-αλλαγη αμορτισερ κτλ?"Νιωθεις τα ποδια σου σαν 20 χρονια νεοτερος..." για σενα δουλευει η τεχνολογια Σταθη μου Τιποτα για πριν παντρευτω (30 χρονια νεωτερος) δεν εχει; Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 14, 2009 Σταθη παρε ενα να το δοκιμασουμε καλο εμενα που δεν ξερω σκι μου αρεσε παντως Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted September 14, 2009 Το θέμα για μένα είναι αν όντως σε ξεκουράζει , οπότε έτσι μένει μεγαλύτερο περιθώριο για άλλες δράσεις στο απρε σκι όπως για παράδειγμα το ξεσκι Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 15, 2009 Το θέμα για μένα είναι αν όντως σε ξεκουράζει , οπότε έτσι μένει μεγαλύτερο περιθώριο για άλλες δράσεις στο απρε σκι όπως για παράδειγμα το ξεσκι Αλλιως, θα βγαλουνε και μοντελο που φτανει μεχρι τις μασχαλες... Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowhow 1,451 Report post Posted September 15, 2009 Που εχει φτασει η τεχνολογια ρε παιδι μου, πραγματικα φοβερη λυση υπο προυποθεσεις!!!!!http://www.skiallday.co.uk/sm/ Σταθη η συσκευη σηκωνει βελτιωση.Νομιζω οτι συντομα θα δουμε λειτουργικοτερες εκδοχες. Στην αγορα κυκλοφορουν αλλες 2 παρεμφερεις πατεντες ,με συνεπεια ο ανταγωνισμος να βελτιωνει το προιον συνεχως. Η ΕΝΣΤΑΣΗ που υπαρχει[οπως σε ολα τα ski προιοντα προστασιας και υπο/βοηθησης]ειναι η ασφαλεια. Υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα σε πτωση-προσκρουση-συγκρουση τα ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ της συσκευης να αυξησουν η να ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ τραυματισμους αρθρωσεων και αιμοραγιες αμο διεμβολυνσεις. Quote Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted September 15, 2009 Το μαραφέτι, έχει λίγα χρόνια που κυκλοφορεί... Το θέμα είναι ότι αυτό το σύστημα επικαλύπτει το μυοσκελετικό σύστημα και δεν λειτουργεί ανεξάρτητα το ένα από το άλλο. Σε περίπτωση που μπλοκάρει για διάφορους λόγους το μηχανικό σύστημα, έχει μέσα του εγκλωβισμένο το δικό μας σύστημα, με ότι συνεπάγεται αυτό... Μετά, όλα αυτά τα συστήματα θέλουν ρυθμίσεις (και λίπανση) και ο βαθμός απόσβεσης τους (αν έχουν) εξαρτάται πολύ από τη συγκεκριμένη ρύθμιση. Δεν ξέρω μόνο, αν είναι απλά ένα ελατήριο...αλλά και σε αυτή την περίπτωση έχει κάποια αδράνεια στην συμπίεση, αλλά και βιάζεται στην επαναφορά. Αμφιβάλλω αν έχει την δυνατότητα να ακολουθήσει την εναλλαγή του τερέν, με την ταχύτητα απόσβεσης των ποδιών μας και σίγουρα δεν μπορεί να έχει την ταχύτητα αλλαγής της ρύθμισης που έχει ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Ίσως προσφέρει κάποια βοήθεια σε πολύ "κουρασμένα" παλικάρια, υπό προϋποθέσεις (ομαλό τερέν, πίστες καλοστρωμένες κλπ), αλλά δεν με πείθει για περισσότερα, μέχρι νεωτέρας... Πήδα παππού το drop...πήδα το... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted September 16, 2009 Εμένα μου κάνει ως προς οτι θα σε βοηθήσει να "κάτσεις" σε σωστοτερη θέση πανω στα σκι σου αν εισαι begginner to intermediate επίπεδο.... φαινεται οτι δεν σε αφήνει να πέσεις ευκολα πισω, εκτός και αν πεις ωραιος ο ιμαντας στον πωπο ας κάτσω λίγο Πήδα παππού το drop...πήδα το... εδώ δεν πηδάω αλλα και άλλα θα πηξήξω και εκει που πρεπει να πέσω? oυστ κ@λ@παιδα... Quote Share this post Link to post Share on other sites