panagiotis 209 Report post Posted October 10, 2004 Βρε Panio, μόνο sex κάνεις στις διακοπές; Ε, εντάξει, να κάνουμε sex αλλά Εγώ εκματελεύομαι και ελεύθερο χρόνο για γυμναστική. Εννοείται ότι το βράδυ με το που βγαίνω για βόλτα, ορμάνε οι γκομενίτσες. Ε, εσύ είσαι 23χρονών, εγώ είμαι μικρός, την άλλη Κυριακή κλείνω τα 18. ΛΟγικό είναι να μη θέλω σώμα για να την πέσω κανονικά σε γκόμενες; Σημειωτέον ότι τα τελευταία χρόνια λόγο διαβάσματος είχα πάρει πολλά κιλα. Το Πάσχα αφού φάγάμε το αρνί σε τρελό τσιμπούσι, έφτασα τα 83κιλά Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted October 10, 2004 Ξύπνημα κατά τις 11:00 me 12:00 sex Καφές στην παραλία, άραγμα σε ξαπλώστρα, κουβέντα, πλατσούρισμα στα νερά sex Υπνος sex Πέρα από τρελό sex sex sex sex Νομίζω ότι πλέον, και μετά απο αυτές τις επιδώσεις μπορείς να υπογράφεις αντί για "το μάυρο πρόβατο του snowclub" ως "ο κούνελος του snowclub" Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted October 10, 2004 Ξύπνημα κατά τις 11:00 me 12:00 sex Καφές στην παραλία, άραγμα σε ξαπλώστρα, κουβέντα, πλατσούρισμα στα νερά sex Υπνος sex Πέρα από τρελό sex sex sex sex Νομίζω ότι πλέον, και μετά απο αυτές τις επιδώσεις μπορείς να υπογράφεις αντί για "το μάυρο πρόβατο του snowclub" ως "ο κούνελος του snowclub" Στάθη δεν ήταν με πολλές βρε... Με μία ήταν. Πάντως καλή η ιδέα για τον κούνελο... Παναγιώτη σε άλλες διακοπές της ζωής μου υπήρχε zip sex. Σε εκείνες υπήρχε άφθονο (έτσι τυχαίνει...). Παρεπιπτόντως και εγώ είμαι αρκετά εώς πολύ κολλημένος με τη γυμναστική (βάρη, kick boxing, τρέξιμο, ποδήλατο) αλλά το καλοκαίρι δεν σηκώνω ούτε αλτηράκι για 2 μήνες (Ιούλιο, Αύγουστο). Έτσι και αλλιώς, ότι σώμα έκανες το χειμώνα θα βγάλεις στις παραλίες. Αποκλείεται να σωθείς με ενέργειες της τελευταίας στιγμής :wink: Επίσης, οι γυναίκες εκτός από τους σωματαράδες (οι οποίοι μπορεί να είναι και με IQ 60) κοιτάνε να είσαι και (λίγο τουλάχιστον) εύστροφος... Το κακό sex το βαριούνται πολλές, τον ηλίθιο όλες... Σε καταλαβαίνω συνονόματε με το διάβασμα. Μετά τις πρώτες πανελλήνιες και 2 βδομάδες διακοπές στη Σάμο (τρελό φαγητό με 2 φίλους, γυναίκες τίποτα....) έφτασα και εγώ τα 80 κιλά... Φιλικά Ο "κούνελος" του Φόρουμ Παναγιώτης Υ.Γ. Παναγιώτη χρόνια πολλά βρε για την άλλη βδομάδα. Άμα το θυμηθώ θα στα ξαναπώ και τότε Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted October 10, 2004 Και ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ για τα χρόνια πολλά. Είσαι ο πρώτος που το λέει :wink: (έπρεπε να έχω γεννέθλια στις 17/11 και όχι στις 17/10... ) Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted October 16, 2004 lol . . . Είναι απίστευτο το τι έκταση δόθηκε και ανάλυση για την περιβόητη φυσική κατάσταση εν όψη μιας εκδρομής που θα γίνει στους επόμενους . .. δύο μήνες; αν δεν κάνω λάθος. Έτσι κάνω και εγώ πάνω στην πόρωση. Εν το μεταξύ ίσως και αν ερχόμουνα και εγώ στην εκδρομή και μέχρι να φύγει το αεροπλάνο να έτρεχα γύρω γύρω από το σπίτι μου για να "φτιαχτώ" κατάλληλα Και φυσικά μέσα σε αυτούς τους δύο μήνες θα πρέπει να περάσει ο υποψήφιος εκδρομέας από προπονήσεις με βάρη , από πισίνες , μιμητικές ασκήσεις και βασικά ότι περιλαμβάνει μια προετοιμασία σε επίπεδο πρωταθλητισμού. . . lol Μην παρεξηγείτε είμαι πολύ φιλικός κάτι που ίσως να μην φαίνεται . . . Λυπάμαι που το λέω , αλλά το μόνο που προλαβαίνει κανείς να κάνει μέσα σε δύο μήνες ή και τρις είναι να . . .. εκτιμήσει τα όσα ήδη ξέρει και δε περισσότερο από πλευράς τεχνικής ικανότητας. Αυτό δεν το λέω για να αποθαρρύνω , το αντίθετο μάλιστα !!!!! ΠΑΝΤΑ κινούμαι στα καινούρια πλαίσια με βάση τις ήδη υπάρχουσες ικανότητες για να απολαύσω την όποια φυσική δραστηριότητα και παιδιά συγνώμη δηλαδή αλλά τρις μήνες χωρίς προσομοίωση σε βουνό είναι ένα απόλυτο ΜΗΔΕΝ όσον αφορά την προετοιμασία. Προσέξτε εκεί που θα πάτε και αν κάποιοι από εσάς εν πάση περιπτώσει σηκώσατε και 150 κιλά από βαθύ κάθισμα, μην νομίζεται ότι αυτό θα βοηθήσει καθόλου! Ο,τι κάνατε , κάνατε από φυσική κατάσταση , λίγο ενεργοποίηση προλαβαίνετε του οργανισμού σας και αυτό μόνο! Επίσης δώστε βάση στην αλλαγή της υψομετρικής διαφοράς, μέσα σε μια μέρα από το 0 θα βρεθείτε στα 2,500 και βάλε, ενώ θα πρέπει να καταβάλετε προσπάθεια για την ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΑΣ, όχι υπέρμετροι εγωισμοί τις πρώτες μέρες προς αποφυγήν συμπτωμάτων υποξίας! Ξέρετε τι σημαίνει αυτό ε; Για κανα δυο μέρες ξάπλα στο κρεβάτι μέχρι να περάσει ο πολύ δυνατός πονοκέφαλος με παυσίπονα και αντιπυρετικά Σοβαρά τώρα: Για το θέμα της φυσικής κατάστασης γενικότερα αν δεν είναι τρόπος ζωής σας και αν κάποιοι από εσάς δεν γυμνάζεστε πάνω στις βασικές βιολογικές σας παραμέτρους ήτοι αερόβια-αναερόβια διαδικασία παραγωγής ενέργειας, τότε προσεχτικά ξεκινήστε από τώρα ώστε να ενεργοποιηθείτε για την εκδρομή σας και να θέσετε τις βάσεις για την μετέπειτα συνέχιση ελέγχου της φυσικής σας κατάστασης επ’ αόριστον !!! όχι προετοιμασίες της τελευταίας στιγμής όπου ο ζήλος αυτός δεν αρκεί για την ασφάλεια σας στην επικείμενη εξόρμηση στο Solden. Εκτίμηση του υπάρχον επιπέδου ΦΚ και ενεργοποίηση με μια μέτρια ένταση , συνειδητοποίηση του επιπέδου τεχνικής κατάρτισης κάτι που το θεωρώ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ακόμα και αν από ΦΚ είστε χάλια, για να περάσετε καλά και αυτόν τον χειμώνα! Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
serJ 2 Report post Posted October 18, 2004 lol . . . Είναι απίστευτο το τι έκταση δόθηκε και ανάλυση για την περιβόητη φυσική κατάσταση εν όψη μιας εκδρομής που θα γίνει στους επόμενους . .. δύο μήνες; στην επικείμενη εξόρμηση στο Solden. Εκτίμηση του υπάρχον επιπέδου ΦΚ και ενεργοποίηση με μια μέτρια ένταση , συνειδητοποίηση του επιπέδου τεχνικής κατάρτισης κάτι που το θεωρώ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ακόμα και αν από ΦΚ είστε χάλια, για να περάσετε καλά και αυτόν τον χειμώνα! Αγαπητε φίλε Fidelio, H αναλυση για οποιοδήποτε σοβαρο θέμα σε αυτό το φορουμ νομίζω ότι βοηθάει γενικά και δίνει σοβαροτητα αλλα και καλες ιδέες!! Η ΦΚ η γενικά ο τρόπος ζωής με γυμναστική νομίζω πως ποτε δεν είναι μεγάλο θέμα, είναι αναγκαιότητα. Το να ξεκινησει κάποιος να γυμνάζεται με οποιοδήποτε τροπο και για οποιαδήποτε αφορμή, εγώ το βλέπω καλή ιδέα και σωστη απόφαση. Σίγουρα το να κανεις ένα προγραμμα γυμναστικής με βαρη 2 μήνες προτού πας σε ενα χιονοδρομικο δε σημαινει ότι θα γίνει και ο καλύτερος σκιέρ, αλλά και αν δεν κάνεις τιποτε νομιζω οτι είναι χειρότερο. Το να γυμναζεσαι και να προσεχεις το σωμα σου είναι παντα θεμιτό και γενικά είναι σίγουρο οτι θα κάνεις πολύ καλυτερο σκι αν είσαι σε καλή φυσικη κατασταση, άσχετος με το επίπεδο που βρισκεσαι. Ασε μας εμας που ενθουσιαζόμαστε να γυμναζόμαστε. Καλό θα κάνουμε στον εαυτό μας και ας μη γίνουμε και καλοί σκιέρ. Φιλικά Γιάννης Quote Slowly the Much Oil !!! Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted October 18, 2004 Aκόμα και τώρα να ξεκινήσει κάποιος να κάνει βάρη θα καταφέρει πολλά.Θα καταφέρει να έχει "ξεπιαστεί" οπότε μετά την πρώτη κατάβαση δε θα πονάνε κοιλιακοί και τετρακέφαλοι.Είναι σημαντικό και αυτό Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted October 18, 2004 Όπως είπα και στην προηγούμενη καταχώρηση μου , το ύφος προκύπτει από μια διάθεση χαλαρή χάριν αστεϊσμού. Νομίζω ότι υπήρξα σαφής σε αυτό. Ουδέποτε θεώρησα την ενασχόληση με την ΦΚ χαμένο χρόνο ή κόπο. Ο,τι είπα ήταν μέσα στα συγκεκριμένα πλαίσια της εκδρομής και της προετοιμασίας και να επιστήσω την προσοχή που κατά την γνώμη μου έχει προτεραιότητα. Περί εκτίμησης ικανοτήτων και τα ρέστα. Μπορώ να θεμελιώσω την άποψη μου αυτή καθώς, εξαρτάται όχι μόνο από τους παράγοντες φυσικής κατάστασης αλλά και τις ειδικές συνθήκες γύρω από τις οποίες λαμβάνει χώρα η χιονοδρομία , εξωτερικοί παράγοντες κτλ. Σε ο,τι αφορά την ΦΚ, η άσκηση πάνω στην δύναμη και έτσι όπως αφήνεται να εννοηθεί μονοδιάστατα στις προηγούμενες καταχωρήσεις , έχω να πω ότι παίζει μηδαμινό ρόλο ενόψει μιας εκδρομής που πλησιάζει. Εκείνο που προέχει είναι η συναρμοστική ικανότητα του καθενός σε σχέση με την γνώση της τεχνικής πάνω στο απαιτητικό αυτό άθλημα. Η ικανότητα αυτή με πιο απλά λόγια , για να καταλάβουν και οι υπόλοιποι, έχει να κάνει με την δυνατότητα των επιμέρους μελών του σώματος να ανταποκρίνονται στα ερεθίσματα του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος. Το θέμα είναι πως αυτά τα ερεθίσματα θα πρέπει να είναι προσαρμοσμένα στην τεχνική η οποία εν προκειμένω εξασφαλίζει την σωματική ακεραιότητα και δεύτερον την απόδοση. Δυστυχώς , δεδομένου την χρονική περίοδο που απομένει για την εκδρομή αλλά και τον Χώρο , η ικανότητα αυτή (συναρμοστική) δεν μπορεί να καλλιεργηθεί μέσα στα γυμναστήρια κάνοντας βαθιά καθίσματα. Όσα δυνατά και αν είναι τα ερεθίσματα στην προπόνηση δύναμης έστω μέσα σε δύο μήνες και τρις και τέσσερις οι υποδοχείς των μυοτενόντιων συνόλων δεν δέχονται τα ερεθίσματα εκείνα ώστε να προσαρμόζουν τον κινητικό έλεγχο σε σχέση με την χιονοδρομία ή με οποιοδήποτε πολύπλοκο άθλημα από τεχνικής άποψης. Επομένως ας αναλογιστούν οι εκδρομείς τι ξέρουν μέχρι τώρα πάνω στην χιονοδρομία σε θέματα τεχνικά, ναι σίγουρα ποια είναι η ΦΚ τους και να φροντίσουν να την ενεργοποιήσουν λίγο κυρίως ως προς τις αερόβιες ανερόβιες προσαρμογές χωρίς προγράμματα υπομέγιστης-μέγιστης έντασης και πάνω σε αυτά τα δεδομένα να φερθούν ανάλογα πάνω στο βουνό. That’s all ! Τα λέω αυτά όχι για να αποθαρρύνω, το ξαναλέω, απλώς για τονίσω και μια άλλη πλευρά, πάντα συναρτήσει μιας εκδρομής που πλησιάζει αλλά και του μέσου χιονοδρόμου στην Ελλάδα , η οποία πλευρά αφορά την ασφάλεια και την θετική μεταφορά της παρόρμησης που όλοι οι τρελαμένοι χιονοδρόμοι έχουμε. Ξέρω τι σου λέω mate έχω πάθει και έχω . . . . μάθει :?: ίδωμεν Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted October 18, 2004 Επισκέπτης = Εγώ ! Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Aeras 138 Report post Posted October 18, 2004 Εκείνο που προέχει είναι η συναρμοστική ικανότητα του καθενός σε σχέση με την γνώση της τεχνικής πάνω στο απαιτητικό αυτό άθλημα. Η ικανότητα αυτή με πιο απλά λόγια , για να καταλάβουν και οι υπόλοιποι, έχει να κάνει με την δυνατότητα των επιμέρους μελών του σώματος να ανταποκρίνονται στα ερεθίσματα του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος. Το θέμα είναι πως αυτά τα ερεθίσματα θα πρέπει να είναι προσαρμοσμένα στην τεχνική η οποία εν προκειμένω εξασφαλίζει την σωματική ακεραιότητα και δεύτερον την απόδοση. Η καλυτερη γυμναστική που ως τωρα εχω βρει για ακριβώς αυτον τον λόγο ειναι το αερομπικ, το οποίο κανω που και που, μονο και μονο, για να εξασκώ την δυνατότητα των επιμέρους μελών του σώματος να ανταποκρίνονται στα ερεθίσματα του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος. Πραγματικά με ενδιαφερει πολύ το θεμα αυτό και αν εχεις καποιες προτάσεις, ασκησεις κτλ θα ηθελα πολύ να τις ακουσω. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted October 18, 2004 Αερομπικ και τα μυαλα στα καγκελα :wink: Η απολυτη εκτονωση.. Παντως για το σκι θα προτεινα προγραμματα αιθουσας για ποδια-κοιλια-ραχη καθως και (σε λιγοτερο βαθμο) προγραμματα για ολο το σωμα Ειναι προγραμματα που παρεχουν αντοχη στην δυναμη κατι που θεωρω για μας υψιστης σημασιας ωστε να μην κανουμε 10 στασεις σε καθε κατεβασια :wink: Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
kostakiskal 10 Report post Posted October 18, 2004 ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΛΟΙΠΟΝ, ΔΕΝ Ε ΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΟΜΟΙΑΖΟΥΝΕ ΟΣΟΝ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΣΚΙ;ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ WWW.BODYRESULTS.COM ΕΑΝ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΚΑΘΕ ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ Μ ΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΣΚΙ.ΟΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΠΙΚΟ, ΑΛΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΜΑΡΚ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ NORDIC.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΣΚΙ, ΕΞΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΥΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ. ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΛΟ CONDITIONING ΣΕ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ, ΡΑΧΙΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΧΕΡΙΑ,ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΑΡΕΜΦΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ! Quote ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites