gi@nnis 7 Report post Posted October 20, 2010 Ωραια και ασφαλης πιστα το Λαυριο.Δουλευει μονο με βορια η βοριοανατολικο... Quote Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted October 20, 2010 (edited) Η Λαυριο που επισης εχει καλο κυμα To ξέρω αλλά να είμαι ειλικρινής δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να κάνω Kite εκεί , και γενικότερα ξέρω ότι δεν πολυκάνουνε (kite εννοώ). Αντιθέτως Ραφήνα έχει τύχει να κάνω, και μάλιστα ήταν πάρα πολύ ωραία. Για χειμώνα μιλάω πάντα μιας και το καλοκαίρι είναι απαγορευτικό το μέρος. Αλήθεα Γιάννη έχεις δει Kiters????? Και εάν ναι που μαζεύονται???? Edited October 20, 2010 by porfirio Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
gi@nnis 7 Report post Posted October 20, 2010 Πολυς κοσμος δεν προτιμα το Λαυριο για τα -και καλα μολυσμενα νερα (ψαρακι ομως τρωνε απο αυτα τα νερα)- .Kite δεν εχω δει ποτε μου για να ειμαι ειλικρινης αλλα για σερφακι το μερος ενδεικνητε.Kite η καβουρι η λουτσα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted October 20, 2010 Αφροδίτη, Αφροδίτη, τί τρέχει με το Λαύριο;;;;;;; Έχουμε προηγούμενα;;;;;!!!!! Γιωτα δεν έχω κανενα προηγουμενο με την περιοχή.... αλλά τα νερά εκεινης της παραλίας (δε ξερω για άλλες) με τόσα μέταλα και λοιπά στοιχεια που έχουν.... Porfirio το Λαυριο είναι πολυ μικρή πιστα, με το ζορι χωραει τους σερφαδες δυστυχως οι Καιτάδες δεν χορούν. Προτίμησε άλλη παραλία γιατι αλλιως θα φάτε τις αρτανες σας και τα φινακια σας Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted October 20, 2010 λαυριο σωστα ειπε τη δευτερη μερα του βορια τελος ο νοτιοδυτικος χτες ηταν καλος λουτσα προς βραυρωνα δεν εχει την αγριαδα του βορια αλλα ηταν οτι επρεπε για 2 ωρες σαββατοκυριακο εχει νησι μαντεψτε ποιο(θελω να καταστρεψω τα πανια να παρω αλλα) μου ειπαν οτι ειναι αρχαια και στενοχωρηθηκα αυριο εχει ρακετα εκτος και αν γινει το καταριακο Quote Share this post Link to post Share on other sites
minas 5 Report post Posted October 20, 2010 Γειτόνοιοιοιοιοιοι!!!!Κατέφτασε η surfoπραμάτεια. North Sails 5.4 Duke kai 4.7 Ice, με RDM 430 και 400....τουλάχιστον τώρα θα μπορώ να δοκιμάσω να μπω στο κύμα, γιατί με τα 6.7 τετραγωνικά είναι βάρβαρο, μην πω αστείο! Επλίζω να βγάλει τα μποφορ που λέει, γιατί για το 5.4 θέλει γεμάτα 5 μποφόρ! Άντε να δούμε! Τετάρτη σήμερα; Πώς λέγαμε στο στρατό.....δύο και νυχτώνει.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
gi@nnis 7 Report post Posted October 21, 2010 (edited) Ο Merphy ξαναχτυπα... Windguru Anavissos Στ Λαυριο ειναι λιγο καλυτερα Windguru Laurio Edited October 21, 2010 by gi@nnis Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted October 21, 2010 Ο Merphy ξαναχτυπα... Windguru Anavissos Τα μαζεύει σιγά σιγα εε; Πρωτότυπο, δεν εκπλήσομαι. Αφου αφιβάλω και για το αν θα τα βγάλει κι ολας αυτα που λέει οτι θα εχει. οτι προλάβουμε Παρασκεύη (για όσους μπορούνε) και Σαββατο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Captain Powder 2,135 Report post Posted October 21, 2010 Όταν ο αέρας είναι ήξεις αφήξεις , 29 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν Λούτσα. Μέχρι και ελαφρώς Βορειδυτικός να γυρίσει, από τον Ξυπόλυτο και πάνω θα τον βγάλει. Αύριο στις 9 πάντως δίνει 6ΒΑ και μετά τις 3 το μεσημέρι & 7Β Πρωί πρωί στα Νησσάκια να πιάσουμε στασίδι Quote Share this post Link to post Share on other sites
gi@nnis 7 Report post Posted October 21, 2010 Κατα πασα πιθανοτητα θα ειμαι και εγω λουτσα το σαββατο.Οποτε αν ειναι τα λεμε εκει να πλαναρουμε παρεα Quote Share this post Link to post Share on other sites
Captain Powder 2,135 Report post Posted October 21, 2010 (edited) gi@nnis θα είμαι με Simmer Icon πορτοκαλί 4.2 η 4.7 (ή 5.3 γαλάζιο αν και δεν το βλέπω) και σκαφάκι Goya One 85 ή RRD Wave Cult 75.Aν και υπάρχει η πιθανότητα να υποκύψω στα πάθη μου και να κατέβω με Goya Quad (Με τρώει η τσέπη μου και σε λίγο βλέπω να με πονάει ο κ@λος μου ) Με τι θα είσαι εσύ ? Αποστόλης Edited October 21, 2010 by Captain Powder Quote Share this post Link to post Share on other sites
gi@nnis 7 Report post Posted October 21, 2010 (edited) Tabou 3s 88 λιτρα με neilpryde search 4.2 πορτοκαλι και ezzy 5.5 (αυτα ειναι τα μικροτερα που εχω).Προσαρμοσμενη gopro στην ματσα για τρελες ληψεις Απο τις 11 και μετα θα ειμαι στα νησσακια. Edited October 21, 2010 by gi@nnis Quote Share this post Link to post Share on other sites
VaG 10 Report post Posted October 21, 2010 ωραίο τόπικ αφροδίτη θα σύμφωνήσω μαζί σου.. μεγάλη αρρώστια το windsurf.. είναι μέχρι να πλανάρεις για πρώτη φορά, μετά απλά δεν υπάρχει γυρισμός! για να δούμε αν θα σερφάρουμε στην ανάβυσσο αυτό το σάββατο... πάει ένας μήνας+ από την τελευταία φορά... εχω αρχίσει να τρέμω! τέλος, θα ήθελα να σου κάνω μία ερώτηση.. με τα γάντια πώς πήγε να γίνει το κακό? φιλικά, βαγγέλης Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted October 21, 2010 (edited) ωραίο τόπικ αφροδίτη θα σύμφωνήσω μαζί σου.. μεγάλη αρρώστια το windsurf.. είναι μέχρι να πλανάρεις για πρώτη φορά, μετά απλά δεν υπάρχει γυρισμός! για να δούμε αν θα σερφάρουμε στην ανάβυσσο αυτό το σάββατο... πάει ένας μήνας+ από την τελευταία φορά... εχω αρχίσει να τρέμω! τέλος, θα ήθελα να σου κάνω μία ερώτηση.. με τα γάντια πώς πήγε να γίνει το κακό? φιλικά, βαγγέλης ΜΕ τα γαντια.... ; Φριχτη εμπρία. Λοιπον είχε πολυ κρύο εκεινη τη μερα, εγω ακόμα ήμουν αρχάρια. Ουτε waterstart δεν ήξερα. Σηκωνα πανι με το σχοινάκι. Tα