kleomenis 0 Report post Posted September 17, 2009 Παιδια σας εκτιμω πολυ αλλα δυστυχως καμια σχεση με σκι. Ειμαι δασκαλος σε δημοτικο στο επαγγελμα αλλα βρεθηκα εδω λογω του τοπικ ρηξη χιαστου στο γονατο. Σας αγαπω πολυ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted September 17, 2009 Καλώς όρισες στο φόρουμ του Ελληνικού Συλλόγου Τουριστικής Χιονοδρομίας. Πού ξέρεις; Μπορεί να σε παρασύρουμε σε κανα βουνό! Φιλικά Ρανια Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 17, 2009 καιρος ειναι να ασχοληθεις αδερφε καλως ηρθες! Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted September 17, 2009 ..... Ειμαι δασκαλος σε δημοτικο στο επαγγελμα.... Καιρός να γίνεις και δάσκαλος του σκι! Καλώς μας ήλθες. Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted September 17, 2009 Καλως ηλθες Κλεομενη. Υπομονη με το γονατο, ολα περνανε. Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted September 17, 2009 καλώς μας βρήκες και περαστικά! όλοι κάποτε είμασταν άσχετοι, οπότε surprise yourself Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
peni 21 Report post Posted September 18, 2009 Πέρυσι που πήγα στο σύλλογο το μόνο που ήξερα σε σχέση με το χιόνι ήταν ο χιονοπόλεμος!!! Ασχετη παντελώς με το άθλημα!! Τώρα......ονειρεύομαι πότε θα χιονίσει , αφου πέρασε το καλοκαίρι, να ανέβω με τους φίλους μου τους snowclubιtes για σκι.!!!! Αν λοιπόν τώρα μας αγαπάς πολύ, πιστεψέ με όταν μας γνωρίσεις δεν θα ξεκολάς!!! Περαστικά και σε περιμένουμε σε μια απο τις συγκεντρώσεις μας στο Flocafe στο Μαρούσι(Κηφησίας) Κάθε Τετάρη μετα τις 9. Quote Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted September 18, 2009 Πέρυσι που πήγα στο σύλλογο το μόνο που ήξερα σε σχέση με το χιόνι ήταν ο χιονοπόλεμος!!! Ασχετη παντελώς με το άθλημα!! Τώρα......ονειρεύομαι πότε θα χιονίσει , αφου πέρασε το καλοκαίρι, να ανέβω με τους φίλους μου τους snowclubιtes για σκι.!!!! Αν λοιπόν τώρα μας αγαπάς πολύ, πιστεψέ με όταν μας γνωρίσεις δεν θα ξεκολάς!!! Περαστικά και σε περιμένουμε σε μια απο τις συγκεντρώσεις μας στο Flocafe στο Μαρούσι(Κηφησίας) Κάθε Τετάρη μετα τις 9. + 1000 στην Πένυ (που έγραψε τις σκέψεις μου!) όταν μας γνωρίσεις δεν θα ξεκολάς!!! ΟΧΙ δεν περιαυτολογούμε ! Το σκι βοηθάει σε πάρα πολλούς τομείς της ζωής και το οικονομικό μη το σκέφτεσαι γιατί έχουμε τις "άκρες" μας (ως Σύλλογος) άλλωστε ως δάσκαλος, προφανώς γνωρίζεις ότι: ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΡΙΝ ΜΑΘΕΙ ... (ταιριάζει παντού αυτό) άρα; Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites