mainalo 1,542 Report post Posted January 16, 2011 troboni και violi ή violi και troboni το αν είστε ουρανοκατέβατοι ή οχι το βλέπω καλα και ο καιρός θα δείξει πολλά... μα η noni!!! που εχει χαθεί;;; Κύριε Πετρόπουλε Επιθυμώ και τολμώ να κάνω τα ακόλουθα σχόλια στα γραφόμενά σου. 1. Και εμένα δεν με ενδιαφέρει για τι έφυγαν. Ουδείς αναντικατάστατος είναι γνωστό τις πάση. 2. Το εάν έμαθε ο Τσεκούρας και ο Σπανός στου κασίδη το κεφάλι ( όπως λέει ο σοφός λαός ) αυτό έγινε πριν 12 περίπου χρόνια. Παρ’ όλα αυτά πιστεύω ότι κάτι προσέφεραν στο χώρο των χιονοδρομικών. 3. Εν έτη όμως 2011 και με δεδομένο ότι υπάρχει νομοθεσία για τη λειτουργία των χιονοδρομικών κρίνεται ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ οι άνθρωποι που τους αντικαθιστούν να είναι αν μη τι άλλο γνώστες και ειδικοί πάνω σε θέματα λειτουργίας χιονοδρομικών. Εννοώ να γνωρίζουν από μουντζούρα και ερπύστρια, γράσο, ράουλο και τροχαλία, πίστα, πασαλλάκι και φορείο, σήμανση, εισιτήρια, χειρισμό πελατών έως δημόσιες σχέσεις. Μόνο έτσι καθίσταται εφικτή η πρόοδος των χιονοδρομικών στην Ελλάδα. Οι πειραματισμοί με τις αλλαγές τύπου δοκιμάστε και εφόσον δεν κάνει να περάσει ο επόμενος θεωρώ ότι έχουν ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ. Ούτος ή άλλως ζούμε στην εποχή που υπάρχει ενημέρωση και οι διαχειριστές πρέπει αν μη τι άλλο να είναι επαγγελματίες του χώρου. Πως ενεργεί όμως μια διοίκηση που πραγματικά το πονάει το μαγαζί και δεν μπερδεύει την ΠΟΛΙΤΙΚΗ με την ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. Προσλαμβάνει ανθρώπους με πλούσιο βιογραφικό σε χιονοδρομικά. Στην περίπτωση που στερείται η εγχώρια αγορά υπάρχει και το εξωτερικό το οποίο όπως όλοι ξέρουμε είναι πλούσιο. Φέρνεις τον επαγγελματία και βάζεις δίπλα του ανθρώπους με όρεξη και δημιουργείς φυτώριο. Διότι ένα κρίνω και από τα γραφόμενα στην επιστολή του Σωτήρη προς το ΧΚΚ κάτι δεν πάει καλά, κάπου υπάρχει θέμα. Ευχαριστώ Ωρε μπράβο αυτό περίμενα να γραφτεί λοιπόν. Δηλαδή προσπαθείς να μου πεις οτι πριν απο 12 χρόνια που ήρθαν οι άσχετοι για να μάθουν τη δουλεια τους τότε οι πελάτες ήταν μαλάκες με ολα οσα τράβαγαν ενω τώρα τι πρεπει να είναι; Και ενημέρωση που θέλεις την ζητάς απο ποιον; πότε είχαμε ενημέρωση απο αυτό το χκ; ξέρεις πόσος κόσμος εχει κάνει τσάμπα χιλιόμετρα γιατί κάποιοι που κάνανε πολύ σοβαρά την δουλειά τους δεν θέλανε να ενημερώνουν τους πελάτες τους; Ρώτα να μάθεις λοιπόν και μετά γράψε αλλά οχι μετά απο μια μέρα Εγω σας το εγραψα πολλές φορές καντε υπομονή να χιονίσει και εδω είμαστε γιατί αν τυχόν το χκ δεν εχει προβλήματα στη λειτουργία του τότε να δω που θα τρέχετε να χωθείτε όλοι σας οι ουρανοκατέβατοι και λοιποί γνωστοί. Καταλαβαίνω οτι η αλλαγή της δημοτικής αρχής και φυσικά της διοίκησης του κέντρου απο οτι φαίνετε ετσουξε πολλά τσιράκια των προηγούμενων κτλ αλλά τι να κάνουμε συμβαίνουν και αυτά. Ας δούμε και τους νέους λοιπόν θα μάθουν και αυτοί όπως έμαθαν και κάποιοι άλλοι πριν 12 χρόνια . Και στο ξαναγράφω για ρωτήστε να μάθετε πόσες διοικήσεις και υπεύθυνοι λειτουργίας έχουν αλλάξει στον παρνασσό τα τελευταία 30 χρόνια; Και επειδή τη βρίσκω λοιπόν και αν τυχόν εχει πρόβλημα σε οτιδήποτε το χκ θα πάμε να τους βοηθήσουμε εθελοντικά 10-15 άτομα απο την τρίπολη για το γαμώτο οχι για τίποτα άλλο απο εναν ταλαιπωρημένο πελάτη του χκ απο οταν άνοιξε Φιλάκια πολλά Γιώργος Πετρόπουλος Quote Share this post Link to post Share on other sites
Troboni 10 Report post Posted January 16, 2011 (edited) troboni και violi ή violi και troboni το αν είστε ουρανοκατέβατοι ή οχι το βλέπω καλα και ο καιρός θα δείξει πολλά... μα η noni!!! που εχει χαθεί;;; Ωρε μπράβο αυτό περίμενα να γραφτεί λοιπόν. Δηλαδή προσπαθείς να μου πεις οτι πριν απο 12 χρόνια που ήρθαν οι άσχετοι για να μάθουν τη δουλεια τους τότε οι πελάτες ήταν μαλάκες με ολα οσα τράβαγαν ενω τώρα τι πρεπει να είναι; Και ενημέρωση που θέλεις την ζητάς απο ποιον; πότε είχαμε ενημέρωση απο αυτό το χκ; ξέρεις πόσος κόσμος εχει κάνει τσάμπα χιλιόμετρα γιατί κάποιοι που κάνανε πολύ σοβαρά την δουλειά τους δεν θέλανε να ενημερώνουν τους πελάτες τους; Ρώτα να μάθεις λοιπόν και μετά γράψε αλλά οχι μετά απο μια μέρα αυτό είναι το πρόβλημα??? η επόμενη ημέρα της απάντησης ??? άλλα λέει η θειάμου και άλλα ακούνε τα αφτία μου. Αυτά γράφω πιο πάνω???? Εγω σας το εγραψα πολλές φορές καντε υπομονή να χιονίσει και εδω είμαστε γιατί αν τυχόν το χκ δεν εχει προβλήματα στη λειτουργία του τότε να δω που θα τρέχετε να χωθείτε όλοι σας οι ουρανοκατέβατοι και λοιποί γνωστοί. Καταλαβαίνω οτι η αλλαγή της δημοτικής αρχής και φυσικά της διοίκησης του κέντρου απο οτι φαίνετε ετσουξε πολλά τσιράκια των προηγούμενων κτλ αλλά τι να κάνουμε συμβαίνουν και αυτά. Ας δούμε και τους νέους λοιπόν θα μάθουν και αυτοί όπως έμαθαν και κάποιοι άλλοι πριν 12 χρόνια . Και στο ξαναγράφω για ρωτήστε να μάθετε πόσες διοικήσεις και υπεύθυνοι λειτουργίας έχουν αλλάξει στον παρνασσό τα τελευταία 30 χρόνια; Και επειδή τη βρίσκω λοιπόν και αν τυχόν εχει πρόβλημα σε οτιδήποτε το χκ θα πάμε να τους βοηθήσουμε εθελοντικά 10-15 άτομα απο την τρίπολη για το γαμώτο οχι για τίποτα άλλο ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΧΙΟΝΟΣΤΡΩΤΗΡΑ ΣΤΑ ΕΛΑΤΑ???? ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩΣΕΣ ΣΤΟ ΜΑΙΝΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ??? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΑΤΟΝΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΜΕΓΑΛΕ ΧΕΙΡΙΣΤΗ απο εναν ταλαιπωρημένο πελάτη του χκ απο οταν άνοιξε Φιλάκια πολλά Γιώργος Πετρόπουλος ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΣΗ ΕΙΡΩΝΙΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ. Edited January 16, 2011 by Χρήστος Λάππας Αφαίρεση μορφοποίησης Quote Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted January 16, 2011 Και δεν νομιζω να βγαλει κανείς έτσι όπως πάει το θέμα... προεδρε... Αγαπητέ Γιώργο και Fid ... επίσης από την μεριά μου θα σας έλεγα ωσαν καλό τσιράκι που είμαι του Τσεκούρα να μην προτρέχετε να στεναχωριέστε που οι παλαιοί υποστηρικτές της ΑΛΗΘΕΙΑΣ του ΧΚΚ που εσείς και όμοιοι σας διαστρεβλώνατε για χρόνια στο/α φόρουμ/α έγιναν ξαφνικά πολέμιοι της νέας διοίκησης του ΧΚΚ... Υπάρχουν και σοδες αν δεν σας κάθετε καλά... Ας περιμένετε και σεις να χιονίσει πλέον και βλέπουμε... αν οι αχρηστοι και ασχετοι πρωην επικεφαλείς του ΧΚΚ με τα ασχετα παπαγαλάκια τους έχουν δίκιο... ή όχι... Σου επισημένω ξανα ότι ΔΕΝ γνωρίζεις ένα τεράστιο παρασκήνιο που υπάρχει ακόμα από πίσω που δεν είναι για τα κοινά... Μην εκτεθείς αργότερα... Και για αλλη μια φορά, τα περι εθελοντισμού, μεγα γιγνώστη διδάσκαλε της χιονοδρομίας, τα θεωρώ αν όχι γελοία.. τουλάχιστον αστεία... Νομίζω ότι τουλάχιστον σε αυτό καλύψαμε τους αναγνώστες και αρχίζει να γίνεται προσωπική η αντιπαράθεση... και θα αρχίσει το mod-team να ρίχνει καμπάνες... οπότε θα διαλέξω και γω τον δρόμο του Σωτήρη... (μέχρι ενός σημείου...) Φίλε Spanti... κανε τον κόπο να διαβάζεις καμιά σελίδα πραπάνω διότι προσθέσαμε 2 (πολύ καλές βέβαια ομολογώ...) σελίδες ποστς να επεξηγουμε κάποια αυτονόητα του ΣΤΟΥΧ ... και όχι για καναν άλλο λόγο αλλά επειδή επιτέθηκες κατά προσώπων και δη θεσμικών ... Δεν πολιτικοποιείται η χιονοδρομία ή ο σύλλογος ... (τουλάχιστων από τον υπογράφων και πολλούς άλλους...-στα χκ από την αλλη...-) Φιλικά Τεο. Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 16, 2011 Χμμ... παραφραζοντας γνωστο δημοτικο ασμα... 'Στα Σαλωνα σφαζουν αρνια και στον Προυσσο κριαρια μα στου Χελμου τη γειτονια σφαζονται παληκαρια...' Αναμενουμε αναμμενοι.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop 82 Report post Posted January 16, 2011 (edited) Χμμ... παραφραζοντας γνωστο δημοτικο ασμα... 'Στα Σαλωνα σφαζουν αρνια και στον Προυσσο ΧΡΥΣΟ (το γνωστό χωριό κάτω από τους Δελφούς αγαπητέ Μάκη) κριαρια μα στου Χελμου τη γειτονια σφαζονται παληκαρια...' Αναμενουμε αναμμενοι.... Edited January 16, 2011 by sotogiannop Quote Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted January 16, 2011 (edited) troboni επειδή δεν ξέρεις καλά την ιστορία και τα παπαγαλάκια δεν στην έχουν πει καλά οδηγός εκείνη την ημέρα ήταν ο Φιλιππας απο Παρνασσό και εγω συνοδηγός. και επειδή σου αρέσει να με προκαλείς βάλε και το ονοματάκι σου να ξέρω με ποιον μιλάω. τουλάχιστον εγώ φοράω παντελόνια και γράφω επώνυμα ελπίζω εσύ να μην φοράς φουστίτσες Τεο καταλαβαίνω απόλυτα την πίκρα σου αλλά πρέπει να προσέχεις λίγο γιατί ολα αυτά προέρχονται απο επαγγελματική χασούρα. Τα υπόλοιπα για οτι θέλεις με ΡΜ ή στο τηλέφωνο μπορείς να το βρείς αν θες για να μου εξηγήσεις κιόλας..... Edited January 16, 2011 by Χρήστος Λάππας αφαίρεση μορφοποίησης Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 16, 2011 Ειπα παραφραζοντας ρεεε... απο τον Προυσσο ηταν ο παππους μου... Ειδες εσυ να αναφερεται καμμια Μαρια και δη Πενταγιωτισσα σ'αυτο το thread? Quote Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted January 16, 2011 Eλα στειλτε τα όλα... θεαμα γιναμε Γιώργο για άλλη μια φορά.... :P Μακη Χρηστο στειλτε τα.... ΟΛΑ... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
Troboni 10 Report post Posted January 16, 2011 (edited) troboni επειδή δεν ξέρεις καλά την ιστορία και τα παπαγαλάκια δεν στην έχουν πει καλά οδηγός εκείνη την ημέρα ήταν ο Φιλιππας απο Παρνασσό και εγω συνοδηγός. και επειδή σου αρέσει να με προκαλείς βάλε και το ονοματάκι σου να ξέρω με ποιον μιλάω. τουλάχιστον εγώ φοράω παντελόνια και γράφω επώνυμα ελπίζω εσύ να μην φοράς φουστίτσες ΤΑ ΠΕΡΙ ΦΟΥΣΤΙΤΣΕΣ ΒΑΡΒΑΤΕ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΚΡΙΝΩ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΗΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΣΙΩΠΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΟ FORUM ΓΙΑ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΛΑΠΠΑ Edited January 16, 2011 by Χρήστος Λάππας Αφαίρεση μορφοποίησης Quote Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted January 16, 2011 Στειλτε τα βρε.... Ρε σεις περιμενετε... για ξεκαθαρισμα...? Δεν ειν'κακό... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 16, 2011 Eλα στειλτε τα όλα... θεαμα γιναμε Γιώργο για άλλη μια φορά.... :( Μακη Χρηστο στειλτε τα.... ΟΛΑ... Δεν ειμαι mod καρντια μου... οσο και να αισθανομαι σαν.... :P Quote Share this post Link to post Share on other sites
Noni!!! 0 Report post Posted January 16, 2011 Και να σκεφτεί κανείς ότι όλο αυτό γίνεται χωρίς να έχω γράψει κουβέντα... :P Εδώ είμαι κ. Πετρόπουλε...συγνώμη που δεν συμμετείχα τόσες μέρες, αλλά είχα λίιιιγο πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθώ, όπως εάν θα κλείσει ή όχι το chalet! Τελικά, μετά από μια βδομάδα off, σήμερα άνοιξε έτσι ώστε να υποδεχθούμε πλήθος κόσμου...πραγματικά στο άσχετο!!! Δεν θα σχολιάσω τίποτα ακόμα...για το καλό όλων!!! Καλή συνέχεια σε όλους... Quote Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted January 16, 2011 Συγγνώμη αλλά γιατί κάθε φορά που υπάρχει κάποιο πρβλ με το εκάστοτε χκ η κουβέντα πρέπει να καταλήγει σε καβγάδες-αντιπάθειες-αντιπαλότητες και τσακωμούς....? Δεν μπορούμε να κρατήσουμε ένα επίπεδο τελοσπάντων...? Όχι τπτ άλλο, αλλά με όλα αυτά ΣΙΓΟΥΡΑ η ουσία τώρα χάθηκε και σίγουρα έτσι κανένας υπεύθυνος ενημέρωσης δεν πρόκειται να απαντήσει για τίποτα.... Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted January 16, 2011 εχετε χιονοστερηση... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted January 16, 2011 ΤΑ ΠΕΡΙ ΦΟΥΣΤΙΤΣΕΣ ΒΑΡΒΑΤΕ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΚΡΙΝΩ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΗΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΣΙΩΠΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΟ FORUM ΓΙΑ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΛΑΠΠΑ Συγγνώμη αλλά όταν αναφέρεσαι προσωπικά σε εμενα καλό ειναι να είσαι καλά πληροφορημένος-η και να γράφεις επώνυμα. βαρβατος δεν είμαι αλλά αυτά που γράφω τα γράφω με το ονομά μου και δεν κρύβομαι για άλλη μια φορά κάτω απο φουστίτσες. Και ο καιρός περνάει και μυαλό συνεχίζετε κάποιοι απο εκεί πάνω να μη βάζετε Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,385 Report post Posted January 16, 2011 Ο μόνος λόγος που το αφήνω είναι γιατί όλο και κάποιος θα πιστέψει ότι προσπαθούμε να συγκαλύψουμε κάτι, ή να φιμώσουμε τα μέλη του forum. Άλλωστε πάντα υπάρχει κάτι συγκινητικό σε ένα καβγά: Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted January 16, 2011 Αγαπητέ Γιώργο και Fid ... επίσης από την μεριά μου θα σας έλεγα ωσαν καλό τσιράκι που είμαι του Τσεκούρα να μην προτρέχετε να στεναχωριέστε που οι παλαιοί υποστηρικτές της ΑΛΗΘΕΙΑΣ του ΧΚΚ που εσείς και όμοιοι σας διαστρεβλώνατε για χρόνια στο/α φόρουμ/α έγιναν ξαφνικά πολέμιοι της νέας διοίκησης του ΧΚΚ... Υπάρχουν και σοδες αν δεν σας κάθετε καλά... Ας περιμένετε και σεις να χιονίσει πλέον και βλέπουμε... αν οι αχρηστοι και ασχετοι πρωην επικεφαλείς του ΧΚΚ με τα ασχετα παπαγαλάκια τους έχουν δίκιο... ή όχι... Σου επισημένω ξανα ότι ΔΕΝ γνωρίζεις ένα τεράστιο παρασκήνιο που υπάρχει ακόμα από πίσω που δεν είναι για τα κοινά... Μην εκτεθείς αργότερα... Φιλικά Τεο. Αγαπητέ ΤΕΟ εγω προσωπικά δεν εχω συμφέροντα για το αν εφυγε ή εμεινε ο Τσε . Αυτό το υποστηρικτές της αλήθειας δεν το καταλαβαίνω και θα ήθελα πολυ να το εξηγήσεις καλύτερα ίσως να μην ξέρουμε κάποια επεισόδια. Εγω και αυτοί οι ομοιοί μου είμασταν αυτοί που διαστρεβλώναμε τα φορουμ γιατί ζηταγαμε ενημέρωση και ενα σωρό αλλα στραβά που γίνονταν κατα καιρούς σε ενα χκ ισάξιο ή και καλύτερο απο τα περισσότερα των αλπεων έτσι όπως δήλωναν οι διοικούντες του. Εγω δεν εχω να εκτεθώ απο πουθενά γιατί μέχρι τώρα δεν εχω υποστηρίξει κανέναν και ούτε πρόκειτε. Και μιας και είσαι μέσα στα πράγματα θα ήθελα να μου πείς εκτός απο αυτούς τους τρείς που έφυγαν, έφυγε και το υπόλοιπο προσωπικό του κέντρου; Γιατί αν νομίζετε οτι αν στο υπόλοιπο προσωπικό που έμεινε στο χκ δεν υπάρχουν άτομα ικανά να το λειτουργήσουν μάλλον κοιμάστε πολύ. Και το ξαναγράφω ο καιρός θα δείξει αν οι νέοι στο χκ θα είναι καλύτεροι ίδιοι ή χειρότεροι. Υπομονή μέχρι τότε Υ.Σ τι σόδα προτείνεις σουρωτή ή perrier ; εχω ενα πρόβλημα ξέρεις τους 3-4 τελευταίους μήνες και δεν μπορώ να χωνέψω το φαγητό μου και δεν μου κάθετε καλά φιλικά Γιώργος Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted January 17, 2011 Αγαπητέ Γιώργο και Fid ... επίσης από την μεριά μου θα σας έλεγα ωσαν καλό τσιράκι που είμαι του Τσεκούρα να μην προτρέχετε να στεναχωριέστε που οι παλαιοί υποστηρικτές της ΑΛΗΘΕΙΑΣ του ΧΚΚ που εσείς και όμοιοι σας διαστρεβλώνατε για χρόνια στο/α φόρουμ/α έγιναν ξαφνικά πολέμιοι της νέας διοίκησης του ΧΚΚ... Υπάρχουν και σοδες αν δεν σας κάθετε καλά... Ας περιμένετε και σεις να χιονίσει πλέον και βλέπουμε... αν οι αχρηστοι και ασχετοι πρωην επικεφαλείς του ΧΚΚ με τα ασχετα παπαγαλάκια τους έχουν δίκιο... ή όχι...(...) Δεν χρειάζεται να πιω σόδα αγαπητέ τεο, το έχω χωνέψει καλά και πλεον για μενα (έστω από αυτο το βήμα-φαντάσου να ήμουν ακόμα εκει ..) έχω καταλάβει τι παιχνίδι έχει ξεκινήσει και θα συνεχίσει να παίζεται - προσωπικό όφελος δεν έχω κανένα πλεον , θα πρέπει να ξέρεις ωστόσο οτι το δικαίωμα του λόγου και της κριτικής δεν το έχουμε κερδίσει μόνο στην θεωρία επειδή ζούμε σε ελεύθερη χώρα ,έχω επενδύσει και εγώ σε αυτο το βουνό δίνοντας ώρες απο την ζωή μου και κάνοντας μια σπουδή και ένα επάγγελμα για το οποίο δεν με προστάτεψε κανένας , ούτε κράτος , ουτε δικοιήσεις , ούτε κανένας... (και πολλους ακόμα με την δική μου ιδιότητα. ) Εδώ σε αυτά τα φορουμς γράφουν οι πονεμένοι , καλώς ήρθες στο κλάμπ ... ...όσον αφορά τώρα τις συντεχνίες , τις ομάδες που έχετε φτιάξει εκει πέρα ΠΟΣΩΣ με ενδιαφέρουν - αυτά είναι για γέλια και για κλάματα και για πρωινές εκπομπές τύπου πρωινος καφές. Για τον καιρό που έρχεται για το κέντρο αυτά τα προβλήματα που θα βγουν είναι γιατί δεν φροντήσατε να εξασφαλίσετε ομαλή συνέχεια και ανάπτυξη , δεν καταλαβαίνω πως ξαφνικά ενώ αλλάζει η διοικηση ξεφυτρώνουν ζητήματα προσωπικου; (καταλαβαίνω , ρητορικό ειναι ..) πολύ απλά θα έπρεπε από την στιγμή που ένας υπευθυνος για τον χ ψ λόγο φέυγει από την θέση του (στον τομέα του μανατζεμντ ) να έχει φροντήσει για το προσωπικό που αφήνει πίσω του. Οποιος ενδιαφέρεται για τον τόπο του , το βουνό εν προκειμένω κτλ , το βάζει μπροστά από τα προσωπικά του συμφέροντα... Αυτό είναι η μικρογραφία του τρόπου άσκησης πολιτικής στον τόπο μας , η "αντιπολίτευση" ως αυτοσκοπός και όχι παραγωγική - φαύλος κύκλος λοιπον θα παίξει για το κέντρο , θα περιμένουν στην γωνία οι μέν και οι δε για να αλλάζουν τα ποστα και οι θέσεις ως διεκδίκηση ατομικών συμφερόντων και όχι ποιοτικής ανάπτυξης για το βουνό. Καλά ξεμπερδέματα σου εύχομαι . Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites