Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Stelaras

Καλησπερα παιδες!

Recommended Posts

Καλησπερα και απο μενα... Σημερα 8 σεπτεμβριου μ επιασε παλι αυτο το μικροβιο του snowboard και ηθελα να φαντασιωθω τον χειμωνα και καταβασεις βλεποντας διαφορα σχετικα site στο internet.. ΚΑΙ επεσα πανω σας! Πρωτα απ ολα να πω ενα συγχαρητηρια στους υπευθυνους του site και ενα μεγαλο μπραβο σ ολους τους users γιατι απο μια ματια που εριξα ειδα οτι ειστε ολοι μια μεγαλη παρεα. Ειληκρινα, χαρηκα παρα πολυ οταν ειδα για οργανωμενες εκδρομες σε χιονοδρομικα εντος ΚΑΙ εκτος της χωρας και ηδη ανυπομωνω να παρω κι εγω μερος, εφ οσον ειναι αυτο εφικτο. Ειμαι αρκετα νεος στο χωρο, μιας και η πρωτη μου εμπειρια με χειμερινο αθλημα ηταν μολις φετος τον χειμωνα..αλλα μπορω να πω οτι εμαθα να στεκομαι τουλαχιστον ορθιος και να κατεβαινω :P

Μεγαλο μου παραπονο ειναι οτι οι κολλητοι μου δεν ασχολουνται με τετοια αθληματα κι ετσι εχω ελαχιστες ευκαιριες για να παω σε ΧΚ γιατι μονος απλα..δεν λεει :(

Θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις σχετικα με τις εκδρομες αλλα μαλλον δεν ειναι εδω το καταλληλο topic.

Να 'στε καλα και συνεχιστε το site οπως εχει! :rolleyes:

Will try to keep in touch ;)

Powder to the people!

Στέλιο καλώς όρισες στο φόρουμ του Ελληνικού Συλλόγου Τουριστικής Χιονοδρομίας. Σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια. Στις εκδρομές του Συλλόγου έχουν δικαίωμα συμμετοχής τα μέλη μας. Για να γραφτεί κάποιος μέλος αρκεί να πληρώσει το κόστος της ετήσιας συνδρομής που έιναι 25 ευρώ συν 5 ευρώ την πρώτη φορά για την εγγραφή. Οι συνδρομές ανανεώνονται κάθε Σεπτέμβρη είτε μέσω κατάθεσης σε τράπεζα είτε σε κάποια από τις συναντήσεις μας που πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη στην Αθήνα.

Σήμερα θα συναντηθούμε στο Φλοκαφέ στο Μαρούσι, επί της Κηφισίας, στον κόμβο της Αττικής Οδού, από τις 9 και μετά.

Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε από κοντά και να σου λύσουμε τις απορίες.

Σίγουρα πάντως βρήκες την παρέα που σου έλειπε για το βουνο!

Φιλικα

Ρανια

Καλώς μας ήρθες! Τι να πω ?? Τα είπε όλα πριν η Ράνια και καλά μάλιστα!

Να είσαι σίγουρος οτι η παρέα είναι όλα τα λεφτά και μην ντραπείς να έρθεις σε καποια συνάντηση(επειδη δεν ξέρεις καποιον)! Αυτό ισχύει για όλους βέβαια!

Εγω φαντάσου οτι δεν ήξερα ούτε το άθλημα πριν απο 2,5 χρόνια και ήρθα απο το πουθενά και τώρα.................!!

Θα χαρούμε να σε δούμε απο κοντα!

Να 'στε καλα παιδια, κι ευχαριστω για το καλοσορισμα! Ειμαι απο Θεσσαλονικη οποτε λιγο δυσκολο να παρευρεθω στη συναντηση στο Μαρουσι.. :rolleyes: Κατι πιο κοντα σ εμενα, και καποιες πληροφοριες σχετικα με το που να γραφτω στο συλλογο?

Ευχαριστω προκαταβολικα..

Powder to the people!

Προετοιμάζεται ήδη η πρώτη χειμωνιάτικη συνάντηση και στη Θεσσαλονίκη. Τα μέλη του ΔΣ Γιώργος Παππους (koumparos) και Δημήτρης Παππάς (Dim) μένουν στα βόρεια και συντονίζουν την οργάνωση.

Πληροφορίες για την εγγραφή καθώς και αριθμό λογαριασμού θα βρεις στην αρχική σελίδα www.snowclub.gr στις εγγραφές.

Για οποιαδήποτε πληροφορία είμαστε στη διάθεσή σου.

Φιλικα

Ρανια

Στελάρα καλώς ήρθες στην παρέα μας.

Είμαι απο Έδεσσα όπως θα είδες και είμαστε αρκετοί από Βόρεια Ελλάδα. Όπως είπες έιμαστε καταρχάς μια μεγάλη παρέα.

Ας μην ασχολούνται οι κολλητοί σου με το άθλημα. Αυτοί χάνουν :P:rolleyes:

Με μας πάντα θα βρίσκεις παρέα για σκι.

Περισσότερα θα πούμε στην συνάντηση που σχεδιάζεται στην Θεσαλονίκη. Σύντομα θα βγει ανακοίνωση.

Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε από κοντά.

Καλώς όρισες Στέλιο

Είσαι στο σωστό φόρουμ όπου θα βρεις χιονοπαρέα και πολλά ενδιαφέροντα θέματα να διαβάσεις.

Όρεξη να έχεις και μια που είσαι από Θεσσαλονίκη θα είναι περισσότερο εύκολο να γνωρίσεις κόσμο στις συναντήσεις...

Καλώς όρισες κι από μένα Στέλιο! :D

και καλή διαμονή στο απόλυτο ΧΙΟΝΟΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟ-Forum ;)

(αν δεν το 'χεις διαπιστώσει ακόμα) :lol:

ο χειμώνας προβλέπεται ΒΑΡΥΣ (το ελπίζω και το εύχομαι) ;)

αλλά πιο βαριά είναι η αναμονή του χειμώνα... :(

η παρέα είναι μεγάλη και βόρεια και νότια

και κινείται παντού... B)

άντε μ' έπιασε πάλι η snowclub-ίαση η οξυτάτη... :(

Social Media Professional - Creative Social Media Sitter

Ειναι να μη σε πιασει τρελλα περιμενοντας τον χειμωνα;;

Το χω καταλαβει οτι το κλιμα εδω μεσα ειναι πολυ θερμο ;)

Διαβαζα σημερα ενα τοπικ καπου για τα μερομινια - προβλεψεις, και αναρωτιεμαι...οι ινδιανοι ειχαν τον χορο της βροχης, αντιστοιχο χορο του χιονιου ειχαν μπας και ψαχτουμε λιγο να τον μαθουμε;;

Επισης ανυπομωνω να γινει συναντηση και στη θεσσαλονικη για να γνωρισω ατομα του συλλογου και να γραφτω κι εγω. :(

Powder to the people!

Ειναι να μη σε πιασει τρελλα περιμενοντας τον χειμωνα;;

Το χω καταλαβει οτι το κλιμα εδω μεσα ειναι πολυ θερμο :)

Διαβαζα σημερα ενα τοπικ καπου για τα μερομινια - προβλεψεις, και αναρωτιεμαι...οι ινδιανοι ειχαν τον χορο της βροχης, αντιστοιχο χορο του χιονιου ειχαν μπας και ψαχτουμε λιγο να τον μαθουμε;;

Επισης ανυπομωνω να γινει συναντηση και στη θεσσαλονικη για να γνωρισω ατομα του συλλογου και να γραφτω κι εγω. 80

Συνήθως ο χορός του χιονιού, είναι το πάρτυ που κάνει ο Σύλλογος κάθε αρχή του Χειμώνα στην Αθήνα...

Θα ήταν όμορφα να κανόνιζες να ερχόσουν εδώ... :unsure:

Ν.

...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω...

Συνηθως αρχη του χειμωνα κατεβαινω για ενα 3ημερο Αθηνα για εναν φιλο. Αν βγει σχετικη ανακοινωση για τον χορο θα κοιταξω να το κανονισω για τοτε. :unsure:

Powder to the people!

Καλησπερα και απο μενα... Σημερα 8 σεπτεμβριου μ επιασε παλι αυτο το μικροβιο του snowboard και ηθελα να φαντασιωθω τον χειμωνα και καταβασεις βλεποντας διαφορα σχετικα site στο internet.. ΚΑΙ επεσα πανω σας! Πρωτα απ ολα να πω ενα συγχαρητηρια στους υπευθυνους του site και ενα μεγαλο μπραβο σ ολους τους users γιατι απο μια ματια που εριξα ειδα οτι ειστε ολοι μια μεγαλη παρεα. Ειληκρινα, χαρηκα παρα πολυ οταν ειδα για οργανωμενες εκδρομες σε χιονοδρομικα εντος ΚΑΙ εκτος της χωρας και ηδη ανυπομωνω να παρω κι εγω μερος, εφ οσον ειναι αυτο εφικτο. Ειμαι αρκετα νεος στο χωρο, μιας και η πρωτη μου εμπειρια με χειμερινο αθλημα ηταν μολις φετος τον χειμωνα..αλλα μπορω να πω οτι εμαθα να στεκομαι τουλαχιστον ορθιος και να κατεβαινω :lol:

Μεγαλο μου παραπονο ειναι οτι οι κολλητοι μου δεν ασχολουνται με τετοια αθληματα κι ετσι εχω ελαχιστες ευκαιριες για να παω σε ΧΚ γιατι μονος απλα..δεν λεει :lol:

Θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις σχετικα με τις εκδρομες αλλα μαλλον δεν ειναι εδω το καταλληλο topic.

Να 'στε καλα και συνεχιστε το site οπως εχει! :)

Will try to keep in touch :)

Καλησπέρα!!!!

Πρώτα απ' όλα καλώς ήρθες στο Forum. Δεύτερον όντως και εγώ δεν το περίμενα ότι το Forum θα ήταν τόσο καλά επιμελημένο και προ πάντων με άτομα που δεν είναι κλίκα και το παίζουν ιστορία και είμαι παλιός κτλ κτλ αλλά άτομα που σε βοηθάν με την πρώτη όσο μπορούν καλύτερα. Και κάτι άσχετο ούτε εμένα οι φίλοι μου ασχολούνται με το άθλημα γιατί το βρίσκουν (όντως είναι) πολυσπάταλο. Αλλά i don't care φίλε γιατί όταν ανεβαίνω βουνό τα ξεχνάω όλα και νιώθω καλά (εξαίρεση όταν παρουσιαστεί κανά μικρό που έχει ξεφύγει από τον εκπαιδευτή μπροστά μου ενώ εγώ κατεβαίνω με χίλια - το έχω πάθει και έχω κατέβει όλο το βουνό κωλοτούμπα :lol: ). Εδώ πραγματικά θα βρεις τα σωστά άτομα σε ότι θέμα σε προβληματίζει. Αν βγω ψεύτης σε αυτό που σου λέω σου δίνω τον έρωτα της ζωής μου -- > Burton Jussi 1,59 + Est Cartel Bindings haha.

KAΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

Second is the first looser ; )

1) You are on the internet

2) You are visiting Snowclub.gr forums

3) You are reading my signature

5) You didn't noticed that point 4 is missing

6) You just checked for point 4

7) You are smiling

Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!

Μήπως ήρθε η ώρα να μπείτε και στο Σύλλογο; :lol:

Αυτη ειναι και μια απο τις φοβιες μου οταν κατεβαινω το βουνο...οι αλλοι γυρω μου!(οχι μη με χτυπησουν, αλλα μην παρω εγω κανεναν σβαρνα) :lol:

Τωρα θελω να σε ρωτησω για τη σανιδα και πληροφοριες σχετικα με αγορα, αλλα μαλλον δεν αφορα το συγκεκριμενο τοπικ. Επομενως, ανοιγω νεο θεμα σε αλλο φορουμ μιας και σκεφτομαι να αγορασω "απ ολα" και χρειαζομαι βοηθεια. :lol:

Powder to the people!

Πραγματικά σκέφτομαι πολύ σοβαρά να γίνω μέλος του συλλόγου και δεν είναι μόνο ότι θέλω να συμμετέχω στα κοινά, events, εκδρομές κτλ. απλά ξέρω ότι έστω και με αυτή τη λίγη σε χρηματικό πόσο ετήσια συνδρομή θα βοηθάω για να γίνει το άθλημα που αγαπώ τόσο μα τόσο πολύ καλύτερο (όποιος τολμήσει και πει ότι το snowboard δεν είναι άθλημα, θα έχει να κάνει με το ζώο της ζούγκλας που κρύβω μέσα μου :lol: )

Second is the first looser ; )

1) You are on the internet

2) You are visiting Snowclub.gr forums

3) You are reading my signature

5) You didn't noticed that point 4 is missing

6) You just checked for point 4

7) You are smiling

Απο δευτερα κιολας στην συναντηση στη Θεσσαλονικη!! :lol:

Powder to the people!