gianis50 1,869 Report post Posted March 11, 2010 του χρωσταμε ( του Ischgl) μια εκδρομή του συλλογου Δεν γινετε να ερθετε σε πενταδες ?Να εχω παρεα ολο το χρονο και να ζησω και εγω ο φτωχος τωρα που οι καιροι ειναι χαλεποι :rolleyes: 1. Αφροδιτη.......και ο τελευταιος να κλεισει την πορτα <_< Quote μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 12, 2010 Δεν γινετε να ερθετε σε πενταδες ?Να εχω παρεα ολο το χρονο και να ζησω και εγω ο φτωχος τωρα που οι καιροι ειναι χαλεποι 1. Αφροδιτη.......και ο τελευταιος να κλεισει την πορτα Αχ βρε Γιαννη, ενεκριθη αρμοδιως 8ημερη εκδρομη στο Ischgl με διαμονη σε 4αστερο (Κατι ...und Dependence) για 20-28/3/2010. Σε διευκρινιστικη ερωτηση για το προγραμμα που προτεινεις, η αρμοδια αρχη απαντησε ξερα οτι 'οι προδιαγραφες ειναι για 4στερο, τι απο τα 4 * δεν καταλαβαινεις??... ' ...**** und Dependence λοιπον!!... Στειλε μου το κινητο σου με ΡΜ και μπορει να βρεθουμε εκει, αν εχεις καιρο. Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted March 12, 2010 Λιστα (προθεσης) συμμετοχης:1) Αfrodite :rolleyes: xaxaxa 2. nanad (γιατρέ δεν είμαι καλα... ) Ν. Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted March 12, 2010 Για εκδρομή του Συλλόγου πραγματικά ενδείκνυται! Εχει απόλα: εκπληκτικό σκι, εκπληκτικό απρέ-σκι (για όσους δεν το καταλάβαν απο τις φωτογραφίες), ψωνια, ζωντάνια στο χωριό, αφορολόγητα κτλ κτλ Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted March 12, 2010 κανονιστε το απο τωρα... Μακη μιας και θα πας ξεκινα διαπραγματευσεις με ξενοδοχεια :P Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
gianis50 1,869 Report post Posted March 12, 2010 Αχ βρε Γιαννη, ενεκριθη αρμοδιως 8ημερη εκδρομη στο Ischgl με διαμονη σε 4αστερο (Κατι ...und Dependence) για 20-28/3/2010. Σε διευκρινιστικη ερωτηση για το προγραμμα που προτεινεις, η αρμοδια αρχη απαντησε ξερα οτι 'οι προδιαγραφες ειναι για 4στερο, τι απο τα 4 * δεν καταλαβαινεις??... ' ...**** und Dependence λοιπον!!... Στειλε μου το κινητο σου με ΡΜ και μπορει να βρεθουμε εκει, αν εχεις καιρο. Φιλικα ΜακηςΜ Μακη θα χαρω να συναντηθουμε στο ISCHGL...Θα σου στειλω το τηλ.να με παρεις απο την σουιτα σου :LOL: Quote μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted March 13, 2010 δεν κανει για μεγαλες παρεες μονο για 3αδες 5αδες λολ και για παρανομα ζευγαρακια αλλα αν θυμαμαι σε παλιοτερη συζητηση δεν προτιμηθηκε απο το συλλογο γιατι δεν εχι μεγαλη γκαμα πιστων λολ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted March 14, 2010 Κώστα για πέρσι που ήμουν στην ομάδα εκδρομών μπορώ να σου απαντήσω πως το Ischgl ήταν στις επιλογές μας αλλά προτιμήθηκε το Trois Vallees στο ίδιο κόστος. Τώρα αυτό που δε θυμάσαι καλά πού να το αποδώσουμε;;; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted March 15, 2010 Τώρα αυτό που δε θυμάσαι καλά πού να το αποδώσουμε;;; οχι στην ηλικία Ρανια μου…πιπίνι είναι ακομα Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,399 Report post Posted March 15, 2010 Επιβεβαιώνω! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted March 15, 2010 αποδείξεις όχι επιβεβαιώσεις θα παρεξηγηθείς ..να το’λεγες για τη Ρανια η την αφεντιά μου αϊντε..για τον Κωστα? Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,399 Report post Posted March 15, 2010 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Διάβασα "πιπίνι είΜαι ακόμα" Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted March 15, 2010 Διάβασα "πιπίνι είΜαι ακόμα" αυτό εννοείται ..δεν το γραφουμε Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted March 15, 2010 nai rania exeis dikio a xehasa eixe kai mikri anifora sto xenodoxeio lol olga prosexe vre manari ti les giati mporei kai na kopei to minima lol Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 15, 2010 Ο Λαππας να προσεχει τι λεει γιατι μπορει να κοπει η καλημερα... (... ...) Quote Share this post Link to post Share on other sites
gianis50 1,869 Report post Posted March 15, 2010 Ενα topics εχω ανοιξει μονο και μου το κανατε ρομπα Quote μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted March 15, 2010 οχι ρε Γιαννη μην αγχωνεσαι αυτο το τοπι το εχω ανοιξει εγω το δικο σου εχει σωθει(για την ωρα) Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
gianis50 1,869 Report post Posted March 16, 2010 οχι ρε Γιαννη μην αγχωνεσαι αυτο το τοπι το εχω ανοιξει εγω το δικο σου εχει σωθει(για την ωρα) Μετα το ειδα Χρηστο οτι το εχεις ανοιξει εσυ.με μπερδεψες.....τωρα το δικο μου θαφτηκε στα αζητητα Quote μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted March 16, 2010 γιαννη ποτε κλεινει η σαιζον και τι καιρικες συνθηκες εχει τωρα εκει?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
gianis50 1,869 Report post Posted March 16, 2010 Noμιζω στις 2/5 αλλα για μενα την μεγαλη δευτερα σημερα χιονισε ολα ειναι σε πληρη λειτουργια με καλο χιονι Quote μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,736 Report post Posted March 16, 2010 nai rania exeis dikio a xehasa eixe kai mikri anifora sto xenodoxeio lol olga prosexe vre manari ti les giati mporei kai na kopei to minima lol Όταν πέρσι μίλησα με κάποιους από την ομάδα για το ταξίδι, το μοναδικό ξενοδοχείο που μπορούσε να κοιμήσει και να ταΐσει 50+ άτομα, ήταν 5-10 λεπτά περπάτημα από το βαγόνι και το τελείωμα της πίστας. Η πρόθεση ήταν για ski in/out, άρα κάπου εκεί τελείωσαν τα πράγματα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,736 Report post Posted March 16, 2010 Noμιζω στις 2/5 αλλα για μενα την μεγαλη δευτερα σημερα χιονισε ολα ειναι σε πληρη λειτουργια με καλο χιονι Πρέπει να έριξε και χθές και σήμερα και είναι ανοιχτά τα πάντα. Τι θέλεις και έρχεσαι εδώ, εμείς προσπαθούμε να βρούμε δικαιολογία να έρθουμε εκεί. Ακόμα δεν έχω χωνέψει ότι άρχισε η αντίστροφη μέτρηση. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted March 16, 2010 Όταν πέρσι μίλησα με κάποιους από την ομάδα για το ταξίδι, το μοναδικό ξενοδοχείο που μπορούσε να κοιμήσει και να ταΐσει 50+ άτομα, ήταν 5-10 λεπτά περπάτημα από το βαγόνι και το τελείωμα της πίστας. Η πρόθεση ήταν για ski in/out, άρα κάπου εκεί τελείωσαν τα πράγματα. Οχι, το ischgl δεν απορρίφθηκε εξαιτίας απουσίας ski in ski out ξενοδοχείου. Απλώς επιλέχθηκε το trois vallees. Ο Σύλλογος έχει πραγματοποιήσει φέτος (και στον παρελθόν αν δεν απατώμαι) εκδρομή σε ξενοδοχείο που δεν ήταν ski in ski out. Quote Share this post Link to post Share on other sites