ratus 0 Report post Posted March 31, 2011 (edited) Γεια σε όλους. Καινούργιος και στο φόρουμ και στο σκι. Γκούγκλαρα για θέματα εκπαίδευσης και εκπαιδευτών σκι, – και έτσι βρέθηκα στα αντίστοιχα threads του φόρουμ. Σκέφτομαι να γίνω και μέλλος του συλλόγου, καθ’ ότι φαίνεται, πως το κόλλημα με το σκι έχει περάσει πλέων σε φάση χρόνιας νόσου, - και η κατάσταση θα θέλει υποστήριξη. )) Anyway, ευχαριστώ τους διοργανωτές και τους συντηρητές του φόρουμ, για το έργο. – Σημαντικό είναι να υπάρχει μία πηγή ΕΓΚΑΙΡΗΣ кai ΕΓΚYΡΗΣ πληροφορίας. Ελπίζω (πρώτα ο Θεός) να βρεθούμε στο βουνό το ερχόμενο ΣΚ. Εύχομαι χιόνια πολλά και καλά!! Έστω για άλλες 3-4 βδομάδες. )) Cheers! Edited March 31, 2011 by ratus Quote Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving. © Albert Einstein Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted March 31, 2011 Γεια σε όλους. ......... Εύχομαι χιόνια πολλά και καλά!! Έστω για άλλες 3-4 βδομάδες. )) Cheers! Καλώς όρισες και πάντα τέτοιες ευχές να κάνεις και να γίνονται και πραγματικότητα ότι χρειαστείς... εδώ είμαστε όσο μπορούμε να βοηθήσουμε (οι γνώστες... όχι εγώ) καλή διαμονή στο Forum λοιπόν ! φιλικά Βιβή Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted March 31, 2011 Καλώς μας βρήκες και καλή πρόοδο στο άθλημα! (...μαντεύοντας από το cheers, Αγγλία πού/πότε/γιατί είσουν??:-)) Ρούλα Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted March 31, 2011 καλως ηρθες! Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted March 31, 2011 Καλώς όρισες στο φόρουμ! Αντε και στο Σύλλογο! Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε από κοντά. Αν έχεις pmr στο βουνό μας βρίσκεις στο 8/20. Επίσης κάνουμε συναντήσεις κάθε βδομάδα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted March 31, 2011 Kαλως ηρθες στην παρεα μας Quote Share this post Link to post Share on other sites
itiotis 779 Report post Posted March 31, 2011 Καλώς τον. Σώστη κίνηση, θα βρείς μπόλικο υλικό από έξίσου "άρρωστους" με εσένα. Γεια χαρά Quote Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις... Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα... Share this post Link to post Share on other sites
ratus 0 Report post Posted March 31, 2011 Καλώς όρισες και πάντα τέτοιες ευχές να κάνεις και να γίνονται και πραγματικότητα ότι χρειαστείς... εδώ είμαστε όσο μπορούμε να βοηθήσουμε (οι γνώστες... όχι εγώ) καλή διαμονή στο Forum λοιπόν ! φιλικά Βιβή )) εδώ πάμε να στήσουμε σέκτα με τα φιλαράκια, προσευχόμαστε για κάθε εκατοστό χιoνιού και το snow-forecast έχει βαρεθεί τα refresh)) in γνώστες we trust! )) ευχαριστώ για τις ευχές) Φιλικά, Ivan )) Quote Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving. © Albert Einstein Share this post Link to post Share on other sites
ratus 0 Report post Posted March 31, 2011 Καλώς μας βρήκες και καλή πρόοδο στο άθλημα! (...μαντεύοντας από το cheers, Αγγλία πού/πότε/γιατί είσουν??:-)) Ρούλα Thanks για το καλωσόρισμα)) Βρετανία πάω κάθε χρόνο από το 2003 για 3-4-ήμερες. Λονδίνο, Εδιμβούργο.. πρόσφατα και Κέμπριτζ. Έχω τον κολλητό μου στο νησί )) Μαντεύοντας από την ερώτηση έχεις περάσει και εσύ από την γηραιά Αλβιών; )) Άϊβαν Quote Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving. © Albert Einstein Share this post Link to post Share on other sites
ratus 0 Report post Posted March 31, 2011 skimad, snowholicanonymous, itiotis, thank you guys!! ελπίζω να τα πούμε σύντομα. )) Quote Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving. © Albert Einstein Share this post Link to post Share on other sites
ratus 0 Report post Posted March 31, 2011 Καλώς όρισες στο φόρουμ! Αντε και στο Σύλλογο!Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε από κοντά. Αν έχεις pmr στο βουνό μας βρίσκεις στο 8/20. Επίσης κάνουμε συναντήσεις κάθε βδομάδα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Καλώς σας βρήκα! Και'γώ θα χαρώ. PMR δεν έχει, οπότε κοιτάω για πράσινα τζάκετ και ανθρώπους με PMR προφανώς ))) Συναντήσεις στην Αθήνα πότε συγκεκριμένα; Ώρες; Γιάφκες; Συνθήματα; )) Quote Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving. © Albert Einstein Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted March 31, 2011 Οι συναντήσεις στην Αθήνα γίνονται συνήθως στο Flocafe στο Μαρούσι, επί της Λεωφόρου Κηφισίας κάθε Τετάρτη μετά τις 21.00. Stay tuned στο φόρουμ των Ανακοινώσεων. Εκτός από πράσινα μπουφάν ψάχνεις και οποιοδήποτε ρούχο ή σακίδιο με σηματάκι του Συλλόγου. Φιλικά Ράνια Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted March 31, 2011 Thanks για το καλωσόρισμα)) Βρετανία πάω κάθε χρόνο από το 2003 για 3-4-ήμερες. Λονδίνο, Εδιμβούργο.. πρόσφατα και Κέμπριτζ. Έχω τον κολλητό μου στο νησί )) Μαντεύοντας από την ερώτηση έχεις περάσει και εσύ από την γηραιά Αλβιών; )) Άϊβαν κι εγώ είχα κάτι κολλητούς παλιότερα ...αλλά βασικά 2002-3 είμουν στο εξωτικό Coventry, καθότι έκανα το μεταπτυχιακό μου στο Business School του Warwick, ωραίο νησί πάντως Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
itiotis 779 Report post Posted March 31, 2011 (edited) Εκτός από πράσινα μπουφάν ψάχνεις και οποιοδήποτε ρούχο ή σακίδιο με σηματάκι του Συλλόγου. Έγω δηλ. που προμηθεύτηκα ένα αυτοκόλλητο από τον MAC το ΣΚ της 25ης και έλεγα να το βάλω στο όχημα, να το κολλήσω στο μπουφάν? Ή να βάψω το μπουφάν πράσινο? Προβληματίζομαι που λέει και ο Γεωργίου (ο οδοντοστοιχίας βρε, ξέρετε) Edited March 31, 2011 by itiotis Quote Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις... Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα... Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted March 31, 2011 Χαχαχα! Βρε! Πώς θα σε γνωρίσει στο βουνο; Με το αυτοκίνητο κανεις σκι; Quote Share this post Link to post Share on other sites
penny 0 Report post Posted March 31, 2011 Καλώς ήρθες! Κι εγώ κάπως σαν και σένα, καινούργια. Μόλις πριν λίγες μέρες γράφτηκα στο φόρουμ και θέλω να γραφτώ και στον σύλλογο. Τα παιδιά του snowclub είναι πολύ ευγενικά και πρόθυμα να βοηθήσουν! Μπας και κατέβουμε καμιά πίστα όρθιοι Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stelaras 0 Report post Posted March 31, 2011 Καλώς μας ήλθες! Quote Powder to the people! Share this post Link to post Share on other sites
starchaser 3 Report post Posted April 1, 2011 καλως τον ! Quote Fear its the most difficult jump u have to pass. Share this post Link to post Share on other sites
ratus 0 Report post Posted April 1, 2011 Οι συναντήσεις στην Αθήνα γίνονται συνήθως στο Flocafe στο Μαρούσι, επί της Λεωφόρου Κηφισίας κάθε Τετάρτη μετά τις 21.00.Stay tuned στο φόρουμ των Ανακοινώσεων. Εκτός από πράσινα μπουφάν ψάχνεις και οποιοδήποτε ρούχο ή σακίδιο με σηματάκι του Συλλόγου. Φιλικά Ράνια Οκ. )) Ολίγον μακρυά, αλλά δεν πειράζει.)) Το πολύ-πολύ να μετακομίσω προς τα βόρεια προάστια)) Quote Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving. © Albert Einstein Share this post Link to post Share on other sites
ratus 0 Report post Posted April 1, 2011 κι εγώ είχα κάτι κολλητούς παλιότερα ...αλλά βασικά 2002-3 είμουν στο εξωτικό Coventry, καθότι έκανα το μεταπτυχιακό μου στο Business School του Warwick, ωραίο νησί πάντως Coventry)) Stalingrad's twin city)) δεν είναι πολύ μακρυά από το Birmingham. Ωραίο νησί, όντως Ειδικά σε ομοιοπαθητικές δόσεις Quote Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving. © Albert Einstein Share this post Link to post Share on other sites
ratus 0 Report post Posted April 1, 2011 (edited) Έγω δηλ. που προμηθεύτηκα ένα αυτοκόλλητο από τον MAC το ΣΚ της 25ης και έλεγα να το βάλω στο όχημα, να το κολλήσω στο μπουφάν?Ή να βάψω το μπουφάν πράσινο? Προβληματίζομαι που λέει και ο Γεωργίου (ο οδοντοστοιχίας βρε, ξέρετε) Χαχαχα!Βρε! Πώς θα σε γνωρίσει στο βουνο; Με το αυτοκίνητο κανεις σκι; έχει κυκλοφορήσει στα παλαιότερα threads, αλλά για όσους δεν το'χουν δει: YouTube Video -> Edited April 1, 2011 by ratus Quote Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving. © Albert Einstein Share this post Link to post Share on other sites
ratus 0 Report post Posted April 1, 2011 Καλώς ήρθες! Κι εγώ κάπως σαν και σένα, καινούργια. Μόλις πριν λίγες μέρες γράφτηκα στο φόρουμ και θέλω να γραφτώ και στον σύλλογο. Τα παιδιά του snowclub είναι πολύ ευγενικά και πρόθυμα να βοηθήσουν! Μπας και κατέβουμε καμιά πίστα όρθιοι )) καλώς σας βρήκα, penny! μπας και κατεβούμε καμιά πίστα)) έστω μπρούμυτα)) αρκεί να μη μου φύγουν τα σκί, - βαριέμαι αφάνταστα να ανεβαίνω και να τα μαζεύω )) Quote Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving. © Albert Einstein Share this post Link to post Share on other sites
ratus 0 Report post Posted April 1, 2011 Stelaras, starchaser, thanks, guys )) Quote Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving. © Albert Einstein Share this post Link to post Share on other sites
itiotis 779 Report post Posted April 1, 2011 (edited) Χαχαχα!Βρε! Πώς θα σε γνωρίσει στο βουνο; Με το αυτοκίνητο κανεις σκι; έχει κυκλοφορήσει στα παλαιότερα threads, αλλά για όσους δεν το'χουν δει: YouTube Video -> Τι ήθελες και μας το έδειξες αυτό... Δεν ήξερα ότι οι Ιάπωνες κατασκευάζουν και... χιονοδρομικό εξοπλισμό!!!! Καλό μοντελό το Subaru Carving, άλλη μία υποψήφια επιλογή για εξοπλισμό (μπότες-πέδιλα) που κοιτάζω αυτό το καιρό. Ασε που γλυτώνεις και τις ουρές στα lift, δεν κρυώνεις, δεν ιδρώνεις, δεν καίγεσαι από τον ήλιο, δεν είσαι μόνος (βάζεις μέσα και άλλους 2-3 νωματέους (πρώτη φορά γράφω αυτή τη λέξη, ορθογραφία??) κ.ά. Το τελευταίο (με τους συνεπιβάτες) θα λέγεται car-ski pooling Πολλά τα πλεονεκτήματα λέμεεεεεε Υ.Γ. Μήπως μπορεί αύριο Σάββατο μαζί με το σκι τεστ των μοντέλων της nordica στο XKΠ, να ανέβει και το προαναφερθέν μοντέλο για τεστ? ;) Γρήγορα ο σύλλογος να ενεργοποιηθεί παρακαλώ Καλό μήνα σε όλους!!!!!!!!!!!!!! Ας κρατήσουν τα χιόνια μέχρι την επόμενη πρωτομηνιά (για να ξαναευχηθούμε, λέμε τώρα) Edited April 1, 2011 by itiotis Quote Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις... Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα... Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted April 1, 2011 ...Ασε που γλυτώνεις και τις ουρές στα lift, δεν κρυώνεις, δεν ιδρώνεις, δεν καίγεσαι από τον ήλιο, δεν είσαι μόνος (βάζεις μέσα και άλλους 2-3 νωματέους (πρώτη φορά γράφω αυτή τη λέξη, ορθογραφία??) κ.ά. ... χαχαχα, αυτή είναι λέξη του MakisM εγώ πάντως όσες φορές και να γράφω μία λέξη τα ορθογραφικά αυξάνονται και πλυθήνονται επίσης καλό μήνα σε όλους και καλό ski, ski test, κτλ. σε όσους πάνε! Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites