Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
kostakiskal

ATOMIC C-9

Recommended Posts

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΠΕΔΙΛΑ ATOMIC C-9 PULS ΕΤΟΥΣ 2004 , ΦΟΡΕΜΕΝΑ ΜΙΑ (1) ΦΟΡΑ , 170 CM , ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΤΟΜΙΚ ΜΕ ΤΙΜΗ ΑΓΟΡΑΣ 400 ΕΥΡΩ, ΤΩΡΑ 300 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ.

''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel''

Horace Walpole

Τι έγινε Κωστή? Μετά από μια φορά με τα C9 παίρνουμε καινούριο πέδιλο? Τι Atomic μπάνισες βρε?

Φιλικά

Ο Κάφρος του Φόρουμ

Παναγιώτης

Υ.Γ. Όντως ο Κώστας τα Atomic τα έχει φορέσει 1 φορά στη Βασιλίτσα 25 Μαρτίου 2004 και τα πήρε και o Makalu, o Lappalu, o Dathanas, o Vipersx, o Saltofx & ο ΜΙΚ για μια κατάβαση :twisted:

Εγώ δυστυχώς, προσωπικά δεν τα έχω φορέσει ΠΟΤΕ τα C9... :twisted:

Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας

IPB Image

Όντως ο Κώστας τα Atomic τα έχει φορέσει 1 φορά στη Βασιλίτσα 25 Μαρτίου 2004 και τα πήρα και εγώ για μια κατάβαση

Ωχ απαξιώθηκε το εμπόρευμα... :)

Υ.Γ. Όντως ο Κώστας τα Atomic τα έχει φορέσει 1 φορά στη Βασιλίτσα 25 Μαρτίου 2004 και τα πήρε και o Makalu, o Lappalu, o Dathanas, o Vipersx, o Saltofx & ο ΜΙΚ για μια κατάβαση  :twisted:

Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ άλλα πέδιλα εκτός από τα δικά μου.

Make Parnassos Great Again!

Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ άλλα πέδιλα...

Παρομοίως! :? Στη Βασιλιτσα ΘΑ ημουν αν δεν ειχα το χερι μου στο arm-sling. :shock:

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

:wink: το ξέρω ότι δεν έχετε φορέσει τα πέδιλα του Κωστάκη. Απλά υπήρχε λόγος (Batucada) που έπρεπε να κάνω edit το δικό μου post και να βάλω testers μερικούς από τους καλύτερους σκιερ αυτού του φόρουμ :twisted:

Φιλικά

Ο Κάφρος του Φόρουμ

Παναγιώτης

IPB Image

Υ.Γ. Όντως ο Κώστας τα Atomic τα έχει φορέσει 1 φορά στη Βασιλίτσα 25 Μαρτίου 2004 και τα πήρε και o Makalu, o Lappalu, o Dathanas, o Vipersx, o Saltofx & ο ΜΙΚ για μια κατάβαση  :twisted:

Δεν έχω φορέσει ποτέ τα συγκεκρημένα C9

By the way τα σκι που πουλάει ο porfirio τα έχω φορέσει και κατεβαίνουν πάρα πολύ καλά...Κωστα δώσε κάτι να σβηστεί αυτό το μύνημα

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

ΤΑ ΑΤΟΜΙΚ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΑΠΛΩΣ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΡΟΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ TO ATOMIC SX-10 KAI TA DYNASTAR SKICROSS 10.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΩ, ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ Σ Ε ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΤΟΣ ΠΙΣΤΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΔΙΛΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ!

''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel''

Horace Walpole

Μπορεί κάποιος σας παρακαλώ πολύ να μου εξηγήσει τη διαφορά μεταξυ C 8 και C 9 ????

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.....

With great mountains, comes great skiing!

ligo poio skliro to c9-kamia allh treli diafora

σωστα απαντησε ο Saltofx ...δες αναλυτικά στοιχία στα ελληνικά στην παρακάτω σελίδα

http://www.x-tremer.com/Trespassatomic_c_9.htm

"Να δεις τι σού χω για μετά..."

anamesa apo sx-9 kai c-9  :?:  :?:  :?  :?

Τι εννοείς? ποιές είναι οι διαφορές των 2 αυτών πεδίλων? To C9 είναι καθαρά για πίστα με ελάχιστες ή ανύπαρκτες δυνατότητες για απάτητα, πούδρες, bumps, moguls, crud, πάγους κ.λ.π καταστάσεις στις οποίες το SX9 τα πηγαίνει καλύτερα εξαιτίας skicross καταγωγής. Και από ότι έχω καταλάβει από τα γραφόμενα σε test και εδώ μέσα, το SX9 έχει εξίσου καλές δυνατότητες στην πίστα.

Φιλικά

Ο Κάφρος του Φόρουμ

Παναγιώτης

IPB Image