Giannis90 2,282 Report post Posted May 10, 2011 μαζι σου σε οτι λες,αλλα ποιος ειπε για πολη;στα χωρια ειναι διαφορετικα!ουτε πινακιδες χρειαζεσαι,ουτε φωτα,μονο την αιγλη του καθαροαιμου!εδω ρε συ το πιο μικρο παπι σε κυβικα ειναι 125 και τα εχουν τα πιτσιρικια...και τα εχουν και πειραγμενα!παντως αυτο που λες με το βεντιλατερ,στο crm μου δεν ειχα ποτε προβλημα στην κινηση στην αθηνα που μενω,ειτε πηγαινα νορμαλ ειτε το εσκιζα!ειχε ενα λαμπακι για την θερμοκρασια αλλα δεν αναψε ποτε!μεχρι και σε ηλεκτρολογο το πηγα να δω μηπως ηταν καμμενο αλλα δουλευε κανονικα! Α ντάξει τότε πάω πάσο, σε χωριό όντως είναι διαφορετικά τα πράγματα! Για το crm περίεργο πάντως. Εγώ όσους κατόχους έχω γνωρίσει που είχαν μηχανή χωρίς βεντιλατέρ και είχαν προσπαθήσει να την οδηγήσουν μέσα στην πόλη, στο μποτιλιάρισμα άναβε. BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
Giannis90 2,282 Report post Posted May 10, 2011 ετσι....και εγω οσα μηχανακια ειχα παλια ηταν αεροψυκτα....μεσα στη πολη κιχ δεν κανανε.....το ποδι ομως απο τη μερια της εξατμισης την ακουγε στερεοφονικα χαχαχα.....μεσα ιουνιου ειναι το παγκοσμιο πρωταθλημα εντουρο και φετος γινεται στη καλαμπακα!!!η γιορτη του εντουρα!!!εγω παω καθε χρονο σχεδον!!!οποιος ψηνεται μπορουμε να κανονισουμε να βρεθουμε....(ειναι μια καλη ευκαιρια να τσιμπησουμε και κανα λαστιχο που τα δινουν τσαμπα χεχεχεχχε) Στερεοφωνικά δεν λες τίποτα! Ναι θέλω να πάω και εγώ φέτος,παράδεισος λέμε! Κάτι άσχετο,από Κοζάνη είσαι; Το Δίλοφο σου λέει κάτι; BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted May 11, 2011 το διλοφο στο ζαγορι??? οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
Giannis90 2,282 Report post Posted May 11, 2011 το διλοφο στο ζαγορι??? Δίλοφο Κοζάνης, ανήκει στην κοινότητα Πενταλόφου του νομού Κοζάνης.Έχω το χωριό μου εκεί,γι΄αυτό. BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted May 12, 2011 σουρδος εισαι πουλακι μου χαχαχχα!!!!πας βασιλιτσα καθολου??? οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
Giannis90 2,282 Report post Posted May 12, 2011 σουρδος εισαι πουλακι μου χαχαχχα!!!!πας βασιλιτσα καθολου??? Έτσι! Μα μόνο Βασιλίτσα πάω σχεδόν! Εν Ελλάδι τουλάχιστον, Βασίλω και ξερό ψωμί! BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted May 13, 2011 ε του χρονου τοτενες να βρεθουμε να κανουμε καμια κατεβασια μαζι!!! οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
Giannis90 2,282 Report post Posted May 15, 2011 ε του χρονου τοτενες να βρεθουμε να κανουμε καμια κατεβασια μαζι!!! Sure! BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted May 16, 2011 σουρδος εισαι πουλακι μου χαχαχχα!!!!πας βασιλιτσα καθολου??? γιατι τι εχουν οι Σουρδοι; δεν καταλαβα; Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted May 17, 2011 ειμαστε και γαμω τα παιδια οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
Giannis90 2,282 Report post Posted June 16, 2011 (edited) Ανανεώνω με μερικά ακόμη. YouTube Video ->Original Video YouTube Video ->Original Video YouTube Video ->Original Video YouTube Video ->Original Video YouTube Video ->Original Video Edited June 16, 2011 by Giannis90 BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
boardbusta 0 Report post Posted June 17, 2011 Ελα ρε χωματενιε,που γκαζωνεις αυτην την περιοδο???Εχω ενα WRF250F 2001 μοντελο,το πρωτο που βγηκε.Πιστεψε με δεν προκειται να το πουλησω ποτε το εργαλειο ετσι οπως το εχω φτιαξει.Θελει λιγο δουλεια ακομα αλλα θα φτασω και εκει.ΝΙCE VID'S! Share this post Link to post Share on other sites
Giannis90 2,282 Report post Posted June 17, 2011 (edited) Ελα ρε χωματενιε,που γκαζωνεις αυτην την περιοδο???Εχω ενα WRF250F 2001 μοντελο,το πρωτο που βγηκε.Πιστεψε με δεν προκειται να το πουλησω ποτε το εργαλειο ετσι οπως το εχω φτιαξει.Θελει λιγο δουλεια ακομα αλλα θα φτασω και εκει.ΝΙCE VID'S! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!Φιλαράκι βολτάρω Σέιχ-Σου,Χορτιάτη,Ασβεστοχώρι κλπ, Θεσσαλονίκη μεριά δηλαδή. Έτσι πρέπει, αν έχεις ρίξει λεφτά στο μηχανάκι, σε έχει βγάλει ασπροπρόσωπο και το έχεις χρόνια δένεσαι μαζί του.Ανέβασε και καμιά φωτογραφία αν θες να το χαζέψουμε. ps: Βασιλιτσάρααα! :happy2: Γρεβενιώτης; Edited June 17, 2011 by Giannis90 BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
boardbusta 0 Report post Posted June 21, 2011 Ναι Γρεβενιωτης,Φανταζομαι την θεα που θα εχεις απο εκει που εισαι μεγαλε ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι,εχω δεθει και δεν ξεκολαω με τιποτα.θα αργησω να βαλω καμια φωτο γιατι ετσι οπως ειναι το μηχανακι τωρα χρειαζεται καινουργια πλαστικα και φενεται σαν παρταλι,ασε που ειμαι φανταρος στον εβρο και που χρονος για αυτα τωρα με το καλο οταν βγω ελα για καμια τσαρκα απο εδω να τα οργωσουμε ολα αντε γκαζιαρη τα λεμε και παλι οταν θα εχω εξοδο. ps:keep it up!!! Share this post Link to post Share on other sites
Giannis90 2,282 Report post Posted June 21, 2011 Ναι Γρεβενιωτης,Φανταζομαι την θεα που θα εχεις απο εκει που εισαι μεγαλε ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι,εχω δεθει και δεν ξεκολαω με τιποτα.θα αργησω να βαλω καμια φωτο γιατι ετσι οπως ειναι το μηχανακι τωρα χρειαζεται καινουργια πλαστικα και φενεται σαν παρταλι,ασε που ειμαι φανταρος στον εβρο και που χρονος για αυτα τωρα με το καλο οταν βγω ελα για καμια τσαρκα απο εδω να τα οργωσουμε ολα αντε γκαζιαρη τα λεμε και παλι οταν θα εχω εξοδο.ps:keep it up!!! Η αλήθεια είναι ότι τα γούστα μου τα βγάζω.Ξεφεύγω απ΄το γκρίζο της πόλης, έστω και για αυτές τις λίγες ώρες. Ναι καταλαβαίνω.Εφόσον είναι το φανταριλίκι στην μέση αναμενόμενο να μην έχεις χρόνο.Υπομονή, και σε λίγο καιρό θα το καβαλάς και πάλι! Καλός πολίτης εύχομαι και άμα υπάρχει όρεξη και καλή διάθεση οργανώνονται και εκδρομές και τα πάντα! Τόσα χρόνια βλέπω μόνο την χιονισμένη πλευρά των Γρεβενών, καιρός είναι να δω και την χωμάτινη! BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
boardbusta 0 Report post Posted June 25, 2011 Για αυτο αλλωστε κανουμε enduro και snowboard για να ξεφεβγουμε γενικως απο την καθημερινη ρουτινα μας,οπως και να χει το αποκορυφωμα δεν σταματαει!!! Ευχαριστω για το καλος πολιτης και υπομονη χρειαζετε υπερβολικη .Εννοειται οτι τωρα που γινονται εκδρομες μας δινεται η ευκαιρια να χτυπησουμε αδρεναλινη στα κοκκινα και γιατι οχι στα Γρεβενα,ετσι να δεις και την χωματενια πλευρα! Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted June 27, 2011 καλα εννοειται πως τα γρεβενα ειναι ποιο ομορφα τωρα...βασικα φθινοπωρο κ ανοιξη ειναι οι καλητερες εποχες!!!! οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
boardbusta 0 Report post Posted June 29, 2011 Εννοειται φιλε μου αλλα και ο χειμωνας ειναι μοναδικος!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Giannis90 2,282 Report post Posted June 29, 2011 Εννοειται φιλε μου αλλα και ο χειμωνας ειναι μοναδικος!!!! Νομίζω θα συμφωνήσω και εγώ, χωρίς βέβαια να την έχω επισκεφθεί εκτός χειμώνα.Αυτό το πουδραρισμένο τοπίο, αχ! BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
boardbusta 0 Report post Posted July 3, 2011 Νομίζω θα συμφωνήσω και εγώ, χωρίς βέβαια να την έχω επισκεφθεί εκτός χειμώνα.Αυτό το πουδραρισμένο τοπίο, αχ! θα το δεις ρε συ,δεν υπαρχει περιπτωση να μην ερθεις!!! Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted July 3, 2011 ελα μωρε χιονια και μ@λ@κιες.... :blink: :P :P οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
boardbusta 0 Report post Posted July 6, 2011 ελα μωρε χιονια και μ@λ@κιες.... ;) :LOL: :P :P [/quot χαχαχαχαχαχα Share this post Link to post Share on other sites
Giannis90 2,282 Report post Posted July 19, 2011 (edited) Δεν μας ήθελε η προπόνηση... YouTube Video ->Original Video Μετά την πτώση με πονούσε ο αγκώνας και ο ώμος με αποτέλεσμα να μην μπορέσω να συνεχίσω, και το περίεργο είναι ότι jersey και επιαγκωνίδα άθικτα, ενώ ο αγκώνας μου σκίστηκε. Edited July 19, 2011 by Giannis90 BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
boardbusta 0 Report post Posted July 20, 2011 πολυ ωραιος φιλε μου αλλα και οι πτωσεις ειναι στο προγραμμα ΄) Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted July 21, 2011 Εντουρο και σκι πανε μαζι .Το ενα ειναι η προπονηση του αλλου.Τελεια ισσοποπια, τρελο drift ,ταχυτητα, ρυθμος αναπνοης και επαφη με τη φυση. Αυτα τα δυο δεν τα τα αφηνω με τιποτα. Κτμ FOREVER διχρονος exc, αλλα λεω φετος το χειμωνα να δοκιμασω τετραχρονο. Share this post Link to post Share on other sites