AlexC 32 Report post Posted August 26, 2011 καλησπέρα σε όλους... θέλω να μοιραστώ την χαρά τις καινούριας μου δουλειάς μαζί σας γιατί μονο εσείς θα με καταλάβετε!!! πριν δυο μέρες κατέφθασα οδικός στο Innsbruck για την καινούρια μου δουλειά στους πρώτους youth winter olympics που θα πάρουν μέρος στο Innsbruck. Αυτό σημαίνει ότι πρώτον την κυριακή πάμε για ski! δεύτερον ότι δεν είμαι στην Ελλάδα χωρίς δουλειά και τρίτον και σημαντικότερο για εμενα ότι κατάφερα μετά από σκληρή δουλειά να μπω στον κλάδο και στον τομέα που ακριβώς ήθελα εδώ και παρα πολύ καιρό, στους χειμερινούς Oλυμπιακούς αγώνες... το ξέρω ότι είναι τελείως άκυρο το topic αλλα ξέρω ότι κάποιοι άνθρωποι θα το εκτιμήσουν και θα χαρούν! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted August 26, 2011 Μπράβο Alex! Επισκέπτες δέχεσαι; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted August 26, 2011 Μπράβο ρε φιλε... Να εισαι παντα καλα και να κανεις παντα ο,τι ονειρευεσαι Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted August 26, 2011 συγχαρητήρια Αλέξανδρε! περα απο το προφανές (δουλεια=σκι) θα βρίσκεσαι σε μια καταπληκτική πόλη στην οποια μπορεις να κανείς πολλα.. ασε που εχεις ενα σωρό χιονοδρομικά σε κοντινή απόσταση Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted August 26, 2011 Πολλά μπράβο και πολλή καλή επιτυχία στην καινούργια σου δουλειά! μας δίνεις κουράγιο... γιατί αυτό σημαίνει ότι τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα τελικά... μήπως μπορείς να βάζεις φωτογραφίες πότε, πότε ? και να μας γράφεις και καμιά πιο inside είδηση από τους πρώτους youth winter olympics όποτε βρίσκεις χρόνο ; θα σε ευγνωμονούσε όλο το forum! ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ !!!! Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted August 26, 2011 (edited) καλησπέρα σε όλους...θέλω να μοιραστώ την χαρά τις καινούριας μου δουλειάς μαζί σας γιατί μονο εσείς θα με καταλάβετε!!! πριν δυο μέρες κατέφθασα οδικός στο Innsbruck για την καινούρια μου δουλειά στους πρώτους youth winter olympics που θα πάρουν μέρος στο Innsbruck. Αυτό σημαίνει ότι πρώτον την κυριακή πάμε για ski! δεύτερον ότι δεν είμαι στην Ελλάδα χωρίς δουλειά και τρίτον και σημαντικότερο για εμενα ότι κατάφερα μετά από σκληρή δουλειά να μπω στον κλάδο και στον τομέα που ακριβώς ήθελα εδώ και παρα πολύ καιρό, στους χειμερινούς Oλυμπιακούς αγώνες... το ξέρω ότι είναι τελείως άκυρο το topic αλλα ξέρω ότι κάποιοι άνθρωποι θα το εκτιμήσουν και θα χαρούν! Συγχαρητηρια.Σου ευχομαι υγεια και οτι καλυτερο!(ειχα μεινει πιτσιρικας 16χρ. στο Innsbruck σε μια οικογενεια σχεδον ολο το καλοκαιρι πηγαινοντας σχολειο για την γλωσσα,πολυ ομορφο μερος) Edited August 29, 2011 by Nickel Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
Αννα 57 Report post Posted August 26, 2011 Mπράβο! Άντε, να μαθαίνουμε και τα καλά! Quote *καιρός να λάβουνε τα όνειρα εκδίκηση* Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted August 26, 2011 Συγχαρητήρια! Καλή σταδιοδρομία στη νέα σου δουλειά. Η κεντρική ευρώπη είναι ένα πανέμορφο μέρος με πληθώρα επιλογών για όλα τα γούστα. Καλή διαμονή στο Ιννσμπρουκ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
gianis50 1,869 Report post Posted August 27, 2011 καλησπέρα σε όλους...θέλω να μοιραστώ την χαρά τις καινούριας μου δουλειάς μαζί σας γιατί μονο εσείς θα με καταλάβετε!!! πριν δυο μέρες κατέφθασα οδικός στο Innsbruck για την καινούρια μου δουλειά στους πρώτους youth winter olympics που θα πάρουν μέρος στο Innsbruck. Αυτό σημαίνει ότι πρώτον την κυριακή πάμε για ski! δεύτερον ότι δεν είμαι στην Ελλάδα χωρίς δουλειά και τρίτον και σημαντικότερο για εμενα ότι κατάφερα μετά από σκληρή δουλειά να μπω στον κλάδο και στον τομέα που ακριβώς ήθελα εδώ και παρα πολύ καιρό, στους χειμερινούς Oλυμπιακούς αγώνες... το ξέρω ότι είναι τελείως άκυρο το topic αλλα ξέρω ότι κάποιοι άνθρωποι θα το εκτιμήσουν και θα χαρούν! Καλη επιτυχια στην νεα σου δουλεια!Την βλεπω πολυ ενδιαφερουσα.Θα βρισκομαι πολυ κοντα σου (ISCHGL) ολο τον χειμωνα.Ελα σε κανενα ρεπο σου να κανουμε σκι μαζι! Quote μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted August 27, 2011 Πολλά συγχαρητήρια! Να περνάς τέλεια! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted August 28, 2011 Φίλε μου μπράβο σου!!! Συγχαρητήρια για την νέα σου δουλειά. Ξέρεις πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα εδώ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
AlexC 32 Report post Posted August 29, 2011 σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, θα σας κρατάω ενήμερους σχετικά με τα χιονοδρομικά νέα τις αυστρίας πλέον... και φυσικά με τους ολυμπιακούς...! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted August 29, 2011 καλή επιτυχία μουρλέ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted August 31, 2011 Πολύ όμορφα Άλεξ! Να περάσεις τέλεια εκεί και να "ρουφήξεις" την ζωή όπως της αξίζει! Νανά Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites