Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Πολλές καλημέρες και απο εμένα.. Το όνομα μου είναι Δημήτρης και είμαι Λογιστής... Είμαι ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ με το σκι όπου και ασχολούμε απο τετάρτη δημοτικού (τώρα ειμαι 26) και ξεκίνησα τα πρώτα μου τσουλίματα στα 3-5 Πηγάδια όπου είχα τροχόσπιτο και τώρα τσουλάω στο πανέμορφο βουνό του Πισοδερίου... Έχω επισκεφτεί κάποιες φορές και άλλα χιονοδρομικά όπως το Φαλακρό το Καιμακτσαλαν και το Bansko.

Ήμουν ενεργό μέλος σε άλλο forum τα τελευταία χρόνια αλλά όταν σου αποτρέπουν να πείς αυτά που νιώθεις και δεν συμφέρουν κάποιον ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ δεν μπορεί να τα αντικρούσει δημόσια τότε έρχεται το ban..

Μπαίνοντας εδώ είδα ανθρώπους που γράφουν ένα επίπεδο πάνω και αποφάσισα να γίνω ενεργό μέλος και να βοηθήσω με την ενημέρωση μου ανθρώπους σε αυτό το χώρο καθώς και να κάνω νέες γνωριμίες. Θα περιμένω την συνάντηση στη βόρεια Ελλάδα και να γνωρίσω και απο κοντά πολλούς απο εσάς. Στο χιονοδρομικό του Πισοδερίου θα με βρείτε τα περισσότερα ΣΚ μαζί με πρόεδρο και agatho να σκιάρουμε παρέα.

Edited by dimis_viper

καλως μας ηρθες Δημητρη :rolleyes:

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Kαλώς ήρθες Δημήτρη. Καρβάραμε παρέα τη Καθαρά Δευτέρα?

Ελπίζω να κάνεις παρέα με παιδιά από δω σκι σε όλα τα βουνά αλλά ειδικά στο κουκλί το Πισοδέρι.

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Καλώς ήρθες Δημήτρη. Οι "Πισοδεριώτες" είναι η ανερχόμενη δύναμη του φόρουμ :rolleyes:

ΜΙΚ Πες μου οτι υπάρχει και άλλος που μου μοιάζει και έχει και ίδιο σκούφο με εμένα????Θα τον φάω... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: χαχαχαχα....Δυστυχώς όχι... Καθαρά Δευτέρα ήμουν Ξάνθη μαζί με agatho σε ρυθμούς καλοκαιριού....

1.όλη η παρέα μαζί

2.και ο τρελός agathos.........

3.και εγώ με την κοπέλα μου.

ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΘΕΛΕΙ ΤΡΕΛΑ>...............

23944321033318577526598.jpg23944321033358577526598.jpg23944321033493577526598.th.jpg

Edited by dimis_viper

Καλώς ήρθες Δημήτρη.

Ελπίζουμε εδώ μέσα να βρεις/βρείτε την θαλπωρή που σας ταιριάζει...(τι γράφω πρωί πρωί η γυναίκα...ίσως γιατί στο γραφείο μου στον Πειραιά ακούω συνέχεια IMAGINE 897... :rolleyes: )

Tα λέμε πάνω

Ν.

...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω...

Καλώς ήρθες Δημήτρη.

Ελπίζουμε εδώ μέσα να βρεις/βρείτε την θαλπωρή που σας ταιριάζει...(τι γράφω πρωί πρωί η γυναίκα...ίσως γιατί στο γραφείο μου στον Πειραιά ακούω συνέχεια IMAGINE 897... :rolleyes: )

Tα λέμε πάνω

Ν.

Πετάς και εσύ τα πετυχημένα του Σερβετα??? :rolleyes: :rolleyes: <_<

Σας περιμένουμε όλους επάνω...

Καλώς όρισες στο φόρουμ του ΕΣΤΧ. Αντε και σύντομα μέλος!!

Καλώς μας ήρθες! ...Άτυχος κι εσύ βρε παιδί μου, κάθε ΣΚ στο Πισοδέρι :rolleyes: ?? Πώς αντέχεις ;)

Ρούλα

"Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra