Dim 4,703 Report post Posted January 21, 2010 Πωλείται άμεσα πέδιλο Salomon Aero Gt 2007, 1,62m ύψος μαζί με δέστρα 280 ευρώ λόγω αγοράς νέου. Το πέδιλο φέτος φορέθηκε μόνο 4 φορές, με άψογο σέρβις σε επιφάνεια και μαχαίρι. Ιδανικό γι΄αυτούς που από αρχάριοι θέλουν να μεταβούν ένα επίπεδο επάνω και να έχουν ένα πέδιλο για τουλάχιστον 3 - 4 χρόνια ακόμα με αξιοπρέπεια. Κυριώς πίστας, αλλά επειδή είναι σχετικά μαλακό τα καταφέρνει και σε μαλακό και απάτητο χιόνι σχετικά καλά. Ανταποκρίνεται καλά και συχνά συχγωρεί τα λάθη!!!! Αρκετά γρήγορο και με μικρή ακτίνα στροφής. Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted March 30, 2011 Δεύτερη προσπάθεια!!!!!!!! Πωλείται άμεσα πέδιλο Salomon Aero Gt 2007, 1,62m ύψος μαζί με δέστρα 200 ευρώ λόγω αγοράς νέου. Το πέδιλο φέτος δε φορέθηκε, με άψογο σέρβις σε επιφάνεια και μαχαίρι. Ιδανικό γι΄αυτούς που από αρχάριοι θέλουν να μεταβούν ένα επίπεδο επάνω και να έχουν ένα πέδιλο για τουλάχιστον 3 - 4 χρόνια ακόμα με αξιοπρέπεια. Κυριώς πίστας, αλλά επειδή είναι σχετικά μαλακό τα καταφέρνει και σε μαλακό και απάτητο χιόνι σχετικά καλά. Ανταποκρίνεται καλά και συχνά συχγωρεί τα λάθη!!!! Αρκετά γρήγορο και με μικρή ακτίνα στροφής Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted February 5, 2017 (edited) https://snowreview.wordpress.com/2007/06/21/salomon-aero-gt-2008/ Νέα τιμή 120 ευρώ Όποιας εναφιέρεται και είναι από Αθήνα, θα τα έχω μαζί μου στα Καλάβρυτα, στην πίτα. έχουν κάνει νέο σέρβις φέτος. Edited February 5, 2017 by Dim Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted February 6, 2017 Τι ξέθαψες βρε προεδρα? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted February 6, 2017 Ακόμα τα έχω και έλεγα να τα τδοθλησω φέτος Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted February 6, 2017 (edited) Μην πουλατε τα παλια πεδιλα σας ..καντε τα σερβις και αφηνετε τα σε διαφορες γωνιες του σπιτιου σαν ντεκορ ! Που θα παει θα λυσσαξει και θα φυγει πισω στην μανα της ,τοτε θα ειστε ελευθεροι να πηγαινετε στο βουνο οποτε θελετε ! Edited February 7, 2017 by leonidastria 7 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites