PRESIDENT 13,188 Report post Posted September 9, 2010 (edited) και πολεμικες τεχνες http://vimeo.com/14792924 Edited September 9, 2010 by PRESIDENT ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
dimis_viper 56 Report post Posted September 10, 2010 Άπεχτος ο President.... Τα αστεράκια της Σκαφοτεχνικής πρέπει να πόνεσαν πολύ..... Dimitris Gatzes FacebookΛογιστική Εξέλιξη ( Οικονομική και ασφαλιστική ενημέρωση) Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted September 13, 2010 ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΗ τις εργασίες συντήρησης τον λιφτ επάνω στο πισοδερι !!! φέτος πολύ νωρίτερα απο αλλες χρονιες ....................και σιγουρα εμας αυτο δεν μας πειράζει νομίζω καθολου ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
dimis_viper 56 Report post Posted September 13, 2010 ΕΣΩ έτοιμη δηλαδη!!!!! :LOL: :P Dimitris Gatzes FacebookΛογιστική Εξέλιξη ( Οικονομική και ασφαλιστική ενημέρωση) Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 13, 2010 νταξ ρε παιδια χαλαρωστε δεν ανοιγει την αλλη εβδομαδα το χιονοδρομικο χαχαχαχαχα DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted September 13, 2010 ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΗ τις εργασίες συντήρησης τον λιφτ επάνω στο πισοδερι !!! φέτος πολύ νωρίτερα απο αλλες χρονιες ....................και σιγουρα εμας αυτο δεν μας πειράζει νομίζω καθολου Ψιτ προεδρε,στα 3-5 Πηγαδια λειτουργουν ηδη το καρεκλακι τα Σ/Κ για mountain bike και βολτα! Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted September 13, 2010 AAA!!!!! αγαπιυε μου κουκο... το οτι λειτουργεί το καρεκλάκι στα 3.5 δεν παει να πει οτι ειναι και συντηρημένο για την νεα σεζον ... θα πρεπει τωρα να κατεβασουν τα καρεκλάκια να ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ,και να ΑΛΛΑΞΟΥΝ τα οποια ραουλα να γρασάρουν ,να ερθουν η ιταλοι να τσεκαρουν το συρματόσχοινο ,,και μετα θα εχουν το οκευ για να ανοίξουν την νεα χρονια .......... ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted September 13, 2010 AAA!!!!! αγαπιυε μου κουκο... το οτι λειτουργεί το καρεκλάκι στα 3.5 δεν παει να πει οτι ειναι και συντηρημένο για την νεα σεζον ...θα πρεπει τωρα να κατεβασουν τα καρεκλάκια να ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ,και να ΑΛΛΑΞΟΥΝ τα οποια ραουλα να γρασάρουν ,να ερθουν η ιταλοι να τσεκαρουν το συρματόσχοινο ,,και μετα θα εχουν το οκευ για να ανοίξουν την νεα χρονια .......... Τοσο παλιο (και αργο!) που ειναι το καρεκλακι στην κεντρικη σαφως χρειαζεται τετοια συντηρηση προεδρε! Βασικα θελει ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,οχι συντηρηση-και το πιατακι παρομοιως! Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted September 13, 2010 αχ...αχχ...κουκο μου !!!!!! το καρεκλακι του πισοδεριου με το καρεκλακι τον πηγαδιων ειναι ακριβως τα ιδια και σαν μοντελο μα και σαν ετος κατασκευής χαχαχαχ...η διαφορα ειναι μονο στο οτι τον πηγαδιών ειναι μεγαλυτερο και εχει περισσότερα καρεκλακια ..μα σαν ταχυτητα ειμαι τα ιδιαα ............ ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted September 13, 2010 στα 3-5 πηγαδια ειναι πολυ μεγαλυτερη η αποσταση αλλα αν εισαι με σανιδα, οπως σε αφηνει καρφωνεσαι ωραια απεναντι στο χιονι Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted September 13, 2010 αχ...αχχ...κουκο μου !!!!!! το καρεκλακι του πισοδεριου με το καρεκλακι τον πηγαδιων ειναι ακριβως τα ιδια και σαν μοντελο μα και σαν ετος κατασκευής χαχαχαχ...η διαφορα ειναι μονο στο οτι τον πηγαδιών ειναι μεγαλυτερο και εχει περισσότερα καρεκλακια ..μα σαν ταχυτητα ειμαι τα ιδιαα ............ Nαι, αλλα στα Πηγαδια δεν σε τιναζε το ρευμα πανω στο καρεκλακι.....Ασε που εχει περισσοτερο γκαζι-αν θες παιρνεις και τα δυο πιατακια που σε πανε σφαιρα μεχρι την κορυφη! Οποτε παιρνω το καρεκλακι της κεντρικης νιωθω οτι ειμαι πανω σε σαλιγκαρο ενα πραμα δηλαδης!Και για να ευθυμησουμε λιγακι: Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted September 13, 2010 δηαλαδη σε χτυπουσε το ρευμα .....για ονομα απο ποτε ο στατικος ηλεκτρισμος του βενζινιπωλα βαπτίζετε ηλεκτρικο ρευμα ...................και ως εκ τουτου λέγω 1 δεν κρύωνες ποτε .... 2 εισουνα παντα σε ετοιμότητά και 3 οταν γύριζες στο σπιτι σου ...ειχες παντα κατι να διηγείσε ..... ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted September 13, 2010 δηαλαδη σε χτυπουσε το ρευμα . ....για ονομα απο ποτε ο στατικος ηλεκτρισμος του βενζινιπωλα βαπτίζετε ηλεκτρικο ρευμα ....... ............και ως εκ τουτου λέγω το εξής 1 δεν κρύωνες ποτε .... 2 εισουνα παντα σε ετοιμότητά και 3 οταν γύριζες στο σπιτι σου ...ειχες παντα κατι να διηγείσε ..... ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 13, 2010 Nαι, αλλα στα Πηγαδια δεν σε τιναζε το ρευμα πανω στο καρεκλακι.....Ασε που εχει περισσοτερο γκαζι-αν θες παιρνεις και τα δυο πιατακια που σε πανε σφαιρα μεχρι την κορυφη!Οποτε παιρνω το καρεκλακι της κεντρικης νιωθω οτι ειμαι πανω σε σαλιγκαρο ενα πραμα δηλαδης!Και για να ευθυμησουμε λιγακι: οχι και τερμα αδερφε κοψε λιγο DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted September 15, 2010 (edited) οχι και τερμα αδερφε κοψε λιγο Φροντιστε αγαπητε κυριε Χρηστο να ανεβειτε φετος στα Χ/Κ των 3-5 Πηγαδιων & Πισοδεριου ινα σκιαρετε μεθ'ημων! Edited September 15, 2010 by koukos Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted September 24, 2010 AYTO TO SBK PERIMENOYME TON TIM . ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 24, 2010 Φροντιστε αγαπητε κυριε Χρηστο να ανεβειτε φετος στα Χ/Κ των 3-5 Πηγαδιων & Πισοδεριου ινα σκιαρετε μεθ'ημων! κατι θα παιξει στα βορεια φετος εχω να ανεβω εκτος της βασιλως 5 χρονιαεχω χασει κανα επεισοδιο η δεν εχει αλλαξει τιποτα? DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted September 28, 2010 Οι προβληματισμοί για τον σύλλογο μεταφέρθηκαν εδώ. Κανονικά το topic θα έπρεπε να πάει στα "θέματα συλλόγου", αλλά θέλουμε να είναι ορατό και από τους επισκέπτες μας που ξεκίνησαν την συζήτηση. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted September 28, 2010 Οι προβληματισμοί για τον σύλλογο μεταφέρθηκαν εδώ. Κανονικά το topic θα έπρεπε να πάει στα "θέματα συλλόγου", αλλά θέλουμε να είναι ορατό και από τους επισκέπτες μας που ξεκίνησαν την συζήτηση. δηλαδη !!!! ανακατεβουμε κοβουμε και ξαναμοιράσουμε τα φυλλα!!!! ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted September 28, 2010 AYTO TO SBK PERIMENOYME TON TIM . Ποτε με καλεσατε ρε παιδια ; Φαγητο θα εχει; ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted September 28, 2010 δηλαδη !!!! ανακατεβουμε κοβουμε και ξαναμοιράσουμε τα φυλλα!!!! Δεν ανακατεύουμε απολύτως τίποτα. Το forum είναι οργανωμένο θεματικά. Όποιος μπαίνει στο νήμα του Πισοδερίου βλέπει θέματα σχετικά με το Πισοδέρι. Οι απόψεις σου είναι απολύτως σεβαστές και δημιουργήθηκε ξεχωριστό νήμα στο οποίο μπορεί να γίνει συζήτηση πάνω σε αυτές. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted September 28, 2010 αυριο φωτο απο πισοδερι για να βλέπετε τι τοπια προσφέρουμε ...!!! και με τον τροπο αυτο να σας διεγείρουμε τις αίσθησης για να το επισκεφτείτε ,,, ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted September 29, 2010 οι φωτο που υποσχέθηκα Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us δεστε πατημα πιστας Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted September 29, 2010 Πρόεδρε έχεις και καλύτερες... carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted September 29, 2010 αχ αχ και βαχ...... ευχαριστούμε Πρόεδρε... αυτό για σένα YouTube Video -> για να δεις πως περάσαμε τότε... Ν. ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites