StavRos 1,194 Report post Posted April 26, 2010 (edited) η αληθεια ειναι οτι επρεπε να παρω το σανιδι μαζι ή τα πεδιλα,δε το εκανα γιατι υποτιθεται θα εβρισκα εκει κατι το ψηνω να παω ακομα μια φορα το Μαη,εχουμε σταμπαρει ενα πολυυυ ωραιο λουκι παει το σανιδι?????????? Edited April 26, 2010 by StavRos Quote Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted April 27, 2010 Ο Σμόλικας νομίζω αξίζει τον Χειμώνα, να ξεκινήσεις από το χωριό σχεδόν με τα σκι, να ανέβεις και να διανυκτερεύσεις κάπου στα 2000μ και να ανέβεις κορφή και να κατέβεις την άλλη μέρα, 1700μ υψομετρικής! Η διάσχιση Πάδες-Σαμαρίνα πρέπει να είναι κι αυτή πολύ ωραία... Εγώ ψήνομαι για μια μαγιάτικη Κακαρδίτσα πάντως... Quote Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted April 27, 2010 (edited) . Edited September 9, 2010 by blades Quote Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted April 27, 2010 (edited) / Edited September 9, 2010 by blades Quote Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted April 27, 2010 (edited) / Edited September 9, 2010 by blades Quote Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted April 27, 2010 Θα πάμε μαζί με τον Ροκά του χρόνου... Ξεκίνα ορειβατικό σκι και άσε τα σανίδια... Το βουνό με φουλ χιόνι δείχνει αλλιώς και σου λέει από που θα το ανέβεις... Quote Share this post Link to post Share on other sites
drbalm 13 Report post Posted April 27, 2010 Όπως το είδα εγώ το βουνό έχει πολλές επιλογές και πολλά όμορφα λουκάκια να κατέβεις χωρίς να έχουν απαγορευτικές κλίσεις(30-40 μοίρες φαίνονται τα περισσότερα στην μέγιστη κλίση τους με μερικά μικρά περασματάκια δυσκολότερα). Το σημείο που θέλει προσοχή αν έχεις αφετηρία και τερματισμό τους Πάδες είναι το ρέμα που είναι ανάμεσα στις πλαγιές που κατεβαίνουν από την κορυφή και την πλαγιά που είναι ο δασικός δρόμος. Μέχρι τα ~1850 μέτρα το διασχίζεις πολύ εύκολα και ο δασικός έιναι δίπλα του, αν φύγεις πιο χαμηλά το πεδίο δυσκολέυει, γίνεται επικίνδυνο και η επιστροφή στον δασικό μεγάλη ταλαιπωρία. Στην παρακάτω φωτό έχω σημειώσει με κόκκινη γραμμή πια ράχη κατά την γνώμη μου δεν πρέπει να περάσεις για να βγεις εύκολα από το ρέμα. Εμείς θέλαμε να κάνουμε αυτό: που έχει αυτήν την είσοδο: του χρόνου σίγουρα! Τελικά έγινε η κατεβασιά της δρακόλιμνης, μικρή αλλά όμορφη. Με τα λασπόχιονα και λίγο βάλε βγάλε ο δασικός τσουλούσε μέχρι τα ~1650 περίπου, όχι άσχημα για τέτοια εποχή μετά από αυτόν τον χειμώνα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Κώστας Πολίτης 1,296 Report post Posted April 27, 2010 (edited) πολύ όμορφο βουνό ! (υπάρχει άσχημο βουνό βέβαια... ? ) Η πρώτη διαδρομή αξίζει παραγματικά! πώς και δεν πήγατε μέχρι πάνω Σταύρο? Edited April 27, 2010 by tirol Quote Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted April 27, 2010 (edited) . Edited September 9, 2010 by blades Quote Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted April 29, 2010 (edited) . Edited September 9, 2010 by blades Quote Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted May 5, 2010 (edited) .... Edited August 30, 2010 by blades Quote Share this post Link to post Share on other sites