γάντια έχουν την ιδιότητά να αυξάνουν τη λαβη σου με αποτέλεσμα να πονάνε οι πήχεις. Σε συνδιασμό με το οτι και η στολή σε σφίγγει και με το ψοφόκρυο που έκανε, κάποια στιγμή απο τον πόνο δεν ενοιωθα τα χέρια από τον αγκωνα και κάτω. Με αποτέλεσμα να μη μπορώ να πιάσω το uphaul να σηκωσω το πανι να φύγω (μακρια απο τα βράχια). Ειχε σηκώσει και αέρα εκεινη τη στιγμή, οπότε καταλαβαίνεις. Δεν μπορούσα να φύγω αφου δεν μπορούσα να πιάσω τίποτα. Πως γλίτωσα; Επεσα στο νερό κι άρχισα να κολυμπάω με τα πράμματα και ειπα στον εαυτό μου να μη πανικοβάλετε (σωτήρια επέμβαση). κολύμπαγα και περίμενα τη σπηλιαδα να κοπασει και παράλληλα με συνεχή κίνηση των χεριών στο νερό τα χαλάρωσα . Όταν είδα ότι ήμουν έτοιμη, ανεβηκα στη σανιδα και είπα τωρα θα το σηκωσεις το ρημάδι αλλιως δεν εχει... και με αποφασιστικότητα το σηκωσα ισορρόπησα κι έφυγα. Από τότε δεν έχω ξαναμπει με γάντια. Πως αντιμετωπίζω το κρύο; Ειχα ρωτήσει εναν φίλο σερφά που κάνει κυρίως wave πως το αντέχουν και μου πε οτι "εμεις στο wave επειδή είμαστε σε συνεχή κίνηση "ζεσταινόμαστε" (τροπος του λέγειν) περισσοτερο από οτι εσεις οι "ταχυδρόμοι" (ετσι μας λενε χαχα) που απλα στέκεστε πανω στη σανιδα πλαναρετε πατε το γραμμα κανετε μια στροφή και ξαναγυρίζετε". Οπότε καθε φορα που πλανάρω και νοιωθω τα χερια να κοκαλώνουν αρχίζω και παίζω πιάνο πανω στη μάτσα... και αρχίζω και κάνω στροφές για να βρίσκομαι σε συνεχή κίνηση. Κρυο;;; Κανουμε ένα τακ... παλι κρυο;; Μποτζα. Α και φυσικά υπάρχει η τακτική του "προσπαθουμε να μην πέσουμε στο νερό" ή αν πέσουμε οσο το δυνατον λιγότερες φορές γίνεται. Οπότε αν με δεις χειμώνα να σηκώνω το πανι με το σχοινάκι ειναι γιατι δεν θέλω να πεσω στο νερο να κανω waterstart. Βεβαια από τοτε που ανακάλυψα το βουνό, αντι να ταλαιπωρούμε προτιμώ να πλαναρω στις πουδρες. Σκουφακια γαντακια μπουφαν σαλοπετες και το κυριότερο... ειμαι στεγνη ρε παιδι μου (εκτος και αν βουτιξω στις πούδρες όπου εκει ολο και κάτι περνάει μέσα από τη σαλοπέτα) Edited October 21, 2010 by afrodite Quote Share this post Link to post Share on other sites
VaG 10 Report post Posted October 21, 2010 ΜΕ τα γαντια.... ; Φριχτη εμπρία. Λοιπον είχε πολυ κρύο εκεινη τη μερα, εγω ακόμα ήμουν αρχάρια. Ουτε waterstart δεν ήξερα. Σηκωνα πανι με το σχοινάκι. Tα γάντια έχουν την ιδιότητά να αυξάνουν τη λαβη σου με αποτέλεσμα να πονάνε οι πήχεις. Σε συνδιασμό με το οτι και η στολή σε σφίγγει και με το ψοφόκρυο που έκανε, κάποια στιγμή απο τον πόνο δεν ενοιωθα τα χέρια από τον αγκωνα και κάτω. Με αποτέλεσμα να μη μπορώ να πιάσω το uphaul να σηκωσω το πανι να φύγω (μακρια απο τα βράχια). Ειχε σηκώσει και αέρα εκεινη τη στιγμή, οπότε καταλαβαίνεις. Δεν μπορούσα να φύγω αφου δεν μπορούσα να πιάσω τίποτα. Πως γλίτωσα; Επεσα στο νερό κι άρχισα να κολυμπάω με τα πράμματα και ειπα στον εαυτό μου να μη πανικοβάλετε (σωτήρια επέμβαση). κολύμπαγα και περίμενα τη σπηλιαδα να κοπασει και παράλληλα με συνεχή κίνηση των χεριών στο νερό τα χαλάρωσα . Όταν είδα ότι ήμουν έτοιμη, ανεβηκα στη σανιδα και είπα τωρα θα το σηκωσεις το ρημάδι αλλιως δεν εχει... και με αποφασιστικότητα το σηκωσα ισορρόπησα κι έφυγα. Από τότε δεν έχω ξαναμπει με γάντια. Πως αντιμετωπίζω το κρύο; Ειχα ρωτήσει εναν φίλο σερφά που κάνει κυρίως wave πως το αντέχουν και μου πε οτι "εμεις στο wave επειδή είμαστε σε συνεχή κίνηση "ζεσταινόμαστε" (τροπος του λέγειν) περισσοτερο από οτι εσεις οι "ταχυδρόμοι" (ετσι μας λενε χαχα) που απλα στέκεστε πανω στη σανιδα πλαναρετε πατε το γραμμα κανετε μια στροφή και ξαναγυρίζετε". Οπότε καθε φορα που πλανάρω και νοιωθω τα χερια να κοκαλώνουν αρχίζω και παίζω πιάνο πανω στη μάτσα... και αρχίζω και κάνω στροφές για να βρίσκομαι σε συνεχή κίνηση. Κρυο;;; Κανουμε ένα τακ... παλι κρυο;; Μποτζα. Α και φυσικά υπάρχει η τακτική του "προσπαθουμε να μην πέσουμε στο νερό" ή αν πέσουμε οσο το δυνατον λιγότερες φορές γίνεται. Οπότε αν με δεις χειμώνα να σηκώνω το πανι με το σχοινάκι ειναι γιατι δεν θέλω να πεσω στο νερο να κανω waterstart. Βεβαια από τοτε που ανακάλυψα το βουνό, αντι να ταλαιπωρούμε προτιμώ να πλαναρω στις πουδρες. Σκουφακια γαντακια μπουφαν σαλοπετες και το κυριότερο... ειμαι στεγνη ρε παιδι μου (εκτος και αν βουτιξω στις πούδρες όπου εκει ολο και κάτι περνάει μέσα από τη σαλοπέτα) "ταχυδρόμοι", hilarious! εγώ για πρώτη φορά φέτος λέω να κάνω και φθινόπωρο/χειμώνα αν και είμαι λίγο σκεπτικός, διότι ακόμα έχω πολλά πράγματα που πρέπει να μάθω και κυρίως, να στρίβω! πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που πλανάρει με γάντζο/δέστρες, κάνει waterstart και δε μπορεί να στρίψει.. και δε μιλάω για πλαναριστή μπότζα.. αυτήν ούτε στον ύπνο μου δεν έχω καταφέρει ακόμα να την κάνω... μιλάω για το απλό σκέτο τακ... go figure.. anyway, αυτό που λες με τα βράχια το έχω πάθει καλοκαίρι με 6bf και είμαι καμιά ώρα και παλεύω να ξεκολλήσω σε σημείο που είμαι έτοιμος να παρατήσω τα πράγματα εκεί που ήμουν και να το γυρίσω σε επιτραπέζια.. ΔΕ θα ήθελα με τπτ να το πάθω και το χειμώνα! όσον αφορά στο snowboardaki, δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο, αλλά το κακό είναι ότι το ο χειμώνας αργεί ακόμα 2μιση μήνες! ps. το ατιμο edit πως δουλεύει??