Wipika 676 Report post Posted October 2, 2009 ''Βρηκα τι θα ψηφίσουμε. Σας προτείνω ενα απο τα δυο τελευτάια κομματα της λιστας. Ανοιξτε την και κοιταξτε τα νουμερα 22 και 23. Εγω μαλλον κλείνω προς το 22.'' Κόμματα - Βουλευτικές εκλογές 2009 Τα κόμματα που θα λάβουν μέρος στις βουλευτικές εκλογές του 2009 είναι 23. Πιο αναλυτικά: 1) Νέα Δημοκρατία (Κ. Καραμανλής) 2) Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα (ΠΑ.ΣΟ.Κ.) (Γ. Παπανδρέου) 3) Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (Αλέκα Παπαρήγα) 4) Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ) (Α. Τσίπρας) 5) Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός (ΛΑ.Ο.Σ.) (Γ. Καρατζαφέρης) 6) Οικολόγοι Πράσινοι (εκτελεστική επιτροπή, Ε. Ζώτου, Α. Λεμπέση, Ν. Χρυσόγελος, Ιωάννα Κοντούλη, Ι. Παρασκευόπουλος, Μιχ. Πετράκος) 7) Μαρξιστικό - Λενινιστικό Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος (Αν. Παπαδόπουλος, Π. Κουφοβασίλης). Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (Μαρξιστικό-Λενινιστικό) (Γ. Κωνσταντόπουλος, Σ. Αγκούτογλου, Β. Σαμαράς, Η. Καμαρέτσος) 9) Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα (ΕΕΚ Τροτσκιστές) (Σαμπετάι Μάτσας- Σάββας Μιχαήλ) 10) ΟΑΚΚΕ Οργάνωση για την Ανασυγκρότηση του ΚΚΕ (διοικούσα επιτροπή: Γ. Ζαφειρόπουλος, Δ. Γουρνάς) 11) Δημοκρατική Αναγέννηση (Σ. Παπαθεμελής) 12) Ένωση Κεντρώων (Β. Λεβέντης) 13) Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή (Ν. Μιχαλολιάκος) 14) Δημοσθένης Βεργής - Έλληνες Οικολόγοι (Δ. Βεργής) 15) Κοινωνία -Πολ. Παράταξη Συνεχιστών του Καποδίστρια (Εμμ. Βολουδάκης) 16) Δημοκρατικοί (Μ. Μελετόπουλος) 17) Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία (ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.) διοικούσα επιτροπή 12 ατόμων 18) Φως - Αλήθεια - Δικαιοσύνη (Κ. Μελισσουργός) 19) Φίλοι του Ανθρώπου (Κ. Σταμούλης) 20) Περιφερειακή Αστική Ανάπτυξη (Π.Α.Α.) (Ν. Κολίτσης) 21) Παλαιά Δημοκρατία (Α. Δασκαλόπουλος) 22) Καπνιστικές Ομάδες για την Τέχνη και την Εικαστική Συγκρότηση (Κ.Ο.Τ.Ε.Σ.) (Ν. Λούβρος) 23) Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος (ΠΑ.Ε.Κ.Ε.) (Μ. Τζαλαζίδης) ''Και ρωτάω ποσο κοστιζει να κάνεις ενα κομμα? Γιατι να μην κανουμε και εμεις το Χ.Κ.Ε. Χιονοδρομικό Κόμμα Ελλαδας?'' Quote www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
makistop 8 Report post Posted October 2, 2009 ''Και ρωτάω ποσο κοστιζει να κάνεις ενα κομμα? Γιατι να μην κανουμε και εμεις το Χ.Κ.Ε. Χιονοδρομικό Κόμμα Ελλαδας?'' Γιατί δεν απαγορεύεται από το καταστατικό, η ενασχόληση με την πολιτική Μην αρχίσει κανένας τώρα, να γράφει πολιτικές αναλύσεις και ιστορίες κι έχουμε παρατράγουδα...ο πέλεκυς θα είναι βαρύς. Quote ''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted October 2, 2009 Παραχωρώ τη φωτό του αvatar μου για την αφίσα του κόμματος Κι έχω και μία με χιονοδρομικές μπότες μόνο!!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted October 2, 2009 Κι έχω και μία με χιονοδρομικές μπότες μόνο!!! ...Ποιος την τραβηξε... ? Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted October 2, 2009 στο δρόμο που χάραξε ο Βεργής η Γιώτα Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
makistop 8 Report post Posted October 2, 2009 ...Ποιος την τραβηξε... ? H snowcam Χιονοδρόμοι οικωλόγοι :P Quote ''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted October 2, 2009 Ωραια ιδεα ρε παιδια.......................εγω περιμενω να δω τις φωτο της Γιωτας μας και μετα θα μιλησω................ετσι..... Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted October 2, 2009 Θετω αυτο το ερωτημα προς απαντηση σε εναν καλο μου φιλο μελλος του συλλογου για μια συζητηση που καναμε χθες. Quote www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted October 2, 2009 Γιωτα, βαλε μια σε καλη αναλυση να την κανουμε Wallpaper για τον Υπολογιστη!!... Quote Share this post Link to post Share on other sites
makistop 8 Report post Posted October 2, 2009 ώρε μάνα μου...έχει να πέσει παντόφλα 8) Quote ''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted October 3, 2009 Γιατί βρε; Τί καλύτερο μπορεί να γράψει κανείς μέσα σε ένα τόπικ για κόμματα & εκλογές;;; Δεν βλέπω κάτι να είναι εκτός θέματος.... Εκ του μοδερατινγκ τιμ Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted October 3, 2009 Γιατί βρε; Τί καλύτερο μπορεί να γράψει κανείς μέσα σε ένα τόπικ για κόμματα & εκλογές;;; Δεν βλέπω κάτι να είναι εκτός θέματος.... Εκ του μοδερατινγκ τιμ Ορθως... θα μπορουσαν τα πραγματα να ειναι πολυ χειροτερα... Θα σας εξηγησει ο makistop που συνηθως με πιανει... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites