gvaf72 113 Report post Posted January 3, 2010 Γεια σας και καλη χρονια! στις 23/1/10 θα ειμαστε στο Μοναχο με σκοπο να νοικιασουμε αμαξι και να παμε στο innsbruck. Γνωριζει κανεις κανενα site με καλες τιμες???/ στην γερμανια τον χειμωνα δεν εχουν ολα τα αυτοκινητα χειμερινα ελαστικα ετσι κ αλλιως ή θα πρεπει να τα πληρωσω εξτρα??? ευχαριστω Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 3, 2010 Το καλοκαίρι που πήγα στο Μόναχο νοίκιασα μέσω της Hertz ένα Ford Focus SW 1,6 diesel με Αγγλόφωνο GPS* για €275 (αν θυμάμαι καλά) για 7 μέρες. Την κράτηση την είχα κάνει μέσω internet, αλλά έχει και λίγο paperwork στο αεροδρόμιο. Μου ζήτησαν το δίπλωμα, αλλά και το διαβατήριο. Η οργάνωση τους πάντως είναι υποδειγματική και τις 2 φορές που έχουμε νοικιάσει αυτοκίνητο από αυτούς, ήταν σχεδόν καινούργια. *Υπ όψη ότι το GPS δουλεύει τέλεια στην Γερμανία (ακόμα και σε υπόγεια ) και έχει Traffic Information κλπ, αλλά δεν έχει χαρτογράφηση για τις Αυστριακές/Ελβετικές πόλεις. Έχει όλο το επαρχιακό δίκτυο των ξένων κρατών, σε πάει μέχρι την είσοδο των πόλεων, αλλά μέχρι εκεί. Μετά ανέλαβε το Destinator μου. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted January 3, 2010 (edited) 23-1-2010 νοικιάζω(μέσω internet) από τη hertz ένα focus 1600(είμαστε 2 άτομα) με 317,69€ με χιονολάστιχα και collision damage waiver included. Την ώρα της online κράτησης πληκτρολόγησε τον κωδικό 706900 εκέι που λέει έκπτωση αλλιώς η χρέωση είναι 347€ Τι ώρα φτάνεις Μόναχο; Edited January 3, 2010 by Velissarios Quote Share this post Link to post Share on other sites
oddin 24 Report post Posted January 3, 2010 Εχω κλείσει να νοικιάσω απο εδώ http://www.izzirentacar.com/rentacar/rent-...-munich-germany Σου βγάζει αυτοκίνητα απο αρκετές εταιρίες. Quote Scripta Manent Γερναει αυτος που αρχιζει να ζει μονο με αναμνησεις...... Share this post Link to post Share on other sites
gvaf72 113 Report post Posted January 4, 2010 23-1-2010 νοικιάζω(μέσω internet) από τη hertz ένα focus 1600(είμαστε 2 άτομα) με 317,69€ με χιονολάστιχα και collision damage waiver included.Την ώρα της online κράτησης πληκτρολόγησε τον κωδικό 706900 εκέι που λέει έκπτωση αλλιώς η χρέωση είναι 347€ Τι ώρα φτάνεις Μόναχο; ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!! Ειναι η καλητερη τιμη που βρηκα!!!! φτανω μοναχο στις 08:05 γιατι? θα εχει ανοιξει το γραφειο εκεινη την ωρα? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted January 4, 2010 θα εχει ανοιξει το γραφειο εκεινη την ωρα? απο τις 6 το πρωϊ Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted January 5, 2010 http://www.economycarrentals.com/ Οι καλυτερες τιμες, νοικιάσαμε ένα Mercedes Vito (9 θεσιο) με 540€ με χιονολάστιχα Quote www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted January 5, 2010 λιγο προσοχη θελει γιατι η sixt για παραδεγμα εχει τα χιονολαστιχα στανταρ και ενα στατιον τουτου 224 τη βδομαδα οχι να πληρωνουμε χιονολαστιχα 45 τη βδομαδα απλα λιγο περισσοτερο ψαξιμο Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted January 5, 2010 η sixt? εισαι σιγουρος η sixt για να νοικιασεις γερμανια ή Αυστρια; Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted January 5, 2010 γερμανια για χρηση αυστρια (τους ενημερωνεις απο πριν)ειναι υποχρεωτικα αλλα μερικες πονηρες το χρεωνουν εχτρα θα σου δωσω το λινκ να δεις οταν παω σπιτι γιατι ειμαι εκτος Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted January 5, 2010 ok...γιατι εγω ετσι τυχαια που κοιταω τωρα μου βγαζει για 5 μερες Gesamtpreis: € 329,99 κ λεει κιολας: Wintertaugliche Bereifung € 19,21 / Tag που αν δεν κανω λαθος ειναι χιονολαστιχα ειναι πολυ ακριβα Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted January 5, 2010 δεν εγινε απευθειας με σιχτ μεσω πρακτορα και αν το βρω τωρα θα σου πω γιατι και γω οταν πηγα στη σιχτ ειδα αλλα μου εκανε εντυπωση που ελεγε οτι ειναι μεσα στη τιμη Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted January 5, 2010 a ok τοτε...δες κ αν το βρεις Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
solden 0 Report post Posted January 5, 2010 Στο μοναχο νοικιαζουν αυτοκινητα και πολλα βενζιναδικα, χωρις πιστωτικη. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted January 5, 2010 σοβαρα;;; δεν το ξερα το θεμα ειναι ομως οτι εγω το θελω (οπως κ αλλοι) απο αεροδρομιο πως βολευει; Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Slider 6 Report post Posted January 5, 2010 έκλεισα και εγώ με sixt (holiday cars) για 23/1 από Μοναχο, τα χινολαστιχα τα έχει στα extra.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
gvaf72 113 Report post Posted January 7, 2010 έκλεισα και εγώ με sixt (holiday cars) για 23/1 από Μοναχο, τα χινολαστιχα τα έχει στα extra.... ποσο????τι αμαξι ??ποσες μερες??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Slider 6 Report post Posted January 7, 2010 ποσο????τι αμαξι ??ποσες μερες??? 606 euro + τα χιονολαστιχα που θα τα χρεώσουν όταν το παραλάβω στο αεροδρόμιο, BMW X3, 8 μέρες. Quote Share this post Link to post Share on other sites