PRESIDENT 13,188 Report post Posted March 17, 2010 Προεδρε τηνΚυριακη θα ανεβω επανω με ολη την οικογενεια θα ειστε εκει γιατι ο dimis την κανει για φαλακρο. εγω θα ειμαι ........... ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted March 17, 2010 εγω θα ειμαι ........... Μην μου πεις οτι θοδωρης θα παει......ΑΡΗ; o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted March 17, 2010 Καλά καλά δε θα με προσλάβουν στα λιγνιτορυχεία...τέρμα οι πρωτιές σου.(εκείνο το βράδυ που χιόνιζε μονότονα παρέα ανεβήκαμε αλλά πας αργά στη κάθοδο ) Δώσε πρόεδρε βιντεο στο λαό ανοιγοντας λογαριασμό στο youtube και ανεβάζοντάς τα εκεί μέχρι να φτιαχτεί το snowtube ΚΑΘΥΣΤΕΡΩ παντα στο ξεκίνημα ,αν δεν περάσω τα λουράκια του ΠΑΤΟΝ στο χερι αισθάνομαι οτι κατι δεν πάει καλα παλια συνήθεια απο τους λίγους αγωνες που έτρεξα σαν αθλητης.....................προ χριστου....βεβαια . ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
af_ch 0 Report post Posted March 17, 2010 o sigoyro einai οτι επανω στο χκ θα σε εξυπηρετήσουν ......... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι πως και εγώ αυτή την ελπίδα είχα και ανέβηκα χθες, αλλά δεν κατάφερα τελικά να (προσπαθήσω) να κάνω σκι. Αρχικά δε βρήκα κάποιον να μπορεί να μου περάσει τις δέστρες και - αν και πάντα υπάρχει η επιλογή να νοικιάσεις- δυστυχώς δε λειτουργούσε το συρόμενο λιφτ. Έτσι επειδή είμαι αρχάρια φυσικά δεν μπορούσα να πάω στις μεγάλες πίστες, με αποτέλεσμα να μην κάνω καθόλου (και είχα δει ενημέρωση ότι λειτουργούν όλοι οι αναβατήρες πριν ξεκινήσω το πρωί ) Share this post Link to post Share on other sites
makistop 8 Report post Posted March 17, 2010 Φλώρινα υπάρχει μαγαζί εμπορίας ειδών σκι, Volt (νομίζω) και πρέπει να είναι κάπου κοντά στον πεζόδρομο. Δεν ξέρω βέβαια αν μπορεί να σε εξυπηρετήσει άμεσα και επιτόπου ή χρειάζεται να αφήσεις τα πέδιλά σου. 2467022140 είναι το τηλέφωνό στο κατάστημα της Καστοριάς. Ζήτα τον Μίλτο για να συνεννοηθείς αν και πως μπορείς να εξυπηρετηθείς. Κλειστό το συρόμενο? Περίεργο για Πισοδέρι. Σου είπαν γιατί? Είχε βλάβη? Τους είπες για την ενημέρωση που το έδινε ανοικτό? ''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά Share this post Link to post Share on other sites
dimis_viper 56 Report post Posted March 17, 2010 Κλειστό το συρόμενο?Περίεργο για Πισοδέρι. Σου είπαν γιατί? Είχε βλάβη? Τους είπες για την ενημέρωση που το έδινε ανοικτό? και το Σαββατοκύριακο καποια στιγμή αντιμετώπησε πρόβλημα με το ρεύμα απ'ότι ξέρω αλλά διορθώθηκε. Τώρα ποιος ξέρει γιατι δεν λειτούργησε. af_ch μπορείς να δοκιμάσεις την περιφεριακή οπου και αυτή είναι εύκολη αρκεί να πας απο κορυφή όχι στο πρώτο απότομο αλλα απο την πίσω μεριά απο το δρομάκι. Dimitris Gatzes FacebookΛογιστική Εξέλιξη ( Οικονομική και ασφαλιστική ενημέρωση) Share this post Link to post Share on other sites
af_ch 0 Report post Posted March 17, 2010 Ευχαριστώ πολύ Makistop. Πήγα και στο volt το απόγευμα(όλη τη Φλώρινα γύρισα ), αλλά ο υπεύθυνος που μπορούσε να τα κάνει ήταν Καστοριά.Για το συρόμενο που ρώτησα μου είπαν ότι είχε κάποια βλάβη και θα το φτιάξουν. dimis_viper,δυστυχώς είμαι εντελώς άσχετη και δεν τολμάω να δοκιμάσω περιφερειακή.Και είχε τόσο ωραία μέρα χθες Share this post Link to post Share on other sites
