Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Χρήστος Μ.

Νόμος χωρίς ουσία!

Recommended Posts

Άμεση προτεραιότητα αποτελεί για τον δήμο Θεσσαλονίκης η ενίσχυση της πελατείας των μαγαζιών της Θεσσαλονίκης, ειδικά αυτή την δύσκολη οικονομικά περίοδο ακόμη και αν δεν τηρείται κατά γράμμα ο νόμος…

«Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τα καταστήματα να δουλέψουν σε αυτή τη δύσκολη περίοδο», είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, αναφέροντας σαν παράδειγμα το πρόγραμμα «Κάθε Τρίτη τρώμε έξω με 10 ευρώ». «Τα 40 μαγαζιά που συμμετείχαν στο πρόγραμμα ήταν γεμάτα», διευκρίνισε ο δήμαρχος, λέγοντας παράλληλα πως οι δημοτικές αρχές κάνουν τα στραβά μάτια όσον αφορά την απαγόρευση του καπνίσματος.

«Στην προσπάθειά μας να βοηθήσουμε τα μαγαζιά να έχουν δουλειά κάνουμε τα στραβά μάτια. Παραβαίνουμε το νόμο για το κάπνισμα εν γνώση μας, εξάλλου είναι πρακτικά ανεφάρμοστο μέτρο και οι νόμοι πιάνουν τόπο μόνο αν έχουν ουσία», είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης

http://www.thestival.gr/self-government/it...soyn-ta-magazia

Δηλαδή ο κ.Μπουτάρης κρίνει οτι ΟΠΟΥ ο νόμος δεν έχει ουσία τον παρακάμπτει. Φαντάζομαι οτι αυτό δεν θα ισχύει μόνο για το κάπνισμα έτσι; :P :P

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Άμεση προτεραιότητα αποτελεί για τον δήμο Θεσσαλονίκης η ενίσχυση της πελατείας των μαγαζιών της Θεσσαλονίκης, ειδικά αυτή την δύσκολη οικονομικά περίοδο ακόμη και αν δεν τηρείται κατά γράμμα ο νόμος. Επίσης προφανώς δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητες του η προστασία της υγείας των κατοίκων του.

Από τις πιο χοντρές, απίστευτες βλακείες, μια στυγνή παραδοχή ότι αυτό που μετράει δεν είναι πόσες ζωες θα σώσουμε, αλλά πόσα χρήματα θα βγάλουμε. Ντροπή. Και 2 φορές ντροπή όταν ξεστομίζεται από έναν άνθρωπο που υποτίθεται ότι οφείλει να προστατεύει τους συμπολίτες του. Θλίβομαι πραγματικά. :P

Make Parnassos Great Again!

Απορω γιατι κατι τετοιο σας προκαλει εκπληξη........ Στην Ελλάδα ζουμε......

Η ανυπακοη μας στους Νομους ειναι το χομπυ μας....... εδω εχουμε Κομμα που φωναζει για ανυπακοη στους Νομους και στο Συνταγμα..... σε ενα δημαρχακο θα κολησουμε τωρα...............

Οσο για την απαγορευση του καπνισματος...... στην Τουρκια (Κων/πολη) που θεωρειται ..... σχεδον τριτοκοσμικη χωρα ΔΕΝ καπνιζεις πουθενα μεσα σε εστιατορια κτλ.... Τα συμπερασματα δικα σας :P

Edited by kaps

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Ο Μπουτάρης και κάθε Μπουτάρης έχει την συμπεριφορά που έχει κάθε καπνιστής που δεν γουστάρει με τίποτα να μην καπνίζει όπου γουστάρει.

Στην Τουρκία το μέτρο έχει πιάσει κανονικά , επίσης από οτι διβάζω στα σκόπια επιβλήθηκαν πρόστιμα σε βουλευτές που κάπνιζαν μέσα στο καφενείο της βουλής, μάλιστα η αγορονομία έκλεισε το καφενείο αυτό για δύο βδομάδες... και εδώ έχεις τον κ.Μπουτάρη να μας λέει "παραβιάζω το νόμο εν γνώση μου" :P

Είμαι στην θεσσαλονικη εδώ και κάποιους μήνες , αυτή η πόλη κανονικά θα έπρεπε να είναι το διαμάντι των βαλκανίων, όμως... παντού διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα, καταπάτηση του ποδηλατόδρομου, σκουπίδια παντού και δυσωδία. (λόγω βέβαια και των κινητοποιήσεων). Φαίνεται πως για όσους πέρασαν τα τελευταία χρόνια από την δημαρχία , νομαρχία ήταν πολύ δύσκολο να εφαρμόσουν νόμους "ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ".

Συγχαρητήρια κύριε Μπουτάρη , τα μαγαζιά προπάντων να δουλεύουν , ο καφές το τσιγάρο και το ποτό! Α ναι επίσης και τα μπουζούκια-τσιφτετελάδικα , χρονιάρες μέρες που είναι ο κόσμος να γιορτάσει το πνεύμα των χριστουγέννων.... :P :P

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Εδώ είναι Βαλκάνια, δεν είναι παίξε - γέλασε!

Είμαστε γάτοι εμεις οι Ελληνάρες εδώ, δεν ειμαστε τιποτα κουτάβια...

Δεν πληρώνουμε ΦΠΑ και δεν κόβουμε αποδειξεις! Είμαστε μάγκες και τρυπώνουμε στις ουρές χωρις να περιμενουμε! Δίνουμε το κάτι τις μας στο ΙΚΑ, στο ΤΕΒΕ, Στην Εφορία στο ΚΤΕΟ, στο Δήμο και κανουμε την δουλειτσα μας! Ζητάμε απο τους πολιτικούς μας Παιδεία, Νοσοκομεία, δρόμους,αλλά μόλις μας τρουπώσουν σε μια θεσούλα στο Δημόσιο με 500 ευρουλάκια το μήνα τα ξεχνάμε όλα, αφου θα τσιμπάμε άλλα τόσα κάτω από το τραπέζι από τα... άλλα κορόϊδα! Στο κάπνισμα θα κωλόσουμε τώρα! Σσσσσ... τσού ρε Λάκη

...και για όλα τα παραπάνω φταινε τα κομματα και οι πολιτικοι, κυρίως εκείνα που μας προτρεπουν για ανυπακοή στον νόμο. Οχι εμείς προς θεου.

Φραπέ - Μπριζόλα - Κόκα Κόλα

Τι κακο εχει η μπριζολα? :rolleyes::P :P :P

2013_Elan_Amphibio_Waveflex_14_Fusion.jpg

Ο Μπουτάρης και κάθε Μπουτάρης έχει την συμπεριφορά που έχει κάθε καπνιστής που δεν γουστάρει με τίποτα να μην καπνίζει όπου γουστάρει.

+1

Δυστυχώς, η λογική του "ωχ αδερφε", δηλ. εγώ να βολεύομαι/εξυπηρετούμαι και οι υπόλοιποι να πάνε να...κουρεύονται.

Δυστυχώς άλλη μία ένδειξη της μειωμένης στάθμης κοινωνικού πολιτισμού που μας διακρίνει.

Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις...

Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα...

+1

Δυστυχώς, η λογική του "ωχ αδερφε", δηλ. εγώ να βολεύομαι/εξυπηρετούμαι και οι υπόλοιποι να πάνε να...κουρεύονται.

Δυστυχώς άλλη μία ένδειξη της μειωμένης στάθμης κοινωνικού πολιτισμού που μας διακρίνει.

Πριν μερικες χιλιαδες χρονια ΕΙΧΑΜΕ Πολιτισμο. Τωρα να μην πω τι εχουμε.....@$#@$. Και φυσικα ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ δεν εχουμε με καποιους που ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ και εζησαν πριν απο μερικες χιλαδες χρονια και αυτοι. Τερμα η Καραμελα του παρελθοντος. Το μονο κοινο που εχουμε με τους Αρχαιους Ελληνες ειναι οτι ζουμε στα ιδια εδαφη. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Από τις πιο χοντρές, απίστευτες βλακείες, μια στυγνή παραδοχή ότι αυτό που μετράει δεν είναι πόσες ζωες θα σώσουμε, αλλά πόσα χρήματα θα βγάλουμε. Ντροπή. Και 2 φορές ντροπή όταν ξεστομίζεται από έναν άνθρωπο που υποτίθεται ότι οφείλει να προστατεύει τους συμπολίτες του. Θλίβομαι πραγματικά. :P

Η ιστορια εχει δειξει οτι απο την Δημαρχεια της Πολης εχουν περασει ΤΑ 'φρουτα"!!!!!!

:rolleyes:

o τρελος του χωριου......