PRESIDENT 13,189 Report post Posted October 17, 2012 (edited) ΔΥΣΤΗΧΩΣ!! μεγαλώνοντας τα παιδια σου ,αλλαζουν τα παντα , στα θέλω σου, και στις προσωπικές σου προτεραιότητες ... ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ !! αυτοκίνητο για να κατεβω στην συνάντησή ,δεν υπαρχη , ,κατασχέθηκαν ,ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΠΟ ΓΙΟ ΚΑΙ ΚΟΡΗ επαφες με φιλους για να παμε παρεα ,δεν ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΑΝ , με αποτέλεσμα να μείνω στο σπιτι και να σας γραφω αυτη την στιγμη ...παρόλο που ηθελα πολλη να κατέβω στο ραντεβου !! μιας και θα ειχαμε και κουβεντα για το καπαονικ !! υσ παιδια την αλλη να την κανονισουμε και νωριτερα απο τις 9 μμ καλα να περάσετε.. Edited October 17, 2012 by PRESIDENT Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted October 17, 2012 ΔΥΣΤΗΧΩΣ!! μεγαλώνοντας τα παιδια σου ,αλλαζουν τα παντα , στα θέλω σου, και στις προσωπικές σου προτεραιότητες ... ωχχχχ!!! και εγώ που νόμιζα ότι αν είχα μεγαλύτερα παιδιά θα ήμουν περισσότερο άνετος για τις συναντήσεις 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
artdaimon 28 Report post Posted October 17, 2012 Ωραία περάσαμε και σήμερα! Τα 'παμε και για το Κοπαόνικ, σιγά σιγά να μπαίνουμε στην εκδρομική μας διάθεση! 3 Quote 3-5 Πηγάδια, Σέλι, Ελατοχώρι, Πισοδέρι, Mπάνσκο Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted October 18, 2012 (edited) Όντως πιστεύω πολύ καλά τα είπαμε. Χάρηκα που γνώρισα την Μαρία. Επόμενη συνάντηση αρχές Νοεμβρίου. Edited October 18, 2012 by Koumparos 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted October 18, 2012 nai !! re paidia ..alla poioi ήσασταν ,τι συζητήθηκε ,καμια φωτο ..!! υσ καλά αμα δεν ειναι ο προεδρος ,δεν οργανωνόμαστε ,και δεν ενημερωνόμαστε ! Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
maritsaki 4 Report post Posted October 18, 2012 Κι εγώ χάρηκα που σας γνώρισα παιδιά!!! ... και φυσικά που θα έχω στις κατεβασιές super παρεάκι!!! ...και από εκδρομική διάθεση... φούυυυυυλ!!!! 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted October 18, 2012 nai !! re paidia ..alla poioi ήσασταν ,τι συζητήθηκε ,καμια φωτο ..!! υσ καλά αμα δεν ειναι ο προεδρος ,δεν οργανωνόμαστε ,και δεν ενημερωνόμαστε ! Πρόεδρε αν δεν είσαι εσύ, κάνουμε μισή δουλειά οι υπόλοιποι!!!!! όντως!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
artdaimon 28 Report post Posted October 25, 2012 Ωραία, μπήκε η ανακοίνωση για Κοπαόνικ!!! Έχω ήδη ξεκινήσει να ετοιμάζω βαλίτσες 2 Quote 3-5 Πηγάδια, Σέλι, Ελατοχώρι, Πισοδέρι, Mπάνσκο Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted October 25, 2012 έγιναν και 2 "εκδηλώσεις" στο FB και για τις 2 εκδρομές έτσι ο καθένας μπορεί να δηλώσει ότι "θα πάει" ή "ίσως" (τα "όχι" δε θα γίνονται δεκτά :P ) και κυρίως μπορούμε να "καλέσουμε" και τους φίλους /φίλες μας !!! έτσι θα το δουν ακόμα περισσότεροι χιονοδρόμοι ΜΠΡΑΒΟ Λιάνους κλπ Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted October 25, 2012 Μάλλον τα ευσημα ανήκουν σε εσένα Βιβή που έριξες την ιδέα για δημιουργία εκδήλωσης και με βοήθησες και στα υπόλοιπα!!!! :bow: 1 Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
artdaimon 28 Report post Posted October 25, 2012 Εγω πάντως, τους κάλεσα τους φίλους μου! 2 Quote 3-5 Πηγάδια, Σέλι, Ελατοχώρι, Πισοδέρι, Mπάνσκο Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted October 25, 2012 Μάλλον τα ευσημα ανήκουν σε εσένα Βιβή που έριξες την ιδέα για δημιουργία εκδήλωσης και με βοήθησες και στα υπόλοιπα!!!! :bow: ευχαριστώ Λιάνα πάντως το "όλοι μαζί" είναι που μετράει άλλωστε τώρα ξέρεις... Εγω πάντως, τους κάλεσα τους φίλους μου! δεν καλώ ακόμα μόνο και μόνο γιατί μόλις κάλεσα 100+ άτομα στην "εκδήλωση" εκδρομή στις Άλπεις ... και είπα περιμένω λίγο για να μην λαμβάνουν απανωτά μηνήματα... πάντως πολλοί δήλωσαν ότι "θα πάνε" (στις Άλπεις) που είχε βγει η ανακοίνωση και πιο νωρίς οπότε κι εδώ έτσι θα γίνει Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
artdaimon 28 Report post Posted October 26, 2012 Χρόνια Πολλά Θεσσαλονίκη! 100 Χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης. Χρόνια πολλά Δημήτρη! Χρόνια πολλά και σε όσους Δημητριδες και Δήμητρες έχει ο σύλλογος Δεν στάλθηκε από το Tapatalk 1 Quote 3-5 Πηγάδια, Σέλι, Ελατοχώρι, Πισοδέρι, Mπάνσκο Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted November 4, 2012 Την Τετάρτη καλό είναι να μαζευτούμε όσο γίνεται περισσότεροι στην συνάντηση. Θα μιλήσουμε κυρίως για την εκδρομή στο Κοπαόνικ. Επειδή θα μείνω εκείνο το βράδυ Θεσσαλονίκη, δυστυχώς δεν μπορώ να πάρω κανέναν μαζί μου από τις γύρω περιοχές. Εκτός αν και αυτός μείνει Θεσσαλονίκη ή μπορεί να γυρίσει με άλλο μέσο μετά. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
artdaimon 28 Report post Posted November 5, 2012 Εγώ θα είμαι. Θα πάρεις και προκαταβολή για την εκδρομή ή μόνο στην τράπεζα μπορούμε; Quote 3-5 Πηγάδια, Σέλι, Ελατοχώρι, Πισοδέρι, Mπάνσκο Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted November 6, 2012 Η συνάντηση θα γίνει κανονικά. Η καλή διάθεση δεν απεργεί!!!! Δε μας τρομάζουν τα νέα μέτρα (Λ. Κηλαηδόνης), δεν μας τρομάζει εμάς ο Σαμαρας!!! (χα χα)!!!! Ο ΟΑΣΘ, την Τετάρτη έχει στάση εργασίας από 11:00 μέχρι 16:00. Μετά όλα ΟΚ "Στάση εργασίας την 7η Νοεμβρίου 2012. 2-11-2012 Από τον Ο.Α.Σ.Θ. ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με γνωστοποίηση του Συνδικάτου Εργαζομένων Οργανισμού Αστικής Συγκοινωνίας Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012 από ώρα 11:00΄ π.μ. και έως 16:00΄ μ.μ. ..." Πηγή: wwww.oasth.gr Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted November 7, 2012 Την Τετάρτη καλό είναι να μαζευτούμε όσο γίνεται περισσότεροι στην συνάντηση. Θα μιλήσουμε κυρίως για την εκδρομή στο Κοπαόνικ. οι υπόλοιποι εκτός εκδρομής να κάτσουν μαζί μου... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ManiosGio 27 Report post Posted November 7, 2012 Απο χτες ειμαι με πυρετο οποτε μαλλον δεν θα παρευρεθω , αν και το ηθελα πολυ να ερθω για να γνωριστουμε!!.. Καλα να περασετε!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
artdaimon 28 Report post Posted November 7, 2012 Υπολογίζω γύρω στις 21:30 να είμαι στην συνάντηση, λόγω φεστιβάλ Quote 3-5 Πηγάδια, Σέλι, Ελατοχώρι, Πισοδέρι, Mπάνσκο Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted November 8, 2012 Επιτέλους κατάφερα να πάω στην συνάντηση. Πολύ ωραία περάσαμε Χάρηκα με την ζωντάνια της παρέας αλλά κυρίως για τα νέα πρόσωπα που γνώρισα τα οποία δείχνουν ενέργεια κόντρα στην γενική κατήφεια της εποχής μας. Κρίμα που δεν είχαμε τον φωτογράφο μαζί 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted November 8, 2012 Όντως πιστεύω ήταν πολύ ωραία. Χάρηκα που γνώρισα τον Θάνο και τον Γιώργο, τους "κοντοχωριανούς", από την Αλεξάνδρεια. Χάρηκα που είδα και όλους τους υπόλοιπους. Ωραία η κουβέντα. Η εκδρομή προχωράει. Σύντομα θα βρεθούμε πάλι, για φαγητό όμως αυτή την φορά. Γιώργο (ManiosGio) περαστικά σου. Υγεία να έχουμε και όλα θα γίνουν. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
artdaimon 28 Report post Posted November 12, 2012 Άντε Koumparos, πεινάσαμε! Είπες για φαγητό! Quote 3-5 Πηγάδια, Σέλι, Ελατοχώρι, Πισοδέρι, Mπάνσκο Share this post Link to post Share on other sites
artdaimon 28 Report post Posted November 12, 2012 Να προτείνω να κάνετε Follow this topic για να σας έρχονται οι ενημερώσεις για το τί γίνεται στη Θεσσαλονίκη, συναντήσεις, μάσες, εκδρομές! Quote 3-5 Πηγάδια, Σέλι, Ελατοχώρι, Πισοδέρι, Mπάνσκο Share this post Link to post Share on other sites
ΣΤΧ 2,374 Report post Posted November 23, 2012 Η Ομάδα Εργασίας Β.Ελλάδος και τα μέλη του ΔΣ καλούν τα μέλη και του φίλους του Ελληνικού Συλλόγου Τουριστικής Χιονοδρομίας για φαγητό και...χαλαρή συζήτηση τη Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 21:00 στην, γνωστή πιά, ταβέρνα "Μαραντόνα'' στην Νέα Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης. Η ταβέρνα βρίσκεται μετά το κέντρο του χωριού στον δρόμο προς Βέροια. Βασικό θέμα της κουβέντας θα είναι η εκδρομή στο Κοπαόνικ και μελλοντικές δραστηριότητες στην Βόρεια Ελλάδα. Και καλή μας όρεξη!!!!!! Πληροφορίες: 6938179474 (koumparos) Quote Share this post Link to post Share on other sites
artdaimon 28 Report post Posted November 25, 2012 Θέλω... αλλά η εβδομάδα που έρχεται είναι αρκετά δύσκολη... Ελπίζω να μπορέσω Quote 3-5 Πηγάδια, Σέλι, Ελατοχώρι, Πισοδέρι, Mπάνσκο Share this post Link to post Share on other sites