Κωστας 0 Report post Posted October 16, 2009 Συγχαρητήρια για το forum, Με λένε κώστα ειμαι 33 χρόνων και κάνω σχέδον 1 χρόνο σκι.Τον προηγούμενο χειμώνα έκανα περιπου 12 φορες, τις 4 στην αυστρία με δάσκαλο. Ελπίζω να σας γνωρίσω και απο κοντά αν και αρκετούς σας έβλεπα στο βουνό. Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted October 16, 2009 Συγχαρητήρια για το forum,Με λένε κώστα ειμαι 33 χρόνων και κάνω σχέδον 1 χρόνο σκι.Τον προηγούμενο χειμώνα έκανα περιπου 12 φορες, τις 4 στην αυστρία με δάσκαλο. Ελπίζω να σας γνωρίσω και απο κοντά αν και αρκετούς σας έβλεπα στο βουνό. Καλως ηρθες Κωστα στην παρεα μας. Το nickname σου θα τους μπερδεψει ολους, μιας και με εχουν συνηθισει σαν snowholic για λογους συντομιας Εισαι και Πειραιωτης, απο που; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Κωστας 0 Report post Posted October 16, 2009 Δεν έχω πρόβλημα να το αλλάξω απλά πες μου πως το κάνω......... Κορυδαλλό.. Καλως ηρθες Κωστα στην παρεα μας.Το nickname σου θα τους μπερδεψει ολους, μιας και με εχουν συνηθισει σαν snowholic για λογους συντομιας Εισαι και Πειραιωτης, απο που; Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted October 16, 2009 Δεν έχω πρόβλημα να το αλλάξω απλά πες μου πως το κάνω.........Κορυδαλλό.. Φιλε, αν εισαι κοντος αδυνατος και φορας 42 νουμερο μποτα τοτε μην το αλλαζεις γιατι ο ετερος σου ειναι τεραστιος ψηλος και σωματοδεις, το δε χερι του ειναι, να με το συμπαθειο σαν το μπουτι μου ενα πραμα ασε για τα υπολοιπα, γιαυτο σου λεω, μην αλλαζεις τιποτα!!!!! Απο κορυδαλλο εισαι??Απο μεσα ή απ¨εξω............. Θα εισαι και Γαυρος λογικα, οποτε δικος μας εισαι, ετσι???? Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
Κωστας 0 Report post Posted October 16, 2009 Φιλε, αν εισαι κοντος αδυνατος και φορας 42 νουμερο μποτα τοτε μην το αλλαζεις γιατι ο ετερος σου ειναι τεραστιος ψηλος και σωματοδεις, το δε χερι του ειναι, να με το συμπαθειο σαν το μπουτι μου ενα πραμα ασε για τα υπολοιπα, γιαυτο σου λεω, μην αλλαζεις τιποτα!!!!! Απο κορυδαλλο εισαι??Απο μεσα ή απ¨εξω............. Θα εισαι και Γαυρος λογικα, οποτε δικος μας εισαι, ετσι???? Αν είναι έτσι ο άλλος τοτε και 42 φοράω και κοντός είμαι και αδύνατος........ Είμαι Αεκτζής φίλε μου...... Και το ποιο σημαντικό ακόμα απ'έξω.......... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted October 16, 2009 Στο βουνό δεν έχουμε ομάδες, είμαστε όλοι "μέσα" και περνάμε καλά. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Κωστας 0 Report post Posted October 16, 2009 Στο βουνό δεν έχουμε ομάδες, είμαστε όλοι "μέσα" και περνάμε καλά. To έξω ηταν για τον κορυδαλλό. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted October 16, 2009 χαχαχαχαχαχαχα! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted October 17, 2009 Καλώς όρισες Κώστα ! όπου κι αν μένεις - ότι ομάδα κι αν είσαι... η παρέα είναι ωραία και στο βουνό είναι όλα άσπρα... ή σύντομα, πολύ σύντομα θα γίνουνόλα άσπρα! εκτός από τους snow clubίτες που είναι πρασινο/λαχανί ... (υπάρχει στολή του Συλλόγου -φαίνεται σε μερικά avatars) έλα σε μια συνάντηση να μας γνωρίσεις (έρχονται κι άλλοι από Κορυδαλλό) πάμε για κατάλευκο χειμώνα με ηλιόλουστα Σ/Κ! φιλικά Βιβή Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted October 17, 2009 Γειά σου φίλε snowaholic....,με τον άλλον τον ακατανόμαστο,διαφέρετε σε ένα,α οπότε κράτα το nickname σου,δεν πρόκειται κανείς να σε μπερδέψει...,ένας είναι ο αλκοόλας!Ασε που είναι και καλοπερασάκιας και σκάει μύτη στα βουνά στις 11 η ώρα! Καλώς μας ήλθες λοιπόν. Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
Κωστας 0 Report post Posted October 18, 2009 Καλώς όρισες Κώστα ! όπου κι αν μένεις - ότι ομάδα κι αν είσαι... η παρέα είναι ωραία και στο βουνό είναι όλα άσπρα... ή σύντομα, πολύ σύντομα θα γίνουνόλα άσπρα! εκτός από τους snow clubίτες που είναι πρασινο/λαχανί ... (υπάρχει στολή του Συλλόγου -φαίνεται σε μερικά avatars) έλα σε μια συνάντηση να μας γνωρίσεις (έρχονται κι άλλοι από Κορυδαλλό) πάμε για κατάλευκο χειμώνα με ηλιόλουστα Σ/Κ! φιλικά Βιβή Σίγουρα θα έρθω...... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Κωστας 0 Report post Posted October 18, 2009 Γειά σου φίλε snowaholic....,με τον άλλον τον ακατανόμαστο,διαφέρετε σε ένα,α οπότε κράτα το nickname σου,δεν πρόκειται κανείς να σε μπερδέψει...,ένας είναι ο αλκοόλας!Ασε που είναι και καλοπερασάκιας και σκάει μύτη στα βουνά στις 11 η ώρα! Καλώς μας ήλθες λοιπόν. Ωραία γιατί εγώ πάω νωρίς - νωρίς.......... Quote Share this post Link to post Share on other sites