makalu 10 Report post Posted October 11, 2004 Σκεφτομουν τις προαλλες, ποσες ‘ψυχες’ απο το φορουμ μας, εχω γνωρισει απο κοντα, εχω αναπτυξει σχεσεις φιλιας κ σεβασμου, ειτε για τις χιονοδρομικες τους επιδοσεις, ειτε για την παιδεια/καλλιεργεια που διατηρουν και…βασικα, πόσους δεν εχω γνωρίσει – αν κ θα θελα! :? Κατεληξα λοιπον οτι δεν ειναι 50 ή ατομα, αλλα ισως κ 150 τα μελη που γνωριζω physically, ο καθενας με πολλα (+) κ με ελαχιστα (-) (ευτυχως οι κακοι ειναι φυλακή!). Μεχρι στιγμης δε ειχα την τυχη να γνωρισω απo κοντα καποια μελη του φορουμ κ αυτό δυστυχως λογω αποστασης (Μακεδονια-Θρακη) κ λογω διαθεσιμοτητας χρονου---εμπλεξα με τον ΜΙΚ, kalli, paragianna (κ το παραπεντε) κ κατι ξεδιαντροπους τυπους σαν τους Cho Oyu & proteusdiver, (που με ξαναεβαλαν στη διαδικασια των «καταδυσεων»). Εχουμε κ λεμε: Serj (που ‘σαι ρε παιδι εκει ψηλα με τις μπουγατσες?) Saltofx (ασε τα ski-reviews κ αντε να γνωριστουμε επιτελους) Aeras (οοοοποτε γραφεις, σκεφτομαι οτι, ΝΑ καποιος που ξερει το αθλημα) Messner (μονο απο το nickname -κ την υπογραφη σου- φτανει για να ‘πρεπει’ να σε γνωρισω ) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ (αξιολογοτατη ηλεκτρονικη προσωπικοτητα) Spiderman (αφου βλεπει τον Ολυμπο απο το σπιτι του πρεπει να τον γνωρισω, να του πω ποοοσο τον ζηλευω ) Cookmangr (σε εχω δει στα γνωστα DVD :wink: , σου εχω μιλησει, μενει να τα πουμε κι απο κοντα) Fidelio (The mystery man ) ΣΤΧ (ολο γραφει-γραφει-γραφει με ενα στυλ λες κ ειναι ‘κατι’ κ θελω να τον γνωρισω!!! :twisted: Νομιζω οτι ειναι φιλος με τον Μoi, εεε Στάθη :?: ) …και αλλοι πολλοι (που αν ψαξω τη λιστα-μελων θα βρω), που θα ηθελα πολυ να γνωρισω κ δεν ετυχε!!! (ελπιζω στις εκδρομες που θα οργανωθουν φετος να εχουμε απαρτία) Nα μην αναφερθω στα ατομα που χαιρομαι που γνωριζω, διοτι δεν υπαρχει ουτε ενας απο ‘δω μεσα που να μην ηθελα να ξερω… Ποιος λειπει απο την δικια σας ‘λιστα’ ? Κ. Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted October 11, 2004 O Moi Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted October 11, 2004 Αυτός Πούδραμαν με την γκόμενα τι να κάνει άραγε :?: Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted October 11, 2004 Έμαθα ότι έγινε ισόβια φαντάρος για να γλυτώσει Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted October 11, 2004 Πωπώ ρε Κωστή τι thread είναι αυτό? Πρέπει να βάλουμε λίστα με 50 άτομα τώρα... Έχουμε και λέμε: 1) Aeras 2) Messner 3) Gmak 4) Fidelio 5) Cookmanager 6) Orck 7) CHRISTOS Dennis 9) Volkan 10) Panagiotis 11) Snowizard 12) DirHalk 13) Snipous 14) Dathanas 15) mihalis 16) antonis 17) theo 18) geonik 19) Επίκεντρος 20) GiannisV 21) icedsun 22) skier 23) donmeli 24) Κωσταντίνος Γρηγορίου 25) Σπύρος Καββαδίας 26) Αλέξανδρος Κουτρουμανίδης Και πρέπει να είναι και άλλοι που τους ξεχνάω... Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted October 11, 2004 Κάνετε λίστες με άγνωστα άτομα που θέλετε να γίνουν γνωστοί... Έτσι και εγώ έχω μια μικρή λίστα... Γενικά όλους τους snowboardάδες (δε με ενδιαφέρουν σκιερς και ΣΤΧ...) PaniosBanios gmak JOHN NIKOLAOU Πούδρας (πού πήγε αυτός :?: :?: ) κλπ Αλλά δεδομένου ότι η ηλικία μου είναι μικρή, ΔΕ γουστάρω 30ριδες και πάνω Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
Aeras 138 Report post Posted October 11, 2004 Με αυτό το μήνυμα makalu μου δίνεις την ευκαιρία να ομολογήσω ότι ένας από τους λόγους που θέλω πολύ να συμμετέχω σε αυτήν την εκδρομή στην Αυστρία, είναι ότι θέλω και εγώ να γνωρίσω και από κοντά όλους εσάς, τους οσο και εγώ «τρελαμένους» με την χιονοδρομία. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted October 11, 2004 Αλλά δεδομένου ότι η ηλικία μου είναι μικρή, ΔΕ γουστάρω 30ριδες και πάνω Μόλις έκανες το 1/3 του συλλόγου, του προεδρείου και του φόρουμ εχθρούς Μη σκας, θα σε προστατέψω εγώ. Τα πάω καλά με τα γερόντια του συλλόγου :wink: Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
proteusdiver 0 Report post Posted October 11, 2004 Χεχεχεχε... Πάνο, είσαι σίγουρος ότι το στήθος σου θα ...αντέξει; Quote R.I.P θα είσαι πάντα μαζί μας! Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted October 11, 2004 Χεχεχεχε... Πάνο, είσαι σίγουρος ότι το στήθος σου θα ...αντέξει; Γιατί συγκεκριμένα το στήθος μου? :? Φυτρώσανε βυζιά και δεν το πήρα πρέφα? Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted October 12, 2004 Βρε παιδιά, δεν εννοούσα ότι δε θέλω να μιλάω με 30ρηδες+ Κανονίστε να τα πούμε σε καμια εκδρομούλα (μετά την Αυστρία, φυσικά :wink: :wink: ) Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
dathanas 0 Report post Posted October 12, 2004 Αλλά δεδομένου ότι η ηλικία μου είναι μικρή, ΔΕ γουστάρω 30ριδες και πάνω Φίλε Παναγιώτη, θα πάθεις πλάκα με την τρέλλα που κουβαλούν κάτι 30 και άνω από το σύλλογο και σίγουρα η έκπληξη θα είναι μεγάλη. Γι αύτό λοιπόν ποτέ μην λες ποτέ. απο τη δικιά μοθ πλευρα σίγουρα θα ήθελα να γνωρίσω Cho oyo (σωστά το έγραψα :? ) proteusdiver ALCATRAZ Panios banios spiderman aeras και πολλούς άλλους που ξεχνάω αυτή τη στιγμή Quote Share this post Link to post Share on other sites
proteusdiver 0 Report post Posted October 12, 2004 Χεχεχεχε... Πάνο, είσαι σίγουρος ότι το στήθος σου θα ...αντέξει; Γιατί συγκεκριμένα το στήθος μου? :? Φυτρώσανε βυζιά και δεν το πήρα πρέφα? Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του φόρουμ Παναγιώτης Μα ...δεν θα ...προτάξεις τα ...στήθη σου κόντρα στους «παπούδες» για να υπερασπίσεις τους «νέους» ; Quote R.I.P θα είσαι πάντα μαζί μας! Share this post Link to post Share on other sites
Moi 0 Report post Posted October 12, 2004 Εγώ δεν ξέρω κανένα σας... Quote Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted October 12, 2004 Σγα Σγα, θα μας μάθεις Moi. Αν και μπορεί να μας ξέρεις ήδη Στέλιο πήραν τα στήθια μου φωτιά (άσχετο αλλά θυμήθηκα το κομμάτι...) Σιγα μην υπερασπιστώ με τα στήθια μου, μικρούς και ανόητους χιονοδρόμους... Με κανά δίκαννο το ξανασυζητάμε... (ειδικά άμα έχω απέναντί μου τον Κωστή που λατρέυει τους κυνηγούς!!!) Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
snowizard 0 Report post Posted October 12, 2004 KI EGW KANENA DE XERW NA KANONIZAME APO KOINOU MIPWS ALLO ENA MEETING ETSI GIA NA GNORISOUME TIS MOUTSOUNES MAS???? AN EINAI NA ORISOUME APO KOINOU TOPOTHESIA WRA KAI TA SXETIKA ETSI WSTE NA TA POUME FACE TO FACE GIA THN ARRWSTIA MAS KAI OXI MONO Quote Κλείνω τα μάτια μα τα τύμπανα βαράνε ακόμα, τώρα θα παίξουν στον δικό μου ρυθμό, είναι οι διάβολοι που μέσα μου χoρεύουν και με σπρώχνουν να σου πω, πως πάντα θα είμαι εδώ... Share this post Link to post Share on other sites
Spiderman 2 Report post Posted October 13, 2004 Εχμμμμ..Μακ,αν αρχίσω να γράφω ποιούς δεν ξέρω,"καλά κρασά" που λέν.... Ας πω ποιους έχω γνωρίσει (..αν και μονο μια φορά) Μaximus (Βασίλης) Χρηστος Λάππας Porfirio (Σπυρος) vipersx (Thomas!) Bερα xrisa Tάσος (photographer,του Συλλόγου αν δε κάνω λάθος :wink: ) zeto Ξεχνάω κανένα???? Ωχχχ...! Kato-Banios Oπότε οσοι διαβάζετε, αλλα δε γράφετε στο φορουμ,μη κολλάτε.....Δε γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας....θα γνωριστούμε στη συνέχεια,γι΄αυτο γραφτε, γράφτε.... Quote With great mountains, comes great skiing! Share this post Link to post Share on other sites