mits-7 0 Report post Posted February 3, 2010 Γεια σας παιδιά!Συγγνωμη αν εχω βάλει σε λάθος μέρος το θέμα αλλά είμαι καινούριος και δεν γνωρίζω καλά ακόμη.. Αυτό που θέλω είναι μία βοήθεια σε ένα συνδιασμό σανίδι,δέστρες,μπότες...(έψαχνα μόνος μου αρκετό καιρό αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη ) Όσο καιρό κάνω snowboard νοίκιαζα πάνω στο βουνό αλλά είπα να πάρω και ένα δικό μου τώρα γιατί είδα ότι δεν συμφέρει. Λοιπόν είμαι 1,μ ύψος, 70 κιλά και νούμερο παπουτσιών(και μπότας που νοίκιαζα) είναι 43,αλλιώς 9 αν δεν κάνω λαθος. Το θέμα είναι ότι θέλω το burton bullet 2010 (1.57cm) αλλά στο site της burton λέει νούμερο δέστρας L. Θα μπορέσουν να ταιριάξουν οι μπότες 43 νούμερο (που είναι νομίζω το όριο για L δέστρα) και το σανίδι το οποίο είναι wide;Τέλος πάντων θα ταιριάζουν όλα μεταξύ τους τα μεγέθη; Ευχαριστώ εκ των προτέρων αυτό είναι το σανίδι(δεν μπορούσα να ανοίξω το σαιτ της burton και ετσι έβαλα μία εικόνα) http://snowboardreviews.com/wp-content/upl...157-10-zoom.jpg Quote Share this post Link to post Share on other sites
mits-7 0 Report post Posted February 3, 2010 Ξέχασα να αναφέρω ότι οι δέστρες και οι μπότες που θέλω είναι αυτές που προτείνει στο επίσημο site της burton κάτω από το σανίδι αριστερά Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted February 3, 2010 γιατι να μην ταιριαξουν;; το σανιδι ειναι wide... το προβλημα ειναι οταν το σανιδι ειναι πιο στενο απο οτι πρεπει...οχι πιο φαρδυ... Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
mits-7 0 Report post Posted February 3, 2010 (edited) γιατι να μην ταιριαξουν;;το σανιδι ειναι wide... το προβλημα ειναι οταν το σανιδι ειναι πιο στενο απο οτι πρεπει...οχι πιο φαρδυ... Επειδή είναι μικρό το νούμερο για wide, υποθέτω. Για wide προτείνουν από 10 και πάνω ενώ εγώ φοραω 9.5 στο αμερικάνικο μέτρημα...και επίσης το πρόβλημα είναι αν θα ταιριάξουν οι μπότες νούμερο 9.5 σε Large δέστρες Edited February 3, 2010 by mits-7 Quote Share this post Link to post Share on other sites
deathlok 12 Report post Posted February 4, 2010 η λογική είναι αγοράζω το πιο στενό σανίδι που μπορούν να χωρέσουν οι μπότες μου χωρίς να εξέχουν υπερβολικά.....και εσύ θα πάρεις wide. Δεν είναι η "σωστη" επιλογή. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mits-7 0 Report post Posted February 4, 2010 η λογική είναι αγοράζω το πιο στενό σανίδι που μπορούν να χωρέσουν οι μπότες μου χωρίς να εξέχουν υπερβολικά.....και εσύ θα πάρεις wide. Δεν είναι η "σωστη" επιλογή. οκ ευχαριστώ..αυτό ήθελα για να αποκλείσω το wide. Quote Share this post Link to post Share on other sites
clouseau 199 Report post Posted February 4, 2010 δε νομιζω οτι χρειαζεσαι wide. απλα κοιτα το width που εχει το σανιδι που θα επιλεξεις να ειναι το μεγαλυτερο δυνατο για κανονικο σανιδι και θα εισαι οκ. και εγω φοραω μποτες 9 US (οι παλιες μου ηταν 9,5) και δεν χρειαζεται wide σανιδι. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mits-7 0 Report post Posted February 4, 2010 δε νομιζω οτι χρειαζεσαι wide. απλα κοιτα το width που εχει το σανιδι που θα επιλεξεις να ειναι το μεγαλυτερο δυνατο για κανονικο σανιδι και θα εισαι οκ. και εγω φοραω μποτες 9 US (οι παλιες μου ηταν 9,5) και δεν χρειαζεται wide σανιδι. οκ.αυτό για παράδειγμα πως το κόβεις για μένα στο 1.58: http://global.burton.com/mens-all-mountain...gid=mens-boards και επίσης τι νούμερο δέστρες έχεις? (θέλω να παραγγείλω από το ίντερνετ γι'αυτό ρωτάω,μπότες θα πάω να πάρω από κανα μαγαζί στη θεσσαλονίκη) Quote Share this post Link to post Share on other sites
clouseau 199 Report post Posted February 4, 2010 με 252mm waist width λογικα δεν θα εχεις προβλημα. δες το παρακατω λινκ με τα σπεκς για το συγκεκριμενο σανιδι http://global.burton.com/mens-all-mountain...gid=mens-boards η ιδια η εταιρια σου λεει οτι ταιριαζει με δεστρες medium/large. λογικα εννοει δεστρες τις ιδιας μαρκας. τωρα απο burton δεν εχω ιδεα αλλα με σκληροτητα 2/10 το σανιδι μου φαινεται αρκετα μαλακο και ισως μετα απο λιγο καρο να θελεις κατι ποιο responsive. και παλι ομως λεω οτι δεν ξερω απο burton. μη σε παρω στο λαιμο μου Quote Share this post Link to post Share on other sites
mits-7 0 Report post Posted February 5, 2010 με 252mm waist width λογικα δεν θα εχεις προβλημα. δες το παρακατω λινκ με τα σπεκς για το συγκεκριμενο σανιδιhttp://global.burton.com/mens-all-mountain...gid=mens-boards η ιδια η εταιρια σου λεει οτι ταιριαζει με δεστρες medium/large. λογικα εννοει δεστρες τις ιδιας μαρκας. τωρα απο burton δεν εχω ιδεα αλλα με σκληροτητα 2/10 το σανιδι μου φαινεται αρκετα μαλακο και ισως μετα απο λιγο καρο να θελεις κατι ποιο responsive. και παλι ομως λεω οτι δεν ξερω απο burton. μη σε παρω στο λαιμο μου οκ ευχαριστω για τη βοηθεια, αν έχεις καμία άλλη πρόταση καλύτερη, κατά τη γνώμη σου, καλοδεχούμενη Quote Share this post Link to post Share on other sites
Apostolis 10 Report post Posted February 5, 2010 mits-7 σιγουρα δεν χρειαζεσαι wide, εχω το deuce '09 σε 159 με waist width 252 και εχω μποτα 11US (ειναι reduced footprint αλλα και πάλι ειναι 11) και χωραει μια χαρα με Large δεστρα. Quote Share this post Link to post Share on other sites