Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
kiwi

Αγοραζοντας Ρουχισμο

Recommended Posts

αναλογα τον καιρο παντα..

το φλις το εχω καταργησει και απο κει και περα παιζω με το windstoper η το μπουφαν

αν φοραω χοντρο μπουφαν οπως του συλλογου σπανια εχω το stoper απο μεσα εκτος αν κανει πολυ κρυο (λιγες αυτες οι μερες στην ελλαδα)

DALTONS POW ROBBERY.....

Το windstopper είναι απολύτως απαραίτητο σε όσους φορούν μπουφάν μεμβράνη. Από εκεί και πέρα, το αν θα φοράς και fleece από μέσα, ή μόνο ένα καλό ισοθερμικό εξαρτάται από το πόσο κρυουλιάρης είσαι και φυσικά από τις συνθήκες που επικρατούν. Για αυτό βολεύει να έχεις σακίδιο μαζί σου, ώστε να προσθέτεις, ή να αφαιρείς στρώματα ανάλογα με τις συνθήκες.

Make Parnassos Great Again!

επισης εξαρταται απο το ποσο καλος εισαι...στις αρχες με το σανιδι, που πεφτεις σηκωνεσαι, δεν εχεις φορα και βγαζεις δεστρες βαζεις δεστρες ιδρωνεις πιο ευκολα...

οταν δεν κολας σε αυτα εισαι πιο ανετος....

Υ.Γ. για το μπουφαν του σκι πρεπει να το ψεκασουμε με σπρευ αδιαβροχοποιησης απο ενα διαστημα και επειτα;;; ή χανει ετσι την ιδιοτητα να "αναπνεει" το σωμα και εγκλωβιζεται ο ιδρωτας;

Snow is on my D.N.A.

Εχει ξεκινησει Χριστουγεννιατικο Bazaar απο την COLUMBIA. Διαβαστε πληροφοριες εδω http://www.columbiasportswear.gr/article/news/15 :blink:

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Εχει ξεκινησει Χριστουγεννιατικο Bazaar απο την COLUMBIA. Διαβαστε πληροφοριες εδω http://www.columbiasportswear.gr/article/news/15 :blink:

Πηγα χτες ειχε πολλα κομματια σε συμπαθητικες τιμες.Απο περσινη εμπειρια,οποιος ενδιαφερεται ας βιαστει.εξαφανιζονται σαν ζεστα ψωμακια

Πηγα χτες ειχε πολλα κομματια σε συμπαθητικες τιμες.Απο περσινη εμπειρια,οποιος ενδιαφερεται ας βιαστει.εξαφανιζονται σαν ζεστα ψωμακια

Thanks!!!! Θα παω μαλλον αυριο..... ελπιζω να προλαβω τπτ......... :blink:

Που ακριβως ειναι??? Βγαινω Αγ.Στεφανο και ξαναγυριζω προς Αθηνα απο τον παραδρομο ε? :P

Edited by kaps

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

μπορει καποιος να μου πει που ακριβως ειναι το καταστημα, και πως πηγαινεις ερχομενος απο Λαμια?

Το καταστημα της Columbia ειναι στο ισογειο του κτιριου της ΣΥΡΤΕΞ στο Κρυονερι-Αγιος Στεφανος(εχω μπερδευτει που ειναι τα συνορα).Η ταμπελα φαινεται απο την εθνικη και στα 2 ρευματα στο υψος του Αγιου Στεφανου.

Απο Λαμια βγαινεις στην εξοδο Αγιος Στεφανος και καπακι κανεις αριστερα(φουρκετα),κρατας δεξια (αριστερα ξαναβγαινεις εθνικη) και μετα απο 100 μετρα ειναι το κτιριο στο οποιο μπαινεις με το αμαξι μεσα και παρκαρεις.

Απο ΑΘηνα βγαινεις εξοδο Αγιος Στεφανος και στο πρωτο ΣΤΟΠ κανεις αριστερα.Μετα περνας κατω απο τη γεφυρα και στο βενζιναδικο ακριβως κανεις αριστερα.Μετα κρατας δεξια (αριστερα ξαναβγαινεις εθνικη) και μετα απο 100 μετρα ειναι το κτιριο στο οποιο μπαινεις με το αμαξι μεσα και παρκαρεις.

Edited by kotsos007