dimis_viper 56 Report post Posted March 17, 2010 Ευχαριστώ πολύ Makistop. Πήγα και στο volt το απόγευμα(όλη τη Φλώρινα γύρισα ), αλλά ο υπεύθυνος που μπορούσε να τα κάνει ήταν Καστοριά.Για το συρόμενο που ρώτησα μου είπαν ότι είχε κάποια βλάβη και θα το φτιάξουν. dimis_viper,δυστυχώς είμαι εντελώς άσχετη και δεν τολμάω να δοκιμάσω περιφερειακή.Και είχε τόσο ωραία μέρα χθες Αν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις... Όπως επίσης και αν δεν πέσεις... Εγω όταν επιχείρησα να μάθω σνοουμπορτ εκανα μια δυο στην παιδική και αφού βαρέθηκα ανέβηκα για βραδυνό στην κεντρική. Το τι σαβούρντα έφαγα δεν λέγεται αλλα τουλάχιστον την δεύτερη μέρα άρχισα να τσουλάω Dimitris Gatzes FacebookΛογιστική Εξέλιξη ( Οικονομική και ασφαλιστική ενημέρωση) Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted March 17, 2010 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι πως και εγώ αυτή την ελπίδα είχα και ανέβηκα χθες, αλλά δεν κατάφερα τελικά να (προσπαθήσω) να κάνω σκι. Αρχικά δε βρήκα κάποιον να μπορεί να μου περάσει τις δέστρες και - αν και πάντα υπάρχει η επιλογή να νοικιάσεις- δυστυχώς δε λειτουργούσε το συρόμενο λιφτ. Έτσι επειδή είμαι αρχάρια φυσικά δεν μπορούσα να πάω στις μεγάλες πίστες, με αποτέλεσμα να μην κάνω καθόλου (και είχα δει ενημέρωση ότι λειτουργούν όλοι οι αναβατήρες πριν ξεκινήσω το πρωί ) για να μπορεις να ανεβαίνεις επανω ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ,πρεπει να εισαι τυχερη ...γαι να γνωριστούμε ομως γίνετε μονο σβκ,, αρα μονο τοτε μπορουμε και να σε βοηθήσουμε στα πρωτα σου βηματα επανω στο χιονι ... ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted March 17, 2010 για να μπορεις να ανεβαίνεις επανω ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ,πρεπει να εισαι τυχερη ...για να γνωριστούμε ομως γίνετε μονο σβκ,, αρα μονο τοτε μπορουμε και να σε βοηθήσουμε στα πρωτα σου βηματα επανω στο χιονι ... ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
af_ch 0 Report post Posted March 17, 2010 για να μπορεις να ανεβαίνεις επανω ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ,πρεπει να εισαι τυχερη ...γαι να γνωριστούμε ομως γίνετε μονο σβκ,, αρα μονο τοτε μπορουμε και να σε βοηθήσουμε στα πρωτα σου βηματα επανω στο χιονι ... Κάποιες φορές μπορώ να ανεβαίνω και καθημερινές και αποφάσισα να το εκμεταλλευτώ, θεωρώντας ότι θα είναι πιο εύκολα για μένα αφού δεν έχει πολύ κόσμο, να κάνω τις πρώτες απόπειρες, αλλά δυστυχώς δεν έκατσε.Κάποιο Σαββατοκύριακο που θα ξαναέρθω τότε...αν και δε μένουν πολλές μέρες μάλλον. Share this post Link to post Share on other sites
H - FORCE 0 Report post Posted March 18, 2010 ΚΑΘΥΣΤΕΡΩ παντα στο ξεκίνημα ,αν δεν περάσω τα λουράκια του ΠΑΤΟΝ στο χερι αισθάνομαι οτι κατι δεν πάει καλα παλια συνήθεια απο τους λίγους αγωνες που έτρεξα σαν αθλητης.....................προ χριστου....βεβαια . Μαλλον βιαστηκες το περασμενο Σ/Κ και καποιο λουρακι δεν περασες Προεδρε . Σαν να ειδα ενα μπατον στα χερια σου οταν κατεβαινες και ενα ξαπλα κατω στο χιονι . Το Σαββατο διπλα σου θα ειμαι πρωι πρωι....ξερω παλι πρωτος θα κατεβεις οτι και να κανουμε οι υπολοιποι ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΚΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΙΡΟΣΚΙ....... ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ.......ΚΑΛΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΑΣΟΠΙΤΑ... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted March 19, 2010 ελα ελα να βλεπω και τις τελευταίες παρουσιες στο πισοδερι ,μιας και φτασαμε και στο τελος σχεδόν αυτου του χειμώνα..ο οποιος μας εκανε τα γουστα λιγο αργα ...... στο εδω φορουμ αρχισα να γραφω σχετικα πολλη αργα για φετος, ευελπιστώ την νεα χρονια να τα παμε καλυτερα σε ολους τους τομεις που αφορουν το πισοδερι ......... θα ητανε μια καλη αρχη να μπορουσαμε να εχουμε και εικονα στο εδω φορουμ απο χκ .....κανοντας την αρχη απο το πισοδερι με τις δυο κάμερες που διαθέτη ..... η ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ για το τι και πως ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ οτι ειναι σε καλο δρομο, .απο την πλευρα μου αυτο που μπορω να κανω το εχω κάνει ειδη το μπαλάκι ειναι τωρα στο δσ του συλογου .. ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted March 19, 2010 Αν μπεις στην πρώτη σελίδα www.snowclub.gr και πατήσεις webcams θα δεις εικόνα από αρκετά χιονοδρομικά. Είμαστε ήδη στη διαδικασία προσθήκης εικόνας από το Πισοδέρι. Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted March 21, 2010 ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΣΒΚ στο πισοδερι με πολλη χιονι και προπαντός καλες παρες ΕΧΟΥΜΕ και λεμε παρασκευή βραδυνο τελειο ΣΑΒΒΑΤΟ πρωι ααχχ αχχ και αυτο τελειο ΣΑΒΒΑΤΟ βραδυ αν εξαίρεσης την μιση πιστα που ητανε παγοδρομιο .......εαν ητανε εκει ο κοσταρελας θα ελεγε διπλο λοουαπ με μιση περιστροφη και καταπλικτικο τιναγμα ποδιου με φανταστικη προσγείωση μετρώντας τα παΐδια σου. . κυριακη πρωι μαζι με Η,ΗΟΡΣΕ ..ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ κατεβασιες στην πισοδεριου με αρκετο κουτσομπολιό στο καρεκλάκι για τα έτσι και τα αλλιως προς το μ ΜΕΣΗΜΕΡΙ το χιονι εγινε τοσο ΒΑΡΗ που τα σκι πλεον δεν ΓΛΙΣΤΡΟΥΣΑΝ σε βαθμο που ΦΡΕΝΑΡΑΝ απο μονα τους οτι πρεπει γαι ρήξις χιαστών κλπ οπότε αραγμα στο σαλε και καφε ........ ακαθεκτος μονο ο μακης μ ,,,προσπαθώντας να αρπαξη οτι μπορουσε απο τις τελευταίες αναλαμπές του χειμωνα ........ το βουνο πυστευω οτι θα αντέξει και αυτο το σβκ εκτος απροόπτων αλαγων του καιρου....... ενα καλο ταξίδι στα παιδια απο αθηνα που ειχα ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ 80 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted March 21, 2010 πολλούς χαιρετισμούς στο σταυρο 1515 που γνωρισα στο βουνο ..αν και για φετος δεν βλεπω να μας ξανα ΕΡΧΕΣΑΙ ..ευελπιστούμε την νεα χρονια εφοσον ειμαστε γεροί να σε ξαναδούμε, και αυτη την φορά τσουλήσουμε κιόλας 80 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
stavros151515 8 Report post Posted March 21, 2010 γεια σου προεδρε!!!!! μολις μπηκα να δω τα προγνωστικα του καιρου , κ δεινουν κατι δωδεκαρια για αυριο . . . . οποτε ουτε κ γω το πολυβλεπω να ερχομαι. χαρηκα που γνωριστηκαμε κ που κουβεντιασαμε. να σαι καλα Share this post Link to post Share on other sites
makistop 8 Report post Posted March 22, 2010 Η κατάσταση είναι όπως την περιγράφει ο πρόεδρος. Χιόνι υπάρχει αρκετό, οι συνθήκες με τέτοιες θερμοκρασίες είναι λίγο ως πολύ, οι αναμενόμενες. Μέχρι τις 11-12 κρατάει αρκετά καλά, μαλακό αλλά όχι σούπα. Μετά θέλει προσοχή. Πέτρες δεν έχουν εμφανιστεί ακόμη ούτε στα απότομα αλλά πιθανόν να μην αργήσουν αν διατηρηθούν οι θερμοκρασίες αυτές. Τα armada σου δίνουν κάτι παραπάνω σε τέτοιες συνθηκες, όπως το παίρνουν πίσω σε πολύ σφικτό-παγωμένο. Σάββατο βράδυ, απολαύσαμε 4-5 καλές καταβάσεις στο πλάτος της μιαμισης ρατρακιάς που δεν ήταν παγωμένο και 4-5 καλά ποτά στο πλάτος ενός τραπεζιού που επίσης δεν ήταν παγωμένο, υπό τη συνοδεία ζωντανής rock μουσικούλας80 Οι Τόττηδες προσπαθούν να μας (και τους) προσφέρουν όσο περισσότερο μπορούν. Μέχρι και αμωνία επιστράτευσαν για να συντηρήσουν όσο καλύτερα μπορούν το χιόνι που υπάρχει. Ο κόσμος μειώνεται όσο αυξάνονται οι θερμοκρασίες. Η σαιζόν φτάνε στο τέλος. Στο τέλος μας μένουν κάποια καλά Σ/Κ (ακόμη κι αν φέτος έχασα πολλά με την απουσία μου) αλλά κυρίως μας μένει η καλή παρέα του βουνού και η ευχάριστη διαπίστωση ότι συχνάζουμε σε ένα βουνό στο οποίο κάθε χρόνο οι άνθρωποι που το τρέχουν προσπαθούν να κάνουν ένα βήμα παραπάνω ''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted March 22, 2010 (edited) stayros151515 με προεδρο πρωταθλητης ελλαδος δημητριαδος με τον πρωταθλητη πισοδεριου president προεδρος με vanzell σε στιγμες χαλαρωσεις Edited March 22, 2010 by PRESIDENT ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
makistop 8 Report post Posted March 24, 2010 πρόεδρε κανένα νέο από πάνω? ''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά Share this post Link to post Share on other sites
H - FORCE 0 Report post Posted March 24, 2010 Καλημερα σε ολους....εβρεχε αλλα τωρα δεν ριχνει αλλο. Ξερει κανενας αν θα εχει νυχτερινο αποψε? Λογω αργιας αυριο? Μακη , Προεδρε θα ειστε πανω ? μιλατε ρε!! ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΚΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΙΡΟΣΚΙ....... ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ.......ΚΑΛΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΑΣΟΠΙΤΑ... Share this post Link to post Share on other sites
makistop 8 Report post Posted March 24, 2010 Ηρόδοτε εγώ δεν θα ανέβω. Δεν ξέρω αν έχει νυχτερινό σήμερα. ''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted March 24, 2010 ΑΝΕΒΑΊΝΩ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΑΔΙΝΌ ΕΑΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted March 24, 2010 ΗΡΩΔΟΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΑΙΜΑΚ ΜΑΛΩΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ,,ΗΤΑΝΕ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted March 24, 2010 ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΣΗΜΑΤΑ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ αντε να δουμε μεχρι να τα μάθουμε ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites