skimad 665 Report post Posted November 28, 2010 αναλογα τον καιρο παντα.. το φλις το εχω καταργησει και απο κει και περα παιζω με το windstoper η το μπουφαν αν φοραω χοντρο μπουφαν οπως του συλλογου σπανια εχω το stoper απο μεσα εκτος αν κανει πολυ κρυο (λιγες αυτες οι μερες στην ελλαδα) Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted November 28, 2010 Το windstopper είναι απολύτως απαραίτητο σε όσους φορούν μπουφάν μεμβράνη. Από εκεί και πέρα, το αν θα φοράς και fleece από μέσα, ή μόνο ένα καλό ισοθερμικό εξαρτάται από το πόσο κρυουλιάρης είσαι και φυσικά από τις συνθήκες που επικρατούν. Για αυτό βολεύει να έχεις σακίδιο μαζί σου, ώστε να προσθέτεις, ή να αφαιρείς στρώματα ανάλογα με τις συνθήκες. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted November 29, 2010 επισης εξαρταται απο το ποσο καλος εισαι...στις αρχες με το σανιδι, που πεφτεις σηκωνεσαι, δεν εχεις φορα και βγαζεις δεστρες βαζεις δεστρες ιδρωνεις πιο ευκολα... οταν δεν κολας σε αυτα εισαι πιο ανετος.... Υ.Γ. για το μπουφαν του σκι πρεπει να το ψεκασουμε με σπρευ αδιαβροχοποιησης απο ενα διαστημα και επειτα;;; ή χανει ετσι την ιδιοτητα να "αναπνεει" το σωμα και εγκλωβιζεται ο ιδρωτας; Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted December 7, 2010 Εχει ξεκινησει Χριστουγεννιατικο Bazaar απο την COLUMBIA. Διαβαστε πληροφοριες εδω http://www.columbiasportswear.gr/article/news/15 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
kotsos007 0 Report post Posted December 7, 2010 Εχει ξεκινησει Χριστουγεννιατικο Bazaar απο την COLUMBIA. Διαβαστε πληροφοριες εδω http://www.columbiasportswear.gr/article/news/15 Πηγα χτες ειχε πολλα κομματια σε συμπαθητικες τιμες.Απο περσινη εμπειρια,οποιος ενδιαφερεται ας βιαστει.εξαφανιζονται σαν ζεστα ψωμακια Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted December 7, 2010 (edited) Πηγα χτες ειχε πολλα κομματια σε συμπαθητικες τιμες.Απο περσινη εμπειρια,οποιος ενδιαφερεται ας βιαστει.εξαφανιζονται σαν ζεστα ψωμακια Thanks!!!! Θα παω μαλλον αυριο..... ελπιζω να προλαβω τπτ......... Που ακριβως ειναι??? Βγαινω Αγ.Στεφανο και ξαναγυριζω προς Αθηνα απο τον παραδρομο ε? Edited December 7, 2010 by kaps Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
vas 0 Report post Posted December 7, 2010 μπορει καποιος να μου πει που ακριβως ειναι το καταστημα, και πως πηγαινεις ερχομενος απο Λαμια? Quote Share this post Link to post Share on other sites
kotsos007 0 Report post Posted December 7, 2010 (edited) Το καταστημα της Columbia ειναι στο ισογειο του κτιριου της ΣΥΡΤΕΞ στο Κρυονερι-Αγιος Στεφανος(εχω μπερδευτει που ειναι τα συνορα).Η ταμπελα φαινεται απο την εθνικη και στα 2 ρευματα στο υψος του Αγιου Στεφανου. Απο Λαμια βγαινεις στην εξοδο Αγιος Στεφανος και καπακι κανεις αριστερα(φουρκετα),κρατας δεξια (αριστερα ξαναβγαινεις εθνικη) και μετα απο 100 μετρα ειναι το κτιριο στο οποιο μπαινεις με το αμαξι μεσα και παρκαρεις. Απο ΑΘηνα βγαινεις εξοδο Αγιος Στεφανος και στο πρωτο ΣΤΟΠ κανεις αριστερα.Μετα περνας κατω απο τη γεφυρα και στο βενζιναδικο ακριβως κανεις αριστερα.Μετα κρατας δεξια (αριστερα ξαναβγαινεις εθνικη) και μετα απο 100 μετρα ειναι το κτιριο στο οποιο μπαινεις με το αμαξι μεσα και παρκαρεις. Edited December 7, 2010 by kotsos007 Quote Share this post Link to post Share on other sites