geoski 3 Report post Posted January 16, 2010 Πολυ ωραιες οι φωτο ! Μπραβο μας εφτιαξες φιλε ! Η ζωή δεν μετριέται με τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε, αλλά από τις στιγμές που αυτές.... "κόβονται". Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted January 16, 2010 γιατι γραφεις με κοκκινο χρωμα? "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Dimoski 0 Report post Posted January 16, 2010 ειναι το χρωμα του παθους!! :wub: Share this post Link to post Share on other sites
ross 22 Report post Posted January 16, 2010 καποιος που ανεβηκε σημερα ας ενημερωσει αν θελει για την κατασταση του δρομου ως το χιονοδρομικο. φορεθηκαν αλυσιδες? Share this post Link to post Share on other sites
deathlok 12 Report post Posted January 16, 2010 σήμερα δεν χρειάστηκαν αλυσίδες. Μερικοί έβαλαν αλλά πραγματικά χωρίς κανένα λόγο. Share this post Link to post Share on other sites
geoski 3 Report post Posted January 16, 2010 (edited) ειναι το χρωμα του παθους!! Σωστος ο Dimoski Ειναι το αγαπημένο μου χρωμα Edited January 16, 2010 by geoski Η ζωή δεν μετριέται με τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε, αλλά από τις στιγμές που αυτές.... "κόβονται". Share this post Link to post Share on other sites
KSpecial 17 Report post Posted January 17, 2010 Ωραία μέρα φαίνεται η σημερινή... Τυχεροί όσοι ανέβουν, ειδικά οι πρωινοί! Share this post Link to post Share on other sites
MeTalFilL 0 Report post Posted January 17, 2010 (edited) Τι παιχτηκε ??? Edited January 17, 2010 by MeTalFilL Share this post Link to post Share on other sites
DgSensei 0 Report post Posted January 17, 2010 Άντε παιδιά δεν πήγε κανείς σήμερα να μας ενημερώσει για το τι κατάσταση επικράτουσε? Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted January 17, 2010 Ήμουν ένας από τους πολύ πρωινούς, τόσο πρωινός που καθαρίζανε την μηχανή του καφέ στο κάτω σαλέ και περιμέναμε κάμποσο για να πιούμε το καφεδάκι μας. Το ΧΚΚ ξεκίνησε την λειτουργία του χωρίς την Στύγα αλλά με θαυμάσια ηλιοφάνεια. Ο κόσμος πολύς, μετά από 1-2 βόλτες βλέπαμε από ψηλά το πάρκινγκ γεμάτο και οι ουρές πολύ γρήγορα έγιναν μεγάλες. Κατά τις 11 άνοιξε και η στύγα αλλά η ουρά ήταν τόσο μεγάλη (κατ' εκτίμηση, πάνω από 1 ώρα) που κανείς από την παρέα δεν έκανε την στύγα. Το χιόνι στη Ειρήνη ήταν καλό αλλά ψηλά είχε (κρυφές) πέτρες και απ' ότι άκουσα τα ίδια και χειρότερα ίσχυαν και στην Στύγα. Το βουνό χρειάζεται κι' άλλο χιόνι. Πολλοί snowclubίτες στο βουνό (με σημεία αναφοράς το ΤΕΟ Βar στη βαθιά Λάκκα), πολύ καλή παρέα και εξαιρετικό το γλυκό που μας κέρασε ο Panpanou (χρόνια σου πολλά Panpanou και από εδώ) για τα γενέθλιά του. Φιλικά gtsap Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
eolos 50 Report post Posted January 17, 2010 Τι παιχτηκε ??? :P Κάποιος άναψε το φως lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted January 17, 2010 σε γενικες γραμμες εχω να πω ενα καλο και ενα κακο το σαββατο δουλευε μονο το κατω χιονοδρομικο και ειχαν 20 ευρω το εισητηριο πολλα παρα πολλα για το τριπλο και το πιατακι την κυριακη μια χαρα μεχρι τις 11 - 12 μετα οι ουρες ξεπερναγαν το 45λεπτο αυτο που μου αρεσε πολυ ηταν το πολυ καλο στρωσιμο σε ολο το βουνο \ και πετρες που ειχε τα γκαζια ηταν πολλα ...παρα πολλα μετα μου ηρθε και η στραβη αλλα τελος παντων :P DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 17, 2010 Στραβή; Τι στραβή; Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
DgSensei 0 Report post Posted January 18, 2010 Κοινώς να περιμενουμε να βάλει και άλλο χιονί το βουνό ή βουρ την Τρίτη??? Share this post Link to post Share on other sites
AKIS-AIGIO 0 Report post Posted January 18, 2010 Τρεις πανοραμικές που έβγαλα εχθές την Κυριακή Θέα απο τερματικό Δαφνης Αρισταρχος - Στυγα Αξίζει να κάνετε zoom πάνω αριστερα, για να δείτε το νησί της....Ζηριας Βαθιά Λάκκα ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔOΠΟΥΛΟΣ http://www.e-achaia.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted January 18, 2010 δεν μπορω να δω τις φωτο Ακη. γιατι? "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
AKIS-AIGIO 0 Report post Posted January 18, 2010 (edited) δεν μπορω να δω τις φωτο Ακη. γιατι? Σοβαρά???? Κάτσε να τις βαλω σε πιο απλή μορφή http://www.e-achaia.gr/index.php?option=co...r&Itemid=75 (Δαφνη) http://www.e-achaia.gr/index.php?option=co...r&Itemid=76 (Στυγα) http://www.e-achaia.gr/index.php?option=co...r&Itemid=77 (Βαθιά Λάκκα) Edited January 18, 2010 by AKIS-AIGIO ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔOΠΟΥΛΟΣ http://www.e-achaia.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted January 18, 2010 Eιχα δυο χρονια να παω Καλαβρυτα και με ετρωγε να παω αυτο το ΣΚ...Μετα απο πολλες αμφιταλαντευσεις να παω να μη παω ειπα να δοκιμασω την τυχη μου. Ειχα και ενα positive feeling oτι η Στυγα θα ειναι ανοιχτη. Εφτασα αργα στο χιονοδρομικο (12:00) και πληροφορηθηκα οτι η πολυποθητη Στυγα ηταν . Ενα χαμογελο γραφτηκε στα χειλη μου μιας και αυτο που ηθελα να κανω εδω και αρκετο καιρο επροκειτο να πραγματοποιηθει. Θα κατεβαινα τη Στυγα για πρωτη φορα. Δεν ειχα ομως υπολογησει 2 ξενοδοχους . 1) Την πολυωρη αναμονη (τη πρωτη φορα που ειχα παει Καλαβρυτα τα ιδια ειχα τραβηξει...το χει η μοιρα μου φαινεται). Γυρω στα 45 λεπτα να ανεβουμε στο λιφτ του Αχιλλεα και αλλα 45 λεπτα για τη Στυγα. Μιλαμε για μαρτυριο. Ημουν ετοιμη να ξανααρχισω το καπνισμα...Μεσα σε μια ωρα ειχα βαρεθει, ειχα νυσταξει, ειχα ξενερωσει, ειχα πεινασει....Ολα μαζι. Πολυς κοσμος και ηταν λογικο μετα απο τοσες μερες αχιονιας + ο φοβος για τα μπλοκα των αγροτων. 2) Πετρες, πολλες πετρες. Οσο και να προσεχα αυτο το ανατριχιαστικο γδουπ γδουπ απο κατω απο τη σανιδα μου μου εσπαγε τα νευρα. Μια τεραστια πετρα μου εβαλε τρικλοποδια με αποτελεσμα να κανω μια ακρως θεαματικη κολοτουμπα στον αερα. Πολλοι νομισανε απο πανω οτι εκανα φρισταιλια και φωναζαν απο τα λιφτ αλλα eλα που δεν ητανε ....τσαμπα τοχειροκροτημα αχαχααα Παρ ολα αυτα εγω αυτο που ηθελα το εκανα...Η θεα στη κορυφη της Στυγας ειναι υπεροχη, η πιστα ειναι υπεροχη. Το βουνο θελει κι αλλο χιονι για να καλυφτουν οι πετρες ελπιζουμε να μας κανει τη χαρη ο καιρος και να χειμωνιασει επιτελους. Ο επομενος στοχος μου για τα Καλαβρυτα ειναι η μαυρη πλευρα της Στυγας (δεν τολμησα να την κατεβω....θελει κι αλλη χιονοκαληψη για να ειναι ασφαλης η καταβαση της) Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted January 18, 2010 Ο επομενος στοχος μου για τα Καλαβρυτα ειναι η μαυρη πλευρα της Στυγας (δεν τολμησα να την κατεβω....θελει κι αλλη χιονοκαληψη για να ειναι ασφαλης η καταβαση της) Την κατέβηκα εγώ με τα καινούρια μου S3, ανάθεμα την ώρα και την πωρωση , τι χαζομαρα να προσπαθεις με το ζόρι να απολαυσεις ενα mid fat σκι σε 10 cm χιονι , χρατς χρουτς, πολλές πέτρες παιδιά. Oχι μόνο η Στυγα, παντού. Η κατάσταση ήταν εντελώς αποκαρδιωτική. Πολλές πέτρες και πολύς κόσμος. Η αναμονή ατέλειωτη και υπομονή γαϊδουρινή. Όντος 40 λεπτά αναμονή στο τριπλό την ώρα που το πιάτο δεξιά είχε χαλάσει. Ο panpanou (ξεχωρίζω την όψη σου από φωτογραφίες Πάνο) προσπαθούσε με κάποια σχέδια στα χέρια να μάθει που οφείλονταν η βλάβη… Γιατρός δεν είσαι Πάνο? Ο Χελμός όμως ο καιρός η θέα, τα βουνά τριγύρω και η τσικουλατα του ΤΕΟ ηταν εκεί για να μας δώσουν μια μικρή αποζημίωση. Μήπως να αρχίζουμε να το συνηθίζουμε σιγά σιγά ότι στην Ελλάδα θα τραβάμε τον χειμώνα με το ζόρι? www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted January 18, 2010 Πραγματι την Κυριακή είχε παρα πάρα πάρα πολύ κόσμο. Το στρώσιμο ήταν άψογο και τις δύο μέρες!!! Η ποιότητα του χιονιού άριστη. Πέτρες πολλές είχε η Στύγα πάνω από ό,τι έμαθα. Κατά τα άλλα η κατάτασταση ήταν σχετικά ανεκτή. Στο κάτω μέρος του βουνού ήταν καλύτερα τα πράγματα. Στο βιετναμ ειχε κάποιες. Αλλά σήμανση δεν υπήρχε. Το καλύτερο σκι γινόταν με διαφορά στην Ειρήνη- Φαίδρα. Αν δεν είχε χιονίσει με αέρα το βουνό θα είχε σαφώς καλύτερη κατανομή χιονιού. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted January 18, 2010 Εφτασα αργα στο χιονοδρομικο (12:00) και (....) Ξέρω οτι είναι βάρβαρο αυτό που θα σου πω , αλλά 12 άφιξη σε χιονοδρομικό = Fail Για να δέσει το γλυκό , πρέπει να είσαι το πολύ στις 9 ΜΕ τις μπότες στα πόδια σου. ...κατα τα άλλα ευτυχώς που δεν ανέβηκα , γιατί λέτε οτι είχε φουλ πέτρα. People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted January 18, 2010 Αρχικά....μην τα κάνετε τόσο τραγικά τα πράματα.Δεν είχε και τόοοοοσες πολλές πέτρες.Και εγώ εκεί ήμουν. Το χιόνι πολύ καλό αλλά σίγουρα το βουνό θέλει κι άλλο.Δυστυχώς την Kinder Εκπληξη (πετρούλες) δν την γλιτώσαμε αλλά μια χαρά κατεβασιές κάναμε.Όπως κ να' χει οι πίστες ήταν πολύ καλά πατημένες κ το χιόνι ότι έπρεπε για να κάνεις 2-3 κατεβασιές....έτσι για το ξεχαρμάνιασμα.......!Ο χθεσινός καιρός εξαιρετικός αλλά ο κόσμος υπερβολικός.Παίζει κ να έκανε ρεκόρ εισιτηρίων τόσο από χιονοδρόμους όσο και από επισκέπτες.Η Στύγα απλώς δν πλησιαζόταν από την ουρά στο καρεκλάκι αλλά ευτυχώς η άγκυρα ήταν υποφερτή. Ας ελπίζουμε ότι το επόμενο Σ/Κ η ποσότητα του χιονιού θα επαρκεί έτσι ώστε να δώσουν κ το πιατάκι της Θέτις. ...Εμείς πάντως περάσαμε καλά κ το ευχαριστηθήκαμε.....έστω κ με λίγες πετρούλες. ;) Κ κάτι άλλο που έχω να επισημάνω.Πολύ σανίδι ρε παιδί μου ειδικά, την Παρασκευή.'Εγινε το Καλάβρυτο χκ σανιδάδων κ δν το ξέρω...?Ε...?Ε...? moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted January 18, 2010 (edited) επειδη ανεβαινω στη χαση και στη φεξη ειδα αυτα που λιγο πολυ ανεμενα το αντιτιμο των 20 ευρω το σαββατο με αχιλλεα δαφνη μαλλον ηταν πολυ τσουχτερο το αντιτιμο των 20 ευρω τη κυριακη φανταζε ποιο λογικο με ολα τα λιφτ να δουλεουν μετα τις 11.00 περιπου αλλα το χιονι να ειναι λιγο για τη περισταση οσο και να ειναι καποιος χιονοστερημενος δεν παει να καταστρεψει τον εξοπλισμο του καταφερα και εκανα 2 κομματια απατητο η στυγα στη πρωτη ευθεια μεχρι τη στροφη ο εξοπλισμος στο χερι μετα τη στροφη η πιστα κοτρωνες για 50 μετρα οποιος μπορει παει αριστερα στο απατητο να ευχαριστηθει λιγο η μουσικη του ΤΕΟ μια χαρα ηταν η τουρτα γενεθλιων του πανου ηταν το καλυτερο ομως οταν ερθει η μηχανη θα ανεβασω ενδεικτικα μια δυο φωτο οποιος μπορει να περιμενει ας το κανει γιατι θα στενοχωρηθει κλεινω γιατι πρεπει να παμε και τον εξοπλισμο για σερβις Edited January 18, 2010 by kostasbmw Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted January 18, 2010 βρε καμαρι πουλοβερ οτι ο καιρος ηταν τελειος για ερωτευμενα παιδια που ηθελαν τη μουσικη τους τα ποτα τους και την ηλιοθεραπεια τους για σκιερ και σανιδαδες δεν ητανεεεεεεεε Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted January 18, 2010 βρε καμαρι πουλοβερ οτι ο καιρος ηταν τελειος για ερωτευμενα παιδια που ηθελαν τη μουσικη τους τα ποτα τους και την ηλιοθεραπεια τους για σκιερ και σανιδαδες δεν ητανεεεεεεεε Καλά εσένα το ένα σου βρωμάει κ το άλλο σου ξινίζει...!Γιατί δν πήγαινες στο Μαίναλο καλύτερα(για' σενα) moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites