ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 9, 2012 Κάποιος να πει στο snowreport να κοιτάει λίγο την ενημέρωση γιατί αυτή τη στιγμή δίνει 6/7 με Στύγα και Άρτεμις ανοιχτές. Παραλίγο να πάθω συγκοπή. Εάν ανοίξουν μπράβο σο ΧΚΚ αλλά προς το παρών είναι στάσιμες. Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted February 9, 2012 (edited) Επιτέλους....ξεκίνησαν να βγάζουν ανακοινώσεις για χιονοστιβάδες....! ΠΡΟΣΟΧΗ! Σήμερα 9/2/2012 υπάρχει αυξημένος κίνδυνος πτώσης χιονοστιβάδων. Απαγορεύεται η απομάκρυνση από τις σημοτοδοτημένες πίστες. Από την σελίδα του κέντρου. Edited February 9, 2012 by over-poulover moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
Igor 286 Report post Posted February 9, 2012 Αυριο ισως να γινει κατι, για να δουμε μηπως παμε για αδεια.... ΑΚΑ as JEEP!!! Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Φιλικά όπως πάντα Βασίλης.... Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted February 9, 2012 (φωτογραφία από την σελίδα του ΧΚΚ @ Facebook) Σεμινάριο Ασφάλειας και Συμπεριφοράς Χιονοδρόμων διοργανώνει το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου το χ.κ.Καλαβρύτων. Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ...! Δείτε περισσότερα εδώ moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
liapos 252 Report post Posted February 9, 2012 δεν εχω φατσορουφιανοβιβλιο κι ουτε θελω λογαριασμο εκει,προτιμω ενημερωση κατευθειαν απο την σελιδα του χιονοδρομικου.ξερω,πολλα ζηταω ωραιο το λιλά αλλα δεν επρεπε να τα φοραει η αλεπου που ειναι σημα του κεντρου;παει κι αυτη,αλλαξε ποστο! 1 Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά! http://instagram.com/liapos Share this post Link to post Share on other sites
matfield 59 Report post Posted February 9, 2012 ολα καλα και μπραβο στα παιδια επανω που προσπαθουν αλλα θα μπορουσαμε να μαθουμε και μεις σε τι κατασταση βρισκεται η αγκυρα ετσι για να ελπιζουμε. Share this post Link to post Share on other sites
Troboni 10 Report post Posted February 9, 2012 Βάλετε τρείς εναντίον μου με σφοδρό μένος και οργή διότι έκαμα κριτική. Έκαμα κριτική και μίλησα για επαγγελματισμό. Γιατί τέτοια επίθεση ??? θίξαμε το φιλαράκι ή υπάρχει ομερτά??? Έχουμε στεγανά και … είμαστε ορκισμένα όλα τα καημένα όπου θέλουμε να ξεκαντινιάζουμε και όπου θέλουμε να σηκώνουμε ασπίδα προστασίας???? Δεν το κατάλαβα αυτό ??? Δηλαδή για όλα μουγκά στη στρούγκα ???? Τι παράλογο είπα ??? Έγινε ή όχι η ανακοίνωση από το ΧΚΚ στο επίσημο we site?? Έγινε ή όχι το περιστατικό με τη χιονοστιβάδα??? Τι καημός σας πήρε? Θέλετε επαγγελματίες ή παρεούλες και φιλαράκια ??? Με δείρατε με σκίσατε με μαστιγώσατε μπράβο σας. Δώστε και άλλο κακό σκυλί ψόφο δεν έχει. Επαγγελματίες ψάχνω στο βουνό , στους αναβατήρες, στις πίστες, στην πληροφορία και σε ότι άπτατε λειτουργίας ΧΚ Όχι παπαγαλάκια που φωνάζουν μη και μη και μπράβο μπράβο. Ξέρετε τι μου θυμίζει αυτό μιας και με πρήξατε με το μετερο. Ποιος ήταν τελικά ο μετερο?? Μάθαμε ποτέ ?? Τι ρόλο έπαιξε γιατί τότε που έκραζε, τότε ήταν οι άλλοι όπως λέτε στο βουνό και όχι οι τωρινοί. Τι παιζόταν με τον μετερο που ξαφνικά χάθηκε?? Μήπως ήταν ο Λάκης λέω ένα τυχαίο όνομα που είχε δύο user name έναν καλό και ένα για να ξεκάρφωμα για να βαράει??? Αρκετά ως εδώ με την ίντριγκα και το μαστίγωμα Ο ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΤΡΕΛΑ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΡΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted February 9, 2012 δεν εχω φατσορουφιανοβιβλιο κι ουτε θελω λογαριασμο εκει, Ούτε εγώ. προτιμω ενημερωση κατευθειαν απο την σελιδα του χιονοδρομικου.ξερω,πολλα ζηταω Και εγώ αυτό προτιμώ αλλά δυστυχώς προτεραιότητα δίνουν στο fb ωραιο το λιλά αλλα δεν επρεπε να τα φοραει η αλεπου που ειναι σημα του κεντρου;παει κι αυτη,αλλαξε ποστο! Έλα ντε....που πήγε η αλεπού...? Ρε Λιάπο....δυστυχώς υπάρχει 1 Like που μπορείς να βάλεις σε κάθε ποστ. Μακάρι να μπορούσα να σου βάλω αμέτρητα.... Να αγιάσει το πληκτρολόγιό σου βρε παλικάρι μου.... :good: moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted February 9, 2012 (edited) ........Ξέρετε τι μου θυμίζει αυτό μιας και με πρήξατε με το μετερο. Ποιος ήταν τελικά ο μετερο?? Μάθαμε ποτέ ?? Τι ρόλο έπαιξε γιατί τότε που έκραζε, τότε ήταν οι άλλοι όπως λέτε στο βουνό και όχι οι τωρινοί. Τι παιζόταν με τον μετερο που ξαφνικά χάθηκε?? Μήπως ήταν ο Λάκης λέω ένα τυχαίο όνομα που είχε δύο user name έναν καλό και ένα για να ξεκάρφωμα για να βαράει??? ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ TROBONI.......??? Γιατί δεν αποκαλύπτεσαι......? Edited February 9, 2012 by over-poulover moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
liapos 252 Report post Posted February 9, 2012 δεν θελω like Μαιρη,θελω τα λογια μας να γινουν πραξη πριν το καλοκαιρι! και το τρομπονι σαν ερθει η στιγμη,γρηγορα να δικαιωθει,να σταζει το στομα του μελι! φτανει πια η πικρα και η χολη,δεν ειναι τοσο μαυρη η ζωη! χιονι επεσε θα δουμε ασπρη μερα,ειναι τοσο πολυ που θα το γλειφουμε να λιωσει σαν καραμελα! ελα ελα Εμμανουελα,το κοβω γιατι καηκα μον ντιε! Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά! http://instagram.com/liapos Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted February 9, 2012 δεν θελω like Μαιρη,θελω τα λογια μας να γινουν πραξη πριν το καλοκαιρι! και το τρομπονι σαν ερθει η στιγμη,γρηγορα να δικαιωθει,να σταζει το στομα του μελι! φτανει πια η πικρα και η χολη,δεν ειναι τοσο μαυρη η ζωη! χιονι επεσε θα δουμε ασπρη μερα,ειναι τοσο πολυ που θα το γλειφουμε να λιωσει σαν καραμελα! ελα ελα Εμμανουελα,το κοβω γιατι καηκα μον ντιε! Μακάρι όλα αυτά που λέμε να πιάσουν τόπο... υγ:Γιατί το κόβεις αφού έχεις έμπνευση....! moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
KSpecial 17 Report post Posted February 9, 2012 (edited) [...] Το γεγονός ότι έγινε χιονοστοιβάδα στο ΧΚΚ δεν θα πρέπει να μας εκπλήσει όπως επίσης ότι δεν μάθαμε τίποτα... Το θέμα είναι να είμαστε προετοιμασμένοι και ενημερωμένοι για του τι εστί χιονοστοιβάδα... Χιονοστοιβάδες έπεσαν (σχεδόν) σε όλα τα ΧΚ της χώρας αυτό το ΣΚ καθώς και έξω από αυτά... αποτέλεσμα της απότομης αλλαγής του καιρού. Και φυσικά προειδοποιήσεις υπήρχαν και πολλοί από εμάς φωνάζαμε... Απ'ότι μαθαίνω οι boarders ήταν έμπειροι (δεν θα πω τίποτα παραπάνω) και ευτυχώς δεν είχα τραγικά αποτελέσματα... Δηλαδή η απ-αίτηση να μάθουμε για την χιονοστοιβάδα είναι μάλλον παράλογη ... κανένα κεντρο δεν ενημερώνει γι'αυτές... Μην μιλήσουμε τώρα για την ηδονή της τρομολαγνείας των social και όχι μόνο media σε τέτοια ζητήματα... Τι να κάνει το κέντρο δλδ... να πει... "Ουάου έγινε αποκόλληση πλάκας... και σπάσαμε πολύ πλάκα με παιχνίσια στο χιόνιιιιιι...?" [...] [...] Την λαλακία με το σαλέ την κατάλαβαν φίλε μου... και δεν νομιζω να την ξανακανουν... Το τεράστιο λάθος με το off-pist... επίσης... και επανορθώνουν τουλάχιστον με καλή τη πίστη... και σίγουρα με μια προσπάθεια να αλλάξει το σκηνικό της ενημέρωσης περι του εκτός... Εδώ θα είμαστε και θα κριθούν από τα πεπραγμένα... και όχι υποθετικά με φαμφαρολογίες... Όπως λεέι και ο Άλκατραζ είναι καράκυρο αυτά που λες για τον Κώστα που έχει την ευθύνη του πάρκου και μάλιστα επειδή εμένα προσωπικά ΕΙΝΑΙ φίλος μου σε πληροφορώ (και αν θέλει κάποιος ας με διαψέυσει) ότι έχει φτιάξει ΜΑΚΡΑΝ το καλύτερο πάρκο που έχει υπάρξει ποτέ στο γαμοκέντρο, έχει επιβάλει την σύνεση και την ασφαλή συμπεριφόρα στους χιονοδρόμους που κάνουν χρήση αυτού και τον έχει φάει το φτυάρι καθότι είναι ΜΟΝΟΣ του.Εκεί το κέντρο σφάλει και επαναπαύεται στην βοήθεια των παιδιών του μπαλονιού που επίσης έχουν βοηθήσει σε όλα αυτά που έχει δημιουργήσει ο Κώστας με μεροκάματο 30 Ε και 6 Ε κουπόνια... Το εκτός πίστας γίνεται με δική σου ευθύνη άσχετως αν ξέρεις ή όχι τι κινδύνους διατρέχεις εσύ και οι υπόλοιποι. Το κέντρο οφείλει να ενημερώνει για τον κίνδυνο χιονοστοιβάδας καθώς επίσης να ΧΡΕΩΝΕΙ την εκτός πίστς διάσωση... Είναι ο Κανόνας και τέλος. Μην κρύβεσαι λοιπόν πίσω από την χιονοστοιβάδα (που δεν είχε κακή κατάληξη) και το ότι εμπλέκεται εργαζόμενος σε ρεπό προκειμένου να κράξεις... Στο ΧΚΠ έπεσε χιονοστοιβάδα 70 μέτρων μήκους... και δεν έμαθες τίποτα.... Λογικό δεν είναι... Θες το βουνό άδειο και τους μαλάκες στην tv να στήνουν λαικά δικαστήρια...? Δεν είναι παιδική χαρά το βουνό... και όλοι εν δυνάμει θα μπορούσαμε να εμπλακούμε σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ατύχημα στο κεντρο... εντός και εκτός.... [...] Τεο στα περισσότερα συμφωνούμε αλλά στα παραπάνω θα διαφωνήσω κάθετα. Μάλιστα, δε θα σου κρύψω ότι η αλλαγή της στάσης σου απέναντι στο ΧΚΚ στα τελευταία μηνύματα με έχει εκπλήξει. Θεωρώ το θέμα της χιονοστιβάδας πάρα πολύ σημαντικό, πολύ περισσότερο από την πλειοψηφία όσων συζητάμε εδώ μέσα και εξακολουθώ να αναρωτιέμαι πώς γίνεται τόσες μέρες και δε γράφεται τίποτα ουσιαστικό για αυτό. Απο κανέναν! Το ΧΚΚ άφαντο, ο σύλλογος άφαντος, όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στα Καλάβρυτα άφαντα. Περίεργα πράγματα! Και αναρωτιέμαι: Είμαι εγώ τόσο παράλογος που θέλω να μάθω: 1. ΠΟΥ ακριβώς έγινε η χιονοστιβάδα ώστε να γνωρίζω το σημείο για να έχω το νου μου στο μέλλον; 2. Ποιες ήταν οι ακριβείς συνθήκες για να προσέχω όταν θα ξανασυμβεί κάτι ανάλογο 3. Τι λάθος έκαναν οι χιονοδρόμοι και προκάλεσαν τη χιονοστιβάδα για να μην το κάνω κι εγώ 4. Αν είχαν ειδικό εξοπλισμό και σε τι βαθμό τους βοήθησε 5. Ποιες ήταν οι ενέργειες του ΧΚ; Είχε προβλέψει τον κίνδυνο; Είχε προειδοποιήσει; Είχε φροντίσει να προκαλέσει κατάρρευση των χιονοστιβάδων; Γνώριζε ότι το σημείο ήταν επικίνδυνο για χιονοστιβάδα; 6. Σε τι βαθμό η συγκεκριμένη χιονοστιβάδα επηρεάζει τους εντός πίστας χιονοδρόμους. Καταλήγει σε πίστα όπως αυτή στους πυλώνες της Στύγας; Προσωπικά σαν πελάτης και άνθρωπος που παίρνει πολύ σοβαρά τη ζωή του και την ασφάλειά του απαιτώ από το ΧΚΚ να ενημερωθώ για το περιστατικό. Δε με νοιάζει τι κάνουν τα άλλα ΧΚ. Ξέρω ότι στο εξωτερικό ανακοινώνονται τα πάντα και γίνονται και ένα σωρό αναλύσεις ώστε να μαθαίνει ο κόσμος και να μπορούν να αποφέυγουν ανάλογες κατάστασεις στο μέλλον. Κι εδώ τι γίνεται; Το αντιμετωπίζουμε σα να μην έγινε τίποτα σοβαρό. Δηλαδή τι πρέπει να γίνει για να ενημερωθούμε; Να χαθούν ανθρώπινες ζωές;;; Προσωπικά δε με νοιάζει καθόλου αν κλείσει το ΧΚΚ όσο υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή. Και δε νομίζω να είμαι παράλογος σε αυτό. Τέλος να επισημάνω ότι για το σύλλογο είναι τουλάχιστον οξύμωρο από τη μια να οργανώνει σεμινάριο για χιονοστιβάδες και από την άλλη να μην κάνει καμία ενέργεια όταν προκύπτει ένα τέτοιο περιστατικό για να ενημερωθούν οι χιονοδρόμοι ώστε να αποφευχθεί κάτι ανάλογο στο μέλλον. Αν έχει γραφτεί κάτι κάπου και δεν το έχω δει ζητώ συγνώμη. Edited February 9, 2012 by KSpecial 3 Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted February 9, 2012 Ε ρε κίνηση το threadάκι... @Liapo, powda... Μικ... Καλό είναι να αναπολούμε αλλά δυστυχώς για μένα τα συναισθήματα από τις μνήμες είναι μάλλον ανάμικτα... Στα του χιονιού και του fb και φυσικά της ενημέωσης...: Αν δείτε παρακάτω την φωτό του Χρήστου θα παρατηρήσετε το σπιτάκι της Στύγας ότι είναι ... σε άλλο χκ... Θέλω να πω ότι καλώς αυτές οι φωτό ανεβαίνουν στο φατσοβιβλίο από την my republics και όχι εδώ διότι είναι καθαρά διαφημιστικές... Το βουνό είχε εξαιρετικές (καλό ε...?) χιονοπτώσεις τα τελευταία 24ωρα αλλά δυστυχώς ήταν πολύ λίγο αυτό που έβαλε... λόγω των ανέμων... Το παιδί που ξεχιονίζει με το φτυάρι... αντί να βουλιάζει στην πούδρα... πατάει κανονικά... Το σημείο εκεί είναι απάνεμο και γούβα... γι'αυτό μαζέυει πολύ στουμπωμένο χιόνι... Και από το φλασάκι του Αλκατράζ καταλαβαίνεις ότι δεν είναι τεράστια η χιονόστρωση ΔΥΣΤΥΧΩΣ... Το μαζεύει από εδώ και εκεί όπως π.χ. στη καντινα που κάνει τεράστια βουνά. Όσοι ανεβαίνουν στο βουνό δεν τσιμπάνε... και μην ξαφνιαστείτε αν δείτε πάλι την αρχή της Στύγας χωρίς χιόνι... Όσο πιο χαμηλά τόσο πιο πολύ... και φυσικά ΜΕΣΑ στα δέντρα έχει πολύ πράμα... Στην φωτό του Λιάπου... που πιάνει το καρεκλάκι... με το ένα πόδι στη δέστρα... έχουμε πατημένο χιόνι... καταλαβαίνετε την διαφορά... Στις φωτό του powda θα δείτε ότι για να μπεις στην πλατεία της καντίνας... κατεβαίνεις γιατί είναι πιο πολύ το χιόνι απ'έξω ... όπως επίσης το σπιτάκι της Άγκυρας είναι το ίδιο θαμμένο όπως τώρα το σπιτάκι της Θέτις... ενώ στην φωτό του Χρήσοτυ... είναι λιγότερο... Τέσπα... λεπτομέρειες το βουνό ΕΦΑΓΕ επιτέλους ΠΟΛΥ χιόνι... Για να μπορείτε να τσεκάρετε μόνοι σας και όχι από ... PR φωτογραφίες να κοιτάτε τον πρώτο πυλώνα της Στύγας που φένεται στην κάμερα του κέντρου... Δείτε την φωτό του Λιάπου πως είναι καλλυμένο το στρώμα... και δείτε την live εικόνα τώρα και θα καταλάβετε την διαφορά... Έχει φάει πολύ χιόνι το βουνό. Πάρα πολύ λέμε: (Η φωτογραφία από την σελίδα του χιονοδρομικού στο facebook) Συνεχίζω λοιπόν με την ενημέρωση... η μάλλον την ανύπαρκτη ενημέρωση... Μετά την κακοκαιρία των φωτό του powda η προηγούμενη διοίκηση είχε αποκλείσει την Βαθειά Λάκκα επειδή ήταν άσχετοι και είχαν φωνάξει το Γάλλο προκειμένου να δουν τον βαθμό επικινδυνότητας του βουνού... και ειδικότερα στην Στύγα 1... Φωτό υπήρχαν (τις βλέπουμε και σήμερα...) και ενημέρωση υπήρχε... Σήμερα ακόμα δεν ξέρουμε τι στο διάολο γίνεται εκεί πάνω... τι προβλέπεται να ανοίξει κλπ... Δεν είχαμε από την αρχή (από πέρυσι) ποτέ τέτοια ενημέρωση και επιμένω σε αυτό... Είναι γεγονός και το λέω από την αρχή της σεζον ότι ο καιρός παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην λειτουργία του κέντρου... Ήδη το χκ έχει χάσει 5 Σάββατα 3 Κυριακές... και στο κομμάτι της ενημέρωσης έχει πάει η παραπληροφόρηση σύννεφο "με την ελπίδα ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα από τους ανέμους". Και φυσικά ... στην πρώτη σοβαρή κακοκαιρία των τελευταίων 2 ετών... το κέντρο δείχνει να έχει χάσει την μπάλα (για το εξωστρεφές κομμάτι μιλάω) και μόνο η διαφημιστική παίζει με τις φωτό του Αντρέα από την καντίνα στο FB ..."Ουουουου... χεστήκαμε από την χαρά μας που έβαλε 50 πόστους"... και ενημέρωση για την λειτουργία του κέντρου... μπουχός... Και εκεί λοιπόν θα έρθω να επιβεβαιώσω και εγώ αυτά που είπε ο Πάνπανου... για την ενημέρωση... Σημαία την είχε κάνει το κέντρο την 24ωρη ενημέρωση... και τελικά έχουμε μείνει στο "εφ'όσον οι καιρικές...." Και δεν υπάρχει θέμα αποκρυπτογράφησης Μιχάλη... Η ενημέρωση (το έχεις πει πρωτος) θέλει σταράτα λόγια... Θα δουλεύει... ή δεν θα δουλεέι... ΤΕΛΟΣ... Τα άλλα είναι φούμαρα... Και οι πεισσότεροι ξέρουμε ότι την ενημέρωση στα φόρα την έχει το snow-report ... αλλά το κουλό είναι ότι και εκεί έχει χαθεί το τόπι... Για άλλη μία φορά άλλα αντί άλλων στην λειτουργία της ημέρας και στο φόρουμ ο κάπτεν πίνει τεκιλες... @Κspecial Έτσι όπως το θέτεις έχεις δίκιο... Καθόλου μα καθόλου (όπως βλέπεις) δεν άλλαξε η στάση μου απέναντι στο κέντρο. Να ξεκαθαρίσουμε κάτι... Με όλο το βουνό μια χαρα τα πάω και πολλούς φίλους έχω(πιο πολλούς εκεί παρά στην Αθήνα)και 2-3 κεφάλια σε δίσκο θα ήθελα... αυτό είναι γεγονός... Εννοώ ότι υπάρχουν κάποιοι που ΔΕΝ θα έπρεπε να υπάρχουν ούτε στους πρόποδες του βουνού... και αυτό δεν αλλάζει... Δεν έχω σκοπό να καλύψω κανέναν αλλά ακόμα δεν έχω καταφέρει να ανέβω πάνω να μάθω από μόνος μου τι έχει συμβεί... Εαν δεν έχω πληροφόρηση δεν μπορώ να πω τίποτα... και ν'αρχίσω τις κολωτούμπες μετά... Βέβαια εγώ έχω παραδεχτεί και θα παραδεχτώ και στο μέλλον τυχόν λάθη μου... αλλά επειδή είναι λεπτό το ζήτημα δεν θέλω να πω τίποτα... Αυριο βράδυ θα είμαι πάνω... και θ'αρχίσω τις καρπαζιές... BELIEVE ME...!!!! Θα πρέπει λοιπόν να περιμένεις (από εμένα) να σου απαντήσω με ακρίβεια στα 5 ερωτήματα σου όταν επιστρέψω από το κεντρο το ΣΚ... Όσον αφορά την ενημέρωση για την χινοστοιβάδα... εκεί είναι λίγο complicated το πράμα... Στο εξωτερικό ναι ενημερώνουν ειδικά τα περιστατικά με θλιβερή κατάληξη προκειμένου να αφυπνισουν τον κόσμο... και φυσικά υπάρχουν τα δελτία οι προειδοποιήσεις κλπ κλπ... Εδώ όμως είναι μπανανία... Και το θέμα πιο είναι....(?) Όλα τα χκ της χώρας κάνουν μουγκα στρούγκα... σε τέτοια ζητήματα... Αυτό λοιπόν θα είχε μεγάλη ζημιά σε όποιο κέντρο έβγαινε και έκανε λόγο για χιονοστοιβάδες...Δλδ για σκέψου τι ρεπορτάζ θα έκαναν τα κανάλια για ένα τέτοιο ζήτημα... Ένα χκ χρειάζεται πρώτα απ'όλα σωστή οργάνωση υπεύθυνη στάση και πολλά κιλά @ρχίδι@ για να μπορέσει να χτίσει χιονοδρομική συνείδηση στον Νεοέλληνα wonna be rider... Και το ΧΚΚ δεν έχει τέτοια διοίκηση... Μην το συγκρίνουμε με το εξωτερικό τόσο επιφανειακά... Δεν έχει την ίδια επαφή με το βουνό και το χιόνι ο Έλληνας με τον Αυστριακό το Ελβετό κλπ... Και δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε την προσπαθεια του κέντρου κατόπιν εορτής να έρθει σε επαφή για αυτό το ζήτημα με τους πελάτες του. Σάββατο κοντός ψαλμός... Δεν θα μιλήσει μόνο το κέντρο... Θα μιλήσουμε και εμείς... Συμπεράσματα μετα ... όχι με υποθέσεις... Τέλος θεωρώ επίσης οξύμωρο να διοργανώνει ο ΣΤΟΥΧ σχολείο βουνου για χιονοστοιβάδες με τον Παναγιώτη Κοτρωνάρο Νο 1 κατάλληλο έμπειρο και πιστοποιημένο άνθρωπο με μόλις 38 € (δλδ το 1/3 των εξόδων μιας μέρας σκι) και να μαζευόμαστε όλοι κι όλοι 12-13 άνθρωποι... Αντί να γίνεται της ιερόδουλης... οι Βόρειοι να χτυπιούνται και αυτοί που δεν γίνεται και γι'αυτούς κάτι... να οργανόνωνται μαζικές παραγγελίες arva κλπ εμείς μόλις που συμπηλρώσαμε ομάδα... Ας κοιτάξουμε λοιπόν πρώτα τι κάνουμε εμείς για εμάς... και την ασφαλέστερη κίνηση μας στο βουνό... και μετά ας ζητήσουμε ευγενικά από κάποιους που διαθέτουν τον ελεύθερο χρόνο τους να κάνουν το κάτιτις παραπάνω για εμάς... Και τέλος ... @Troboni... Θα στο πω όσο πιο απλά γίνεται... Ο έξυπνος παραδέχεται, ο πονηρός δικαιολογείται, ο βλάκας επιμένει . Σου απαντώ ενυπόγραφα... και επιμένεις στην ανωνυμία... Βάλε παντελόνια... υπέγραψε αυτά που γράφεις και μετά μπορείς να μου απευθύνεις το λόγο... Φιλικά Τρελό Γελάδι... Υ.Γ. Με αυτά και με αυτά... δεν προλαβαίνω να διαβάσω τίποτα άλλο από το φόρουμ... 1 O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,779 Report post Posted February 9, 2012 Λεω να ανεβω αυριο και ο θεος βοηθος Για την λειτουργια της αγκυρας προφανως... Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted February 9, 2012 ΤΕΟ ρακόμελα έπινα , γεια μας Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,399 Report post Posted February 9, 2012 χικ! Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted February 9, 2012 (edited) Βίβα μάγκες.... άλλαααααααααααααααα.... τσι τσι τσι τσι τσι.... σσσσσσσσσσσσ..... http://www.youtube.com/watch?v=Xs61fbKO7UM Edited February 9, 2012 by TEOXALANDRI O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted February 9, 2012 χικ! αφού στο είπα ρε Χρήστο μην πίνεις πολύ σε πειράζει Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted February 9, 2012 Για άλλη μία φορά άλλα αντί άλλων στην λειτουργία της ημέρας και στο φόρουμ ο κάπτεν πίνει τεκιλες... ΤΕΟ ρακόμελα έπινα , γεια μας Χρήστο, αυτό είναι το πρόβλημα. Αντί να ενημερώνεις για το κέντρο, το έχεις ρίξει στις τεκίλες και τα ρακόμελα.... Θα πρέπει λοιπόν να περιμένεις (από εμένα) να σου απαντήσω με ακρίβεια στα 5 ερωτήματα σου όταν επιστρέψω από το κεντρο το ΣΚ... Σάββατο κοντός ψαλμός... Δεν θα μιλήσει μόνο το κέντρο... Θα μιλήσουμε και εμείς... .....ή να βρεθεί και ο Kspecial το Σάββατο σε αυτό το σεμινάριο - συζήτηση. moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted February 9, 2012 Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted February 9, 2012 Καπτεν, θα σου ήταν εύκολο να αφήσεις για την ώρα λίγο τα μερακλώματα και να μας ενημερώσεις για το βουνό...? moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
liapos 252 Report post Posted February 9, 2012 Τεο την φωτο την εβαλα γι αυτο ακριβως που λες,τοτε το χιονι ηταν πατημενο και φτανει μεχρι την μεση του πορτοκαλι προστατευτικου,τωρα αν κοιταξουμε την καμερα το χιονι στον πυλωνα δεν εχει φτασει την μεση.ακομα και να φτασει ομως ποσο θα μεινει οταν πατηθει; ναι,εχει πεσει χιονι στο βουνο,γι αλλη μια φορα ομως δεν επεσε παντου και ομοιομορφα! Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά! http://instagram.com/liapos Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted February 10, 2012 Ο Σύλλογος έχει βγάλει έκτακτη ανακοίνωση επικινδυνότητας η οποία φαίνεται συνεχώς στο φόρουμ. Επίσης, διοργάνωσε σχετικό σεμινάριο την προηγούμενη εβδομάδα. Καλές οι κατηγορίες για απουσία συλλογικής δράσης αλλά ακόμα καλύτερη είναι η ανάληψη της προσωπικής ευθύνης του καθένα μας. Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted February 10, 2012 Φανταστική μέρα σήμερα στο βουνό. Έχασε όποιος δεν ήρθε.... Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες αργότερα.... Πάμε για χιονοπόλεμο στην πλατεία του χωριού..... :D moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted February 10, 2012 Ποιος ήταν τελικά ο μετερο?? Μάθαμε ποτέ ?? ωπα ωπα τις τρελιτσες σου αλλου, διοτι οταν σε ρωτησα ποιος εισαι και πως σε λενε δεν ειδα απαντηση Οποτε το να ζητας να μαθεις ποιος ειναι ο χ η ο ψ οταν σε εχω ρωτησει και δεν μου απαντας ειναι αλλα νταλων Share this post Link to post Share on other sites