madskier 2,767 Report post Posted May 23, 2012 Αυτήν τη Τετάρτη μάλλον θα περάσω και 'γω! Το όνομά μου είναι Γιώργος. Όσο για τις ποδηλατοβόλτες, κάνω αρκετές! Καλώστον,άντε να μεγαλώνει το παρεάκι της Β.Ελλάδας!! Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted May 24, 2012 katapliktikh η χτεσινή συναντιση στην θεσ.κη εχασαν όση δεν ηρθαν ,,,,πολλη κεφι καλαμπουρι ,κουτσομπολιο για τις εκλογες πειραγματα κλπ σε ενα όμορφο περιβάλλον, ..,παρεα με καφε και κρασακι Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
artdaimon 28 Report post Posted May 24, 2012 άντε και στην επόμενη Quote 3-5 Πηγάδια, Σέλι, Ελατοχώρι, Πισοδέρι, Mπάνσκο Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted May 24, 2012 με καφε και κρασακι ??? Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted May 25, 2012 με καφε και κρασακι ??? χεχεχεε!!....αν εχεις απορια ! για το πως γινετε !! ,θα πρεπει ισως να εισαι παρον , και καμια φορα, για να δεις πως γινετε Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted May 26, 2012 πολυ δυσκολο πλεον...προς το παρον ειμαι πολυ μακρια.... αλλα θα ειμαι εδω παντα να σας κραζω....χαχαχα Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted May 26, 2012 πολυ δυσκολο πλεον...προς το παρον ειμαι πολυ μακρια.... αλλα θα ειμαι εδω παντα να σας κραζω....χαχαχα και που εισαι τωρα οταν λες μακρια !! Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted May 26, 2012 εκτος συνορων βρε.... Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted June 12, 2012 Λόγω μετάθεσης που πήρα (επιστρέφω Έδεσσα), έχω πάρα πολύ δουλειά και τρέχω κυριολεκτικά. Αυτό το λέω γιατί τόσες μέρες δεν έχει γίνει συνάντηση των μελών της Βορείου Ελλάδος. Δεν προλαβαίνω να βρω μία κατάλληλη ημερομηνία. Επειδή δεν έχω λείψει από καμία συνάντηση, θα κανονιστεί σύντομα γιατί θέλω να παρευρίσκομαι και εγώ. Ή για καφέ θα είναι ή για καμία ποδηλατάδα, με το κατάλληλο φαγητό μετά τις ορθοπεταλιές . Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted June 12, 2012 επιστρεφεις Εδεσσα;; που ησουνα; εγω εχασα επεισοδια μαλλον... Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted June 12, 2012 επιστρεφεις Εδεσσα;; που ησουνα; εγω εχασα επεισοδια μαλλον... -Στα Βέροια... Έχεις χάσει πολλά... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted June 12, 2012 Πάντως το Σάββατο, θα είμαι επάνω Πισοδέρι!!!! όποιος θέλει, κερνάω καφέ! Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted June 12, 2012 Πάντως το Σάββατο, θα είμαι επάνω Πισοδέρι!!!! όποιος θέλει, κερνάω καφέ! Σάββατο δουλεύουμε μίστερ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted June 12, 2012 Τελευταία μέρα δουλειάς! Από Δευτέρα όλοι δημοσιοι υπάλληλοι!!!!!! χα χα! Πλάκα κάνω, μην αρχίσετε όλοι να γράφετε και να μου τη λέτε! Εξάλλου εμείς έχουμε και Πρόεδρο και President! Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted June 12, 2012 εγω θα προτιμουσα Ολυμπιακη αν γινεται...πιλοτος δεν μπορω λογω μυωπιας αλλα αν μπορεσεις να με βαλεις καπου σαν φροντιστη εδαφους θα σου ειμαι ευγνωμων... Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted June 13, 2012 εγω θα προτιμουσα Ολυμπιακη αν γινεται...πιλοτος δεν μπορω λογω μυωπιας αλλα αν μπορεσεις να με βαλεις καπου σαν φροντιστη εδαφους θα σου ειμαι ευγνωμων... Διάλεξε:Μιλάνο ή Μόναχο; Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted June 13, 2012 Πάντως το Σάββατο, θα είμαι επάνω Πισοδέρι!!!! όποιος θέλει, κερνάω καφέ! ua eimai και εγω επανω το σαββατο , απο το βραδυ τις παρασκευης ,,για κλεισιμο τροχοσπιτου ,, τα λεμε επανω μητσοο !! και σιγουρα ολο και κανενα νεο θα μαθουμε Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted June 13, 2012 Πάντως το Σάββατο, θα είμαι επάνω Πισοδέρι!!!! όποιος θέλει, κερνάω καφέ! Το Πισοδέρι μας πέφτει λιγάκι μακρυά,μπορούμε όμως μιά Κυριακή να πάμε για ποδηλατάδα στο Πάικο... Φυσικά θα ακολουθήσει τσιπουρομπυρορετσινοποσία στο σαλέ στα Μ.Λειβάδεια ή στην Καστανερή... Μπορούμε να το οργανώσουμε και ως μονοήμερη με καφεδάκι Γουμένισσα ή Σκρα,βόλτα στη λίμνη κλπ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted June 13, 2012 Διάλεξε:Μιλάνο ή Μόναχο; δεν θελω να κανεις ασκοπες ερωτησεις...Μοναχο φυσικα...αν μπορεσεις και κανα Ινσμπρουκ ακομα καλυτερα...αλλα και Μοναχο σουπερ ειναι... ΤΗΑΝΧ Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted June 14, 2012 Done! Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted June 14, 2012 καλα στην συναντηση πολυ χοληστερινη βλεπω να πεφτει...μηπως να το γυριστε λιγο σε κατι πιο υγιεινο??? Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted June 15, 2012 καλα στην συναντηση πολυ χοληστερινη βλεπω να πεφτει...μηπως να το γυριστε λιγο σε κατι πιο υγιεινο??? γι αυτο δεν παω εγω! κανω κορμι για το καλοκαιρι.....οχι στο δικο μας αλλα αυτο της Ν.Ζηλανδιας αντε κραταω καβαντζα δυο θεσεις και για σας. Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted June 18, 2012 Μπα..αν παω εκει δεν γυρναω με τιποτα....θα γινω Mauri ... Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted June 19, 2012 Μπα..αν παω εκει δεν γυρναω με τιποτα....θα γινω Mauri ... γιατι ποιος θα γυρισει? τα εισιτηρια δεν ειναι ale le tour.... Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted June 19, 2012 α πες ετσι... Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites