Jump to content
over-poulover

Χ.Κ. Καλαβρύτων, 2011-2012

Recommended Posts

Τουλαχιστον για το παρκο θα μπορουσαμε να εχουμε μια ενημερωση αφου ειναι καθαρα θεμα του χιονοδρομικου.

ΑΚΑ as JEEP!!!

Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!!

Φιλικά όπως πάντα

Βασίλης....

Φρέσκα νέα από Καλάβρυτα....

Το ΣΚ που έρχεται, καιρού επιτρέποντως,

θα λιώσουμε στο χιόνι..... :)

Παράταση ωραρίου μέχρι την δύση του ηλίου,

το Σάββατο 18/2 αλλά και την Κυριακή 19/2

με τουλάχιστον έναν από τους αναβατήρες

Στύγα ή Άρτεμη σε λειτουργία.

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

νομιζω οταν υπαρχει παραταση ωραριου μεχρι τη δυση του ηλιου λειτουργει η αρτεμις. τουλαχιστον περσι οταν ειχα πετυχει παραταση ωραριου δουλευε η αρτεμις και ο 3θεσιος. τωρα για αυτο το σ/κ δε ξερω αν θα δωσουν και τη στυγα. αλλα ωραια θα ηταν εστω και για 1 ωρα να λειτουργουσε και η στυγα.

Τι γινετε με την ενημερωση του χκ?Που ειναι ο καπτεν?

Παρεξηγηθηκε?

Ή θα εχουμε ενημερωση μονο τα σκ?

Edited by ilias-zak

101277.jpg

Λίγο υπομονή και θα σας ενημερώσω για αύριο, απλά να ξέρετε ότι το χιόνι είναι πολυυυυυυυυυυ

κάπου είδα γραμμένο ότι κρατάμε την Στύγα για το ΣΚ αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.

Για τη παρεξήγηση πήρα ξύδι.

Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς.

Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/

Kapten, δεν τα βγάζω από το στομάχι μου αυτά που λέω.

Πρίν λίγο έστειλα mail για να ενημερωθώ για την παράταση

λειτουργίας και ποιοι αναβατήρες θα είναι σε λειτουργία.

Η απάντηση που έλαβα από την διεύθυνση του χιονοδρομικού ήταν :

"θα παρατεινουμε τη λειτουργια το Σαββατο και την Κυριακη μεχρι τη δυση του ηλιου.

Θα λειτουργησουν τουλαχιστον ενας από Στυγα και Αρτεμη."

Μήπως εσύ δεν έχεις ενημερωθεί σωστά Χρήστο.......???

Που το περίεργο Μαίρη, ένας από τους 2 αναβατήρες θα είναι σε λειτουργία.

Η παραπάνω αποστολή μου αφορά την αυριανή ημέρα αν δεν κατάλαβες καλά.

θα πω κι εγω τι καταλαβα. λοιπον για αυριο παρασκευη αν δε φυσαει θα λειτουργησει η στυγα και η αρτεμις.

οσον αφορα το σ/κ θα υπαρξει παραταση λειτουργιας μεχρι τη δυση του ηλιου και θα λειτουργηση ή η διθεσια καρεκλα "στυγα" ή η αγκυρα "αρτεμις". περσι παντως ειχε λειτουργησει η αγκυρα.

κατι εχασα παιδια,ειδες τι σου κανει η δουλεια!

προς Γιωργο-Μαιρη,καλα να περασετε σας ευχομαι,,αντε και καμια φωτο οταν ξεκουραζεστε...

προς ΟΛΟΥΣ,λιγοτερα νευρα,μπηχτες,απλωτες,ειρωνιες,κακιες,ψουψουψου δεν εκαναν ποτε κακο και κρατανε κι ενα επιπεδο!μπορεις να πεις οτι θες χωρις να το παιζεις εξυπνος,ομορφα και ωραια!βεβαια ξερω,μονο ο τοιχος θα με ακουσει σε αυτο!

μπορεις να πας στο χιονοδρομικο;ΠΗΓΑΙΝΕ και κοιταξε να περασεις καλα με οσους αναβατηρες δουλευουν την στιγμη που ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ απο μας ή δουλευουν ή για τους δικους τους λογους δεν μπορουν να πανε!

βαρεθηκα ρε παιδια,βαρεθηκα την μιζερια και οτι αλλο μας δερνει (βαζω κι εμενα μεσα) και μην μου πειτε να τα προσπερναω,οσο και να το θελω δεν το μπορω!

υγ,εχω πετυχει στυγα ανοιχτη σε παραταση λειτουργειας του κεντρου

υγ2,για οσους δεν θελουν να παιξουν τζοκερ για το ποιος αναβατηρας θα ειναι ανοιχτος,για το αν θα ξανακλεισει ο δρομος απο κατολισθηση,για το αν καθαριζουν με χλωρινη το οδοστρωμα για να μην πιανει χιονι/παγος,υπαρχουν παντα κι αλλες προτασεις οπως απεναντι απο το χκκ,πριν το χκκ και απο πισω απο το χκκ!

περαστικα μας δεν λεω γιατι ξερω οτι δεν θα ειναι!

ο 77ας χαχαχαχαχα!

DSC007301-2.jpg77_NORTHOFHEAVEN-DAVEDOWNING.gif

Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά!

http://instagram.com/liapos

θα ερθει κανεις αυριο η θα τα φαω ολα μονος μου?:P

DALTONS POW ROBBERY.....

Μαιρη γιατι έσβησες τα ποστ σου...

Πάνω που αρπαξα τα ποπ-κορν.... :P

Τώρα πραγματικά υπάρχει ανθρωπος που πιστευει ότι η Στυγα θα ανοίξει αυριο Παρασκευή...? :unknw:

Να το συζητησουμε ρε παιδί μου.... Να μου πει τον πόνο του... Είμαι καλός ακοατής... :friends:

Μακάρι να βγω ψευτης... αλλά δεν νομίζω...

Ο Γελάδης...

@Liapo περαστικά....

@Skimad ...Μην φας πολύ έχουμε γλάρο...

O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς

1956280u02tpdods5.gif

....Ωραία ρε!...κι εγώ τί σκατά να κάνω για αύριο;...πάνε οι εποχές που λέγαμε"έλα μωρέ...το πολύ-πολύ να πάμε για πατσά"!

Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας

Ωραίο πατσά έχει και στην Αχαρνών Μητσαρα...

Ξεχνάμε την παγοποίηση και την μη διαθεση του κέντρου να πληρώσει έξτρα μεροκάματα για την έγκαιρη

(έστω κι με λιγη αναστολή) αποπαγοποίηση της Στυγας...

Μπορείτε να ανεβετε φυσικά διότι επίσημα όλα τα λιφτ θα δουλεψουν αν δεν φυσάει...

Εγώ λέω τις μαλακίες μου πάλι...

O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς

1956280u02tpdods5.gif

προς Γιωργο-Μαιρη,καλα να περασετε σας ευχομαι,,αντε και καμια φωτο οταν ξεκουραζεστε...

Ε, τι....δεν θα ανέβεις...?

Μαιρη γιατι έσβησες τα ποστ σου...

Πάνω που αρπαξα τα ποπ-κορν.... :P

Φροντίζω για την σιλουέτα σου...

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

γελαδα εφαγα τοσο στο εξωτερικο που δεν εχω ακομα χωνεψει εδω και τρεις εβδομαδες :P :P

post-2169-0-06378200-1329411953_thumb.jpg

post-2169-0-76927800-1329412034_thumb.jpg

DALTONS POW ROBBERY.....

Έχουμε και λέμε, το χιόνι είναι πάρα μα πάρα πολύ σήμερα πατούσαν και μετά από κάποια ώρα ήταν σαν να μην πέρασε ο χιονοστρωτήρας.

Το προσωπικό κοιμάται με το φτυάρι αγκαλιά, φτυαρίζουν συνέχεια.

Για αύριο Παρασκευή 17-2-2012 είναι φύσει αδύνατο να λειτουργήσουν Στύγα και snow park, Άρτεμις θα λειτουργεί η Αντιγόνη μάλλον απάτητη και το κάτω μέρος του βουνού κανονικά.

• Like 1

εγω παντως αυριο θα ανεβω παρολο που η στυγα δε θα ειναι ανοιχτη (καπτεν thanks για την ενημερωση) . τουλαχιστον θα ειναι καθαρος ο καιρος. εεεε??? δε νομιζω να μας τα χαλασει?? και η αγκυρα μια χαρα θα ειναι.

Τώρα πραγματικά υπάρχει ανθρωπος που πιστευει ότι η Στυγα θα ανοίξει αυριο Παρασκευή...? :unknw:

Να το συζητησουμε ρε παιδί μου.... Να μου πει τον πόνο του... Είμαι καλός ακοατής... :friends:

Μακάρι να βγω ψευτης... αλλά δεν νομίζω...

Εγώ είμαι αυτός που το πιστεύει..... :evil:

Kapten ευχαριστουμε για την ενημερωση και καταλαβαινουμε για τα προβληματα που αντιμετωπιζετε , απλα απο περιεργια το παρκο γιατι δεν θα λειτουργησει?Εχει να κανει με ελλειψη προσωπικου ή με τον καιρο?

ΑΚΑ as JEEP!!!

Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!!

Φιλικά όπως πάντα

Βασίλης....

Τεο 1000 φορες καλυτερα το ποπ κορν παρα το καπνισμα!κοψε το το ρημαδι και θα δεις διαφορα στις αθλοπαιδιες (εχω 4 χρονια που το εκοψα μαχαιρι)

Μαιρη θα ανεβω,την κυριακη!

Ακη, κι αν σου κατσει (στυγα) ;

Βασιλη πιστευω οτι το παρκο ερχεται δευτερο σε προτεραιοτητα!πρωτα κοιταζουν να δωσουν αναβατηρες/πιστες και μετα ολα τα υπολοιπα.παιζει σιγουρα ρολο και το ποσο χιονι εχει κατσει σε εκεινο το σημειο.στην φωτο απο κατω ειναι το παρκο,κυριολεκτικα θαμμενο!!!!!

IMG_0550.jpg

στην μεση της φωτο και λιγο αριστερα που φαινεται μια γραμμη,ειναι το box!!!

βαλε και την ελλειψη προσωπικου...ε,μπορεις να καταλαβεις σε γενικες γραμμες τι παιζει!

Χρηστο μας εστειλες! :respect:

ξεχασα,προς αποφυγη παρεξηγησεων,η φωτο με το παρκο ειναι περσινη,δεν ξερω ποια ειναι η κατασταση του τωρα!

Edited by liapos

Έχουμε και λέμε, το χιόνι είναι πάρα μα πάρα πολύ σήμερα πατούσαν και μετά από κάποια ώρα ήταν σαν να μην πέρασε ο χιονοστρωτήρας.

Το προσωπικό κοιμάται με το φτυάρι αγκαλιά, φτυαρίζουν συνέχεια.

Για αύριο Παρασκευή 17-2-2012 είναι φύσει αδύνατο να λειτουργήσουν Στύγα και snow park, Άρτεμις θα λειτουργεί η Αντιγόνη μάλλον απάτητη και το κάτω μέρος του βουνού κανονικά.

Μπραβο ευγε

Ειλικρινης ενημερωση.Μηπως μπορεις να κρατησεις αυτο το υφος και τις υπολοιπες φορες.

Τουλαχιστον ξερουμε και αποφασιζουμε.

101277.jpg

Γιωργο (liapo) λες να μου κατσει;; Χαχα!!! Και η αγκυρα μια χαρα θα ειναι..

φυσικα και ειναι μια χαρα η αγκυρα!μωρε ας μπορουσα να ανεβω κι ας εκανα παιχνιδι μονο στον αχιλλεα!

Κι εγώ το σκεφτόμουν για αύριο (edit: σήμερα) αλλά μια και πέρασε η ώρα λόγω τσίκνας δύσκολο το βλέπω. Πάντως και μόνο με άγκυρα μια χαρά θα είναι. Αν είχα κοιμηθεί λίγο νωρίτερα δε θα με χάλαγε καθόλου. Τυχεροί όσοι τα καταφέρουν.

Edited by KSpecial

:wallbash: :wallbash: :wallbash:

Τυχεροί όσοι βρεθούν σήμερα πάνω....

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • Πως είναι δυνατόν μια ομάδα εργασίας να έχει την ευθύνη? εχω την άποψη ότι οι ομάδες εργασίας εγκρίνονται από το ΔΣ που έχει και την ευθύνη , εκτός και εάν υπάρξει σχετική αλλαγή στο καταστατικό  θα μπορούμε στην ΓΣ να ψηφίσουμε το μέλος του ΔΣ που θα αναλάβει αποκλειστικά την ηγεσία των διοργανώσεων του συλλόγου (αν και αυτό μπορεί να μην ειναι  συμβατό με τον κανονισμό ) Παντός δεν καταλαβαίνω γιατί προσπαθούμε να αλλάξουμε κάτι που μέχρι στιγμής έχει κάνει ότι μπορεί να επιτευχθεί από μια ομάδα και που λειτουργεί χωρίς προβλήματα     
    • Το θεωρώ ιδανικό γιατί η ομάδα εκδρομής μπορεί να αποφασίσει γρήγορα χωρίς να περιμένει συνεδρίαση του ΔΣ 
    • Το SNOWCLUB είναι τα ΜΕΛΗ του: Με το σύνθημα : <<Ανταποκρινόμαστε, προτείνουμε, συμμετέχουμε, συνεργαζόμαστε >>, σας προσκαλούμε στην 4η διαδικτυακή συνάντηση: Τετάρτη 30 Απριλίου 2025,  στις 21.00 στον σύνδεσμο του Zoom: Join Zoom Meeting https://us05web.zoom.us/j/84116892200?pwd=n4OcUi0g8sgh7gddoJazgzRaGYxZCy.1  Meeting ID: 841 1689 2200 Passcode: 523384 Να είστε όλοι καλά Το ΔΣ  
    • Κατά τη διάρκεια του τελευταίου Διοικητικού Συμβουλίου πρότεινα τα εξής: - Τα γράφω αναλυτικά    Ανεξαρτησία Ομάδας Εκδρομών: Η Ομάδα Εκδρομών να λειτουργεί ανεξάρτητα από το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ). Η σύνθεσή της να μην καθορίζεται από τη θητεία του ΔΣ, αλλά να παραμένουν ενεργά τα μέλη όσο επιθυμούν και μπορούν να προσφέρουν. Η συμμετοχή να παραμένει ανοιχτή σε νέα μέλη. Ρόλος Ταμία: Ο/Η Ταμίας του συλλόγου να είναι το μοναδικό μέλος του ΔΣ που θα μπορεί συμμετέχει στην ομάδα, αποκλειστικά και μονο για να επιβλέπει τις συνδρομές και τις οικονομικές συναλλαγές που σχετίζονται με τις εκδρομές. Αρμοδιότητες Ομάδας Εκδρομών: Η ομάδα να έχει την ευθύνη για τη διοργάνωση όσων εκδρομών είναι εφικτές κατά τη διάρκεια της χρονιάς, καθώς και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Ρόλος Διοικητικού Συμβουλίου: Το ΔΣ να επικεντρωθεί αποκλειστικά στη στήριξη και προώθηση της ελληνικής χιονοδρομίας και των σχετικών δράσεων του συλλόγου.  
    • Μερικές φορές πρεπει να τολμάμε αλλαγές στα συνηθισμένα για να έχουμε επιτυχίες  Πριν πολλά χρόνια όταν ήμουν υπεύθυνος στις εκδρομές καθιέρωσα τα δύο οικονομικά διαφορετικά  ξενοδοχεία και πλέον είναι καθεστώς  πριν χρόνια πάλι καθιέρωσα ή αναζητηση και το κλείσιμο της εκδρομής να  γίνεται  πριν τις εκλογές  με αποτέλεσμα να εισπράττει ο σύλλογος δύο συνδρομές μια για να μπορείς να δηλώσεις και μία για την χρονι που γίνεται η εκδρομη ( τότε με κατηγόρησαν ότι δεσμεύω το επόμενο ΔΣ) και αυτό όμως έγινε καθεστώς .  Και τώρα πρέπει να τολμήσουμε κάποιες αλλαγές  Να διοργανώσουμε εκδρομή για τα μέλη του Snowclub Που θέλουν να πάνε για σκι με όλη του την οικογένεια αυτό αναγκαστικά Σημαίνει να ζητήσουμε από το πρακτορείο να μας βρει πανσιόν με τετράκλινα δωμάτια η family room σε λογικές τιμές πιθανόν με κουζίνα μέσα ώστε να μπορεί να βγει μια εκδρομή αρκετά οικονομική για μία οικογένεια
  • Upcoming Events

No upcoming events found
  • Today's Birthdays

1. Bernard Berrian
      Bernard Berrian
      (30 years old)
    2. lena
      lena
      (44 years old)
    3. nick adam
      nick adam
      (30 years old)