Jump to content

Dom-1k3

Χρήστης Forum
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

32 Excellent

Profile Information

 • Φύλο
  Male
 • Περιοχή
  Θεσσαλονίκη
 • Ενδιαφέροντα
  ___Ski___

Recent Profile Visitors

548 profile views
 1. Έγινε μίσθωση του χιονοδρομικού για 23 χρόνια στην εταιρεία των αδερφών Νουλίκα. https://www.pena.press/home/2022/1/10/-23-3-5-
 2. Σε συνδυασμό και με το προηγούμενο post, η ημερήσια κάρτα από 15€ στα 20€ φέτος. Τα χιονοδρομικά της ΕΤΑΔ φαίνεται έχουν κοινή πολιτική για αυξήσεις στις τιμές.
 3. Κάθε χρόνο και ακριβότερα... Σε λίγο τιμές Άλπεων...
 4. Γνωρίζουμε αν κάποιο από τα έργα που μας περιέγραψε πέρυσι μέσω βιντεοκλήσης ο κ. Τόττης έχουν πραγματοποιηθεί; Αν θυμάμαι καλά, είχε αναφέρει ότι τα περισσότερα και κυριότερα θα είναι έτοιμα για τη φετινή σεζόν.
 5. Ασχέτως με τον covid, για το αν "καταλύεται" η επιστήμη... γιατροί πιστοί και μη, έχουν αναφερθεί σε πολλά που έχουν δει. Η τραγική ειρωνεία είναι το Υ.Γ. στο post σου, την ίδια στιγμή που θεωρείς σωστό να εκφράσεις την "έξυπνη" άποψη σου για θρησκευτικά ζητήματα η οποία προσβάλλει άλλους. Σεβασμός κλπ... άγνωστες λέξεις... ?
 6. Θεωρητικά, για να μην φύγει η anti-fog επίστρωση δεν πρέπει να σκουπίζουμε το εσωτερικό της μάσκας. Για να καθαρίσει η καλύτερη λύση είναι ουσιαστικά να "ακουμπάμε" το εσωτερικό της μάσκας για να το καθαρίσουμε με την εσωτερική πλευρά της υφασμάτινης θήκης που τη συνοδεύει. Αν μπει μέσα χιόνι τινάζουμε.
 7. Κάποιος που ανέβηκε αυτές τις ημέρες, μπορεί να μας ενημερώσει για την κατάσταση των πιστών;
 8. Θα ανηφορίσει αύριο κανένας από Θεσσαλονίκη για Καϊμακτσαλάν;
 9. Το παραπάνω σχόλιο ισχύει για όλη τη σειρά experience ανεξαρτήτως waist? (για τα περσινά experience basalt 77 ? ) Επίσης πιο απαιτητικά από ποια άποψη (πιο συγκεκριμένα)?
 10. Πάρα πολύ καλή μέρα σήμερα στο ΧΚ, με εκπληκτικό σφιχτό χιόνι στις πίστες. Βοήθησε και η θερμοκρασία που ήταν γύρω στους 0οC και το πάτημα των πιστών το οποίο ήταν πολύ καλό. Αν εξαιρέσουμε τις στιγμές ομίχλης που υπήρχαν, ο λίγος κόσμος και η κατάσταση στις πίστες μας έδωσαν τη δυνατότητα να κάψουμε τα πόδια μας σήμερα...
 11. Πραγματικά, αυτό το βουνό φαίνεται να έχει πολλές δυνατότητες. Αρκετό πεδίο για να χαραχθούν νέες πίστες και να λειτουργήσουν κάποια στιγμή οι αναβατήρες που σκουριάζουν. Ας ελπίσουμε οι τοπικοί φορείς να καταλάβουν την αξία που θα μπορούσε δυνητικά να προσφέρει στον τόπο τους και να αξιοποιηθεί όπως του αξίζει κάποια στιγμή.
 12. Σάββατο και παρ' όλη την πυκνή ομίχλη στη διαδρομή, η ατμόσφαιρα στο βουνό και κυρίως προς την κορυφή, ήταν καθαρή (με διαστήματα ομίχλης στη μέση). Το χιόνι πολύ καλό, μαλακό και το πάτημα των πιστών καλό. Γενικά μια καλή μέρα για χιονοδρομία! Η παραφωνία του ΧΚ, το τραγικό (σε ταχύτητα και ποιότητα) εναέριο λιφτ, το οποίο ας ελπίσουμε ότι με την επερχόμενη μακροχρόνια εκμίσθωση να αλλάξει (θεωρώ λογικό μάλιστα να συμπεριληφθεί και ως όρος προς τον μισθωτή).
 13. Κυριακή στο Σέλι, και όπως σε όλα τα ΧΚ, πολύ καλές καιρικές συνθήκες και πολύς κόσμος. Χιόνι σε καλή ποσότητα, με πολλή πούδρα εκτός πίστας. Στις περισσότερες πίστες το χιόνι ήταν ικανοποιητικό (από άποψη ποιότητας), με εξαίρεση την κεντρική πίστα η οποία παρ' όλες τις πρόσφατες χιονοπτώσεις είχε πολύ σκληρό χιόνι που υποθέτω οφείλεται σε ελλειπές (ή λανθασμένο? ) πάτημα, με αποτέλεσμα να κατεβαίνει λίγος κόσμος, ειδικά σε σχέση με τον μεγάλο αριθμό των επισκεπτών της ημέρας. Ο δρόμος προς το ΧΚ σε πολύ καλή κατάσταση (ανάβαση χωρίς αλυσίδες). Keep on skiing!!
 14. Εξαιρετικό ντοκυμαντέρ!! Αξίζει να το δουν όλοι! Αυθεντικότατο! Απίστευτο ταξίδι και σκηνικό!!
×
×
 • Create New...