Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Dim

Συναντήσεις Snowclub στην Θεσσαλονίκη

Recommended Posts

οι διαδρομές που ενίοτε κάνω εγώ είναι:

α) αυτή που κάναμε μαζί αλλά συνεχίζοντας τον δρόμο, μέχρι το φράγμα της Σφηκιάς (δηλ. επιπλέον 20 Km πάνε-έλα)

β) από τον άλλο δρόμο μέχρι τη μονή του Προδρόμου (σύνολο 13 Km αλλά η ανηφόρα είναι ... σκίσιμο)

γ) η διαδρομή Φράγμα-Βεργίνα-Φράγμα (σε δρόμο με κίνηση όμως)

όπως και να έχει, η διαδρομή θα εξαρτηθεί από την τελική ώρα συνάντησης/αναχώρησης

αφού θα μαζευτούμε μετά τις 18.00, μας βλέπω μόνο στη λίμνη, το πολύ πολύ να την κάνουμε δύο φορές

εγώ πάντως θα είμαι εκεί από νωρίτερα - μιλάμε στο κινητό (Γιάννη το πήρα το pm)

οι διαδρομές που ενίοτε κάνω εγώ είναι:

α) αυτή που κάναμε μαζί αλλά συνεχίζοντας τον δρόμο, μέχρι το φράγμα της Σφηκιάς (δηλ. επιπλέον 20 Km πάνε-έλα)

β) από τον άλλο δρόμο μέχρι τη μονή του Προδρόμου (σύνολο 13 Km αλλά η ανηφόρα είναι ... σκίσιμο)

γ) η διαδρομή Φράγμα-Βεργίνα-Φράγμα (σε δρόμο με κίνηση όμως)

όπως και να έχει, η διαδρομή θα εξαρτηθεί από την τελική ώρα συνάντησης/αναχώρησης

αφού θα μαζευτούμε μετά τις 18.00, μας βλέπω μόνο στη λίμνη, το πολύ πολύ να την κάνουμε δύο φορές

εγώ πάντως θα είμαι εκεί από νωρίτερα - μιλάμε στο κινητό (Γιάννη το πήρα το pm)

O.k Γιωργο θα περιμενω να συννενοηθουμε αν ειναι να παμε εμεις πιο μπροστα

o τρελος του χωριου......

Δυστυχως, εχθές μόνο βόλτα στη λίμνη, γύρω από το φράγμα, καθώς ο έξυπνος αντιπρόεδρος είχε ξεχάσει τις εκδηλώσεις της πόλης του για την εβδομάδα χωρίς αυτοκίνητο!!!! Αποτέλεσμα, ώρα άφιξης 18:45 με όλο το φως να έχει φύγει.

Μικρή βολτούλα, όπου συνοδεύτηκε όμως από μεγάλο κέρασμα Gavis για την κόρη του :P:lol::lol:

Τα γνωστά, στη γνωστη πλέον καντίνα. Σουβλάκια, μπιφτέκια κλπ.

Αντικείμενο συζήτησης: Πιθανές οργανωμένες επιδρομές στις γείτονες χώρες.

Επόμενη συνάντηση: Στη Θεσσαλόνικη πλέον, αρχές Οκτωβρίου για να οργανωθούμε και να βάλουμε σε κίνηση ό,τι έχουμε αποφασίσει όλο αυτό το διάστημα.

Μην ξεχνάμε: 21-28/1 Serre Chevalier!!!!!!!

carpe diem

.....μια μικρη απογοητευση στο θεμα ποδηλατο την εχω ....αλλα δεν πειραζει "στανιαραμε" στην καντινα :P

Για το ποδηλατο μπορουμε να προχωρισουμε την ιδεα σου δημητρη ....εστω με μια διανυχτερευση στο Πισσοδερι και εεκδρομη στις Πρεσπες αλλα φυσικα αμεσα και οχι τον ...Μαιο

Το ΣΚ 7-8/10 θα είμαι επάνω! Μπορούμε να το δοκιμάσουμε!!!!

carpe diem

Το ΣΚ 7-8/10 θα είμαι επάνω! Μπορούμε να το δοκιμάσουμε!!!!

Ωραια

Ας το θεσουμε ως ημερομηνια συναντησης για να δουμε ποιοι μπορουν να παραβρεθουν η να συμμετεχουν

και μεταξυ μας μπορουμε να βγαλουμε ενα προγραμμα (ποδηλατο,ορειβασια,διαδρομες με jeep_να μην παει και η "εκτακτη" εισφορα τζαμπα :P )

Να γινει και λογος για την διαμονη,φαγητο

αν δεν εχω δουλειες θα ερθω κ εγω στο πισοδερι...εχω καιρο να σας δω και μου λειψατε...

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

αν δεν εχω δουλειες θα ερθω κ εγω στο πισοδερι...εχω καιρο να σας δω και μου λειψατε...

μακαρι να κατσει το προγραμμα σε ολους και να περσουμε ενα 2ημερο super!!!

Ρε παιδια εσεις της Β.Ελλαδας δεν κανονιζετε ενα ραντεβου για την ερχομενη τεταρτη μιας και θα ειμαστε στα μερη σας, να τα πουμε λιγακι?Ο Gavis και ο herman που ξερουν περι τινος προκειται ας βγαλουν ενα ωραριο ας πουμε..... :lol:

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Ρε παιδια εσεις της Β.Ελλαδας δεν κανονιζετε ενα ραντεβου για την ερχομενη τεταρτη μιας και θα ειμαστε στα μερη σας, να τα πουμε λιγακι?Ο Gavis και ο herman που ξερουν περι τινος προκειται ας βγαλουν ενα ωραριο ας πουμε..... :P

θα κανονισουμε μια συναντηση για χατιρι σου .......με νυστισιμα και μπροκολα :rolleyes::happy2:

Σχετικά με την αυριανή συνάντηση στο City Gate, καλό είναι να μαζευτούμε όσοι περισσότεροι γίνεται. Κυρίως τα μέλη και οι φίλοι από Θεσσαλονίκη. Θα μιλήσουμε για την πρώτη σελίδα του φόρουμ, για το τριήμερο της Αποκριάς στα Πηγάδια (αν υπάρχουμε σαν κράτος ως τότε :P ), για τυχόν εκδηλώσεις/εκδρομές :P στο εγγύς μέλλον.

Κάποιοι έχουν οικογένειες, κάποιοι δουλεύουν εκείνη την ώρα. Το καταλαβαίνω. Πάντως έστω και για λίγη ώρα καλό είναι να πάμε όλοι. Εγώ από τις 7 και μετά θα είμαι εκεί. Εκτός απροόπτου.

Οτιδήποτε αν χρειαστεί κάτι το κινητό μου είναι 6938179474.

Σχετικά με την αυριανή συνάντηση στο City Gate, καλό είναι να μαζευτούμε όσοι περισσότεροι γίνεται. Κυρίως τα μέλη και οι φίλοι από Θεσσαλονίκη. Θα μιλήσουμε για την πρώτη σελίδα του φόρουμ, για το τριήμερο της Αποκριάς στα Πηγάδια (αν υπάρχουμε σαν κράτος ως τότε :P ), για τυχόν εκδηλώσεις/εκδρομές :P στο εγγύς μέλλον.

Κάποιοι έχουν οικογένειες, κάποιοι δουλεύουν εκείνη την ώρα. Το καταλαβαίνω. Πάντως έστω και για λίγη ώρα καλό είναι να πάμε όλοι. Εγώ από τις 7 και μετά θα είμαι εκεί. Εκτός απροόπτου.

Οτιδήποτε αν χρειαστεί κάτι το κινητό μου είναι 6938179474.

θα ειμαι εκει γιωργο...και μάλλον και ο γκαβης //

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

και εγω εκει θα ειμαι ...και μαλλον και ο Σταθης :P

αντε ο επομενος :P:P

και εγω εκει θα ειμαι ...και μαλλον και ο Σταθης :P

αντε ο επομενος :P:P

Δυστυχως παιδια εγω με τον Σωτηρη δεν θα μπορεσουμε να σας τιμησουμε γιατι θα ειμαστε ηδη μακρια προς Αραχωβα μερια.

Ευχαριστουμε αλλά θα τα πουμε μιαν αλλη φορα(ασε που αφου δεν θα ερθει και ο αξιοτιμος κυριος Πρεζινταντ)

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Δυστυχως παιδια εγω με τον Σωτηρη δεν θα μπορεσουμε να σας τιμησουμε γιατι θα ειμαστε ηδη μακρια προς Αραχωβα μερια.

Ευχαριστουμε αλλά θα τα πουμε μιαν αλλη φορα(ασε που αφου δεν θα ερθει και ο αξιοτιμος κυριος Πρεζινταντ)

....... :rolleyes:

Παιδια συγνωμη αλλα δεν θα μπορεσω να ερθω.....

προβλημα στην εργασια και θα πρεπει να ειμαι εκει μεχρι αργα το απογευμα. :rolleyes:

Δυστυχώς δουλεύω κι εγώ..

Powder to the people!

να φυγετε ...να πατε αλλου ....... ;)

καλα συνάντησή μετα απο !! ενα σχεδον χρονο και ολοι εχετε δουλειές ..?? 80

νταξ!! ειπαμε η τον Αθηναίων ..ειναι στην τρεχάλα [απαραδεκτοι ] τεσπ .. ναουμε.. ιο λα απικο για πάρλαρε μετα καπουτσινο !!!στην ωρα μου :P:rolleyes:

εγω τωρα το ειδα...

αλλα ουτως ή αλλως τριτη-πεμπτη πλεον...επιστροφη στα θρανια οποτε απο τις 5 και μετα οποτε.....

Edited by Turms

Snow is on my D.N.A.

χαρουμενη και ζεστη η χτεσινή συναντιση στο καφε ..

νεα πρόσωπα στην παρεα . .ο βαγγελης απο το κιλκις και το ζευγος απο τις συκιες θεσ.κης ξεχνώ το ονομα μα το σιγουρο ειναι οτι σε λιγο θα εχουμε και το τριτο μελος τις οικογένειάς τους στην παρεα . επίσης η φιλοι ματσ σκιερε [λιανα] κουμπαρος και η αφεντομουτσουνα μου .. :happy2: . σε λιγο και φωτο

αα...υπηρχε και γυναικειο φυλο;;;

καλο αυτο. αν αποφασισω να ερθω ποτε να ερθω μετα συζυγου.

Snow is on my D.N.A.

και το ζευγος απο τις συκιες θεσ.κης ξεχνώ το ονομα μα το σιγουρο ειναι οτι σε λιγο θα εχουμε και το τριτο μελος τις οικογένειάς τους στην παρεα.

Αυτοί είμαστε εγώ και η γυναίκα μου (Ιγνάτιος και Καλλιόπη) :happy2:

αν αποφασισω να ερθω ποτε να ερθω μετα συζυγου.

Ναι έτσι να κάνεις.

Για να έρχεται και η δικιά μου. :)

Εγώ φτσίω που προσπαθώ να σας φτιάξω το Μετρό σας!!!!!!

carpe diem