Jump to content
  • Upcoming Events

    No upcoming events found
fotski

The end of visa

Recommended Posts

....θα μπορούμε εμείς οι υγιείς χιονοδρόμοι να ταξιδεψουμε χωρίς βίζα στα χιονοδρομικά κέντρα των ΗΠΑ. ;) ;) ;)

Edited by fotski

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ω ρε μανα μ'... :D

 

Killington, Breckenridge, Vail, Aspen, Mamoth Lakes, Squaw Valley... ορματε γενναιοι μ'... :P:PB)

 

Συμφωνα με εγκυρες πηγες, απο το 2012 θα ανοιξει παραρτημα του Snowclub πιθανον καπου στο Northeast. Το Killington εχει προβαδισμα... :lol: Οι διαπραγματευσεις ειναι καθ' οδον! ;)

 

Φιλικα

 

ΜακηςΜ

Share this post


Link to post
Share on other sites

"In accordance with the VWP designation process, DHS determined that Greece complies with key security and information-sharing requirements—such as enhanced law enforcement and security-related data sharing with the United States; timely reporting of lost and stolen passports; and the maintenance of high counterterrorism, law enforcement, border control, aviation and document security standards. In turn, Greek citizens will be permitted to travel to the United States for up to 90 days without obtaining a visa.

 

With this announcement, Greece joins the 35 nations already participating in VWP—established as a pilot program in 1986 to help eliminate unnecessary barriers to travel and made permanent on October 30, 2000. Like VWP travelers from other countries, Greek citizens will be required to apply for an Electronic System Travel Authorization (ESTA) through the Web-based system. Greek citizens will be able to visit the United States without visas in approximately 30 days."

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ω ρε μανα μ'... :(

 

Killington, Breckenridge, Vail, Aspen, Mamoth Lakes, Squaw Valley... ορματε γενναιοι μ'... ;):(:(

 

Συμφωνα με εγκυρες πηγες, απο το 2012 θα ανοιξει παραρτημα του Snowclub πιθανον καπου στο Northeast. Το Killington εχει προβαδισμα... :rolleyes: Οι διαπραγματευσεις ειναι καθ' οδον! :D

 

Φιλικα

 

ΜακηςΜ

 

Eκει τελειωνουν οι δικαιολογιες με τα metron. Αποστελωμεν και εις αμερικανικας επαρχιας. Οι συνεργαται εις West Lebanon NH ειναι στη διαθεση σας.

 

 

Μετα τιμης

Θανασακης Φ.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Eκει τελειωνουν οι δικαιολογιες με τα metron. Αποστελωμεν και εις αμερικανικας επαρχιας. Οι συνεργαται εις West Lebanon NH ειναι στη διαθεση σας.

 

 

Μετα τιμης

Θανασακης Φ.

 

Παμε για γκολ στην εδρα της Κ2 και της Armada εεε!!... :rolleyes::lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

..ωραίο ακούγεται. Η παγίδα όμως ποιά ειναι; :rolleyes:


People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Share this post


Link to post
Share on other sites

η παγίδα είναι άσχετη με τα όνειρα των περισσότερων από εδώ. Δούνε και λαβείν είναι όλα και όταν το δούνε ανακοινώνεται χωρίς πουθενά να υπάρχει το λαβείν....κλάφτα χαράλαμπε.

Share this post


Link to post
Share on other sites
η παγίδα είναι άσχετη με τα όνειρα των περισσότερων από εδώ. Δούνε και λαβείν είναι όλα και όταν το δούνε ανακοινώνεται χωρίς πουθενά να υπάρχει το λαβείν....κλάφτα χαράλαμπε.

 

Για να το δούμε και λίγο συνομωσιολογικά το θέμα, το δούναι έχει ήδη εκπληρωθεί με την αλλαγή του τύπου του διαβατηρίιου, τη σχηματισμένη ήδη βάση δεδομένων και το τσιπάκι που περιέχεται.

Καλά προσωπικά έχω visa μέχρι το 2015, πήγα στις ΗΠΑ πριν 5 χρόνια, οπότε είμαι καλά φακελλωμένος. :rolleyes:


Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία.

 

Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.-

Share this post


Link to post
Share on other sites

...βίζα αυτοί, τετρακόσια άτομα παραπάνω στο Αφγανιστάν εμείς...(από φίλο στο Στρατό, μόνιμος..) :angry:

 

τι να πω...

 

Ν.


...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω...

Share this post


Link to post
Share on other sites
...βίζα αυτοί, τετρακόσια άτομα παραπάνω στο Αφγανιστάν εμείς...(από φίλο στο Στρατό, μόνιμος..) :angry:

 

τι να πω...

 

Ν.

Ακριβώς όπως το 'πες.

Mετά και τις τελευταίες τραγικές εξελίξεις στην οικονομία του κράτους, υπήρχε σοβαρή σκέψη να μην στείλουμε στρατό. Αυτό είχε αποφασιστεί 3-4 μήνες πριν.

Γνωστός μου από το Σώμα Μεταφορών(μόνιμος), ειδοποιήθηκε πριν λίγο καιρό,ότι θα πάνε τελικά Αφγανιστάν, τέλη Αυγούστου για ένα εξάμηνο.

Στην τελευταία συνάντηση του Γιωργάκη με υπουργό εξωτερικών Η.Π.Α, ζητήσαμε λόγω δισβάσταχτου κόστους της Ελληνικής αποστολής, να μην στείλουμε.

Το κόστος για την παρουσία των Ελληνικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν υπολογίζεται σε μερικές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.Εννοείται θα τα πληρώσουμε εμείς οι φορολογούμενοι πολίτες.

Σαν αντάλλαγμα έγινε αυτό για τη βίζα. Ευχαριστούμε τους Αμερικάνους.

Share this post


Link to post
Share on other sites

...και δεν είναι μόνο αυτό. Το αντάλλαγμα για στρατό είναι δεδομένο.

Τόσο οι Γερμανοί, όσο και οι Αμερικάνοι όμως θέλουν να έχουν πρόσβαση και στην ενέργεια που μπορούμε να παράγουμε, οπότε τι πιο εύκολο; Μας βλέπω σε καμιά δεκαριά χρόνια να παράγουμε ηλεκτρισμό και να τον αγοράζουμε από τους Αμερικανογερμανούς.

Share this post


Link to post
Share on other sites

part 1.

It's all about money.

Τα δεκάδες εκατομμύρια είναι τίποτα μπροστά στα κάποια δις που προσδοκούμε ως χώρα για βοήθεια.

Και επειδή για το δεύτερο δεν έχουμε την πολυτέλεια να αρνηθούμε, δεν μπορούμε να πούμε κουβέντα για το πρώτο.

Κανένας δεν είναι τόσο χαζός και αφελής (μηδέ Αμερικανογερμανών εξαιρουμένων) ώστε να μας

χαρίσει κάποια δις. (Αν και οι δεύτεροι μαζί με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους που τώρα δεν στηρίζουν την άπορη κορασίδα Ελλάς, το έκανα επί σειρά ετών)

Όταν κάποιοι έλεγαν ότι δεν έχουμε οικονομική κρίση αλλά πόλεμο μάλλον οι υπόλοιποι γελούσαμε...ας γελάσουμε και τώρα λοιπόν (αν μπορούμε).

 

part 2.

το ζήτημα της ενέργειας είναι μεγάλο.

Με την μικρή μου ενασχόληση πάντως, αυτό που γνωρίζω είναι ότι δεν θέλουμε και μάλλον δεν μπορούμε.

Παρ' όλα αυτά, έχει ήδη δεσμευτεί από επενδυτές μαϊμού, ένα τρομερά σημαντικό κομμάτι κορυφογραμμών καθώς και ποταμών

ανά την Ελλάδα, οι οποίοι έχουν ως μοναδικό σκοπό, να χρυσοπουλήσουν τις άδειες που έχουν πάρει, στους Αμερικανοαγγλογερμανοιταλογάλλους.

Γιατί βλέπεις ως λαός είμαστε ποιο έξυπνοι :angry:

Αν βέβαια στον τομέα της ενέργειας, επενδύσουν Έλληνες, θα μιλάμε πάλι για το μεγάλο κεφάλαιο, νταβατζήδες, κουμπάρους, κολλητούς κλπ.

Εγώ και συ δεν μπορούμε.

Το κράτος επίσης.

Οι τοπικές κοινωνίες αντιδρούν για να μην χαλάσει η θέα τους, μην κοπεί το γάλα από τις κατσίκες γιατί οι ανεμογεννήτριες κάνουν θόρυβο κλπ.

Στην Πτολεμαϊδα το ποσοστό καρκινοπαθών σπάει κάθε ρεκόρ Ευρωπαϊκά (και όχι μόνο), αλλά δεν πειράζει, είναι μακριά μας. Τουλάχιστον αυτοί έχουν δουλειά :angry:

Οπότε το δίλημμα είναι αν θα είναι οι Αμερικανογερμανοί που θα παράγουν ή οι Ρωσοάραβες που θα πουλάνε. :angry:


''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά

armada_alpha1.jpg

τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά

6179.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...