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted October 21, 2010 "ταχυδρόμοι", hilarious! εγώ για πρώτη φορά φέτος λέω να κάνω και φθινόπωρο/χειμώνα αν και είμαι λίγο σκεπτικός, διότι ακόμα έχω πολλά πράγματα που πρέπει να μάθω και κυρίως, να στρίβω! πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που πλανάρει με γάντζο/δέστρες, κάνει waterstart και δε μπορεί να στρίψει.. και δε μιλάω για πλαναριστή μπότζα.. αυτήν ούτε στον ύπνο μου δεν έχω καταφέρει ακόμα να την κάνω... μιλάω για το απλό σκέτο τακ... go figure.. anyway, αυτό που λες με τα βράχια το έχω πάθει καλοκαίρι με 6bf και είμαι καμιά ώρα και παλεύω να ξεκολλήσω σε σημείο που είμαι έτοιμος να παρατήσω τα πράγματα εκεί που ήμουν και να το γυρίσω σε επιτραπέζια.. ΔΕ θα ήθελα με τπτ να το πάθω και το χειμώνα! όσον αφορά στο snowboardaki, δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο, αλλά το κακό είναι ότι το ο χειμώνας αργεί ακόμα 2μιση μήνες! ps. το ατιμο edit πως δουλεύει??? Αα... μη νομιζεις δεν είσαι ο μόνος που κανει όλα τα άλλα και όχι τις στροφές.... Μη νομιζεις πως έχεις το copyright :rolleyes: Μεχρι Δεκέμβρη κάνεις άνετα με χειμερινή στολή. Αντε κι ισως και Γενάρη ... Μετά θα πρέπει να το λέει η καρδούλα σου. Αλλά μη σε τρομάζω, εσύ μπορεί να έχεις παραπάνω αντοχές από μενα... Edit:Πατάς edit kai διαλέγεις ή το φαστ έντιτ ή το κομπλιτ έντιτ κανεις τις διορθωσεις σου και μετα πατας ολοκλήρωση. Κάπως έτσι τελος πάντων... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted October 22, 2010 Παρασκευή μια μέρα που τα είχε όλα. Κατεβηκα παραλία, ο Γουιντ γκουρου ελεγε οτι θα έχει 5αρια το myweather έδειχτε οτι ειχε απο 18 ως 25 κομβους. Λεω ωραία θα κατεβασω 2 πανακια, 4,5 και 5,3 και βλέπουμε. Αλλωστε όποτε κουβαλαγα το 4αρι ουτε καν το εβρεχα. Εχω να το βρεξω 1 ολοκληρο χρόνο. Ε τη μια και μοναδική φορα που θα το χρησιμοποιούσα εγω δεν το ειχα πάρει!!! Η γκατντεμια... Με το που φτανω παραλία η θαλασσα ήταν άσπρη και όλοι ήταν έξω και αναρωτιοντουσαν αν θα μπουνε και με τι να μπουνε. Είχε πάνω από 30 κόμβους ( 7 μποφoρ και βάλε) κι εγω αναρωτιόμουνα αν με 4,5 θα μπορουσα να κάνω χαχα εδω γελάμε. Το μεγαλυτερο πανι που ηταν στο νερο ήταν 4,2- 4,5 με το ζόρι και όλοι λέγανε ειναι δυνατα ωρες ωρες δεν το κραταω ειμαι οβερ κλπ κλπ... Κι εγω ειχα απορια για το αν θα μπορέσω να κρατήσω τα 4,5 και 94 λιτρα!! Κι όλο ημουν στο να τριμαρω να μη τριμαρω θα κανω δε θα κάνω... Ημουν ετοιμη να το ρισκάρω, μέχρι που ηρθε ενας φιλος σερφας και τον ρωτησα αν εχει κανα πανι να μου δωσει. Εκεινος θα εμπαινε με 4,2 (φαντάσου) και μου λέει εχω ενα 3.8 θες; Φερτο του είπα... 3,8τμ εγω;; Δεν έχω ποτέ κανει με 3,8... Εν το μεταξυ ήταν και μοντελο του '90 και λεω Ωχ οταν το είδα. Πως τα τριμαρουν αυτα τα old school πανια;; Φυσικα το τελειο τριμαρισμα δεν εγινε. Μια πόρτα είχα στα χερια μου οταν το εφτιαξα. Ουτε βαθικά ουτε αετός "σπασμενος" ουτε τίποτα (δεν νομιζω να εχει αετο ). Μπηκα στο νερο κι ο αερας λυσομανούσε. Αφου πηγε να μου παρει τη σανιδα απ' τα χέρια. Που πας ρε καραμητροοοο; Σιγουρα ειχε πάνω από 7 μποφορ εκεινη την ωρα. Και οπως το περίμενα ουτε τα 3,8τμ δεν μπορούσα να κρατήσω. Ημουν οβερ και με 3.8!! Πραγματικα αυτο δεν ηταν σερφ αλλά πραγματική επιβίωση. Ουτε το πανι δεν μπορουσα να κλεισω και πολλες φορε ένοιωσα πως θα βρεθω στον αερα. Φλέρταρα με τον καταπέλτη πολλες φορες. Πηγα για τακ, που να κανω τακ; Φυσικά στο νερο βρέθηκα. Μποτζα; Ουτε για πλάκα... Σηκωμα πανιου με σχοινάκι;; Εδω κι αν γελάνε. Εγω που ειμαι τεμπέλα με το waterstart αν μπορω να σηκωσω πανι με σχοινακι, με σχοινακι θα το σηκώσω (εκτός κι αν μου κάτσει το πανι από τη σωστή μεριά), σημερα ουτε μια φορά δεν το σήκωσα. Waterstar ζήτω το waterstart. Ασε που μερικες φορές ουτε με waterstart δεν μπορουσα να σηκωθω. Ειχε τόσο αέρα που με σηκωνε απο το νερό και με πέταγε απ' την άλλη σα χταπόδι. Οποτε γινεται αυτό ξερω οτι ή ο αερας ειναι ΠΟΛΥ δυνατος ή εγω εχω μεγάλο πανι γι αυτον τον αέρα. Μα 3,8 και μεγαλο;;; Ελεος. Φυσικά το panic control πάλι δούλεψε... Κάποια στιγμή το "κακό" κόπασε και τα 7-8 μποφορ γινανε 6 οποτε μπορεσα και ευχαρηστηθηκα σερφακι. Πλαναρα κανονικα με 3.8τμ πανι και το διασκεδαζα αφάνταστα (αφου δεν ηταν πια επιβιωση το θεμα) Συμπλήρωσα το διωράκι μου και οταν τα 6 μποφορ γινανε 5 και το πανι δεν τραβαγε πια, αναγκαστηκα να βγω έξω (γιατι κινδυνευα να βγω κολυμποντας αν συνεχιζα... κλασσική Αναβυσσος). Αυριο να δουμε τι αέρα θα χει.. και μετά πάπαλα Quote Share this post Link to post Share on other sites
Captain Powder 2,135 Report post Posted October 22, 2010 Ότι πανί δεν θα πάρεις , αυτό θα χρειαστείς. Παράγωγο του νομου του Μέρφυ Όλοι την έχουμε πατήσει, άλλωστε παυ να κουβαλάς ένα τεράστιο 4άρι :LOL: Λούτσα ρεπόρτ : Μέχρι τις 15:00 περίπου πολύ σπηλιάδα και κύμα, ανακατεμένος ο ερχόμενος. Μετά άρχισε να στρώνει ο αέρας και το κύμα, αλλά 16:40 αποχωρήσαμε λόγω οικογενοιακών υποχρεώσεων. Το πρωί έπαιξε 92λιτρο Goya Quad δοκιμή (απίστευτο σκαφος 59,5 εκατοστά πλάτος και να μην κοπανάει στο τσοπ, να μην βγαίνει όβερ με 6 στα 7 ) και 4.7. Το μεσημέρι και μετά 75λιτρο RRD wave cult πάλι με το 4.7 . Από πανί ήμουνα όβερ όλη μέρα, από σκάφη οκ. Το απόγευμα έβγαλε ωραία στάκια για ride και καλές ράμπες γιά άλματα. Αύριο πάλι. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted October 22, 2010 (edited) εγω εμεινα ποιο κατω(στο γηπεδο) γιατι βαριεμαι το συνωστισμο τελεια μετα τις 15.00 αυριο παω στο μαντρι μου για αναρρωση γιατι τα κοκκαλα μου μαλλον δεν αντεχουν αυριο μαλλον θα ειναι μια ακομα καλη μερα καλη διασκεδαση Edited October 22, 2010 by kostasbmw Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted October 23, 2010 Ότι πανί δεν θα πάρεις , αυτό θα χρειαστείς. Παράγωγο του νομου του Μέρφυ :LOL: Όλοι την έχουμε πατήσει, άλλωστε παυ να κουβαλάς ένα τεράστιο 4άρι :LOL: Λούτσα ρεπόρτ : Μέχρι τις 15:00 περίπου πολύ σπηλιάδα και κύμα, ανακατεμένος ο ερχόμενος. Μετά άρχισε να στρώνει ο αέρας και το κύμα, αλλά 16:40 αποχωρήσαμε λόγω οικογενοιακών υποχρεώσεων. Το πρωί έπαιξε 92λιτρο Goya Quad δοκιμή (απίστευτο σκαφος 59,5 εκατοστά πλάτος και να μην κοπανάει στο τσοπ, να μην βγαίνει όβερ με 6 στα 7 ) και 4.7. Το μεσημέρι και μετά 75λιτρο RRD wave cult πάλι με το 4.7 . Από πανί ήμουνα όβερ όλη μέρα, από σκάφη οκ. Το απόγευμα έβγαλε ωραία στάκια για ride και καλές ράμπες γιά άλματα. Αύριο πάλι. Τουλάχιστον ο αέρας ήταν στρωτός ανεμιστήρας κάτι πολυ σπάνιο για την Αναβυσσο με τις σπηλιαδες της. Πρωτη φορά που είπα καμια λουμπα ρε παιδια να ξεκουραστούμε λιγο;;; Να ηρεμισουμε; Να παει η καρδιa μας στη θεση της; Ομολογώ πως υπήρχαν στιγμές που τα χρειάστηκα. Δουλεψε πολυ panic control. Ειδικα οταν ειχε τοσο αερα που ουτε με waterstrt δεν σηκωνομουν , δηλαδη σηκωνομουν αλλα εκανα αλμα επι κοντό κι εσκαγα από την άλλη μερια. :LOL: Και ειχε και ωραιες ραμπες για αλματα παρακαλω... Πρωτη φορα εβλεπα την Αναβυσσο με ΒΑ και να εχει σηκωσει τόσο κυμμα μέσα. Μεχρι να σηκωθω με το waterstart τα κυμματα περναγανε απο πανω μου. Και τα αλματακια οταν πλαναρα ηταν αναποφευκτα. Οσα εκανα εγιναν απο αναγκη, κριμα που δεν μπορω να το σηκωσω το σανιδι πιο ψηλα. Δε ξερω να το κανω Ενταξει δεν ειχα ξανακανει σε συνθηκες που για να ειμαι καλα έπρεπε να είχα 3,5 μετρα πανι Εβλεπα άντρες γυρω στα 95 κιλα γομαρια, να κρατανε τα 4,5 και να μη μπαινουν, να το σκεφτονται. Και ολοι ηταν δυνατα. Ο άλλος ήταν με 4,2 εγω με 3,8 (σιγα τη διαφορα) κι οι δυο μας χαροπαλευαμε και μου λεει δεν το περιμενα οτι θα εμπαινες τελικα κι οτι θα τα καταφερνες. Και φυσικά οσοι ηρθαν μετα τις 3 μπαινανε με κανονικα πανια γιατι είχε κοψει και δεν μας πιστευανε πως πριν 2 ωρες γινοταν ο χαμος... Που να το πιστεψουν;; Σημερα δεν το κοβω να φυσάει... Ισως με 6αρι κατι να κάνουμε... Αν και προτιμάω αυτη τη στιγμη το 5,3 μου γιατι πονανε τα χερακια μου απο χτες Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted October 23, 2010 (edited) Σήμερα.... απλά καθόμασταν στη παραλια και παρακολουθούσαμε "βαρκούλες να ανεμίζουν" Τα μποφορια απλά τα έριξε χτες μαζεμένα. Δεν περίσεψε τιποτα για σήμερα.... Edited October 23, 2010 by afrodite Quote Share this post Link to post Share on other sites
minas 5 Report post Posted October 23, 2010 Σήμερα.... απλά καθόμασταν στη παραλια και παρακολουθούσαμε "βαρκούλες να ανεμίζουν" Τα μποφορια απλά τα έριξε χτες μαζεμένα. Δεν περίσεψε τιποτα για σήμερα.... Μονοφαγάδες...αν ήξερα ότι σήμερα θα μας παίξει πάλι παιχνίδι, θα είχα βάλει άδεια χτες...(και σιγά μην την έπαιρνα) Η πλάκα είναι ότι έρχεται ένας φίλος από την παρέα όταν κοίταγα με απογοήτευση τον αέρα και ρωτάει: 'με 4.7 λες να γίνει τίποτα'; Του λέω 'ναι, βέβαια, αν έχεις δύο τέτοια και τα βάλεις μαζί, σίγουρα!' Βάζω στοίχημα (να καταγραφεί στα πρακτικά) ότι το Δεκέμβρη θα βγάλει φοβερούς βοριάδες....όταν θα είμαστε στο Βάκχο!!! Mήπως πρέπει να κάνουμε κανένα ευχέλαιο; Τουλάχιστον δε θα πάμε βρεγμένοι αύριο στη Γ.Σ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted October 23, 2010 Μονοφαγάδες...αν ήξερα ότι σήμερα θα μας παίξει πάλι παιχνίδι, θα είχα βάλει άδεια χτες...(και σιγά μην την έπαιρνα) Μην αναβάλλεις ποτέ για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα. Και η Αναβυσσος το εχει αποδείξει πολλές φορές. Κι εγω εχτες με τον κακό χαμο και απογοητευμενη που ημουν που δεν ειχα παρει το μικρο πανι μου ελεγα "ελα μωρε δεν πειράζει θα κανουμε αυριο. Κι αυριο αέρα θα ΄χει". Να 'ναι καλα το παιδί που μου δωσε μκρό πανάκι και μπορεσα να κάνω, γιατί σήμερα σίγουρα θα μουτζονομουν :angry: Quote Share this post Link to post Share on other sites
minas 5 Report post Posted October 23, 2010 Μην αναβάλλεις ποτέ για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα. Και η Αναβυσσος το εχει αποδείξει πολλές φορές. Κι εγω εχτες με τον κακό χαμο και απογοητευμενη που ημουν που δεν ειχα παρει το μικρο πανι μου ελεγα "ελα μωρε δεν πειράζει θα κανουμε αυριο. Κι αυριο αέρα θα ΄χει". Να 'ναι καλα το παιδί που μου δωσε μκρό πανάκι και μπορεσα να κάνω, γιατί σήμερα σίγουρα θα μουτζονομουν :angry: Αφροδίτη, θυμήσου πριν λες τέτοια πράγματα ότι μένεις δύο τετράγωνα παρακάτω....αγανάκτηση είναι αυτή, δεν ξέρεις.....!!! Ακους εκεί να μιλάς για 3.8 πανί μετά το σημερινό κάζο..αυτό είναι θράσος!!! Λες να μην ήθελα να έρθω την Παρασκευή; Το πρόβλημα είναι ότι και στη δουλειά ισχύει το ίδιο moto με σένα: μην αναβάλλεις ποτέ για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα! Άμα παίξουμε μποξ στο Wii θα φας πολύ ξύλο!!! Ετοιμάσου Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted October 23, 2010 Αφροδίτη, θυμήσου πριν λες τέτοια πράγματα ότι μένεις δύο τετράγωνα παρακάτω....αγανάκτηση είναι αυτή, δεν ξέρεις.....!!! Ακους εκεί να μιλάς για 3.8 πανί μετά το σημερινό κάζο..αυτό είναι θράσος!!! Λες να μην ήθελα να έρθω την Παρασκευή; Το πρόβλημα είναι ότι και στη δουλειά ισχύει το ίδιο moto με σένα: μην αναβάλλεις ποτέ για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα! Άμα παίξουμε μποξ στο Wii θα φας πολύ ξύλο!!! Ετοιμάσου Mηνά γενικά το λέω... το ξερω οτι δεν μπορούσες κι οτι δεν μπορούσες να κάνεις αλλιώς. Ναι εχτες 3.8 και σημερα ήθελες 8.8 για να πλαναρεις... Quote Share this post Link to post Share on other sites