drvag 151 Report post Posted February 8, 2013 Ok πέντε παρά δέκα θα είμαι στα Κουφάλια Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted February 8, 2013 καλο δρομο να εχετε, να προσεχετε! σας περιμενουμε 1 Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted February 8, 2013 ειμαι ετοιμος , το πρωι, περιμενω τον αποστολη ,για μεταβαση στα κουφαλια ,οπου και η αφετηρια μας , Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted February 8, 2013 Καλό δρόμο παλικάρια! Ελπίζω να σας αφήσουν ευχαριστημένους τα μέρη μας όπως μας έχουν αφήσει εμάς τα δικά σας 3 Quote Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
drvag 151 Report post Posted February 11, 2013 Για Kozuf είναι κανείς ? γενναίος και ατρόμητος Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted February 12, 2013 εγωωωωωω..αλλα ειμαι μακρια 1 Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted February 18, 2013 Παιδιά, για το Καρπενήσι, δεν με βλέπω. Για την ώρα μην με υπολογίζεται. Έχω δύο τριήμερα μετά απανωτά, 2 βδομάδες άδεια που θα πάρω για να σκιάρω και το 30-31 Μαρτίου η εκδρομή που θέλω να πάω στον Παρνασσό. Τα έξοδα θα είναι αρκετά... Αν κανονιστεί κάτι για το Καρπενήσι,είμαι με ερωτηματικό αν θα έρθω. Θέλω πολύ να έρθω γιατί δεν έχω πάει ποτέ αλλά... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted February 19, 2013 Παιδιά, για το Καρπενήσι, δεν με βλέπω. Για την ώρα μην με υπολογίζεται. Έχω δύο τριήμερα μετά απανωτά, 2 βδομάδες άδεια που θα πάρω για να σκιάρω και το 30-31 Μαρτίου η εκδρομή που θέλω να πάω στον Παρνασσό. Τα έξοδα θα είναι αρκετά... Αν κανονιστεί κάτι για το Καρπενήσι,είμαι με ερωτηματικό αν θα έρθω. Θέλω πολύ να έρθω γιατί δεν έχω πάει ποτέ αλλά... oχι ρε Γιωργο! ....Θα μεινει το Λεωφορειο του Πρεζιντεντ αδειο!!! Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted February 19, 2013 και γω ειμαι εκτος για Καρπενησι. Στις 2-3 Μαρτιου θα ειμαι Φλωρινα- Πισοδερι. Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted February 19, 2013 ok μποις ,, αν δεν εχουμε απο τωρα συμμετοχές .δεν υπαρχή λογος για περαιτέρω κουβεντα φινιτο λαμουζικα παυσατο λα φιεστα Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted February 20, 2013 ποτε θα εχουμε συναντιση παιδες !! αργουμε !! προχτες που πηγα ο ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ μου εκανε παραπονα Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted February 20, 2013 ποτε θα εχουμε συναντιση παιδες !! αργουμε !! προχτες που πηγα ο ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ μου εκανε παραπονα Μην ανησυχεις πηγα εγω μετα απο σενα και χαλαρωσε......180 ευρω εγραψε το κοντερ..... Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
ΣΤΧ 2,373 Report post Posted March 8, 2013 Η Ομάδα Εργασίας Β.Ελλάδος και τα μέλη του ΔΣ καλούν τα μέλη και του φίλους του Ελληνικού Συλλόγου Τουριστικής Χιονοδρομίας για φαγητό και...χαλαρή συζήτηση τη Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013 και ώρα 20:00 στην, γνωστή πιά, ταβέρνα "Μαραντόνα'' στην Νέα Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης. Η ταβέρνα βρίσκεται μετά το κέντρο του χωριού στον δρόμο προς Βέροια. Και καλή μας όρεξη!!!!!! Πληροφορίες: 6938179474 (koumparos) Quote Share this post Link to post Share on other sites
artdaimon 28 Report post Posted March 8, 2013 Ωραία! Quote 3-5 Πηγάδια, Σέλι, Ελατοχώρι, Πισοδέρι, Mπάνσκο Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted March 13, 2013 Δυστυχώς έπρεπε να πάω κατά τις 7 και κάτι στην τράπεζα. Χάλασε κάτι και έπρεπε εκτακτώς να διορθωθεί. Πριν από κανά δεκάλεπτο γύρισα σπίτι. Για αυτό δεν μπόρεσα, για πρώτη φορά, να πάω στην συγκέντρωση. Λυπαμαι πολύ. Καλά να περάσετε και καλά φαγιά όσοι πάτε. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dimis_viper 56 Report post Posted March 14, 2013 Κουμπαρε τι ημερομηνια ειναι αυτη που εμφανιζει; απο τοτε γραφεις στο φορουμ; 7/2/1970 Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Quote Dimitris Gatzes FacebookΛογιστική Εξέλιξη ( Οικονομική και ασφαλιστική ενημέρωση) Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted March 22, 2013 Παίδες, το άλλο Σουκου 30-31 Μαρτίου μας περιμένει ο Παρνασσός. Το Σάββατο 12ώρο σκι!!!!, Θεού θέλοντος. Αντε να βλέπω συμμετοχές!!!!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted March 23, 2013 Παίδες, το άλλο Σουκου 30-31 Μαρτίου μας περιμένει ο Παρνασσός. Το Σάββατο 12ώρο σκι!!!!, Θεού θέλοντος. Αντε να βλέπω συμμετοχές!!!!! 1. john gavis 1 Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted March 26, 2013 1. john gavis .....μονος πινω ...μονος μεθαωωωωωωωω Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted March 26, 2013 (edited) .....μονος πινω ...μονος μεθαωωωωωωωω καλα !! εχεις αδεια , για διανυκτέρευσή !! εκτος σπιτιου γιατι εμενα δεν μου δινουν !!! Edited March 26, 2013 by PRESIDENT Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted March 26, 2013 τι δουλεια εχεις εσυ στον παρνασσο ρε παππου? αντε κατσε σπιτι. Ηρθε η ωρα να μας κανεις ρεπορτο για μελιτζανες,αγγουρακια,αρακαδες και ολα τα ζαρζαβατια.... Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted March 26, 2013 τι δουλεια εχεις εσυ στον παρνασσο ρε παππου? αντε κατσε σπιτι. Ηρθε η ωρα να μας κανεις ρεπορτο για μελιτζανες,αγγουρακια,αρακαδες και ολα τα ζαρζαβατια.... εχω ειδη σκάψει τον κήπο τζον !! θα ανεβασω φωτο ! 1 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted March 26, 2013 καλα !! εχεις αδεια , για διανυκτέρευσή !! εκτος σπιτιου γιατι εμενα δεν μου δινουν !!! εγω ειμαι ο.κ ...περιμενω τον Δημητρη .......τον τολομιτ Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted March 26, 2013 εγω ειμαι ο.κ ...περιμενω τον Δημητρη .......τον τολομιτ :shysterical: Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted March 26, 2013 εγω ειμαι ο.κ ...περιμενω τον Δημητρη .......τον τολομιτ καλά εδώ με το ζόρι πήγα Σέλι-Πηγάδια, Παρνασσό θα έρθω; Κάνε ρε Γιάννη και για μας καμιά κατάβαση εγώ δεν έχω μπαχτσέ αλλά στήνω τροχόσπιτο στην παραλία 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites