H - FORCE 0 Report post Posted March 24, 2010 ΗΡΩΔΟΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΑΙΜΑΚ ΜΑΛΩΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ,,ΗΤΑΝΕ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΣΕΝΑ Tο διαβασα Προεδρε πως δεν το διαβασα. Καταπληκτικο πολυ εξυπνο και πολυ πετυχημενο...Τα λεει ολα......δεν απαντησα ομως μηπως παλι ο Βαγγελης μου στειλει μυνηματακια........ και τιμη μου μεγαλη που μπηκες και εγραψες μονο για μενα ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΚΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΙΡΟΣΚΙ....... ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ.......ΚΑΛΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΑΣΟΠΙΤΑ... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted March 26, 2010 Καταπληκτική μέρα σήμερα για σκι. Πολύ χιόνι, καλές πίστες χωρίς πέτρες και το 9 12 ότι καλύτερα. Πολύς κόσμος από Αθήνα όργωσε το βουνό κυριολεκτικά αφήνοντας χώρο και για το βραδινό σκι. Το βουνό αντέχει ακόμα με πολύ χιόνι που το μεσημέρι μαλακώνει αλλά δεν κολλάει. Λίγος κόσμος σήμερα, αύριο αναμένονται αρκετοί. Προλαβαίνουμε για ένα ακόμα σβκ με αξιοπρεπές σκι ......... ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted March 26, 2010 σε μια ωρα ξεκιναω για πανω οπλισμενος με φωτογραφικη μηχανη και σημειωματαριο,καλο σκ να εχετε οτι και να κανετε Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted March 26, 2010 ετοιμες η πιστες για αυριο σε αναμονη για το βραδυνο....για εμενα ακομα σημερα και αυριο για βραδυ, μετα καλο καλοκαιρι ...................τα ποστ μου σε οποιους αρεσουν δεν θα απαντω σε μικροψυχους και ανχωμενους συμφοριτες..... ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted March 26, 2010 (edited) Αυτο το "χωρις πετρες"μου σταθηκε καπως στο λαιμο.... να μη πω για την επισημη "ενημερωση".... εχει να χιονισει 15 μερες και προχτες εβρεχε και η ενημερωση απο οτι βλεπουμε λεει για "κρυο αριστο χιονι"πρεπει να ειναι θαυματουργο αυτο το χιονοδρομικο,δεν μπορω να δωσω αλλη εξηγηση : ) : ) : ) να πω για τις θερμοκρασιες κατι......βλεπω οτι δινεται +2 στα 1700 μετρα ενω το καιμακ στα 2050 μετρα ειχε +5....λοιπον τα παραταω δε μπορω να τα βαλω με το Θεικο και Αυτο θαυματουργο χιονοδρομικο kaimak: you old greek fashioned patentiers Edited March 26, 2010 by blades Share this post Link to post Share on other sites
dimis_viper 56 Report post Posted March 26, 2010 (edited) Αυτο το "χωρις πετρες"μου σταθηκε καπως στο λαιμο.... να μη πω για την επισημη "ενημερωση".... σε μια ωρα ξεκιναω για πανω οπλισμενος με φωτογραφικη μηχανη και σημειωματαριο,καλο σκ να εχετε οτι και να κανετε Ρε φίλε πραγματικά τώρα λύσε μου μια απορεία....Δεν βαρέθηκες τόσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια???? Edited March 26, 2010 by dimis_viper Dimitris Gatzes FacebookΛογιστική Εξέλιξη ( Οικονομική και ασφαλιστική ενημέρωση) Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted March 28, 2010 καταπληκτικο 4 ημερο επανω με καλο σκι σε ολε τις πιστες και με πολλη χιονι με την περασμα τις ημερας το χιονι μαλακωνε πολλη μα οι φιλοι του βουνου ,ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ σκι συνεχεια και το κυριοτερο χωρις ουτε μια πετρα .σημερα το πρωι γερη χιονοπτωση εκανε τα παντα ασπρα .βαση 10 εκ κορυφη 20 τελειο σκι μεχρι πασχα κατσε στην βασιλω και μην ΚΟΥΝΙΕΣΑΙ καλα εισαι εκει να εχουνε να ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ και λιφτιεριδες για ΠΟΙΟΤΗΤΑ χιονιου ρωτήστε τον γιωργο τον [ζεπο] νομιζω ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ στο φορουμ παρεα του και 20 περιπου ατομα ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ απο αθηνα φωτο αυριο ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted March 28, 2010 η αληθεια ειναι οτι χαιρομαι που υπαρχει ενας τετοιος μαγνητης,μας αφηνει ολο και πιο λιγους καπου αλλου...... Share this post Link to post Share on other sites
dimis_viper 56 Report post Posted March 29, 2010 η αληθεια ειναι οτι χαιρομαι που υπαρχει ενας τετοιος μαγνητης,μας αφηνει ολο και πιο λιγους καπου αλλου...... Η αποφαση να πάμε αλλού δεν είναι ούτε λόγο μαγνήτη ούτε για να αφήσουμε λίγους εκει όπως λες. Άλλωστε αν λίγο παρατηρήσεις τα μηνύματα ο μαγνήτης όπως λες ήρθε αργότερα απο εδώ και κάποιοι φύγαν πρώτοι απο εκεί και άλλοι απλα ξενερώσαμε και δεν γράφουμε με την ίδια όρεξη...... Υ.Γ σορρυ για το off-topic αλλα δεν γινόταν να μην απαντήσω. Dimitris Gatzes FacebookΛογιστική Εξέλιξη ( Οικονομική και ασφαλιστική ενημέρωση) Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted March 29, 2010 καταπληκτικο 4 ημερο επανω με καλο σκι σε ολε τις πιστες και με πολλη χιονι με την περασμα τις ημερας το χιονι μαλακωνε πολλη μα οι φιλοι του βουνου ,ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ σκι συνεχεια και το κυριοτερο χωρις ουτε μια πετρα .σημερα το πρωι γερη χιονοπτωση εκανε τα παντα ασπρα .βαση 10 εκ κορυφη 20 τελειο σκι μεχρι πασχα κατσε στην βασιλω και μην ΚΟΥΝΙΕΣΑΙ καλα εισαι εκει να εχουνε να ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ και λιφτιεριδες για ΠΟΙΟΤΗΤΑ χιονιου ρωτήστε τον γιωργο τον [ζεπο] νομιζω ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ στο φορουμ παρεα του και 20 περιπου ατομα ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ απο αθηνα φωτο αυριο Πρόεδρε, ο Γιώργος (Λεύκαρος) λέγεται ΖΕΤΟ. Είναι φίλος απο τα παλιά και παλιό ιδρυτικό μέλος εδω μέσα. Άσχετα που δεν γράφει πλέον. Μια χαρά περάσανε τα παιδιά όντως, μίλησα με φίλη μου που ανέβηκε. Απλά το βράδυ είχε λέει πάγο η κεντρική. Αλλά το λάτρεψε το μέρος (φυσικά) και τα χριστούγεννα θα στολίσει Οξιά Πισοδερίου, όπως κι εγω. 80 Καλό καλοκαίρι να έχετε. Ν. ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted March 29, 2010 καταπληκτικο 4 ημερο επανω με καλο σκι σε ολε τις πιστες και με πολλη χιονι με την περασμα τις ημερας το χιονι μαλακωνε πολλη μα οι φιλοι του βουνου ,ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ σκι συνεχεια και το κυριοτερο χωρις ουτε μια πετρα .σημερα το πρωι γερη χιονοπτωση εκανε τα παντα ασπρα .βαση 10 εκ κορυφη 20 τελειο σκι μεχρι πασχα κατσε στην βασιλω και μην ΚΟΥΝΙΕΣΑΙ καλα εισαι εκει να εχουνε να ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ και λιφτιεριδες για ΠΟΙΟΤΗΤΑ χιονιου ρωτήστε τον γιωργο τον [ζεπο] νομιζω ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ στο φορουμ παρεα του και 20 περιπου ατομα ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ απο αθηνα φωτο αυριο αγαπητε μου φιλε, χαιρομαι πολυ που κανετε οτι μπορειτε ωστε να γινει ο διαχωρισμος χαμηλου και υψηλου επιπεδου νοημοσηνης χιονοδρομων.Οταν λοιπον μετα απο βροχες και αχιονια και 5 εως 10 βαθμοι Κελσιου στο χιονοδρομικο(βασει στοιχειων του μετεωρολογικου σταθμου του Εθνικου Αστεροσκοπειου Αθηνων),εσεις λετε οτι το χιονι ειναι "κρυο αριστο" και οτι οι θερμοκρασιες κυμαινονται μεταξυ 1 και 2 βαθμων κελσιου, δε μπορω πλην να σας συγχαρω για την βοηθεια που προσφερετε σε ολους εμας που αναζητουμε την οποια πραγματικοτητα οπως αυτη εχει. Ευχομαι και εγω με τη σειρα μου ενα καλο καλοκαιρι και ολοψυχα να συνεχιστει αυτη η προσπαθεια απο μερους σας θα σας στηριξω οσο μπορω. Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted March 31, 2010 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted March 31, 2010 αγαπητε μου φιλε,χαιρομαι πολυ που κανετε οτι μπορειτε ωστε να γινει ο διαχωρισμος χαμηλου και υψηλου επιπεδου νοημοσηνης χιονοδρομων.Οταν λοιπον μετα απο βροχες και αχιονια και 5 εως 10 βαθμοι Κελσιου στο χιονοδρομικο(βασει στοιχειων του μετεωρολογικου σταθμου του Εθνικου Αστεροσκοπειου Αθηνων),εσεις λετε οτι το χιονι ειναι "κρυο αριστο" ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΕΓΩ!! και οτι οι θερμοκρασιες κυμαινονται μεταξυ 1 και 2 βαθμων κελσιου, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ !!! δε μπορω πλην να σας συγχαρω για την βοηθεια που προσφερετε σε ολους εμας που αναζητουμε την οποια πραγματικοτητα οπως αυτη εχει. Ευχομαι και εγω με τη σειρα μου ενα καλο καλοκαιρι και ολοψυχα να συνεχιστει αυτη η προσπαθεια απο μερους σας θα σας στηριξω οσο μπορω[/url]. ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted March 31, 2010 (edited) QUOTE (PRESIDENT @ Mar 28 2010, 02:51 PM) * καταπληκτικο 4 ημερο επανω με καλο σκι σε ολε τις πιστες και με πολλη χιονι με την περασμα τις ημερας το χιονι μαλακωνε πολλη μα οι φιλοι του βουνου ,ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ σκι συνεχεια και το κυριοτερο χωρις ουτε μια πετρα .σημερα το πρωι γερη χιονοπτωση εκανε τα παντα ασπρα .βαση 10 εκ κορυφη 20 τελειο σκι μεχρι πασχα κατσε στην βασιλω και μην ΚΟΥΝΙΕΣΑΙ καλα εισαι εκει να εχουνε να ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ και λιφτιεριδες για ΠΟΙΟΤΗΤΑ χιονιου ρωτήστε τον γιωργο τον [ζεπο] νομιζω ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ στο φορουμ παρεα του και 20 περιπου ατομα ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ απο αθηνα φωτο αυριο αγαπητε μου φιλε,χαιρομαι πολυ που κανετε οτι μπορειτε ωστε να γινει ο διαχωρισμος χαμηλου και υψηλου επιπεδου νοημοσηνης χιονοδρομων.Οταν λοιπον μετα απο βροχες και αχιονια και 5 εως 10 βαθμοι Κελσιου στο χιονοδρομικο(βασει στοιχειων του μετεωρολογικου σταθμου του Εθνικου Αστεροσκοπειου Αθηνων),εσεις λετε οτι το χιονι ειναι "κρυο αριστο" και οτι οι θερμοκρασιες κυμαινονται μεταξυ 1 και 2 βαθμων κελσιου, δε μπορω πλην να σας συγχαρω για την βοηθεια που προσφερετε σε ολους εμας που αναζητουμε την οποια πραγματικοτητα οπως αυτη εχει. Ευχομαι και εγω με τη σειρα μου ενα καλο καλοκαιρι και ολοψυχα να συνεχιστει αυτη η προσπαθεια απο μερους σας θα σας στηριξω οσο μπορω. Που γραφω ρε blades οτι το χιονι ειναι αριστο και που γραφω για θερμοκρασιες διαφωτισε με σε παρακαλω οτι θελεις βλεπεις ισα ισα που γραφω οτι με το περασμα της ωρας μαλακωνε το χιονι..........φοβερη αντιπαραθεσει στα γραφωμενα μου εισαι αλλου για αλλου αλλα γραφω αλλα λες Edited March 31, 2010 by PRESIDENT ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted March 31, 2010 Αφήστε τα αυτά και κοιτάχτε να περάσετε καλά την Κυριακή του Πάσχα στο γλέντι που θα οργανώσει ο Τόττης (έτσι διάβασα). Μακάρι να μπορούσαμε να έρθουμε κι εμείς... Φιλικά Ν. ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted March 31, 2010 QUOTE (PRESIDENT @ Mar 28 2010, 02:51 PM) *καταπληκτικο 4 ημερο επανω με καλο σκι σε ολε τις πιστες και με πολλη χιονι με την περασμα τις ημερας το χιονι μαλακωνε πολλη μα οι φιλοι του βουνου ,ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ σκι συνεχεια και το κυριοτερο χωρις ουτε μια πετρα .σημερα το πρωι γερη χιονοπτωση εκανε τα παντα ασπρα .βαση 10 εκ κορυφη 20 τελειο σκι μεχρι πασχα κατσε στην βασιλω και μην ΚΟΥΝΙΕΣΑΙ καλα εισαι εκει να εχουνε να ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ και λιφτιεριδες για ΠΟΙΟΤΗΤΑ χιονιου ρωτήστε τον γιωργο τον [ζεπο] νομιζω ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ στο φορουμ παρεα του και 20 περιπου ατομα ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ απο αθηνα φωτο αυριο Που γραφω ρε blades οτι το χιονι ειναι αριστο και που γραφω για θερμοκρασιες διαφωτισε με σε παρακαλω οτι θελεις βλεπεις ισα ισα που γραφω οτι με το περασμα της ωρας μαλακωνε το χιονι..........φοβερη αντιπαραθεσει στα γραφωμενα μου εισαι αλλου για αλλου αλλα γραφω αλλα λες γιατι αραγε το πηρες προσωπικα αγαπητε μου φιλε?δεν ειπα κατι για σενα : ( απλα προσπαθησα να ανοιξω μια κουβεντα μαζι σου οτι αφορα τις ενημερωσεις του χιονοδρομικου οποιοι τις κανουν παντως επαθα πλακα με τους 90 ποντους που ειδα στις φωτογραφιες που εβαλες ,βρε μπας και εννοουν ενα μετρο οριζοντια??? Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted March 31, 2010 ρωτα τον φιλο σου το ΖΕΤΟ για το τι χιονι βρήκε . στο πισοδερι ...δεν άφηνε την πιστα ουτε το βραδυ εεεε!!!αυτον θα τον ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ??????? και ουτε εγραψα για 90 ποντους καπου?????? ?λες να μην θυμαμαι πΙΑ !!!! ΕΕΕΕ ΑΜΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ !!! /// ΚΑΙ ΞΕΧΝΑς !!!! ???? ΚΑΙ ΤΟΥς ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥς ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΑΣ .......... αν δεν ειχαι τοσο χιονι πως θα ΑΝΤΕΧΕ μεχρι τωρα ?? ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted March 31, 2010 ρωτα τον φιλο σου το ΖΕΤΟ για το τι χιονι βρήκε . στο πισοδερι ...δεν άφηνε την πιστα ουτε το βραδυ εεεε!!!αυτον θα τον ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ??????? και ουτε εγραψα για 90 ποντους καπου?????? ?λες να μην θυμαμαι πΙΑ !!!! ΕΕΕΕ ΑΜΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ !!! /// ΚΑΙ ΞΕΧΝΑς !!!! ???? ΚΑΙ ΤΟΥς ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥς ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΑΣ .......... αν δεν ειχαι τοσο χιονι πως θα ΑΝΤΕΧΕ μεχρι τωρα ?? με αμμωνια μηπως...? Share this post Link to post Share on other sites
dimis_viper 56 Report post Posted April 1, 2010 με αμμωνια μηπως...? Ρε φίλε μήπως έχεις γενικά πρόβλημα??? Δηλαδή και με αμμωνία να το κρατήσαν το χιόνι εσύ έχεις πρόβλημα???? Δηλαδή έλεος πια. Δεν κάνουν τίποτα τα χιονοδρομικά για μας διαμαρτυρόμαστε κάνουν πράγματα και πάλι τα ίδια.... Δηλαδή εσυ αν στο χιόνι έχει αμμωνία το καταλαβαίνεις και σου πέφτουν τα πόδια??? Ε ρε φίλε δεν παλεύεσαι ποια.. έχεις ανάγκη τοσο πολύ να ασχολούνται μαζί σου???? Και αν στο κάτω κάτω έχεις πρόβλημα με κάτι βγες και πες κάτι χωρίς να ειρωνεύεσαι και να πετάς μπαρούφες..... + ξανα σορρυ για το off topic αλλα δεν έχω όρεξη να ξαναρχήσουμε τα ίδια εδω μέσα γιατι κάποιος έχει ενα γενικός πρόβλημα που απορώ αν και ο ίδιος ξέρει ποιο είναι αυτό. Dimitris Gatzes FacebookΛογιστική Εξέλιξη ( Οικονομική και ασφαλιστική ενημέρωση) Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted April 1, 2010 Φίλε μου blades, αντί να λέμε και ευχαριστώ που υπάρχουν και δύο τρία βουνά με επαρκές για τσούλιμα χιόνι, ασχολείσαι και εδώ με @@@κίες!!! Έλεος, σεβαστέιτε επιτέλους ένα σοβαρό forum το οποίο είναι για ενημέρωση, επίλυση προβλημάτων και αναζήτηση ώραίων εκδρομών. Αν έχετε - έχεις όρεξη για καυγάδες, δώστε ένα ραντεβού όπως κάνουν οι ανεγκέφαλοι "οπαδοί" των αιωνίων και σφαχήτε. Εμείς οι υπόλοιπο τι χρωστάμε να διαβάζουμε ειρωνίες και σαχλαμάρες. Σε παρακαλώ λοιπόν φίλε μου σοβαρέψου, όπως προσπαθούν όλοι εδώ μέσα και κάνε το σανίδι σου που ξεκίνησες εδω και κανένα χρόνο και να είμαστε όμορφα. Καλή ανάσταση και Χρόνια Πολλά σε όλους!!!!! carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted April 1, 2010 αδερφια μου αλητες πουλια,εψαξα τα προηγουμενα προσφατα μου posts σε αυτη την ενοτητα και δεν βρηκα να λεω κατι προσωπικο ή να κανω καποια επιθεση εναντιον καποιου,δε ξερω τι μπορει να συμβαινει ωστε να κανετε τετοιου ειδους προσωπικη "επιθεση" αλλα σιγουρα δε τιμαει κανεναν αυτη η τακτικη.Το καταλαβαινω οτι θελει ψαξιμο και οτι ισως ειναι και δυσκολο,ακομα ισως παρει και αρκετο χρονο αλλα σιγουρα αξιζει μια προσπαθεια Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted April 1, 2010 αφηστε τις αντιπαραθεσεις και κανετε οσο σκι μπορειτε ο χειμωνας εφυγε σε οποιον δεν αρεσει η ποιοτητα του χιονιου ας μη ξαναπαει και να περιμενει ασπρο χιονι απο δεκεμβρη παλι περι ορεξεως....... DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted April 1, 2010 καλη ανασταση και καλο πασχα σε ολους ............ ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted April 5, 2010 ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ σβκ επανω στο πισοδερι με σκι και σούβλες με αρνια επανω στο χιονι μαι η ζωντανη μουσικη με δημοτικούς σκοπους και οχι μονο το τελευταο σβκ για αρκετους τροχοσπιταδες που μαζεύαν τα πραγματα του για καλοκαιρι τους περιμενουμε γερους ολους και παλι το φθινόπωρο ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted April 5, 2010 Και του χρόνου με υγεία όλοι και ακόμα περισσότεροι! Share this post Link to post Share on other sites