Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
PRESIDENT

Πισοδέρι 2010 (Βίγλα)

Recommended Posts

λοιπον ενα ωραιο πσκ απο άποψη παρεας και γνωριμιών παρα απο αποψη σκι μιας και μας εφαγε η ομίχλη(λες να μας την εφερε ο κουμπαρος απο το καιμακ :blink::P :P )....λοιπον θα ηθελα να πω οτι χαρηκα πολυ που γνώρισα την βιβη των κωστα και τον κουμπαρο,ήμασταν παντος μεγαλη παρεουλα σνουκλαμπιτων επανω...εγω η βιβη ο κουμπαρος ο κωστας ο dimcor ο spider..και απο οτι βλεπω και αλλους που δυστηχως δεν γνωριστικαμε(καλα ρε παιδια ηρθατε που ηρθατε βαλτε μια φωνη :unsure::blink:) ..δυστηχως τσουλισαμε παρεα μονο εγω ο κωστας και ο spider γιατι με τους αλλους δεν βολεψε...ευελπιστώ να γνωρισω και αλλα παιδια απο το σνουκλαμπ και να κανουμε καλη παρεα με οποιους ανεβενουν επανω...περιμενω τωρα ξανα τον spider kai ton κωστα να ερθουν ξανα.αλλα νε πετύχουν το βουνο στα καλα του και οχι με την καταραμένη την ομιχλη......

Edited by Agathos3

hpim0258.jpg hpim0192.jpg

http://skafotexniki.gr

http://www.facebook.com/home.php?#!/pr...p;id=1237404124

ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Πολλες οι μαυρες γατες............

o τρελος του χωριου......

Θα μπορουσε να ηταν καλυτερα αλλά δεν πειραζει, αφησαμε χρωστουμενα για την επομενη φορα....

Η παρεα ωραιοτατη με τον Δημητρη "Dim" και τον Θοδωρη "agathos3" οδηγο μιας και ξερει το βουνο απ εξω εστω και με τοπιο στην ομιχλη κατι ψηλοκαναμε, ετσι δεν ειναι Kotsos007, καλα η Δημητρουλα δεν παιζετε μιλαμε!! :blink:

Η υπολοιπη παρεα φανταστικη ως συνηθως, η μονες παραφωνιες ηταν το αργο καρεκλακι στην κεντρικη που μεχρι και πατεντες σκαρφηστηκαμε για να ειμαστε οκ και η αλλη παραφωνια ηταν ο Γιαννης "Gavis" που μαλλον ηθελε ειδικο ψησιμο απο τον Καρολο Παπουλια για να μας τιμησει με την παρουσια του και τελικα μας την εκανε και μας αφησε στα κρυα του λουτρου!! :blink:

Θα τα ξαναπουμε παιδια, σας ευχαριστω για την παρεα!! :unsure::P

Edited by spider

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Το Πισοδέρι δεν περιγράφεται με λόγια!

είναι πολύ απλά

ένας ΜΥΘΟΣ

:unsure::blink: :blink:

η απόλυτη ομορφιά και όταν ανεβαίνεις με τα καρεκλάκια

και οι πίστες του φανταστικές

(παρόλη την ομίχλη το Σάββατο)

δεν υπάρχουν λόγια !!!!!!! :P

και η παρέα κα τ α π λ η κ τ ι κ ή :P

χαρήκαμε πολύ που σας γνωρίσαμε Θωδορή

και πάντα τέτοια!

να βρισκόμαστε στα καλύτερα!!!!!

είσαστε ΠΟΛΥ τυχεροί εκεί πάνω ;)

Social Media Professional - Creative Social Media Sitter

Θα μπορουσε να ηταν καλυτερα αλλά δεν πειραζει, αφησαμε χρωστουμενα για την επομενη φορα....

Η παρεα ωραιοτατη με τον Δημητρη "Dim" και τον Θοδωρη "agathos3" οδηγο μιας και ξερει το βουνο απ εξω εστω και με τοπιο στην ομιχλη κατι ψηλοκαναμε, ετσι δεν ειναι Kotsos007, καλα η Δημητρουλα δεν παιζετε μιλαμε!! :P

Η υπολοιπη παρεα φανταστικη ως συνηθως, η μονες παραφωνιες ηταν το αργο καρεκλακι στην κεντρικη που μεχρι και πατεντες σκαρφηστηκαμε για να ειμαστε οκ και η αλλη παραφωνια ηταν ο Γιαννης "Gavis" που μαλλον ηθελε ειδικο ψησιμο απο τον Καρολο Παπουλια για να μας τιμησει με την παρουσια του και τελικα μας την εκανε και μας αφησε στα κρυα του λουτρου!! :blink:

Θα τα ξαναπουμε παιδια, σας ευχαριστω για την παρεα!! :unsure:;)

Σταθη ....ντροπη!!!!!

Το Σαββατο σου εκανα 4κλησεις στο κινητο!!!!χωρις να το σηκωσεις....και την Κυριακη στις 8.50πμ αλλες 3!!!!!

Αλλα ξερω οτι κανεις πλακα ρε μπαγασα.......(αυτην την φατσα επρεπε να βαλεις.. :P και οχι αυτην :blink: )

Με τον kouko ανταμωσες τελικα?

τρελο χιονι αυτην την ωρα επανω στο χιονοδρομικο.....

Σταθη ....ντροπη!!!!!

Το Σαββατο σου εκανα 4κλησεις στο κινητο!!!!χωρις να το σηκωσεις....και την Κυριακη στις 8.50πμ αλλες 3!!!!!

Αλλα ξερω οτι κανεις πλακα ρε μπαγασα.......(αυτην την φατσα επρεπε να βαλεις.. :blink: και οχι αυτην :unsure: )

Με τον kouko ανταμωσες τελικα?

τρελο χιονι αυτην την ωρα επανω στο χιονοδρομικο.....

Ναι ρε χαμενε, λαθος φατσα εβαλα ηθελα απλα να σε πειραξω κατι τις.... :blink:

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Ναι ρε χαμενε, λαθος φατσα εβαλα ηθελα απλα να σε πειραξω κατι τις.... ;)

Kαλα εαν τελικα ανεβεις την Καθαρη δευτερα Β Ελλαδα θα σε ταισω 5 διαφορετικα ειδη λαγανας και θα ψαχνεις με τον nickel απεγνωσμενα διαιτα για να συνελθεις......

Kαλα εαν τελικα ανεβεις την Καθαρη δευτερα Β Ελλαδα θα σε ταισω 5 διαφορετικα ειδη λαγανας και θα ψαχνεις με τον nickel απεγνωσμενα διαιτα για να συνελθεις......

εγω του εχω κατι καλύτερο του εχω ραψει ακομα 2 τσαντες για σκι για δωρο μια κιτρινομαυρη με το σημα του θεου και μια πρασινη :P :P ...πυστευω την πρασινη θα την ερωτευτεί ;):Pδιαλέγει και παιρνει

Η παρεα ωραιοτατη με τον Δημητρη "Dim" και τον Θοδωρη "agathos3" οδηγο μιας και ξερει το βουνο απ εξω εστω και με τοπιο στην ομιχλη κατι ψηλοκαναμε, ετσι δεν ειναι Kotsos007, καλα η Δημητρουλα δεν παιζετε μιλαμε!! :P

Η υπολοιπη παρεα φανταστικη ως συνηθως, η μονες παραφωνιες ηταν το αργο καρεκλακι στην κεντρικη που μεχρι και πατεντες σκαρφηστηκαμε για να ειμαστε οκ και η αλλη παραφωνια ηταν ο Γιαννης "Gavis" που μαλλον ηθελε ειδικο ψησιμο απο τον Καρολο Παπουλια για να μας τιμησει με την παρουσια του και τελικα μας την εκανε και μας αφησε στα κρυα του λουτρου!! :P

Θα τα ξαναπουμε παιδια, σας ευχαριστω για την παρεα!! ;):P

Φοβερη η παρεα,τι να λεμε τωρα!!Ευχαριστουμε για ολα τους "οικοδεσποτες" agatho και dim.Πειτε περαστικα στον ατυχο Θανο.Οι πιστες παρολη την ομιχλη ηταν φοβερες,δεν καταφεραμε να κανουμε τη μαυρη αν και θελαμε,spider την επομενη φορα θα λιωσουμε.Το τοπιο μεσα στα δεντρα εξαιρετικο,η δασικη διαδρομη χωρις να ειναι σκι με την αυστηρη εννοια ηταν πολυ καλη!Το νυχτερινο ηταν αλλη φαση εντελως,με ορατοτητα ιδια σχεδον με την ημερα.

Το κεντρικο καρεκλακι πραγματικα ηταν πιο αργο και απο τον θανατο με παγο και χιονια ακομα και πανω στο καθισμα,ενω το "γρηγορο" της Πισοδεριου μας λερωσε τα ρουχα και τα σακιδια με γρασσο.Χαλαλι.

Υποσχεση για επιστροφη παραυτα!

ΥΓ.Koumpare το καραμελωμενο κοτσι,το κοτοπουλο με λαδι μαστιχας και το μπροκολο αλα κρεμ που θα τα βρουμε?

την επομενη φορα ευελπιστώ να ΕΙΜΑΙ και εγώ εκει ..για να σας γνωρίσω και απο κοντα ολους σας

στο πισοδερι αναπτύσσεται μια δυνατή εστία φιλων του εδω φορουμ, και που ειμαι σίγουρος πια οτι θα αυξάνεται συνεχώς ..

η φιλοξενία τον πισοδεριτων ειναι απο ολους αναγνωρισμένη .....

πισοδερι !! το βουνο που ενώνει τους φιλους που αγαπούν το σκι :blink:

βιβη χαρηκα που ήρθες ,λυπήθηκα που δεν ειμουν εκει για να σε γνωρίσω και απο κοντα :P

την επομενη φορα ευελπιστώ να ΕΙΜΑΙ και εγώ εκει ..για να σας γνωρίσω και απο κοντα ολους σας

στο πισοδερι αναπτύσσεται μια δυνατή εστία φιλων του εδω φορουμ, και που ειμαι σίγουρος πια οτι θα αυξάνεται συνεχώς ..

η φιλοξενία τον πισοδεριτων ειναι απο ολους αναγνωρισμένη .....

πισοδερι !! το βουνο που ενώνει τους φιλους που αγαπούν το σκι happy2.gif

βιβη χαρηκα που ήρθες ,λυπήθηκα που δεν ειμουν εκει για να σε γνωρίσω και απο κοντα!

ενα ατυχημα απο λαθος μου εγραψα σαν αγαθος 3... :blink:

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

αυτο δεν λεγεται "ατυχημα"........ΑΛΖΧΑΙΜΕΡ λεγεται :blink::P

αυτο δεν λεγεται "ατυχημα"........ΑΛΖΧΑΙΜΕΡ λεγεται :P:P

θα ημπορουσε να ειναι και αυτο ..

διότι σημερα αγοραζω σκι αυριο δεν εχω σκι το βραδυ τα ξανα γορασω :blink: το πρωι τα χάνω και παλι εεε!!! αν αυτο δεν ειναι σύμπτωμα αλζχαιμερ τι αλλο θα ημπορουσε να ειναι ,,,,χεεεχχεχχ :P

Edited by PRESIDENT

θα ημπορουσε να ειναι και αυτο ..

διότι σημερα αγοραζω σκι αυριο δεν εχω σκι το βραδυ τα ξανα γορασω :blink: το πρωι τα χάνω και παλι εεε!!! αν αυτο δεν ειναι σύμπτωμα αλζχαιμερ τι αλλο θα ημπορουσε να ειναι ,,,,χεεεχχεχχ :P

:P:P:P

ελα τι γίνεται εδω πολυ ησυχία εχουμε :P :P ελα να παίρνουμε παρουσιες για πσκ ποιοι θα ειναι επανω ?????για βαλτε ολοι μια φωνη :P 80 :lol: προεδρος και αγαθος θα ειναι επανω σίγουρα να ακούσω ποιο θα έρθουν...και οσοι δεν ερθουν απαραίτητα την δευτερα με δικαιολογήτικα η με τον γονιο τους αλλιώς θα μείνουν απο απουσιες :):P

ελα τι γίνεται εδω πολυ ησυχία εχουμε :P :P ελα να παίρνουμε παρουσιες για πσκ ποιοι θα ειναι επανω ?????για βαλτε ολοι μια φωνη :P 80 :lol: προεδρος και αγαθος θα ειναι επανω σίγουρα να ακούσω ποιο θα έρθουν...και οσοι δεν ερθουν απαραίτητα την δευτερα με δικαιολογήτικα η με τον γονιο τους αλλιώς θα μείνουν απο απουσιες :):P

Μπά θα μας έρθεις??? :D

Βάλε και εμένα και τη γυναίκα...... :P:D

Ομίχλη σήμερα και πολύ υγρό χιόνι !! Κατά τις 4 παρά άνοιξε ο καιρός και προλάβαμε 3-4 καταβάσεις.. αύριο λογικά θα ναι καλύτερα. Ουρές μηδενικές (πίσω τουλάχιστον που είμασταν..)

Στα συν, το σαλέ πάνω non smoking

Στα μείον, το πίσω καρεκλάκι μες στα χιόνια γίναμε μούσκεμα + 4/5 άτομα λερώσαμε τα ρούχα με γράσσο..

Ανεβηκαμε με τον Κωστα-you know...Μimikoula's friend-κατα τις 9:30,φαγαμε την σπανακοτυροπητα και τραβηξαμε για Καιμακ.Ελα ομως που στο τηλ. μας ειπαν οτι δεν λειτουργει η καρεκλα και την καναμε για τσιπουρα στην Παναγιτσα στο Πετρινο! ;)

Στην επιστροφη ρωταω τον Κωστα:

-Ρε συ ο Δημητρης που πηγε σημερα;

-Μαλλον σπιτι αραξε! :D

See you all next time!

πολλη χιονι επανω ...

ραντεβου με οποίον ανεβεί στο πισοδερι στις 9 πμ στο καρεκλακι

τα λεμε επανω

.....οσονουπο :lol:

ενα καταπληκτικο σβκ ..

με απανωτά ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ και συνεχή τεστ κοπώσεως ...με μαι λέξη ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ...πιστες χαλι ,σε λειτουργία ολες .βραδινό σκι με κοσμο σαν να ήτανε ημερισιο [τι πάθανε ολοι και ερχονται και για βραδυνο ].. :D

σημερα ηλιοφάνεια και χτυποκάρδια στο πισοδερι και γερα γκάζια ........αυριο φωτο κλπ

ντιμ εχασες ....

πιστες χαλι

Βαζε και κανεναν τονο προεδρε, μην γινει καμια παρανοηση... :D

Life consists of only two things: skiing and waiting to go skiing.

Βαζε και κανεναν τονο προεδρε, μην γινει καμια παρανοηση... :D

μπα τι βλεπω εχουμε και εδω ενδιαφερομενους για τους τονους

........

αντε να στο διορθώσω μια και δεν θα κατάλαβες τι ΕΝΝΟΟΥΣΑ

πιστες χαλί....κοινως χαρτι, διαφορετικα αεροδρομιο, η και αλλοιως κοτλε ..

:P

ισως αν μας έρθεις και εσύ στο πισοδερι να καταλάβεις τι θα πει πάτημα ΠΙΣΤΩΝ .....

Καλησπέρα και από μένα.... Ένα από τα καλύτερα Σαββατοκύριακα μόλις έφυγε ... Σήμερα στο παιχνίδι μπήκαν και τα απάτητα μιας και βρήκα παρέα αλλά με πρόδωσαν εύκολα τα πόδια μου (άρε αγυμνασιά καταραμένη). Μαύρη Περιφερειακή κεντρική Πισοδερίου Δασικός και Δασικός Πισοδερίου τα γυρίσαμε ΌΛΑ...

Τριήμερο αν δεν ανέβουμε Ξάνθη θα καρναβαλιστούμε στο βουνό και ας ελπίσουμε να έχουμε και άλλες τέτοιες μέρες....

φώτο απο το υπέροχο ΣΚ παρακάτω..

img2424ji.th.jpg

img2373z.th.jpg

img2388ut.th.jpg

img2372p.th.jpg

img2417q.th.jpg

img2413bz.th.jpg

img2407f.th.jpg

img2368n.th.jpg

img2402st.th.jpg

img2359k.th.jpg

img2375u.th.jpg

img2392g.th.jpg

img2363cu.th.jpg

img2365w.th.jpg

img2362tb.th.jpg

img2347z.th.jpg

img2345o.th.jpg

img2348e.th.jpg

Edited by dimis_viper

τι του κανατε του president και ειναι τοσο στεναχωρημενος στην φωτογραφια?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...