Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Giannis90

Enduro ή Trial κανείς;

Recommended Posts

Είναι κάνας άλλος χωμάτινος εδώ μέσα να κάνουμε καμιά χωματοσυζήτηση; :)

Ορίστε και μερικά video, όποιος θέλει να ρίξει μια ματιά.

YouTube Video ->Original Video

Edited by Giannis90

BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified).

Ήμουν πολύ φανατικός μέχρι που δύο δίσκοι απεχώρησαν από τη σπονδυλική μου στήλη

Υπάρχει ένα Husaberg 400 FE 96 στο γκαράζ μου ακόμα και που και που το ανάβω. Αυτό που θυμάμαι είναι μαγικές στιγμές σκαστή ροπή στη Τετάρτη στο νεροφάγωμα σούζα και drift ταυτόχρονα για 40-60 μέτρα.

Τώρα έχω ένα piaggio MP3 για enduro στην Κιφησιας :)

Keep up πολύ ωραία βίντεο και πολύ όμορφο σπορ όσο αντέχεις κάνε

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Ήμουν πολύ φανατικός μέχρι που δύο δίσκοι απεχώρησαν από τη σπονδυλική μου στήλη

Υπάρχει ένα Husaberg 400 FE 96 στο γκαράζ μου ακόμα και που και που το ανάβω. Αυτό που θυμάμαι είναι μαγικές στιγμές σκαστή ροπή στη Τετάρτη στο νεροφάγωμα σούζα και drift ταυτόχρονα για 40-60 μέτρα.

Τώρα έχω ένα piaggio MP3 για enduro στην Κιφησιας :P

Keep up πολύ ωραία βίντεο και πολύ όμορφο σπορ όσο αντέχεις κάνε

Πως το έπαθες; :D Ντάξει σίγουρα το enduro έχει πάρα πολλούς κινδύνους,θα σπασεις κανα χερι/ποδι (γι΄αυτό και κανονικά ποτέ μόνος), αλλά τέτοιος τραυματισμός;

Ε ναι, αυτά είναι που πρέπει να θυμάσαι! :)

Edited by Giannis90

μοτο κρος και τα μυαλα στα καγκελα σε ηλικια μεχρι 22-23 ετων απο 13....λιγα πραματα σε πιστες πολλες τρελες στην πολη με οτι αυτο συνεπαγεται....

εδω και ενα χρονο ειναι υπο σκεψη ενα v strom(και πολυ ειναι γιατι το γκαζι ειναι γλυκο..) αλλα οπως ειπα υπο σκεψη

θα θελα πολυ να ξανακανω ειτε μοτο κρος ειτε εντουρο αλλα ειναι ιστορια να ξεκινησω παλι και το βασικοτερο πολυδαπανη ιστορια..

ρε Μιχαλη φερτο στη σουβαλα να κανουμε καμια ηρεμη βολτα ρε συ :):P

DALTONS POW ROBBERY.....

μοτο κρος και τα μυαλα στα καγκελα σε ηλικια μεχρι 22-23 ετων απο 13....λιγα πραματα σε πιστες πολλες τρελες στην πολη με οτι αυτο συνεπαγεται....

εδω και ενα χρονο ειναι υπο σκεψη ενα v strom(και πολυ ειναι γιατι το γκαζι ειναι γλυκο..) αλλα οπως ειπα υπο σκεψη

θα θελα πολυ να ξανακανω ειτε μοτο κρος ειτε εντουρο αλλα ειναι ιστορια να ξεκινησω παλι και το βασικοτερο πολυδαπανη ιστορια..

ρε Μιχαλη φερτο στη σουβαλα να κανουμε καμια ηρεμη βολτα ρε συ :D:rolleyes:

Και είχα την εντύπωση ότι δεν θα υπήρχαν άτομα που ασχολούνται. :rolleyes:

Πολύ καλό και το motocross δεν λέω,αλλά σε περιορίζει κάπως.Αποκλειστικά σε πίστα,ενώ στο enduro αλλάζεις περιβάλλον,ανακαλύπτεις καινούργια μονοπάτια κλπ.Βέβαια το καλό στο motocross είναι ότι μαθαίνεις να στρίβεις με τιμόνια κάτω και τα μαρσπιέ να ξύνονται αβέρτα. :P

Πάντως με enduro μηχανή, άμα σκληραίνεις τις αναρτήσεις μπορείς να μπαίνεις σε πιστάκια έτσι ερασιτεχνικά.Όμως με mx μηχανάκι να μπεις σε μονοπάτι με τίποτα.Μόνο και μόνο λόγω του σασμάν που αποδίδει στα ψηλά ενώ στο enduro θες τις χαμηλο-μεσαίες θα τα φτύσεις από πολύ νωρίς χωρίς λόγο.Την έχω πατήσει έτσι. :)

Ωραία μηχανή το vstrom αλλά επειδή το χώμα είναι απωθημένο και όπως βλέπω έχεις ακόμη το μικρόβιο, πάρε κάνα μεταχειρισμένο σε λογική τιμή, εξοπλισμό,και έχεις να ασχολείσαι με κάτι μέχρι να χειμωνιάσει! :(

Και είχα την εντύπωση ότι δεν θα υπήρχαν άτομα που ασχολούνται. :P

Πολύ καλό και το motocross δεν λέω,αλλά σε περιορίζει κάπως.Αποκλειστικά σε πίστα,ενώ στο enduro αλλάζεις περιβάλλον,ανακαλύπτεις καινούργια μονοπάτια κλπ.Βέβαια το καλό στο motocross είναι ότι μαθαίνεις να στρίβεις με τιμόνια κάτω και τα μαρσπιέ να ξύνονται αβέρτα. :P

Πάντως με enduro μηχανή, άμα σκληραίνεις τις αναρτήσεις μπορείς να μπαίνεις σε πιστάκια έτσι ερασιτεχνικά.Όμως με mx μηχανάκι να μπεις σε μονοπάτι με τίποτα.Μόνο και μόνο λόγω του σασμάν που αποδίδει στα ψηλά ενώ στο enduro θες τις χαμηλο-μεσαίες θα τα φτύσεις από πολύ νωρίς χωρίς λόγο.Την έχω πατήσει έτσι. :unsure:

Ωραία μηχανή το vstrom αλλά επειδή το χώμα είναι απωθημένο και όπως βλέπω έχεις ακόμη το μικρόβιο, πάρε κάνα μεταχειρισμένο σε λογική τιμή, εξοπλισμό,και έχεις να ασχολείσαι με κάτι μέχρι να χειμωνιάσει! :D

εχω εναν γειτονα κολλητο που εχει τρελη αρρωστια και συνεχεια με μπριζωνει να παμε και εχει και δυο μηχανακια..

δεν θελω και πολυ να ξαναμπω στον χορο... :P;)

DALTONS POW ROBBERY.....

...

Τώρα έχω ένα piaggio MP3 για enduro στην Κιφησιας :unsure:

...

Kαι εγώ που νόμιζα ότι ήμουν ο μοναδικός τρίροδος στο Σύλλογο :P

Υ.Γ: Sorry για το off topic

Πως το έπαθες; :P Ντάξει σίγουρα το enduro έχει πάρα πολλούς κινδύνους,θα σπασεις κανα χερι/ποδι (γι΄αυτό και κανονικά ποτέ μόνος), αλλά τέτοιος τραυματισμός;

Ε ναι, αυτά είναι που πρέπει να θυμάσαι! :unsure:

Δεν το έπαθα από΄το enduro dont worry

Αlcatraz είναι κι άλλοι τρίροδοι εδώ :P

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

δεν νομιζω οτι το enduro ειναι και τοσο επικυνδυνο...

τουλαχιστον σε ερασιτεχνικο επιπεδο

παντως ενας φιλος που ασχολειται, απο οτι μου λεει ειναι καλη euro-φαγανα....

εχει μεγαλο κοστος συντηρησης (αλλα μιλαει για μηχανακι αποκλειστικα για enduro)

Snow is on my D.N.A.

κ εγω εκανα παλια οταν ημουν μαθητης και μετα φοιτητης....μεγας καφρος....χεχε...εχω 7 χρονια ομως τωρα που πηρα την αφρικανα μου και το εχω ψιλοπαρατησει....καμια φορα ομως αν και γρια με παει στα βουνα!!!

38249410894243433690438.jpg

Uploaded with ImageShack.us

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

δεν νομιζω οτι το enduro ειναι και τοσο επικυνδυνο...

τουλαχιστον σε ερασιτεχνικο επιπεδο

παντως ενας φιλος που ασχολειται, απο οτι μου λεει ειναι καλη euro-φαγανα....

εχει μεγαλο κοστος συντηρησης (αλλα μιλαει για μηχανακι αποκλειστικα για enduro)

Και όμως είναι.Και ερασιτεχνικά να το κάνεις, αν ανεβαίνεις στο βουνό με σκοπό να κάνεις προπόνηση, να ρίξεις τον προσωπικό σου χρόνο σε μία διαδρομή, με λίγα λόγια να πας κομμάτια τότε θα γίνει η στραβή.Μια παρολίγο εξάρθρωση ώμου (σε αγώνα) και ένα σπάσιμο αγκώνα μετράω εγώ. Τώρα ευτυχώς το κόκκαλο έχει δέσει πλήρως και δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα (πάνε και δυο χρόνια από τότε).

Ναι όσο να ναι το κόστος συντήρησης είναι μεγάλο.Λάδι σασμάν,λάδι μηχανής, και αν το μηχανάκι είναι δίχρονο τότε καταπίνει! Και εκτός απ΄αυτά είναι τα λάστιχα που θα αλλάζεις γιατί θα σου μένουν τα τακούνια στις πέτρες, κάνα πλαστικό που θα σπάσεις, μανέτες, και γενικά ότι προκύψει!

Ελπίζω να μην ανεβαίνετε σε Δριμούς.

Εγώ προσωπικά όχι.Το βουνό το σέβομαι απ΄όλες τις απόψεις.

κ εγω εκανα παλια οταν ημουν μαθητης και μετα φοιτητης....μεγας καφρος....χεχε...εχω 7 χρονια ομως τωρα που πηρα την αφρικανα μου και το εχω ψιλοπαρατησει....καμια φορα ομως αν και γρια με παει στα βουνα!!!

38249410894243433690438.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Η αφρικάνα ούτως η άλλως έχει βουνίσιο χαρακτήρα.Βέβαια δεν είναι για enduro αλλά σε χωμάτινες φλαταδούρες με ένα καλό ζευγάρι λάστιχα μπορείς να περάσεις πολύ ωραία.

Για μηχανές 200+ κιλών καλά πάνε. :P

HUSQVARNA ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΙΙΙ!!!

ηταν το ονειρο μου να παρω ενα husqy μια μερα...αντι αυτου πηρα ενα crm 250 ar!στην χιο που πηγαινα τα καλοκαιρια καναμε αρκετες εντουροβολτες με τα ξαδερφια μου που ειχαν καθαροαιμα (yamahaκιδες μπλιαχ!) μεχρι που το πουλησα καποια στιγμη... :P

DSC007301-2.jpg77_NORTHOFHEAVEN-DAVEDOWNING.gif

Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά!

http://instagram.com/liapos

ηταν το ονειρο μου να παρω ενα husqy μια μερα...αντι αυτου πηρα ενα crm 250 ar!στην χιο που πηγαινα τα καλοκαιρια καναμε αρκετες εντουροβολτες με τα ξαδερφια μου που ειχαν καθαροαιμα (yamahaκιδες μπλιαχ!) μεχρι που το πουλησα καποια στιγμη... :P

καλα εκανες και το πουλησες....αφου ειναι ψοφιο τελειως :P :P :P :P παλι καλα να λες που σου δωσανε και λεφτα χαχαχαχαχα

Edited by miscelano

καλα εκανες και το πουλησες....αφου ειναι ψοφιο τελειως :P :P :lol: :LOL: παλι καλα να λες που σου δωσανε και λεφτα χαχαχαχαχα

αν ανοιγαμε μια με την αφρικανα δεν θα ελεγες αστειακια Χρησταρα :P :P :P μονο ψοφιο δεν ηταν :lol:

αν ανοιγαμε μια με την αφρικανα δεν θα ελεγες αστειακια Χρησταρα :P :P :P μονο ψοφιο δεν ηταν :)

:P :P :lol: :LOL: :lol:

ηταν το ονειρο μου να παρω ενα husqy μια μερα...αντι αυτου πηρα ενα crm 250 ar!στην χιο που πηγαινα τα καλοκαιρια καναμε αρκετες εντουροβολτες με τα ξαδερφια μου που ειχαν καθαροαιμα (yamahaκιδες μπλιαχ!) μεχρι που το πουλησα καποια στιγμη... :)

:rolleyes:

Ποιο yamaha; Το WR;

τα WR ειχαν φωτα

οταν λεει yamaha εννοει YZ...

DALTONS POW ROBBERY.....

τα WR ειχαν φωτα

οταν λεει yamaha εννοει YZ...

YZ θα΄λεγα αλλά είπα wr γιατί μίλησε για enduro-διαδρομές.Το yz δεν είναι mx;

το yz ξερω οτι ειναι στην κατηγορια μοτο κρος(με αυτο ασχολιομουν παλια)

τωρα για mx και τετοια μη με ρωτας δεν ξερω και πολλα πραγματα λογο του οτι απεχω απο τις μηχανες κατι χρονια τωρα.... :P

DALTONS POW ROBBERY.....

το yz ξερω οτι ειναι στην κατηγορια μοτο κρος(με αυτο ασχολιομουν παλια)

τωρα για mx και τετοια μη με ρωτας δεν ξερω και πολλα πραγματα λογο του οτι απεχω απο τις μηχανες κατι χρονια τωρα.... :unsure:

Το ίδιο λέμε. :P Οι μηχανές οι οποίες ανήκουν στην κατηγορία mx είναι τα motocross.Και επειδή ο φίλος παραπάνω είχε πει για εντουράδες, γι΄αυτό ρώτησα αν ήταν το wr. ;)

Το ίδιο λέμε. :unsure: Οι μηχανές οι οποίες ανήκουν στην κατηγορία mx είναι τα motocross.Και επειδή ο φίλος παραπάνω είχε πει για εντουράδες, γι΄αυτό ρώτησα αν ήταν το wr. :P

yz εννοουσα!εκει,με μια μηχανη τα κανεις ολα,μοτοκρος,εντουρο,βολτα για καφε,μπανιο στην θαλασσα...

Γιαννη ελπιζω την καμερα να την εχεις ασφαλισει και με κανα κορδονακι απο καποιο σταθερο μερος στο κρανος κι οχι μονο στην βαση του κρανους...

...θυμαμαι η Hysqvarna ειχε μοντελα cr και wr στην γκαμα της...

yz εννοουσα!εκει,με μια μηχανη τα κανεις ολα,μοτοκρος,εντουρο,βολτα για καφε,μπανιο στην θαλασσα...

Γιαννη ελπιζω την καμερα να την εχεις ασφαλισει και με κανα κορδονακι απο καποιο σταθερο μερος στο κρανος κι οχι μονο στην βαση του κρανους...

...θυμαμαι η Hysqvarna ειχε μοντελα cr και wr στην γκαμα της...

Ε δεν είναι ακριβώς έτσι.Το motocross και το enduro είναι αποκλειστικά για την χρήση βουνού.Που να κινηθείς στην πόλη με αυτά; Φώτα,φλας δεν έχεις (μόνο τα enduro έχουν), πινακίδα δεν έχεις,ασφάλεια μπορείς να κάνεις μόνο στα enduro και φοράς λάστιχα 100% εκτός δρόμου αραιοτάκουνα.

Και εκτός απ΄όλα τα παραπάνω, στα 2χρονα motocross το πιστόνι δουλεύει με ώρες.Απ΄την στιγμή που θα το πάρεις λέει πάνω τις ώρες λειτουργίας, μετά πάμε για καινούργιο πιστόνι.Συν το ότι τα δίχρονα (όλα, είτε motocross είτε enduro) δεν έχουν βεντιλατέρ και άμα είσαι μέσα στην κίνηση "ξεκίνα-σταμάτα" ζεσταίνεται με το παραμικρό ο κινητήρας.

Οπότε ένα μηχανάκι αποκλειστικά για χώμα και ένα ακόμη για μέσα στην πόλη.Και για όσους δεν έχουν λεφτά για δεύτερο (βλέπε και εμένα), τότε αστικό. :unsure:

Ναι, συνεχίζει ακόμη να βγαίνει το wr και το cr.Το wr είναι αυτό που έχω εγώ, η enduro έκδοση.Το cr είναι το motocross.

μαζι σου σε οτι λες,αλλα ποιος ειπε για πολη;στα χωρια ειναι διαφορετικα!ουτε πινακιδες χρειαζεσαι,ουτε φωτα,μονο την αιγλη του καθαροαιμου!εδω ρε συ το πιο μικρο παπι σε κυβικα ειναι 125 και τα εχουν τα πιτσιρικια...και τα εχουν και πειραγμενα!

παντως αυτο που λες με το βεντιλατερ,στο crm μου δεν ειχα ποτε προβλημα στην κινηση στην αθηνα που μενω,ειτε πηγαινα νορμαλ ειτε το εσκιζα!ειχε ενα λαμπακι για την θερμοκρασια αλλα δεν αναψε ποτε!μεχρι και σε ηλεκτρολογο το πηγα να δω μηπως ηταν καμμενο αλλα δουλευε κανονικα!

ετσι....και εγω οσα μηχανακια ειχα παλια ηταν αεροψυκτα....μεσα στη πολη κιχ δεν κανανε.....το ποδι ομως απο τη μερια της εξατμισης την ακουγε στερεοφονικα χαχαχα.....μεσα ιουνιου ειναι το παγκοσμιο πρωταθλημα εντουρο και φετος γινεται στη καλαμπακα!!!η γιορτη του εντουρα!!!εγω παω καθε χρονο σχεδον!!!οποιος ψηνεται μπορουμε να κανονισουμε να βρεθουμε....(ειναι μια καλη ευκαιρια να τσιμπησουμε και κανα λαστιχο που τα δινουν τσαμπα χεχεχεχχε)

• Create New...