Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted March 7, 2012 (edited) Λες ... κανένας δεν έκραξε κανένα νεκρό. Ετσι το κάνεις να φαίνεται με τις ... που λες. Σε φιλώ. Edited March 7, 2012 by Χρήστος Λάππας 2 People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted March 7, 2012 (edited) Καλα, πες μου, εισαι βλάξ; Λες βλακείες αν και δεν το συνηθίζεις! Ναι ορεξη που την ειχα να δημιουργησω εντυπώσεις ! Και εγω σε που ξερω οτι σ' άρεσει ατιμο ! Edited March 7, 2012 by Wipika www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted March 7, 2012 Fidelio ζεις εσυ μας οδηγείς. Τσεγκα. Διάβαζε ......... τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
mammut 126 Report post Posted March 7, 2012 μου φαίνεται ότι μερικοί μας δουλεύουν εδώ μέσα.......( μνήμη χρυσόψαρου ) Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 7, 2012 θυμίζω ότι το forum δεν είναι απλά η παρέα μας με οποία μπορούμε να μιλάμε όπως θέλουμε. Πρώτα από όλα οφείλουμε να δείχνουμε σεβασμό σε όλους όσους το διαβάζουν. Θα παρακαλέσω θερμά να προσέχουμε τις εκφράσεις μας. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
jimthan 46 Report post Posted March 7, 2012 σιγά μην προσβληθώ έτσι εύκολα από κάποιον που με διαβάζει & τον διαβάζω τόσο καιρό, ειδικά όταν έχουμε πιει και . Τι μου θύμισε τώρα να ξέρεις ότι σε εκείνο το τραπέζι ξεκίνησαν όλα , μια μυστική συνάντηση μέχρι αργά το απόγευμα ωστόσο δεν θα φεύγαμε αν δεν νύχτωνε ,αποτέλεσμα λοιπόν ήταν μια νέα συμμαχία Ο Γιώργος (mainalo) εν μέρη έχει δίκιο παρόλο που απαρνηθηκε τα 75 ευρώ Ρε συ Τρύφων τι Προσπαθείς να μας πεις τώρα , πες μου τι ? Α.Χ.Χ.Μ=Ανένταχτοι Χιονοδρόμοι Χιονοδρομικού Μαινάλου! www.freeride.gr Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted March 7, 2012 Δημήτρη που απαρνήθηκα 75 ευρώ και για ποιό σκοπό; Καταρχήν η εν λόγω εταιρία μου χρωστάει αρκετά λεφτά όμως ξέχωρα απο όλα αυτα πρέπει να αναγνωρίζουμε τα καλά που έκανε για το χιονοδρομικό. Χρήστο δεν μου τα λες καλά , δεν σε αναγνωρίζω μήπως σε έχει πειράξει η ελλειψη κρέατος και λαχανικών;;;; Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted March 7, 2012 μου φαίνεται ότι μερικοί μας δουλεύουν εδώ μέσα.......( μνήμη χρυσόψαρου ) Τι εννοείς και για ποιούς; Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted March 7, 2012 Γιωργάκη η εταιρία σου χρωστάει πολλά; Για να το λες εσυ έτσι θα 'ναι ξέρω και γω , ο καθένας λέει οτι θέλει αλλά εμένα αυτό δεν με νοιάζει , ας πρόσεχες.. η ιστορία αυτή με την εταιρία αφορά πολλούς παραπάνω και δεν έχεις μόνο εσύ το προνομιο να παραπονιέσαι ή να υπερασπίζεσαι (ανωμαλία σου , δικαιώμά σου) . Τι βγήκες τώρα να μας πεις δηλαδή πόσο σε έριξε η εταιρία και έχεις την αποκλειστικότητα να κάνεις κριτική; σιγά Γιωργάκη με πηρανε τα δάκρυα... People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted March 7, 2012 Χρήστο πολύ φορτισμένο σε βλέπω και σε οτι γράφεται εδω μέσα εχεις αποψη και την λες σε ολο τον κόσμο. Λοιπόν εξηγησέ μας λοιπόν ποιά είναι τα ζόρια που τραβάς και πες μας και τις απόψεις σου για το χκ επιτέλους τεκμηριωμένα πλέον αλλά και τα ζορια που τραβάς με τον συγχωρεμένο. Σε περιμένω να δω τι θα μας πεις. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted March 7, 2012 (edited) Χρήστο πολύ φορτισμένο σε βλέπω και σε οτι γράφεται εδω μέσα εχεις αποψη και την λες σε ολο τον κόσμο. Λοιπόν εξηγησέ μας λοιπόν ποιά είναι τα ζόρια που τραβάς και πες μας και τις απόψεις σου για το χκ επιτέλους τεκμηριωμένα πλέον αλλά και τα ζορια που τραβάς με τον συγχωρεμένο. Σε περιμένω να δω τι θα μας πεις. Τα ζόρια δεν τα έχω με κανέναν συγχωρεμένο , τώρα τα ζόρια τα έχω με σένα και με όσους κάνουν το κινέζο και σε όσους διαστρεβλώνουν τα νοήματα των αποψεών μου ενω με ξέρουν και προσωπικά και ενώ τα μοιραζόμασταν στις ιδωτεύσεις μας ~ και σε ρωτάω ρε ... μου, με εχεις για άτομο που δεν σέβομαι τους νεκρούς; Αι .................... και το μαίναλο , γιατί έτσι όπως έχει καταντήσει έτσι σας αξιζει. Δεν φτάνει ένας ή δύο άνθρωποι για να είναι ερρείπιο , πρέπει να προσπαθήσετε όλοι μαζί με την νοοτροπία σας και την "επιχειρηματική" σας δράση και συνείδηση. ... με τώρα εσύ και οι αποδείξεις σου... Edited March 7, 2012 by Χρήστος Λάππας People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted March 7, 2012 Χρηστο μη ξεχνας οτι μας διαβαζει πολυς κοσμος δεν εισαι μονος σου.. πραγματικα δεν σε αναγνωριζω DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted March 7, 2012 (edited) Δεν θα πρέπει να το ξεχνάνε και οι απο πάνω , που θα μας πουν οτι είμαστε και ασεβείς... Εσύ τώρα τι να αναγνωρήσεις δηλαδή; με μια δυο φορές που έχουμε συναντηθεί για καφέ πριν δυό χρόνια ,γιατί με έχεις δει ποτέ αρπαγμένο ; Μερικά πράγματα όσοι έρχεστε για αναψυχή στο βουνό δεν μπορείτε να τα ξέρετε και δεν πρέπει να απαιτείτε να τα μαθαίνετε και όλα , οπότε έκαστος στο είδος του. Μερικοί δώσανε από το χρόνο τους για διακοπές στο βουνό και μερικοί δώσανε χρόνο πολίτυμο και χρήμα για κάτι καλύτερο. Οπότε όταν βλέπετε κάποιον να τα παίρνει στο κρανίο και τον ξέρετε προσωπικά έστω και λίγο ,θα έπρεπε να ξέρετε οτι έχει τους λόγους του και για δεοντολογικούς τώρα σκοπούς τραβάει τα πράγματα μέχρι εκεί που πρέπει. Εχω το δικαιωμα να τα πέρνω λοιπον και σε όποιον αρέσει, από την άλλη δεν έχω κανένα πρόβλημα απολύτως να φάω και μπαν, εξάλλου εκτιμώ πολύ τον συντονισμο του Χρήστου και δεν θα το πάρω προσωπικά αν αναγκαστεί να το κάνει. Σας βαρέθηκα. Στην τελική , αν όλα είχαν γίνει σωστά , ΣΗΜΕΡΑ το βουνό θα είχε ζωή . Πόσες φορές έχεις έρθει Χρήστο (skimad) στο βουνό , μόνο όταν χιονίζει μια φορά στα δέκα χρόνια; Λιγο σκι , λίγο χάι και τρέλα και μετά μασαμπουκες και τι ωραία και καλά που περάσαμε; Τι να αναγνωρίσεις και συ .... Edited March 7, 2012 by Fidelio People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted March 8, 2012 Χρήστο δεν άφησα κανένα υπονοούμενο ότι δεν σέβεσαι τους νεκρούς, έκανα απλά μια παρατήρηση για κάτι που μου χτύπησε άσχημα. Πώς να το κάνουμε τώρα είναι η άποψη μου. Νόμιζα ότι το θέμα είχε λήξει και ότι θα την πηγαίναμε πιο κάτω την συζήτηση αλλά από ότι βλέπω αισθάνεσαι προσβεβλημένος. Ξέρεις ότι σε εκτιμώ ιδιαίτερα. Α ν σε προσέβαλα το έκανα χωρίς πρόθεση και σου ζητώ δημόσια συγγνώμη. Αυτό που προσπαθώ να πω Jim Than είναι ότι δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε μεταξύ μας, συναντιόμαστε στο βουνό και λέμε και καμιά καλημέρα. Απλά κάνουμε μια συζήτηση με σκοπό να μοιραστούμε κοινούς προβληματισμούς, εννιοτε διαφωνώντας χωρίς όμως να σημαίνει ότι υπάρχει κάτι προσωπικό που να σηκώνει τσαμπουκά. Κακώς αναλωνόμαστε με την ιντριγκα και το παρασκήνιο αλλά τι να κάνουμε που δυστυχώς βλέπουμε πράγματα που σου σηκώνουν την τρίχα. 1 www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
mammut 126 Report post Posted March 8, 2012 εγώ λέω καλύτερα να σταματήσουμε αυτή τη κουβέντα γιατί όπως λέει και ο wipika ( Κακώς αναλωνόμαστε με την ιντριγκα και το παρασκήνιο αλλά τι να κάνουμε που δυστυχώς βλέπουμε πράγματα που σου σηκώνουν την τρίχα.) .το τη έγινε με τον κλαουδατο είναι μεγάλη ιστορία ......όπως βέβαια και το πως δουλεύει τώρα το κέντρο είναι μεγάλη ιστορία ...... Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted March 8, 2012 Η συζήτηση δεν αφορά ούτε σύλλογο ούτε forum, συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί, δημοσίως τουλάχιστον. 1 Share this post Link to post Share on other sites
LaSt-PuNk 1 Report post Posted March 8, 2012 (edited) πωωωωω τι γίνετε εδω??? Ο aleban ειναι εδώ ε? Σου έλειψα αλλά θα είμαι παρνασσό και αυτό το σαββατοκύριακο. Παιδία το άσχημο είναι ό,τι εγινε έγινε και εσείς το αναμασάτε. Η χιονοδρομια στην Ελλάδα είναι της αρπαχτής και της τσαπατσουλίας επειδή δεν θα επενδύσει κάποιος όταν ξέρει ότι την μια χρονιά έχει χιόνι και την άλλην δεν έχει. οπότε ας μάθουμε να ζούμε με την καλύτερη τσαπατσουλία(???) , αρπαχτη(???) όπως και να είναι αγαπάω το βουνό αυτό κάργα!!!! Δεν με νοίαζει πια τι έκανε ο ένας και ο άλλος επιχειρηματίας που πέράσε γιατί ότι και να έκανε το ίδιο μπαχαλο είναι. κουράστηκα να συζητάω και να κρίνω τα ίδια και τα ίδια γιατί δεν άλλαξε τίποτα από όλοι αυτήν την συζήτηση παρά μόνο μεταξύ μας γίναμε μπαχαλό. Αντί να χαλαρώνω όταν πάω για σκι και ακούω την γκρίνια και το παρασκίνιο να πηγαίνει σύννεφο. Ο καθένας ας δει τα λάθη που έκανε και να μην τα επαναλαμβάνει. τα λαθη είναι για να μαθαίνεις και όχι για να τα κόβεις βόλτα ξανά και ξανά. ΑΡΚΕΤΑ με την γκρίνια! Έχω εκείνον τον jimthan kai Μainalo (Ταβλαδώροι του ΚΑΠΗ) , την μικρή μου φίλη Ζέτα, τον φωτο-βιντεο ρουφιανο aleban, τον wikipa ex-am Arlberg (xaderlfos), τον Notis_Tripoli kai ton Pita (τουμπερς) και περνάμε καλα....αν ήξεραν και σκι θα περνούσαμε καλύτερα... αλλα...τι να κάνω?! Πείτε καμία ιδέα για κανα event με MTB και Σκι σε άγνωστες διαδρομέςστο Μαίναλο να πάμε να γελάσουμε, να φάμε τις τούμπες μας, να πέφτουν τα πειράγματα,κανά switch, να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Μια παρέα είμαστε οι μόνιμοι του βουνού και δεν έχει νόημα να ξεκατινιαζόμαστε. Πάντα φιλικά , LaStPuNk ( Η ελπίδα του Χ/Κ Μαινάλου ) Edited March 8, 2012 by LaSt-PuNk SoUvLaKi...Ski...kai ErGeNiKi ZwH!!! [www.freeride.gr] Share this post Link to post Share on other sites
LaSt-PuNk 1 Report post Posted March 8, 2012 Επειδή κάτι για λίμνη ακούγετε να σας ενημερώσω ότι θα δημιουργίσω σύλλογο "Ορεινης Αλιείας και μοντελισμού". φέρτε τα καλαμάκια σας και τα ηλεκτροκίνιτα καραβάκια σας!!!!! SoUvLaKi...Ski...kai ErGeNiKi ZwH!!! [www.freeride.gr] Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted March 8, 2012 Δεν θα πρέπει να το ξεχνάνε και οι απο πάνω , που θα μας πουν οτι είμαστε και ασεβείς... Εσύ τώρα τι να αναγνωρήσεις δηλαδή; με μια δυο φορές που έχουμε συναντηθεί για καφέ πριν δυό χρόνια ,γιατί με έχεις δει ποτέ αρπαγμένο ; Μερικά πράγματα όσοι έρχεστε για αναψυχή στο βουνό δεν μπορείτε να τα ξέρετε και δεν πρέπει να απαιτείτε να τα μαθαίνετε και όλα , οπότε έκαστος στο είδος του. Μερικοί δώσανε από το χρόνο τους για διακοπές στο βουνό και μερικοί δώσανε χρόνο πολίτυμο και χρήμα για κάτι καλύτερο. Οπότε όταν βλέπετε κάποιον να τα παίρνει στο κρανίο και τον ξέρετε προσωπικά έστω και λίγο ,θα έπρεπε να ξέρετε οτι έχει τους λόγους του και για δεοντολογικούς τώρα σκοπούς τραβάει τα πράγματα μέχρι εκεί που πρέπει. Εχω το δικαιωμα να τα πέρνω λοιπον και σε όποιον αρέσει, από την άλλη δεν έχω κανένα πρόβλημα απολύτως να φάω και μπαν, εξάλλου εκτιμώ πολύ τον συντονισμο του Χρήστου και δεν θα το πάρω προσωπικά αν αναγκαστεί να το κάνει. Σας βαρέθηκα. Στην τελική , αν όλα είχαν γίνει σωστά , ΣΗΜΕΡΑ το βουνό θα είχε ζωή . Πόσες φορές έχεις έρθει Χρήστο (skimad) στο βουνό , μόνο όταν χιονίζει μια φορά στα δέκα χρόνια; Λιγο σκι , λίγο χάι και τρέλα και μετά μασαμπουκες και τι ωραία και καλά που περάσαμε; Τι να αναγνωρίσεις και συ .... αν δεν ησουν απο την τριπολη και συ οσες φορες εχω παει και γω θα πηγαινες αυτο που δεν αναγνωριζω ειναι τα γραφομενα σου και οχι προσωπικα εσενα.αυτο που εχω συνηθισει να διαβαζω απειρες φορες απο σενα εδω και χρονια στο φορουμ ειναι απειρα εκπαιδευτικα και σωστα ποστ γυρω απο την χιονοδρομια και αλλα ενδιαφεροντα θεματα. οσον αφορα στις συζητησεις σου με αλλους χρηστες του φορουμ ηταν παντα σε χαμηλο τονο και με τον απαιτουμενο σεβασμο προς το προσωπο τους.. αυτα δεν αναγνωριζω στα αλλα που γραφεις για τους κλαουδατους οπως εχεις δει δεν παιρνω μερος και ουτε με ενδιαφερει να μαθω καν τι εχει γινει.καλα κανεις και εχεις τις διαφορες σου αλλα δεν εχεις δικαιωμα απεναντι στον κοσμο που σε διαβαζει να χρησιμοποιεις τις λεξεις που χρησιμοποιησες στο ποστ που διορθωθηκε.. DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
jimthan 46 Report post Posted March 8, 2012 (edited) Εγώ προσωπικά νομίζω από τους παραπάνω και το εννοώ ότι δεν έχουμε συγκεκριμένο πρόβλημα μεταξύ μας . Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι κάθε καλοκαίρι τα συζητάμε ωραία και καλά και το Δεκέμβρη σκάνε τα διάφορα λαμογια για αρπαχτες . Τώρα πες τε μου ποιος φταίει εδω , εγώ , εσείς , (μιλάω για αυτούς που έχουν τον πρώτο λογο στο βουνό) ναι εμείς οι ίδιοι φταίμε γιατί ανεχόμαστε κάποια πράγματα και μιλάμε εκ των υστέρων . Όταν εγώ μίλαγα ήμουνα …………. Τώρα βγαίνω σωστός αλλά τι να κάνω πια …. Μάλλον και εγώ θα το ρίξω στον μοντελισμό , θα ανεβάσω το τηλακατευθηνομενο και θα κάνω βόλτες στην τεχνητή λίμνη παρενοχλώντας τα ψάρια του Αλέξανδρου , εδώ φτάσαμε …….. Τρυφωνά μου εγώ δεν τσακώθηκα με κανέναν εδώ μέσα , ίσα ίσα το αντίθετο ,απλά μπορεί να παρεξηγηθώ από ορισμένους που έχουν τη μύγα , τι να κάνουμε τώρα . Όσο δε για το Βουνό απ όσο θυμάμαι πολύ λίγα έχουν αλλάξει σε νοοτροπίες και μυαλά , πολύ επιχείρησαν να βοηθήσουν και τότε και τώρα αλλά οι διεργασίες κάτω από το τραπέζι δεν τους άφησαν και καθόμαστε τώρα και συζητάμε τα ίδια και τα ίδια . Ένα μόνο με προβληματίζει ότι μερικοί δεν βλέπουν πάρα πέρα από τη μύτη τους δηλαδή να γίνω πιο σαφής , τι συμφέροντα παίζονται και τι εξυπηρετήσεις . Εδώ φτάσαμε στο σημείο να έχουμε Manager στο Βουνό άτομα που δεν είχαν μυρωδιά απο χιόνι και όταν το λέω το εννοώ μην αναφερθώ τώρα και σε άλλα , δεν κάνει . Όπως είπε κάποιος σε μια κουβέντα ( ο Γιώργος ξέρει ) εντάξει ότι έγινε έγινε... Για κάτσε ρε φίλε κάθε φορά ότι έγινε έγινε που είμαστε ....στον ΠΑΝΑΜΑ? Αυτά τα ολίγα είχα να πω για μένα το θέμα έχει τελειώσει εδώ . Ευχαριστω. Edited March 8, 2012 by jimthan Α.Χ.Χ.Μ=Ανένταχτοι Χιονοδρόμοι Χιονοδρομικού Μαινάλου! www.freeride.gr Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted March 8, 2012 Χρήστο αγόρι μου είσαι εσύ πίσω απο τα γραφωμενά σου; Δεν σε αναγνωρίζω. Πόσα χρόνια έχεις να πατήσεις το πόδι σου στο βουνό Χρήστο; Για πες μου και εμενα χαρη σε ποιόν σύλλογο έμαθες σκι Ασχολήθηκες ποτέ επαγγελματικά με το βουνό αυτό ή πήγαινες σε άλλα; Και θα στο ξαναπώ πες μας τι σου φταίει για το βουνό αλλά και γιατί εδω και τόσα χρόνια ποτέ σου δεν προσφέρθηκες για να κάνεις και εσυ το κάτι παραπάνω για αυτό το βουνό. Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted March 8, 2012 το τη έγινε με τον κλαουδατο είναι μεγάλη ιστορία ......όπως βέβαια και το πως δουλεύει τώρα το κέντρο είναι μεγάλη ιστορία ...... διαβάστε πολύ προσεκτικά τι έχει υπογραφθεί με τον ΕΟΣ το 2004 και μετά ελατε να τα ξαναπούμε. με αυτά τα ενοίκια τι θα γίνει; Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted March 8, 2012 (edited) ~ Edited March 8, 2012 by Fidelio People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted March 8, 2012 (edited) Χρήστο αγόρι μου είσαι εσύ πίσω απο τα γραφωμενά σου; Δεν σε αναγνωρίζω. Μην ανησυχείς εγώ ειμαι ,ο Χρήστος που ξέρεις και κανένας άλλος , αμα σ' αρέσει. Αμα δεν , σκορδοκαίλα μου. Πόσα χρόνια έχεις να πατήσεις το πόδι σου στο βουνό Χρήστο;Για πες μου και εμενα χαρη σε ποιόν σύλλογο έμαθες σκι Ασχολήθηκες ποτέ επαγγελματικά με το βουνό αυτό ή πήγαινες σε άλλα; Στο βουνό έχω πατήσει τόσο χρόνια όσο για πέρνω το δικαίωμα και να χώνω μπινελίκια σε κάτι τοποθετήσεις σαν και τις δικές σου. Δεν θα σου δώσω αναφορά. Ποιος νομίζεις οτι είσαι ρε και μου κάνεις και ανάκριση. Ο Σύλλογος είσαι ΕΣΥ; ......... ..; Εσύ μου έμαθες σκι ; Μιλάς εκ μέρους του συλλόγου ; Τι είναι αυτο τώρα, είπα κάτι για το σύλλογο , έχεις χάσει την μπαλα αγόρι μου. Ναι ... ασχολήθηκα επαγγελματικά , και δουλεψα στην εταιρία και μάλιστα με εξιδίκευση για χρόνια, ΕΚΑΝΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ... και εδωσα το χρόνο μου , δραστηριοποιηθηκα κυρίως στα καλάβρυτα αλλά δουλευα για την ίδια εταιρία που ήταν και στο βουνό που ΜΕΓΑΛΩΣΑ κατάλαβες;, ~. Κάτι ξέρω για την ιστορία λοιπον. Κάνε μου την χάρη τώρα... Και θα στο ξαναπώ πες μας τι σου φταίει για το βουνό αλλά και γιατί εδω και τόσα χρόνια ποτέ σου δεν προσφέρθηκες για να κάνεις και εσυ το κάτι παραπάνω για αυτό το βουνό. Εχεις κάνει εσύ ρε για το βουνό , για πες μας ρε Γιωργάκη γιατί ... απο την εταιρία και αφού ήσουν τόσο καλός και αφου είσαι ο ... και δέρνω και αφου ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ να φαινεσαι οτι προσφερες μονο , ΓΙΑΤΙ απειλούσες τον ίδιο τον Αγγελο με μυνήσεις; Ε; Σε ποναγε ο τοπος σου Γιωργάκη; Τώρα τι στάση είναι αυτή ξαφνικά; έχεις ενοχες; πλακα μου κάνεις... Ακου αγόρι μου, ο καθένας απολογείται στον εαυτο του για το τι έκανε και δεν έχει να αποδείξει σε κανένα τίποτα. Κάνε μου την χάρη και κοιτάξου στον καθρέπτι , όπως έκανα εγώ για τον εαυτό μου και μην μου πουλάς εμένα φίδια. Αυτά αλλού, αυτά στους πελάτες σου. Edited March 8, 2012 by Χρήστος Λάππας People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted March 8, 2012 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ παρακολουθω τα γραφωμενα σας εδω και δυο μερες ,,αλλα μπορω να πω οτι δεν βγαζω ακρη ,,και ειναι φυσικο μιας και δεν γνωριζω πρόσωπα ,καταστασεις χκ κλπ .. αυτο που καταλαβα ομως ειναι οτι ΓΝΩΡΙΖΕΣΤΕ αναμεταξύ σας ολοι !! αρα αφου γνωριζστε ??ποιο το ολο θεμα τις διαμαχεις αυτης μεσα σε ενα ανοιχτο φορουμ ,,, συμφωνώ οτι καποια στιγμη θα πρεπει και εμεις η απλοι αιμοδότες τον χκ ,να μαθαίνουμε ισως και λογο το τι συμβενει και πισω απο τις κουρτινες .για να εχουμε ισως και λιγο καθαρότερη κριση στα του ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ του καθε χκ ...μα!! εσεις ρε παιδια φέρατε τα πανω κατω ,δεν αφήσατε ουτε ζωντανούς ,ουτε και συχωρεμένους ..ειναι κριμα!! χωρις ιχνος κακιας και εντελως φιλικα ...... Νικος .. υσ νομιζω οτι αν λεγατε ο καθενας αυτο που θελει να πει με ποιο απλα λογια θα ητανε καλυτερα .. 1 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites