Giannis90 2,282 Report post Posted August 6, 2010 Οκ, καλά και χρυσά τα rails,τα boxes και τα drops αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο της σούπας και η προσγείωση πολλές φορές πονάει! Ένα back protectror και ένα impact short είναι καλή επιλογή; Νιώθεις το ίδιο άνετα όταν τα φοράς ή σε περιορίζουν στις κινήσεις σου; Quote BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted August 6, 2010 Οκ, καλά και χρυσά τα rails,τα boxes και τα drops αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο της σούπας και η προσγείωση πολλές φορές πονάει! Ένα back protectror και ένα impact short είναι καλή επιλογή; Νιώθεις το ίδιο άνετα όταν τα φοράς ή σε περιορίζουν στις κινήσεις σου; Πριν η μετα το πεσιμο; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Giannis90 2,282 Report post Posted August 6, 2010 Πριν η μετα το πεσιμο; Χαχα! Γενικότερα!Δηλαδή με ενδιαφέρει να μην με κουράζουν και να μην περιορίζουν τις κινήσεις μου,αλλά και μετά την σαβούρα να νιώθω καλύτερα από τις άλλες φορές που έπεφτα χωρίς να τα φοράω! Quote BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
Giannis90 2,282 Report post Posted August 8, 2010 Βοηθήστε λίγο ρε παιδιά! 46 αναγνώσεις,ούτε ένας δεν ξέρει; Quote BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted August 8, 2010 (edited) Αν δε δοκιμασεις δε θα μαθεις.... Περα απ' τη πλάκα τωρα.... Γενικα οτι εχει σχεση με προστασια καλο ειναι να το εχουμε... αλλα ενα χτυπημα στο σίδερο ποσο μπορει να το σώσει ένα μαξιλάρι; Το καταγμα δε το γλιτωνεις παντως .... Δεν ξερω να σου απαντησω στο ερωτημα σου...ξερω την εμπειρία μου με το σορτσάκι... Αυτο που το φορας για να μη χτυπας τον κοκκυγα καθε φορα που πεφτεις με τα οπίσθια.... Ειχε ενα σκληρό πλαστικο σε εκεινο το σημειο... σε πληροφορω οτι περισσότερο πονεσε η πιεση του πλαστικου πανω στον κοκκυγα μετά το πεσιμο... και απο τότε το κατηργησα. Α και μη φανταστεις οτι το πηρα για τα rails drops boxes... δεν κάνω τετοια.... Για τις σαβουρες οταν μαθαινα το είχα παρει. Edited August 8, 2010 by afrodite Quote Share this post Link to post Share on other sites
Giannis90 2,282 Report post Posted August 8, 2010 Αν δε δοκιμασεις δε θα μαθεις.... Ναι σωστά,απλά μετά υπάρχει και το ενδεχόμενο να κλαίω τα λεφτά μου αν κάνω κάποια λάθος επιλογή.Γιατί με το να μπω και να τα βάλω μέσα στο μαγαζί για 5 λεπτά δεν έχει να λέει κάτι. Quote BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
Giannis90 2,282 Report post Posted August 8, 2010 Αν δε δοκιμασεις δε θα μαθεις.... Περα απ' τη πλάκα τωρα.... Γενικα οτι εχει σχεση με προστασια καλο ειναι να το εχουμε... αλλα ενα χτυπημα στο σίδερο ποσο μπορει να το σώσει ένα μαξιλάρι; Το καταγμα δε το γλιτωνεις παντως .... Δεν ξερω να σου απαντησω στο ερωτημα σου...ξερω την εμπειρία μου με το σορτσάκι... Αυτο που το φορας για να μη χτυπας τον κοκκυγα καθε φορα που πεφτεις με τα οπίσθια.... Ειχε ενα σκληρό πλαστικο σε εκεινο το σημειο... σε πληροφορω οτι περισσότερο πονεσε η πιεση του πλαστικου πανω στον κοκκυγα μετά το πεσιμο... και απο τότε το κατηργησα. Α και μη φανταστεις οτι το πηρα για τα rails drops boxes... δεν κάνω τετοια.... Για τις σαβουρες οταν μαθαινα το είχα παρει. Τουλάχιστον φαντάζομαι ότι θα μπορείς να γλυτώσεις τους μόλωπες και τις μελανιές που είναι καθημερινό φαινόμενο για εμένα γιατί πέρα από τα ski κάνω και aggressive skating οπότε και εκεί έχει πτώσεις από rails,boxes και drops. Για κάτι τέτοιο σκεφτόμουν. Quote BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted August 8, 2010 Τουλάχιστον φαντάζομαι ότι θα μπορείς να γλυτώσεις τους μόλωπες και τις μελανιές που είναι καθημερινό φαινόμενο για εμένα γιατί πέρα από τα ski κάνω και aggressive skating οπότε και εκεί έχει πτώσεις από rails,boxes και drops. Για κάτι τέτοιο σκεφτόμουν. Αυτο το σορτσακι εχω.(απλα εμενα το πλαστικο ειναι στη μεση των οπισθιών αλλα δεν εχει πάστικο στα πλαγια παρα μονο μαξιλαρια...) Και σου είπα ποιο ειναι το αποτελεσμα. Δεν σε περιοριζει στις κινησεις σου, απλα θα πρεπει να παρεις μεγαλυτερη σαλοπετα/παντελονι. Και τους ανοιξιατικους μηνες θα ζεστενεσαι παραπανω. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Giannis90 2,282 Report post Posted August 8, 2010 Αυτο το σορτσακι εχω.(απλα εμενα το πλαστικο ειναι στη μεση των οπισθιών αλλα δεν εχει πάστικο στα πλαγια παρα μονο μαξιλαρια...) Και σου είπα ποιο ειναι το αποτελεσμα. Δεν σε περιοριζει στις κινησεις σου, απλα θα πρεπει να παρεις μεγαλυτερη σαλοπετα/παντελονι. Και τους ανοιξιατικους μηνες θα ζεστενεσαι παραπανω. Μάλιστα.Ε ναι λογικό είναι να σε ζεσταίνει αλλά ντάξει, θα το παλέψω. Τώρα με το παντελόνι δεν νομίζω να έχω πρόβλημα γιατί έχει baggy fit.Ευχαριστώ για τα info! Back protector δεν έχεις χρησιμοποιήσει έτσι; Quote BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted August 8, 2010 Μάλιστα.Ε ναι λογικό είναι να σε ζεσταίνει αλλά ντάξει, θα το παλέψω. Τώρα με το παντελόνι δεν νομίζω να έχω πρόβλημα γιατί έχει baggy fit.Ευχαριστώ για τα info! Back protector δεν έχεις χρησιμοποιήσει έτσι; Oxι.... αλλα δεν κάνω και τα extreme που κανεις εσυ ή θες να κανεις. Οπότε και δε μου χρειάζεται να ντυνομαι σαν αστακος. Τη μοναδικη προστασια που εχω πια ειναι το κρανος. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted August 9, 2010 εγω ειχα παρει ενα σορτσακι της Rossignol (ουτε θυμαμαι τι εινια...φαντασου) οταν πρωτοξεκινησα.. απο τοτε το φοραω ΠΑΝΤΑ δεν με ενοχλει καθολου στις κινησεις παρα μονο οταν κανω κανα διαλειμα και καθομαι σε καρεκλα και νιωθω το πλαστικο προστατευτικο στον κοκυγγα. Ειναι παραπλησιο με αυτο στην φωτο βεβαια. Βασικα δεν ξερω πως θα ητνα χωρις αυτο. Παντως εναν οκτωβρη στο Stubai, που εκανα ουσιαστικα σε παγο και 10 εκ. χιονι, ως αρχαριος επεσα αρκετες φορες με τον αριστερο ποπο. Οταν γυρισα ελλαδα ειχα μελανιασει ΠΑΝΤΟΥ αριστερα, και λιγο δεξια, ενω υπηρχε ενα κενο εκει που ειανι το μεσαιο προστατευτικο. Δηλαδη τις μελανιες απο βαρβατο πεσιμο δεν τις γλυτωνεις αλλα ισως γλυτωσεις ενα ραγισμα στην ουριτσα για παραδειγμα.... Ειλικρινα δεν ξερω τι θα γινοταν χωρις το σορτς...ισως και καλυτερα...αλλα... Παντως αν παρεις και για πλατη και σορτς, ισως τοτε εχεις μια δυσκολια γιατι το ενα θα βρισκει στο αλλο. Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites