Olga 6,796 Report post Posted December 17, 2009 δεν εχω H1N1 Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted December 17, 2009 Έχω την εντύπωση πως τελικά απο τότε που απαγορεύτηκε το κάπνισμα, οι καπνιστές καπνίζουν με μεγαλύτερο πάθος στους κλειστούς χώρους. Ελλάδα γαρ. Έχω την εντύπωση ότι από τότε που απαγορεύτηκε το κάπνισμα οι αντικαπνιστές έχουν παραφρονήσει..λιγάκι.! Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted December 17, 2009 Τί λιγάκι... έχουν αποθρασυνθεί εντελώς... Quote Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted December 17, 2009 ........Υπήρξα καπνιστής για πάνω απο 30 χρόνια και το έκοψα πριν απο 3,5. Επειδή λοιπόν είμαι σε θέση να καταλαβαίνω πολύ καλά και τις δύο ομάδες, έχω συστήσει ψυχραιμία, αποφυγή προκλήσεων αλλά και υστερικών αντιδράσεων εκατέρωθεν. Το έχουμε τονίσει κατ' επανάληψιν. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει, αρκεί με κανένα τρόπο και για οποιονδήποτε λόγο να μην ενοχλεί κάποιον άλλο.......... Έχω την εντύπωση ότι από τότε που απαγορεύτηκε το κάπνισμα οι αντικαπνιστές έχουν παραφρονήσει..λιγάκι.! Ελπίζω οτι δε σχολίασες το δικό μου post Μαιρούλα. Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
Aeras 138 Report post Posted December 17, 2009 (edited) Έχω την εντύπωση ότι από τότε που απαγορεύτηκε το κάπνισμα οι αντικαπνιστές έχουν παραφρονήσει..λιγάκι.! Καταρχήν δεν ειμαι αντικαπνιστής, απλα δεν θελω να ειμαι καπνιστής Και δεν ξέρω αν έχω παραφρονήσει, ίσως και να έχω, δεν ξέρω, πες το και έτσι, Αλλά σίγουρα έχω ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ. Προσωπικά έχω 4-5 χρόνια που σταμάτησα να κάνω παρέα με τον… καρκίνο. Έτσι εδώ και τέσσερις χειμώνες, επειδή ζω σε μια μικρή επαρχιακή πόλη και δεν έχω τις επιλογές που έχετε εσείς στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μόλις χειμωνιάζει κλείνομαι κυριολεκτικά σπίτι μου. και ξέρεις γιατί ? Γιατί: Δεν πάω σε καφέ λόγο τσιγάρου. Δεν πάω σε εστιατόρια λόγο τσιγάρου. Δεν πάω σε ταβέρνες λόγο τσιγάρου. Δεν πάω σε μπαράκια λόγο τσιγάρου. Δεν πάω σε Μπουζούκια λόγο τσιγάρου. Είμαι 42 χρόνων και 30 χρόνια τώρα, κάνω ΣΚΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ Δεν ξέρω τι θα κάνει ο σύλλογος, αλλά εγώ είμαι αποφασισμένος να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου, (θα δημοσιεύω όπου μπορώ, θα καταγγέλλω, θα καλώ τις αρχές κτλ κτλ) για να αλλάξει αυτή η απαράδεκτη κατάσταση στα Σαλέ τον Χιονοδρομικών. Και σας προτρέπω να κάνετε όλοι σας το ίδιο Edited December 17, 2009 by Aeras Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 17, 2009 Έχω την εντύπωση ότι από τότε που απαγορεύτηκε το κάπνισμα οι αντικαπνιστές έχουν παραφρονήσει..λιγάκι.! Μαιρη, οι καπνιστες εχουμε παραφρονησει απο τοτε που το αρχισαμε... (γιατι το αρχισαμε... ). Δωσε στους αντικαπνιστες λιγο λασκο... ειναι καινουριοι στο παιχνιδι (της παραφροσυνης...). Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted December 17, 2009 Είμαι 42 χρόνων και 30 χρόνια τώρα, κάνω ΣΚΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ Δεν ξέρω τι θα κάνει ο σύλλογος, αλλά εγώ είμαι αποφασισμένος να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου, (θα δημοσιεύω όπου μπορώ, θα καταγγέλλω, θα καλώ τις αρχές κτλ κτλ) για να αλλάξει αυτή η απαράδεκτη κατάσταση στα Σαλέ τον Χιονοδρομικών. Και σας προτρέπω να κάνετε όλοι σας το ίδιο Η στάση σου πάντως μου αρέσει πολύ και σου βγάζω το καπέλο, γιατί ειδικά τώρα που με έχει πιάσει το...μαχητικό μου , συμφωνώ και επαυξάνω ότι κανείς πρέπει να διεκδικεί τα πιστεύω του και τα δικαιώματά του με τρόπους που να δίνουν λύσεις! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted December 17, 2009 ...με τους καπνιστές που δεν καταλαβαίνουν μία , έχει πολύ πλάκα να συζητάς για το κάπνισμα - δεν μπορούν με τίποτα αλλά με τίποτα να κατανοήσουν τον εθισμό τους και την έννοιά του, αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα που ήδη έχει γίνει σε άλλο thread. Λοιποοον , στα καραμπαλίκια μας αμα γουστάρετε να καπνίσετε , ΕΔΩ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΝΟΧΛΕΊΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟΚΑΠΝΟ ΣΑΣ !!!! τώρα το καταλάβατε; Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 17, 2009 θα το καταλάβουν στα chalet Χρήστο όταν θα πέφτουν οι μηνύσεις(η προφορά είναι της Αμαλιας από το ''παρα πεντε'' ) Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
AggelosP 7 Report post Posted December 17, 2009 Έτσι εδώ και τέσσερις χειμώνες, επειδή ζω σε μια μικρή επαρχιακή πόλη και δεν έχω τις επιλογές που έχετε εσείς στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μόλις χειμωνιάζει κλείνομαι κυριολεκτικά σπίτι μου. και ξέρεις γιατί ? Γιατί: Δεν πάω σε καφέ λόγο τσιγάρου. Δεν πάω σε εστιατόρια λόγο τσιγάρου. Δεν πάω σε ταβέρνες λόγο τσιγάρου. Δεν πάω σε μπαράκια λόγο τσιγάρου. Δεν πάω σε Μπουζούκια λόγο τσιγάρου. Φίλε Αέρα, και την Αθήνα τα ίδια ισχύουν. Τουλάχιστον εσύ αναπνέεις καθαρό αέρα όταν περπατάς στον δρόμο ενώ εμείς έχουμε και το μεγάλο "ντουμάνι" πάνω απ'τα κεφάλια μας. Quote Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted December 17, 2009 Η στάση σου πάντως μου αρέσει πολύ και σου βγάζω το καπέλο, γιατί ειδικά τώρα που με έχει πιάσει το...μαχητικό μου , συμφωνώ και επαυξάνω ότι κανείς πρέπει να διεκδικεί τα πιστεύω του και τα δικαιώματά του με τρόπους που να δίνουν λύσεις! Αν το κάνει αυτό ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού Γιώτα μου, είμαι σίγουρος οτι μπορούμε να αλλάξουμε την Ελλάδα. Αλλα...... Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted December 17, 2009 Λοιπόν, χαλαρώστε λιγάκι.!Δεν τρωγόμαστε για τα χκ και θα σφαχτούμε για το τσιγάρο? Όλοι έχουμε παραφρονήσει..τελικά;! Και οι καπνιστές που πλέον δν μπορούμε να πάμε για φαγητό, καφέ, ποτό, γιατί απαγορεύεται το τσιγάρο αλλά και οι αντί που απαιτούν καθαρούς κλειστούς χώρους και που ξαφνικά τους ενοχλεί τόσο πολύ το τσιγάρο των άλλων κ είναι έτοιμοι να μας στήσουν στο απόσπασμα. Λοιπόν, ωραία είναι να ακούγεται η άποψη και των αντί και των κανονικών στο φορουμ αλλά οκ. Όποιος έχει πρβλμ είτε με τους χιονοδρόμους καπνιστές είτε με τους ιδιοκτήτες των σαλέ μπορεί να καλέσει στο 1142 να κανει την καταγγελλία του και να ησυχασει. Και να σας ρωτήσω κ κάτι ακόμα. Οκ δν θα καπνίζουμε στα σαλέ των χκ άρα θα καπνίζουμε έξω. Θα σας αρέσει να βλέπετε μέσα στο κατάλευκο χιονάκι γόπες πεταμένες κάτω;.ή πιστεύει κανείς ότι ο καπνιστής θα κουβαλάει και τασάκι μαζί του? Ή πιστεύει κανείς ότι όλοι έχουν την σωστή παιδεία να βάλουν την γόπα σε ένα σακουλάκι κ να την πετάξουν μετά στον κάδο....? Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted December 17, 2009 Ολα με την σειρα τους!Πρωτα θα μαθει ο καπνιζων λαος να βγαινει εξω για τσιγαρο και μετα εχει σειρα το να μαθει να ΜΗΝ πετα τις γοπες 'σαχαμω και να τις μαζευει για να τις πεταξει στα σκουπιδια!Και μετα θα ερθει η σειρα του κυριου ζαμαντεφου να μαθει να μην πετα τα κυπελακια του καφε,τις χαρτοπετσετες,τα κουτακια,κτλ,κτλ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted December 17, 2009 Λοιπόν, χαλαρώστε λιγάκι.!Δεν τρωγόμαστε για τα χκ και θα σφαχτούμε για το τσιγάρο?Όλοι έχουμε παραφρονήσει..τελικά;! Και οι καπνιστές που πλέον δν μπορούμε να πάμε για φαγητό, καφέ, ποτό, γιατί απαγορεύεται το τσιγάρο αλλά και οι αντί που απαιτούν καθαρούς κλειστούς χώρους και που ξαφνικά τους ενοχλεί τόσο πολύ το τσιγάρο των άλλων κ είναι έτοιμοι να μας στήσουν στο απόσπασμα. Λοιπόν, ωραία είναι να ακούγεται η άποψη και των αντί και των κανονικών στο φορουμ αλλά οκ. Όποιος έχει πρβλμ είτε με τους χιονοδρόμους καπνιστές είτε με τους ιδιοκτήτες των σαλέ μπορεί να καλέσει στο 1142 να κανει την καταγγελλία του και να ησυχασει. Και να σας ρωτήσω κ κάτι ακόμα. Οκ δν θα καπνίζουμε στα σαλέ των χκ άρα θα καπνίζουμε έξω. Θα σας αρέσει να βλέπετε μέσα στο κατάλευκο χιονάκι γόπες πεταμένες κάτω;.ή πιστεύει κανείς ότι ο καπνιστής θα κουβαλάει και τασάκι μαζί του? Ή πιστεύει κανείς ότι όλοι έχουν την σωστή παιδεία να βάλουν την γόπα σε ένα σακουλάκι κ να την πετάξουν μετά στον κάδο....? Μαίρη οι καπνιστές θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι όταν είναι σε κλειστούς δημόσιους χώρους... δεν θα καπνίζουν. Είναι λιγότερο τραγικό από όσο φαντάζεσαι (μια χαρά προσαρμόστηκαν τα παιδιά στις 2 προηγούμενες εκδρομές). Επίσης, είναι απείρως ευκολότερο από το να... μην αναπνέει κάποιος που δεν θέλει να υφίσταται τον καπνό των άλλων και απείρως δικαιότερο. Το δικαίωμα μου στην υγεία υπερισχύει του δικού σου στην απόλαυση. Άλλωστε δεν απαγορεύει κάποιος στους καπνιστές να πίνουν καφέ, να διασκεδάζουν με φίλους κλπ. Το μόνο που ζητάμε είναι να το κάνουν χωρίς να βλάπτουν την υγεία των γύρω τους. Επίσης, παράδειγμα προς μίμηση ήταν ο οδηγός μας στο Heliski πέρσι. Είχε μαζί του μεταλλικό κουτάκι από καραμέλες και κάθε γόπα τσιγάρου την έβαζε εκεί και μετά στην τσέπη του. Ναι, μπορείς να είσαι ΚΑΙ καπνιστής και οικολόγος. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted December 17, 2009 (edited) Και να σας ρωτήσω κ κάτι ακόμα.Οκ δν θα καπνίζουμε στα σαλέ των χκ άρα θα καπνίζουμε έξω. Θα σας αρέσει να βλέπετε μέσα στο κατάλευκο χιονάκι γόπες πεταμένες κάτω;.ή πιστεύει κανείς ότι ο καπνιστής θα κουβαλάει και τασάκι μαζί του? Ή πιστεύει κανείς ότι όλοι έχουν την σωστή παιδεία να βάλουν την γόπα σε ένα σακουλάκι κ να την πετάξουν μετά στον κάδο....? Προβλημά του που θα πετάξει την γόπα, να κουβαλά μαζί του τενεκέ με άμμο και να το αδειάζει στην αυλή του σπιτιού του, τι με νοιάζει εμενα ! Τώρα αμα δω κάποιον να πετάει γόπες και έχω όρεξη θα του την πώ "Μεγάλε κάτι σου 'πεσε". Αν είναι φίλος μου: " Καλά ρε μαλάκα πετάς τις γόπες κάτω, μπρος όπως είσαι ...μάζευτην " Αν είμαστε πάνω στο καρεκλάκι τον πετάω και αυτόν κάτω ... Οσον αφορά την παιδεία , εφέτος με την καινούρια κυβέρνηση το υπουργείο παιδείας μετανομάστικε σε ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ !!! Αυτό σημαίνει οτι ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΦΡΟΣ δεν έμαθε στο σχολείο του για τις γόπες , μπορεί άνετα να το μάθει ανα πάσα στιγμή σε όλη την διάρκεια της ζωής του . ΔΙΑ ΒΙ-ΟΥ ΜΑ-ΘΗ-ΣΗ !! Κοινώς ποτέ δεν είναι αργά. Οποτε σε αυτό το thread τι μάθαμε σήμερα ; ΝΑΙ, μάθαμε οτι είναι μαλακία να καπνίζουμε σε κλειστούς χώρους και να μην ενοχλούμε με τον καπνο τον κόσμο (καπνιστές ή όχι) και επίσης να μην πετάμε τις γόπες όπου μας κα@...σει. Το ξέρω ότι έχουμε δουλειά ακόμα , αλλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε. Edited December 17, 2009 by Fidelio Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted December 17, 2009 Ναι, μπορείς να είσαι ΚΑΙ καπνιστής και οικολόγος. Κάτι σαν το νταβατζής κι αρχιμανδρίτης ένα πράμα;;; Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted December 17, 2009 Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! :ph34r: Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted December 17, 2009 Λοιπόν, χαλαρώστε λιγάκι.!Δεν τρωγόμαστε για τα χκ και θα σφαχτούμε για το τσιγάρο?Όλοι έχουμε παραφρονήσει..τελικά;! Και οι καπνιστές που πλέον δν μπορούμε να πάμε για φαγητό, καφέ, ποτό, γιατί απαγορεύεται το τσιγάρο αλλά και οι αντί που απαιτούν καθαρούς κλειστούς χώρους και που ξαφνικά τους ενοχλεί τόσο πολύ το τσιγάρο των άλλων κ είναι έτοιμοι να μας στήσουν στο απόσπασμα. Λοιπόν, ωραία είναι να ακούγεται η άποψη και των αντί και των κανονικών στο φορουμ αλλά οκ. Όποιος έχει πρβλμ είτε με τους χιονοδρόμους καπνιστές είτε με τους ιδιοκτήτες των σαλέ μπορεί να καλέσει στο 1142 να κανει την καταγγελλία του και να ησυχασει. Και να σας ρωτήσω κ κάτι ακόμα. Οκ δν θα καπνίζουμε στα σαλέ των χκ άρα θα καπνίζουμε έξω. Θα σας αρέσει να βλέπετε μέσα στο κατάλευκο χιονάκι γόπες πεταμένες κάτω;.ή πιστεύει κανείς ότι ο καπνιστής θα κουβαλάει και τασάκι μαζί του? Ή πιστεύει κανείς ότι όλοι έχουν την σωστή παιδεία να βάλουν την γόπα σε ένα σακουλάκι κ να την πετάξουν μετά στον κάδο....? Eνοια σου και μια χαρα μπορειτε να πατε για φαγητο ποτο κλπ....αφου το μετρο ακομα και οι καταστηματαρχες το εχουν γραψει στα παλια τους υποδηματα....Απο κει που δεν κυκλοφορει τασακι τσουπ μια χαρα εμφανιζεται οταν υπαρξει καποιος καπνιστης...Παραδειγμα την κυριακη σε ταβερνα στην αραχοβα ο Melo πηγε να καπνισει εξω για να μην ενοχλησει και η ιδιοκτητρια τον εβαλε μεσα και του εφερε και τασακ.Και καλα ειχε καλο εξαερισμο. Παντου καπνιζοντων ειναι ακομα και σε μαγαζια > 70τμ . Και το μετρο θα συνεχισει να μην υφισταται γιατι απλουστατα δεν υπαρχει το 1142. ( υπαρχει σαν νουμερο αλλα δεν απαντανε! ) και γιατι ο Ελληνας ρουφιανος δεν γινεται...Γιατι αυτο μας βαζουν να κανουμε... Καπνιζουν; Καλεστε το 1142.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted December 17, 2009 λες και κανετε αντιγραφη απο το αλλο thread ρε παιδια ειπαμε δεν βγαζουμε ακρη Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted December 17, 2009 Γιατί ρε συ συνονόματε δεν βγάζουμε άκρη , δεν καταλαβαίνω; είναι ή δεν έιναι ενοχλητικός ο καπνός σε κλειστό χώρο; Περαν του οτι είναι βλαβερός . Δεν καταλαβαίνω πραγματικά ποιό είναι το αντεπιχείρημα εδώ πέρα , ... Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
eleni 343 Report post Posted December 17, 2009 .... Θα σας αρέσει να βλέπετε μέσα στο κατάλευκο χιονάκι γόπες πεταμένες κάτω;.ή πιστεύει κανείς ότι ο καπνιστής θα κουβαλάει και τασάκι μαζί του? ..... Είναι πολύ λυπηρό πράγματα που κάποιοι τα έχουν για δεδομένα, εμείς να αναρωτιώμαστε σαν να είναι το ποιο παράλογο πράγμα. Γιατί όταν ο γάλλος guide έβγαζε το φορητό του τασάκι για να σβήσει τη γόπα του, στη μέση του πουθενά, εγώ, ο Λάππας, ο Νικέλ και ο Πέτρος κοιταζόμασταν σαν χαζοί...το ίδιο και στο ερημικό χωριουδάκι παρακάτω, όταν μια γιαγιά 70 χρονών με μια σακούλα ξεχώριζε με τις ώρες τα σκουπίδια στους κάδους... τώρα εμείς στην ελλάδα γινόμαστε φανατικοί αντικαπνιστές, παράλογοι, παράφρονες, γιατί? γιατί απαιτούμε να εφαρμοστεί ο νόμος. λολ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted December 17, 2009 Γιατί ρε συ συνονόματε δεν βγάζουμε άκρη , δεν καταλαβαίνω; είναι ή δεν έιναι ενοχλητικός ο καπνός σε κλειστό χώρο; Περαν του οτι είναι βλαβερός . Δεν καταλαβαίνω πραγματικά ποιό είναι το αντεπιχείρημα εδώ πέρα , ... Xμμ...εδω υπάρχει ενα ελαφρυντικο ...ενας καπνιστης δεν αντιλαμβανεται την μποχα του τσιγαρου όσο ενας μη καπνιστης....Κι εγω οταν καπνιζα ο καπνος δεν με ενοχλούσε...μόνο οταν ηταν υπερβολικα πολυς με ενοχλούσε.Τωρα και το ενα με ενοχλει Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted December 17, 2009 (edited) Δεν ξέρω τι άλλο να πω, φαίνεται οτι με την λογική ορισμένα πράγματα μοιάζουν να μην αλλάζουν ποτε. Ολα αυτά τα επιχειρήματα για τους κλειστούς δημόσιους χώρους από όσους καπνίζουν μου θυμίζουν το γνωστό " Ο αστυνομικός είναι όργανο , το μπουζούκι είναι όργανο , άρα ο αστυνομικός είναι ...μπουζούκι." Η επαγωγή του παραλόγου ένα πράμα. Edited December 17, 2009 by Fidelio Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted December 17, 2009 Φανταστείτε λοιπόν ένα σπρέι....κλανιάς ας πούμε... Και να το έχουμε όλοι οι μη καπνιστές και να ψεκάζουμε, όποτε γουστάρουμε σε κλειστούς χώρους, στα μούτρα σας (καπνιστές)... Θα σας ήταν ευχάριστο; Ε περίπου τόσο ενοχλητικό είναι για κάποιον που δεν καπνίζει, ο καπνός στα μούτρα του και μάλιστα δεν είναι κάτι που κρατάει λίγο και περνάει, αλλά μόνιμο όλη την ώρα που κάθεται μέσα σε αυτό το χώρο... Και προσπαθούμε να αποδείξουμε οι μη καπνιστές ότι έχουμε δίκιο;;;;καλά το χάσαμε τελείως;;; Το ότι υπήρχε μια κακιά συνήθεια να στερείτε το οξυγόνο από τους γύρω σας (κι εγώ ομολογώ ότι το έκανα), που επιτρέπονταν χρόνια και είχε γίνει κατεστημένο, σημαίνει ότι έχετε δικαίωμα να καπνίζετε όπου θέλετε, αδιαφορώντας για το πόσο ενοχλείτε και πόσο κακό κάνετε στην υγεία των υπολοίπων; Το πάθος και η εξάρτηση θολώνει την κρίση και μας κάνει να βλέπουμε μόνο τον εαυτό μας, κάτι όπως οι ναρκομανείς κλέβουν τον οποιοδήποτε (όσο καλό κι αν τους έκανε), προκειμένου να εξασφαλίσουν τη δόση τους... Τώρα ο καπνιστής λέει... πηγαίνετε τα μωρά σας έξω στο κρύο για να καπνίζω εγώ στη ζέστη βρε αδερφέ...τι ζήτησα ο καημένος;;; Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted December 17, 2009 οτι ειναι ενοχλητικος ο καπνος σε κλειστο χωρο ειναι και πολυ ενοχλητικος μαλιστα ποσο μαλλον οταν καπνιζουν και πολλοι εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει οταν ο χωρος αυτος εχει ειτε εξαερισμο η αεριζεται (ανοιχτα παραθυρα) στο σπιτι μου οταν καπνιζω παντα υπαρχει ενα ανοιχτο παραθυρο η μπαλκονοπορτα και ας ειμαι μονος μου μυριζει μεν αλλα δεν το καταλαβαινω τες πα η ουσια βρισκεται στο ποσο ευαισθητος ειναι ο καθε καπνιστης εγω καποια στιγμη στο μελλον δεν ξερω ποτε, θα γινει ομως θα κοψω το τσιγαρο δεν προκειται ομως να γινω υπερβολικος με τους καπνιστες επειδη ακριβως καπνιζα και εγω και ξερω πως ειναι να μην αφηνεις τον αλλο να καπνιζει μετα το φαγητο ας πουμε η στον καφε του οσον αφορα τα σαλε των χιονοδρομικων μπορουν να παρουν καποια μετρα οπως να χωριστουν σε δυο χωρους ας πουμε καπνιζοντες και μη οπως γινεται σε παρα πολλα μαγαζια σε ολη την ελλαδα αλλα να τηρειται αυτο ... ομολογω παντως πως οταν τυχαινει να βρισκομαι με παρεα η οποια δεν καπνιζει αισθανομαι καπως περιεργα(κατι σαν παρασιτο ρε παιδι μου) :P Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites