panagiotis 209 Report post Posted October 13, 2004 Παιδιά, θα σταματήσετε να με ανέχεστε για 1βδομάδα Εκτός και αν βρώ internet cafe Η πτήση είναι στις 12.30, με Ολυμπιακή πάντα. ΜΗΝ τολμίσετε να τηλεφωνίσετε για φάρσα για βόμβα, θα σας στείλω εκεί που πρέπει Τί θα κάνω τόσες ώρες που είναι το ταξίδι :?: :?: :?: :?: Να προσέχετε............. Chao Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted October 13, 2004 Καλή πτήση. Όταν με το καλό φτάσεις, να μην ξεχάσεις να δώσεις χαιρετίσματα στον φίλο μου τον Γιωργάκη Θάμνο. :wink: Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted October 13, 2004 Και στον αντιπρόεδρο "πουλί"φυσικά Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted October 14, 2004 Tους αγωνιστηκους μου χαιρετισμους να δωσεις βρε, και στον εναν και στον αλλο υποψηφιο πλανηταρχι(@ι). Aντε και σου ευχομαι αυτη την στιγμη να εχεις τρελαθει στο snowshopping! Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted October 18, 2004 ΜΗΝ τολμίσετε να τηλεφωνίσετε για φάρσα για βόμβα, θα σας στείλω εκεί που πρέπει Όχι τηλέφωνο για βόμβα δεν θα πάρουμε αλλά γιά δωσε μας το κινητό σου και θα σε γεμίσουμε SMS και E-mail με "Kill G.W..Busch" " Viva Bin Laden " κλπ. κλπ. για να δούμε πόσο γρήγορα θα σε τσιμπήσει το Echelon !! Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted October 18, 2004 ΕΓΩ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΤΙ ΨΩΝΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ DUTY FREE. ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... ΚΑΤΙ ΚΟΛΩΝΙΕΣ, ΚΑΤΙ ΣΕ ΜΑΚΙΓΙΑΖ, Α! ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑ ΟΥΪΣΚΙ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟ Ε? ΚΑΙ ΠΟΥ'ΣΑΙ! ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ! ΨΙΛΟΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ! :twisted: :twisted: ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΕΤΣΙ? Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
gmak 26 Report post Posted October 18, 2004 ΜΗΝ τολμίσετε να τηλεφωνίσετε για φάρσα για βόμβα, θα σας στείλω εκεί που πρέπει Όχι τηλέφωνο για βόμβα δεν θα πάρουμε αλλά γιά δωσε μας το κινητό σου και θα σε γεμίσουμε SMS και E-mail με "Kill G.W..Busch" " Viva Bin Laden " κλπ. κλπ. για να δούμε πόσο γρήγορα θα σε τσιμπήσει το Echelon !! πλάκα-πλάκα θυμάμαι πως ο ΣταθηςΣ που γράφει τον Ναυτίλο στην Ελευθεροτυπία είχε ένα περιστατικό απειλητικής κλήσης μετά από υπερατλαντική κλήση, λίγο μετά την 11/09/2001. Ήταν κάποιος με κακή προφορά Ελληνικών όπως είχε γράψει σε 4Τροχούς και Ελευθεροτυπία.... America, the land of the free Quote vae victis Share this post Link to post Share on other sites
gmak 26 Report post Posted October 18, 2004 ΕΓΩ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΤΙ ΨΩΝΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ DUTY FREE. ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... ΚΑΤΙ ΚΟΛΩΝΙΕΣ, ΚΑΤΙ ΣΕ ΜΑΚΙΓΙΑΖ, Α! ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑ ΟΥΪΣΚΙ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟ Ε? ΚΑΙ ΠΟΥ'ΣΑΙ! ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ!ΨΙΛΟΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ! :twisted: :twisted: ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΕΤΣΙ? τι κόλλημα κι αυτό με τα duty free και τις σοκολάτες από πολύ μικρός είχα ένα ψυγείο τίγκα με Ελβετικές, Αυστριακές, Γαλλικές, Ιταλικές... όποτε γυρνούσε ο πατέρας μου από τιξίδι, δηλαδη τακτικά... δεν ξέρω ποιος μπορεί να έχει φάει περισσότερες milka φουντούκι [συσκευασία γίγας] ή toblerone, ή τις διάφορες lindt εκτός εμένα Quote vae victis Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted October 18, 2004 gmak... δεν ξέρω ποιος μπορεί να φάει περισσότερες milka φουντούκι [συσκευασία γίγας] ή toblerone, ή τις διάφορες lindt εκτός εμένα ΕΓΩ χι χι χι :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: EEEE! ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΑΥΣΤΡΙΑ! ΜΗΝ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΤΕ! ΘΕΛΩ ΠΟΛΛΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ! Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites