Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted October 4, 2011 Εναλλακτικά, περιμένεις μέχρι το χειμώνα να σε δούμε απο κοντά και να προτείνουμε το καλύτερο σκι για το επιπεδο σου και το στυλ σου. Εγω το μονο που μπορω να πω είναι ότι το progressor το έχω μαϊμού και μου φαίνεται πολυ εύκολο και φιλικό. Επίσης είναι πανάλαφρο και δεν λέει όχι στα εκτός πίστας τα περισσότερα απο τα οποία πέρσι τα εκανα με αυτο (δεν είχαμε βαθιά πίτσες πούδρα ούτε μια φορά όμως). Τα σβησμένα είναι αυτα που θα δημοσίευα αν δεν είχα δει τις αλλαγές του auto-correct. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted October 5, 2011 (...)Χωρις να θελω να χαλασω το τοπικ, εχω να πω μονο τουτο, απο την στιγμη που ανακαλυφθηκε αυτο το .αμωκαρβαρισμα, χαθηκε η ουσια και ο ρομαντισμος της χιονοδρομιας γενικοτερα...(...) Τον ρομαντισμο έχουμε χάσει, την μπάλα και τον μπουσουλα Φίλε Στάθη! Αιντε καλημέρες αν και σε spam ! Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
gvaf72 113 Report post Posted October 5, 2011 Σας ευχαριστώ ολους ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
alex56 0 Report post Posted January 26, 2013 (edited) ok , το Rocker είναι πολύ καλο για εκτος πίστας ....όμως κάποιος που το θέλει να το έχει και για εντός πίστας και συγκεκριμένα το Rocker 2 92 salomon , τότε πια είναι η γνώμη σας ?? Edited January 26, 2013 by Χρήστος Λάππας μετατροπή στα Ελληνικά Quote Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted January 26, 2013 Προτιμω το 90 γιατι εχει μικροτερη ακτινα στροφης Quote Share this post Link to post Share on other sites
alex56 0 Report post Posted January 31, 2013 (edited) thanks den_jenerww. Tελικά πήρα τα rockers 292 , την άλλη εβδομάδα θα τα τεστάρω στην βίγλα -Πισοδέρι. Για τις δέστρες τι εννοεί όταν λέει 90 mm.100 mm .115 mm για ποιο πράγμα είναι αυτά τα μεγέθη? Edited January 31, 2013 by Χρήστος Λάππας Μετατροπή στα Ελληνικά Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted January 31, 2013 Alex, θερμή παράκληση να γράφεις στα Ελληνικά. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted January 31, 2013 thanks den_jenerww. Tελικά πήρα τα rockers 292 , την άλλη εβδομάδα θα τα τεστάρω στην βίγλα -Πισοδέρι. Για τις δέστρες τι εννοεί όταν λέει 90 mm.100 mm .115 mm για ποιο πράγμα είναι αυτά τα μεγέθη? Eννοεί το άνοιγμα των φρένων. Ανάλογα με το underfoot φάρδος του πεδίλου σου διαλέγεις και το φάρδος των φρένων σου. φιλικά Σπύρος Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted January 31, 2013 Όσο πιο πολύ φαρδαίνει το σκι, τόσο πιο δύσκολα βρίσκεις φρένα για αυτό. Για τις κουμούτσες του Σπύρου για παράδειγμα είναι ένα θεματάκι! 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted January 31, 2013 Ημουν μπροστα οταν σε ολοκαινουργια Hellbent 12/13 λυμαρανε το φρενο επειδη δε χωρουσε Quote Share this post Link to post Share on other sites
mik2fast 21 Report post Posted February 11, 2013 (edited) Παιδια να κανω μια ερωτηση?Η κοπελα μου ειναι 1,67 και βαρος 65 κιλα...θελω να της βρω ενα πεδιλο all mountain (για εκτος) σε τι υψος να κοιταω?Ειτε κανονικο ειτε rocker... Edited February 11, 2013 by mik2fast Quote Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted February 12, 2013 (edited) Γυρω στο160.Αναλογα σε τι υψος το βγαζει η καθε εταιρια βεβαια και τι τεχνολογια εχει το πεδιλο. Edited February 12, 2013 by ilias-zak Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted February 12, 2013 και το επιπεδο της κοπελας 1 Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
mik2fast 21 Report post Posted February 12, 2013 Ειναι μετριου επιπεδου δηλαδη κατεβαινει με ανεση κοκκινες Αυστριας κ Ελλαδας και με σχετικα καλη ταχυτητα...Ειχα βρει βασικα να νοικιασουμε κατι πεδιλα movement(νομιζω) στα 164 αλλα τις φανηκαν μακρια και δεν το επιχειρησε...Τα δικα της ειναι 157 Εlan...Μαλιστα σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις...δεν ξερω τι παιζει με τα σκι διοτι ειμαι του snb... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted February 12, 2013 Τι εννοεις της φανηκαν?Με το ματι?Δεν τα δοκιμασε? Οσο πιο μακρυ τοσο πιο καλη τεχνικη θελει αλλιως δεν. Θα τα εχει μονο για την ευθεια. Εκει στο 1.60 και midfat μια χαραθα ειναι. Απο 74 εως 80 μεση θα πηγαινει παντου Και με κανα μαθηματακι θα πεταει. Απλα να κοιταξει το πεδιλο να απευθυνετε απο intermediate σε αdvance. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mik2fast 21 Report post Posted February 12, 2013 Δυστυχως εχουμε ενα θεμα και οταν παμε να δοκιμασουμε κατι πρεπει να επιμεινω-προτρεπω για αρκετο καιρο...ενω το εχει γενικα(κανει χρονια roller και τα τελευταια 5 χρονια καθε χρονο ανεβαινει επιπεδο στο σκι) ειναι λιγο φοβιτσιαρα...εκεινη την στιγμη που τα ειδε στο μαγαζι πεισμωσε και δεν τα επαιρνε με τιποτα...εγω της ελεγα να τα νοικιασουμε ετσι για δοκιμη και ας τα γυριζαμε μετα την πρωτη κατεβασια αλλα τιποτα...θα ερθει η ωρα αλλα θελει υπομονη...Σε ευχαριστω και παλι Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted February 12, 2013 Δυστυχως εχουμε ενα θεμα και οταν παμε να δοκιμασουμε κατι πρεπει να επιμεινω-προτρεπω για αρκετο καιρο...ενω το εχει γενικα(κανει χρονια roller και τα τελευταια 5 χρονια καθε χρονο ανεβαινει επιπεδο στο σκι) ειναι λιγο φοβιτσιαρα...εκεινη την στιγμη που τα ειδε στο μαγαζι πεισμωσε και δεν τα επαιρνε με τιποτα...εγω της ελεγα να τα νοικιασουμε ετσι για δοκιμη και ας τα γυριζαμε μετα την πρωτη κατεβασια αλλα τιποτα...θα ερθει η ωρα αλλα θελει υπομονη...Σε ευχαριστω και παλι Φιλε μου κανε λιγο υπομονη και θα δεις εκπληξεις που θα σου λυσουν ολες τις αποριες......μεινε συντονισμενος... 1 Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
ΝΙΚΟΣ 45 Report post Posted March 3, 2013 Πολύ καλό, δεν ξερω αν υπαρχει ηδη εδω στα topics http://www.mechanics...ki_cambers.html 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites