george A. 89 Report post Posted December 28, 2003 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 26/12/2003 ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 28/12/2003 ΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΣΤΥΓΑ ΟΜΩΣ ΜΑΖΕΨΑ ΩΡΑΙΕΣ ΠΕΤΡΟΥΛΕΣ ΣΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΥ ΠΕΔΙΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΚΕΡΩΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΛΑ ΑΦΤΑ ΤΑ ΓΔΑΡΣΙΜΑΤΑ ???PLEASE ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ??? ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΕΔΙΛΑΚΙΑ ΜΟΥ !!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted December 28, 2003 Δεν φεύγουν. Απλά καλύπτονται (αρκεί βέβαια να μην έχεις κάνει πολύ άσχημη ζημιά στα μαχαίρια σου) και δεν επιδρούν αρνητικά στην συμπεριφορά του πέδιλου και στην ψυχολογία σου κάθε φορά που τα κοιτάζεις :!: Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted December 29, 2003 γδαρσίματα υπάρχουν μικρά και μεγάλα. Ότι είναι πιο βαθύ από 2 χιλιοστά είναι μάλλον μεγάλο και η βάση χρίζει συντήρησης για την απόλυτη επίδοση σε ταχύτητα και ευστάθεια. το κέρωμα είναι ένας εύκολος τρόπος να καλύψεις το πρόβλημα, μόνο που το κερί θα φύγει την πρώτη κιόλας μέρα στο βουνό. Όταν μαζέψεις αρκετές, δώσε τα πέδιλα για ένα ολοκληρωμένο σέρβις κι όχι απλό κέρωμα, θα σου το προτείνουν λογικά και στο κατάστημα όταν θα το πας. το σέρβις αυτό καθεαυτό στις γρατζουνιές δεν είναι παρά γέμισμα αυτών με πλαστικό παρόμοιου τύπου με αυτό που υπάρχει στη βάση των πέδιλών σου και προσεκτικό λείασμα. Είναι ιστορία να το ξεκινήσεις από το πουθενά και θέλει εμπειρία. Εάν σε ενδιαφέρει, ρώτησε, μάθε, αγόρασε εργαλεία αλλά εν τω μεταξύ άσε την συντήρηση των πέδιλών σου σε κάποιον που ξέρει. εάν φυσικά σε ενδιαφέρει αρκετά η καλή κατάσταση στα πέδιλά σου. Προσωπικά, ως snowboarder, διαπιστώνω πως τον περισσότερο κόσμο του σκι, τον βρίσκει αδιάφορο ή ανενημέρωτο το πρόβλημα της συντήρησης κι ας διαθέτει εξοπλισμό. Πιθανώς γιατί η μεγαλύτερη επιφάνεια μιας σανίδας την κάνει πολύ πιο αργή ακέρωτη και περισσότερο εκτεθιμένη στις πέτρες. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Επίκεντρος 1 Report post Posted December 29, 2003 http://www.eosvolos.gr/tipsski.htm και θα τα ξέρεις όλα. Στ. Quote Όριο ο ουρανός Share this post Link to post Share on other sites
Γιωργος Πατσιος 1 Report post Posted February 3, 2004 εχω γνωρισει ενα τυπο...( παλια ειχε κι μαγαζι) κι κανει φοβερη δουλεια σε πεδιλα κι σανιδες...απο κερωμα μεχρι full service.. γεμιζμα...τα κανει καλυτερα κι απο καινουρια....οποιος 8ελει πληροφοριες ας μου στειλει ενα pm.. για περισσοτερες πληροφοριες... :wink: Quote ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ....ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ......!!! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted February 3, 2004 Γιωργάκη, έτσι που τα έκανες το Σάββατο μάλλον θα πρέπει να ξαναπάς στον τύπο, ε; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites