ΜΙΚ 17,603 Report post Posted December 29, 2003 ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΖΕΙ ΣΤΗ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΓΙΚΑ ΤΟΠΙΑ, ΔΑΣΗ, ΟΜΟΡΦΑ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙΑ, ΚΑΚΑΣΧΗΜΕΣ ΠΟΛΕΙΣ, ΘΕΙΚΑ ΒΟΥΝΑ, ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΛΕΣ ΑΧ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΑ ΕΔΩ. ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΟΛΛΑΕΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ, ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΡΦΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΟ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΚΙ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΑΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΡΙΞΑΝΕ ΤΡΙΑ ΔΙΣ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΟ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΙΚΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΟ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΤΟ ΣΚΙ. 25 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΣΤΑ!!!!!!!!!!! ΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΣΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΤΗ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΗΜΑΝΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΑ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΒΡΑΧΙΑ. ΑΥΤΗ Η ΠΙΣΤΑ ΠΛΑΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 200 ΜΕΤΡΩΝ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΑΧΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΑΤΗΜΕΝΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΥΟ ΛΩΡΙΔΕΣ ΠΛΑΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 50 ΜΕΤΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΘΕΙ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΟΜΙΧΛΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΤΟ ΣΚΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΑΘΩΣ ΤΗ ΜΙΑ ΠΑΤΑΓΕΣ ΠΑΤΗΜΕΝΗ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΑΤΑΓΕΣ ΒΡΑΧΟ Η ΑΠΑΤΗΤΟ ΧΙΟΝΙ. ΧΩΡΙΣ ΟΜΙΧΛΗ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΤΗΣΕ ΣΕ ΜΗ ΣΤΡΩΜΕΝΟ ΧΙΟΝΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΙΣΤΑΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΟΣΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟ ΠΟΛΥ 8 ΕΥΡΩ. ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΖΗΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΒΡΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ: 1.ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ 2. ΤΙ ΩΡΑ ΣΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΑ ΜΕΘΟΔΟ 3. ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΑ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΒΟΥΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΚΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ: 1.ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΟΓΙΚΟΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ 15 ΛΕΠΤΑ ΟΥΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΡΤΑ;;;; 2. ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟ ΧΙΟΝΙ ΗΤΑΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΕΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΑΝ ΟΙ ΠΙΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΣΤΡΩΜΕΝΕΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΑΝ Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΟΥ ΣΚΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΝΟΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ. ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ΛΟΥΚΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΧΝΗΤΟ ΧΙΟΝΙ. ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟΤΑΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΙΑ ΠΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΙΣΤΑ ΟΠΩΣ ΕΜΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΟΥ ΣΚΙ. ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΘΕΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΠΕΡΙ ΖΩΗΣ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΣΩΗ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΠΙ 8 ΩΡΕΣ ΥΠΑΛΗΛΟΥΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΙΑΤΑΚΙΑ, ΝΑ ΦΤΥΑΡΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΟΥΣ ,ΝΑ ΦΡΕΝΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ, ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΤΡΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΟΝΤΑΡΙΑ ΣΗΜΑΝΣΗΣ. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΚΟ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΚΙ ΞΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΝΑ ΕΥΧΑΤΙΣΤΗΘΕΙ ΤΟ ΣΚΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΩΡΑΙΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΟΤΑΝ ΠΙΕΙ ΚΑΦΕ. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΦΡΕΝΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΤΟ ΤΕΧΝΗΤΟ ΧΙΟΝΙ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΑΤΕ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ; ΤΑ ΔΩΣΑΤΕ ΣΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ; ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΩ (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΟΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ. Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΣΑΝΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΣΟ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ. ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ. ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ: Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ; ΘΕΛΕΤΕ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 20 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΙΣΤΕΣ ΑΡΧΑΡΙΩΝ; ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; Ο ΓΑΛΛΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΓΚΥΡΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟ; ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ SNOWREPORT ΔΕΝ ΛΑΒΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΥΠΟΨΙΝ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΔΩΣΑΤΕ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ; ΑΜΑ ΤΙΣ ΑΚΟΥΓΑΤΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΣΕΛΙ ΣΤΡΩΝΑΝΕ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ 4 ΡΑΤΡΑΚ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΚΑΡΑΝΕ ΣΕ ΑΨΟΓΗ ΣΕΙΡΑ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΕ. ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟ ΚΑΙ ΣΕΛΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΩΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΠΛΑΝΑ ΣΑΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ; ΤΟ ΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 500 ΜΕΤΡΩΝ; ΑΧ ΒΑΧ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΑΓΙΚΑ ΒΟΥΝΑ, ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΣΠΟΡ, ΣΤΗ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΓΟΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΘΩΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΔΟΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΑΤΩΧΩΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΣΤΙΜΕΣ ΣΚΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΜΕ ΣΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΑΣΣΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΒΑΛΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΝΩ 1000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΣΚΙ. ΠΑΡΝΑΣΣΕ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. Υ.Σ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ. Υ.Σ. ΕΛΠΙΖΩ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΕΜΑ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΩΝ ΑΠΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΟΥΣ ΩΣΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΣΕ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΑΝΟΡΘΩΓΡΑΦΩ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΚΑΝΟ ΑΙΠΥΤΑΙΛΟΥΣ ΤΟΡΑ ΒΑΖΟ ΑΙΛΟΙΝΥΚΩ ΑΙΛΑΙΝΧΩ ΩΡΘΩΓΡΑΦΟΙΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΡΩΤΑΕΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΚΙ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΔΥΟ ΚΑΤΑΒΑΣΕΙΣ. ΟΧΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΧΑΡΤΙΑ ΔΕ ΠΑΙΖΑΝΕ ΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΑΔΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΚΟΥΩ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ 40 ΔΩΜΑΤΙΑ ΓΙΑ 10-11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΝΑ ΜΗ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΑΛΙ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted December 29, 2003 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!! ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ!! ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΔΕΚ, ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΠΑΡΕΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΤΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΑΙΖΟΝ!! ΤΡΕΛΟΣ ΑΕΡΑΣ, ΟΡΑΤΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ, ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙ8ΕΣΙΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΤΑΚΗΣ ΦΛΕΓΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΦΤ ΘΗΣΕΑΣ!! ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΟΜΩΣ, ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΣΚΙ ΑΝΕΒΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΣΚΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ!!! ΤΟ ΣΑΛΕ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ (3 ΕΥΡΩ Η ΖΕΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ)! ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΛΙΦΤ ΤΟΥ ΘΗΣΕΑ!: ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΛΗΣΕΙ 10 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΙΑΤΑΚΙΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! ΥΠΗΡΧΕ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΞΕΤΙΛΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΠΙΑΤΑΚΙ ΑΛΛΑ ΠΙΑΤΑΚΙΑ ΦΤΑΝΑΝΕ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΛΙΦΤ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!! ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΛΙΦΤ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΙ ΤΟΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΙΔΙΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ; ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΛΙΦΤ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΣΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΤΑ 20 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ! ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΔΕΚ. ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΜΟΝΟΣ ΑΠΟ ΛΑΜΙΑ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΚΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ!!! ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 3-5 ΔΕΝ ΚΑΝΩ, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΜΥΝ. ΤΟΥ ΜΙΚ! ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΤΙ: ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΕΙΜΟΥΝΑ Ο ΑΤΥΧΟΣ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ, ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΟ ΡΑΤΡΑΚ ΝΑ ΜΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΠΙΑΣΑ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ!! Ο ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΙΧΝΟΥΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ!! ΤΟ ΡΑΤΡΑΚ ΠΟΥ ΜΕ ΠΗΡΕ ΗΤΑΝ 30(!!!!!)ΧΡΟΝΩΝ, ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ 2 ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ 20 ΧΡΟΝΩΝ(!!) ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ :!: :!: :!: ΕΝΩ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΝΤΑΡΑ!!! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!! ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΚΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!! ΦΙΛΙΚΑ ΣΠΥΡΟΣ ΥΓ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΜΙΚ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΗΣΑ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ!!! ΥΓ2: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 700 ΧΛΜ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ, 8 ΩΡΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ, ( ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙΣ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΔΡΙΜΙΤΕΡΟΙ :twisted: :twisted: Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
geonik 1 Report post Posted December 29, 2003 Παρακαλώ κρατήστε το θέμα της συζήτησης γύρω από την χιονοδρομία. Το forum αυτό δεν είναι βήμα για τους "περαστικούς" να εκφράζουν πολιτικές απόψεις. Quote Ergobyte / Γιώργος Νικολαϊδης Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted December 29, 2003 Αναρωτιέμαι μήπως πλησιάζει η ώρα των αποφάσεων για την πρόσβαση στο forum :roll: Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted December 29, 2003 Δεν θα ασχοληθώ με τα όσα ανέφεραν οι φίλοι σχετικά με το γενικότερο ρόλο της Αστυνομίας, αφού δεν είναι ο κατάλληλος χώρος. Θα καταθέσω όμως αντίθετες προσωπικές εμπειρίες με αστυφύλακες κατά την ανάβασή μου στον Παρνασσό σε προηγούμενες χρονιές. Αλήθεια μήπως είδε κανείς το ρεπορτάζ του Antenna τις προηγούμενες ημέρες με επώνυμη καταγγελία για γνωστή οδική βοήθεια που πουλούσε αλυσίδες 160 Ευρώ (ούτε χρυσές να ήταν!!), ακριβώς στο σημείο που η Αστυνομία υποχρέωνε τους πάντες να περάσουν αλυσίδες. Δεν ήμουν βέβαια παρών για να έχω ίδια άποψη αν χρειαζόταν ή όχι στην προκειμένη περίπτωση, όμως θυμάμαι πριν δύο χρόνια ότι με υποχρέωσαν να τις φορέσω, απειλώντας με μύνηση αν δεν τις φόραγα, για να ανέβω δρόμο με λασπωμένο χιόνι. Έχουμε όλοι εμπειρία οδήγησης στο χιόνι και ξέρουμε τι σημαίνει η άσκοπη χρήση τους για το αυτοκίνητο, ενώ επιπλέον καταστρέφει και το, ήδη καταπονημένο από τη διαρκή παγοποίηση και αποπαγοποίηση, οδόστρωμα. Σε κουβέντα που έκανα το μεσημέρι στο parking με χειριστή εκχιονιστικού με ρώτησε όλο νόημα αν είδα το αυτοκίνητο συγκεκριμένης οδικής βοήθειας, που ήταν παρκαρισμένο δίπλα. "Κατάλαβες τώρα φίλε που βρίσκεσαι μου είπε; Αυτοί το βράδυ θα πίνουν μαζί καφέ κάτω στην Αράχωβα." Από την άλλη όμως, επειδή και το σωστό να πρέπει να λέγεται, πέρσι ανεβαίνοντας στον Παρνασσό, σταμάτησα στην ουρά κοντά στη γνωστή διπλή φουρκέτα και βεβαίως μετά γλιστρούσα και δεν μπορούσα να ξεκινήσω. Ετοιμάστηκα τότε να περάσω αλυσίδες, οπότε ένας αστυφύλακας που ήταν μόνος στο σημείο εκείνο, ήρθε και μου είπε: "Φίλε δεν υπάρχει λόγος να παιδεύεσαι με αλυσίδες. Κάνε λίγο πίσω, θα κανονίσω εγώ την κίνηση, και θα σε σπρώξω να φύγεις", όπως και έκανε, χωρίς να αφήσει το δρόμο να κλίσει. Σωστή επίσης είναι και η κίνηση της Αστυνομίας να ρυθμίζει τη ροή της κυκλοφορίας στην είσοδο και έξοδο του parking του Παρνασσού, τις ημέρες με μεγάλη κίνηση. Πρέπει πάντως να σημειώσω ότι στη Γαλλία που έχω πάει, στα χωριά με τα Χιονοδρομικά Κέντρα η παρουσία της Χωροφυλακής (ναι έτσι λέγεται εκεί), είναι πολύ διακριτική και παρουσιάζονται μόνο αν κληθούν. Όσο για τα κέντρα δεν ξέρω αν έχουν security, γιατί ακόμα κι αν υπάρχει κανείς δεν τους βλέπει, εκτός κι αν πραγματικά χρειαστεί. Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted December 29, 2003 Καλησπερα και απο εμενα παιδια.Μαζι με ΜΙΚ,Makalu,K2 καναμε ενα πολυ ομορφο ski tour στην πανεμορφη Β.Ελλαδα.Οι εντυπωσεις των χ/κ που για πρωτη φορα επισκεφτηκα: 3-5 κ Ελατοχωρι απο πολυ καλες εως αριστες.Στα 3-5 οπου παραδοξως για ζεσταμα αρχισαμε με Αριστοτελη..,ηταν πολυ ομορφα.Βεβαια το στρωσιμο των πιστων δεν ηταν και το επιθυμητο κ με την παροδο της ωρας σχηματιστηκαν bumps που μας δυσκολευαν.Παραδεισος ηταν η ομωνυμη πιστα που ομως ηθελε πολυ στρωσιμο γιατι σε καποιο σημειο εμοιαζε να εχει βρεξει ο Θεουλης παγακια...Περνω στο Ελατοχωρι που αφησε σε ολη την παρεα(καμια 12αρια ατομα)μια πολυ γλυκια γευση.Πολυ συμπαθητικο,με αρκετες δυνατοτητες και με ενα διευθυντη που ξερει το αντικειμενο και νοιαζεται για το χκ,με πολλες ιδεες.Μπραβο κ.Αποστολου οχι μονο γιατι ησασταν ολη ωρα πανω-κατω το χκ για να δειτε τα οποια προβληματα ενεσκηπταν αλλα και γιατι ειχατε εμφυσησει και στους υπαλληλους την ιδια ορεξη για δουλεια.Αν σας μιμουνταν καποια χκ λιγο νοτιοτερα .ισως τα πραγματα ηταν διαφορετικα. Τωρα το να μιλησω για Παρνασσο θα καταντησω ξανα γραφικη-απαραδεκτο εως ανυπαρκτο στρωσιμο πιστων την Παρασκευη ,ΣΚ δεν ξερω τι εγινε,να αποφευγουμε πετρες και απατητο χιονι μεσα στην ομιχλη-και ολα αυτα με 25 ευρω-ελεος!!! Ασχετο:porfirio περαστικα και θα τα πουμε συντομα-τυχερος μεσα στην ατυχια σου!!! Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted December 29, 2003 Δεν θα ασχοληθώ με τα όσα ανέφεραν οι φίλοι σχετικά με το γενικότερο ρόλο της Αστυνομίας, αφού δεν είναι ο κατάλληλος χώρος.Θα καταθέσω όμως αντίθετες προσωπικές εμπειρίες με αστυφύλακες κατά την ανάβασή μου στον Παρνασσό σε προηγούμενες χρονιές. Αλήθεια μήπως είδε κανείς το ρεπορτάζ του Antenna τις προηγούμενες ημέρες με επώνυμη καταγγελία για γνωστή οδική βοήθεια που πουλούσε αλυσίδες 160 Ευρώ (ούτε χρυσές να ήταν!!), ακριβώς στο σημείο που η Αστυνομία υποχρέωνε τους πάντες να περάσουν αλυσίδες. Δεν ήμουν βέβαια παρών για να έχω ίδια άποψη αν χρειαζόταν ή όχι στην προκειμένη περίπτωση, όμως θυμάμαι πριν δύο χρόνια ότι με υποχρέωσαν να τις φορέσω, απειλώντας με μύνηση αν δεν τις φόραγα, για να ανέβω δρόμο με λασπωμένο χιόνι. Έχουμε όλοι εμπειρία οδήγησης στο χιόνι και ξέρουμε τι σημαίνει η άσκοπη χρήση τους για το αυτοκίνητο, ενώ επιπλέον καταστρέφει και το, ήδη καταπονημένο από τη διαρκή παγοποίηση και αποπαγοποίηση, οδόστρωμα. Σε κουβέντα που έκανα το μεσημέρι στο parking με χειριστή εκχιονιστικού με ρώτησε όλο νόημα αν είδα το αυτοκίνητο συγκεκριμένης οδικής βοήθειας, που ήταν παρκαρισμένο δίπλα. "Κατάλαβες τώρα φίλε που βρίσκεσαι μου είπε; Αυτοί το βράδυ θα πίνουν μαζί καφέ κάτω στην Αράχωβα." Από την άλλη όμως, επειδή και το σωστό να πρέπει να λέγεται, πέρσι ανεβαίνοντας στον Παρνασσό, σταμάτησα στην ουρά κοντά στη γνωστή διπλή φουρκέτα και βεβαίως μετά γλιστρούσα και δεν μπορούσα να ξεκινήσω. Ετοιμάστηκα τότε να περάσω αλυσίδες, οπότε ένας αστυφύλακας που ήταν μόνος στο σημείο εκείνο, ήρθε και μου είπε: "Φίλε δεν υπάρχει λόγος να παιδεύεσαι με αλυσίδες. Κάνε λίγο πίσω, θα κανονίσω εγώ την κίνηση, και θα σε σπρώξω να φύγεις", όπως και έκανε, χωρίς να αφήσει το δρόμο να κλίσει. Σωστή επίσης είναι και η κίνηση της Αστυνομίας να ρυθμίζει τη ροή της κυκλοφορίας στην είσοδο και έξοδο του parking του Παρνασσού, τις ημέρες με μεγάλη κίνηση. Πρέπει πάντως να σημειώσω ότι στη Γαλλία που έχω πάει, στα χωριά με τα Χιονοδρομικά Κέντρα η παρουσία της Χωροφυλακής (ναι έτσι λέγεται εκεί), είναι πολύ διακριτική και παρουσιάζονται μόνο αν κληθούν. Όσο για τα κέντρα δεν ξέρω αν έχουν security, γιατί ακόμα κι αν υπάρχει κανείς δεν τους βλέπει, εκτός κι αν πραγματικά χρειαστεί. Να θυμίσω τις καταστάσεις πανικού, ομίχλης και απίστευτης ταλαιπωρίας που δημιουργούνται ειδικά στον Παρνασσό όταν αυτοκίνητα χωρίς αλυσίδες κολλάνε μέσα στην μέση του δρόμου; Τότε αρχίζουμε να βρίζουμε πάλι την αστυνομία γιατί δεν υποχρέωσε αυτούς τους οδηγούς να βάλουν αλυσίδες πριν κολλήσουν και δημιουργήσουν κομφούζιο. Επίσης να θυμίσω ότι όλα τα αυτοκίνητα, ακόμα και τα 4Χ4 μπορούν να κολλήσουν σε δύσκολες συνθήκες και να δημιουργήσουν πρόβλημα σε όλους τους άλλους :!: Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted December 29, 2003 Φίλε Χρήστο τις καταστάσεις αυτές τις έχουμε ζήσει όλοι μας. Ο σκοπός μου ήταν απλά να επισημάνω το πρόβλημα, να δείξω δύο διαφορετικές περιπτώσεις συμπεριφοράς αστυνομικών (άσχετα με το θέμα των αλυσίδων) και να επιστήσω την προσοχή σε στημένες καταστάσεις αισχροκέρδιας, που παίζονται ακόμα και πάνω στην ασφάλεια όλων μας. Δεν έχω πρόβλημα με τους αστυφύλακες, αντίθετα μου αρέσει να τους θεωρώ φίλους και αρωγούς του πολίτη, δυστυχώς όμως μερίδα από αυτούς τους αρέσει να εμπνέουν το φόβο. Όσο για τις αλυσίδες σίγουρα δεν νοείται κανείς μας να ξεκινήσει για το βουνό χωρίς αυτές ακόμα και μέρες με καλό καιρό. Σίγουρα όμως και οι αρχές δεν πρέπει να είναι υπερβόλικές, ούτε όμως και κάποιοι οδηγοί που τις φοράνε βγαίνοντας από την Αράχωβα, ενώ το πρώτο χιόνι είναι στη διασταύρωση της Αγόριανης. Η άσκοπη χρήση τους καταστρέφει και το αυτοκίνητο και τις ίδιες τις αλυσίδες αλλά και το δρόμο, που τον έχουμε πληρώσει όλοι και εξακολουθούμε να πληρώνουμε τη συντήρησή του. Εκείνο που χρειάζεται στα πάντα είναι το μέτρο, όπως έλεγαν και οι πρόγονοί μας. Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted December 29, 2003 Συμφωνούμε απόλυτα, φίλε ΜΑC Άντε, να τα πούμε και στις πίστες! Καλή πρωτοχρονιά Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites