jimthan 46 Report post Posted March 5, 2012 Καλό θα ήταν αυτο φίλε Blackman , βέβαια αν δεν χιόνιζε έτσι καθε 20 χρόνια στο βουναλάκι μας πολλά ακόμα θα είχαν υλοποιηθεί. Με τον Ακατονόμαστο νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα , αλλά που να το πεις . Τώρα που το πείρε ο manager και ο διευθυντής πολλά θα αλλάξουν Με τη βοήθεια του Θεού πάντα . Α.Χ.Χ.Μ=Ανένταχτοι Χιονοδρόμοι Χιονοδρομικού Μαινάλου! www.freeride.gr Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted March 5, 2012 Καλό θα ήταν αυτο φίλε Blackman , βέβαια αν δεν χιόνιζε έτσι καθε 20 χρόνια στο βουναλάκι μας πολλά ακόμα θα είχαν υλοποιηθεί. Να σου πω την αληθεια δεν μου λεει κατι αυτό. Και 10 μερες τον χρονο αν λειτουργούσε καλο θα ηταν να ειχαν βρει καποιο τουριστικο γραφειο να εκανε το δρομολογιο αυτο εστω και με μικρο πουλμαν. Και δεν εννοω καποιο μακρινό δρομολόγιο, εννοω να ξεκιναει απο τη περιοχή της Τρίπολης. Κακά τα ψέματα τέτοιες κινήσεις πιστεύω μόνο θετικά έχουν να προσφέρουν σε τουριστικούς προορισμούς. Εκτος της εξυπηρέτησης που προσφέρουν στους πελάτες τους, απλοποιούν και πολλά προβλήματα όπως τις θεσεις παρκινγκ, το κυκλοφοριακό προβλημα που δημιουργείται από και προς τα χιονοδρομικά. Γενικά μονο αρνητικά βλέπω τη μετακινηση με ΙΧ προς τα χιονοδρομικα... Κουβέντα να γίνεται, φιλικά μιλαω παντα μπας και τα διαβασει καποιος με επιρροή στα συμβουλια... <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted March 5, 2012 Καλά τα λές αγόρι μου (blackman) , γαμώ τα συμβούλια γαμώ... Ρε Μήτσο , να σου πω κάτι; Οταν εδώ και κάποιο καιρό λέγανε να τσοντάρει ο παπαρας πρωην προεδρος του αστέρα, πως τον ελένε , γιατί αγαπάει τον τόπο του λέει ή το άλλο που λέγανε , να φτιάξουν ΚΑΖΙΝΟ για να αναβαθμιστεί το βουνό ... ΟΤΑΝ λοιπον ακουγονται τέτοιες ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ιδέες από ντόπιους , ο Ακατανόμαστος φταίει μόνο(θεος χωρέστον..) ; Ε; Για πείτε μου ρε Αρκάδες; People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
jimthan 46 Report post Posted March 6, 2012 Καλά τα λές αγόρι μου (blackman) , γαμώ τα συμβούλια γαμώ... Ρε Μήτσο , να σου πω κάτι; Οταν εδώ και κάποιο καιρό λέγανε να τσοντάρει ο παπαρας πρωην προεδρος του αστέρα, πως τον ελένε , γιατί αγαπάει τον τόπο του λέει ή το άλλο που λέγανε , να φτιάξουν ΚΑΖΙΝΟ για να αναβαθμιστεί το βουνό ... ΟΤΑΝ λοιπον ακουγονται τέτοιες ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ιδέες από ντόπιους , ο Ακατανόμαστος φταίει μόνο(θεος χωρέστον..) ; Ε; Για πείτε μου ρε Αρκάδες; Κουβέντα να γίνετε ρε Χρήστο.......... Αν δεν ήταν και ο ακατονόμαστος ακόμα στο 1970 θα ήμασταν άσχετα τις κουταμάρες που λέει ο ένας και ο άλλος. Πάντως το θετικό είναι ότι φέτος ασχολήθηκε ο Δήμος και ο ένας και ο άλλος Και για πρώτη φορά στα χρονικά ,τεκμηριωμένο πάντα από το 1969 που προτολειτουργησε το Βουνο, είχε άδεια λειτουργίας , ανοιχτοί και οι 2 δρόμοι Τρίπολης και Βυτίνας , ρεύμα επιτέλους , πατημένες πίστες , πολλά παράδοξα από μέσα και απέξω και πάει λέγοντας κ.τ.λ.π. Να μην είμαστε και αχάριστοι που κάνουμε από τα Χριστούγεννα Σκι … 2 Α.Χ.Χ.Μ=Ανένταχτοι Χιονοδρόμοι Χιονοδρομικού Μαινάλου! www.freeride.gr Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted March 6, 2012 ... Κουβέντα να γίνετε ρε Χρήστο.......... Αν δεν ήταν και ο ακατονόμαστος ακόμα στο 1970 θα ήμασταν άσχετα τις κουταμάρες που λέει ο ένας και ο άλλος. ... Παρακολουθώ τη κουβέντα που γίνετε εδώ και χρόνια σχετικά με το πως διαχειρήστικε το χιονοδρομικό από την οικογένεια Κλαουδάτου, τότε που είχε την εκμετάλλευση του κέντρου. Πιο συκγεκριμένα, για να μας καταλαβαίνουν και οι υπόλοιποι που μας διαβάζουν, ο ακατανόμαστος είναι ο συγχωρεμένος Άγγελος Κλαουδάτος. Σωστα? Χωρίς να γνωρίζω καταστάσεις, άλλωστε έχω επισκεφθεί το εν λόγω χιονοδρομικό 3-4 φορές μόνο... την πρώτη χρονιά τους, το χιονοδρομικό δούλεψε ικανοποιητικά. Τα σχεδιά τους ήταν μεγάλα, και τα λ€φτα που επένδυσαν αρκετά. Χωρίς να κάνουν κάποια "αρπακτή" από το κέντρο. Ποτέ δεν το είδαν έτσι. Τις επόμενες χρονιές, οι χειμώνες έριξαν μούτζα στο κέντρο. Την ίδια περίοδο οι επιχειρήσεις που διατηρούσε η οικογένεια είχαν τεράστιες χασούρες. Μέσα στο πρόγραμμα είναι και αυτές βέβαια... Επιχειρηματίες ήταν, και δεν σου βγαίνουν όλα όπως τα υπολογίζεις. Αυτό το πλήρωσαν ακριβά, ας θυμηθούμαι μόνο πως έφυγαν από το χ.κ.Καλαβρύτων. Υπάρχει έστω και ένας Καλαβρυτινός που να μην αναγνωρίζει την προσφορά για όλα τα Καλάβρυτα??? Καλά...υπάρχουν! Άλλωστε από αγνώμονες είμαστε γεμάτοι στη χώρα μας... Ο.K. λοιπόν, έπεσαν έξω. Που ήταν & που είναι τόσα χρόνια, όλοι αυτοί οι επενδυτές που αγαπάνε τα χιονοδρομικά μας και θέλουν να επενδύσουν σε αυτά? Τους βλέπετε πουθενά? Όλα αυτά τα χρόνια έχετε δει κανέναν άλλο που να επιμένει - στοιχιματίζει τόσα στην ελληνική χιονοδρομιά??? Ναι όλοι θέλουμε, και αξίζουν πολλά περισσότερα, τα καλύτερα τόσο το χ.κ.Μαινάλου όσο και όλα τα χιονοδρομικά μας. Μην ισοπεδώνουμε όμως και τις όποιες προσπάθειες έχουν γίνει, έστω τελικά και αν απέτυχαν... Sorry για το off topic. 1 «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted March 6, 2012 alcatraz με το συμπάθειο, αλλά δεν ξέρεις τι σου γίνεται για το εν λόγω χιονοδρομικό και την εν λόγω "επιχειρηματικότητα" ~ People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted March 6, 2012 (edited) alcatraz με το συμπάθειο, αλλά δεν ξέρεις τι σου γίνεται για το εν λόγω χιονοδρομικό και την εν λόγω "επιχειρηματικότητα" ~ Πανέμορφα, θα μπορούσες να μας πεις την άποψη σου για να μάθουμε και εμεις ή να μείνουμε στα μισόλογα? Και σε παρακαλώ να αναφέρεις άλλους επιχειρηματίες που ενδιαφέρθηκαν και βγήκαν κερδισμένοι από το χιονοδρομικό που γνωρίζεις καλά. ... Κουβέντα να γίνετε ρε Χρήστο.......... Αν δεν ήταν και ο ακατονόμαστος ακόμα στο 1970 θα ήμασταν άσχετα τις κουταμάρες που λέει ο ένας και ο άλλος. .... και όντως δεν γνωρίζω τι γινόταν - γίνετε στο εν λόγω χιονοδρομικό. Μάλλον όμως έχουν και άλλοι την ίδια άποψη. Δεν διεκδικώ επ΄ουδενί το αλάνθαστο όμως... Edited March 6, 2012 by ALCATRAZ «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted March 6, 2012 αλκτραζ πετάγεσαι σαν πορδή (με το συμπάθειο) χωρίς να κατέεις πράμα. Αυτή είναι η αποψή μου. People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted March 6, 2012 αλκτραζ πετάγεσαι σαν πορδή (με το συμπάθειο) χωρίς να κατέεις πράμα. Αυτή είναι η αποψή μου. Και ίσως είμαι τζούφια και βρωμίσει (με το συμπάθειο)... Γιατί όμως δε μας αναφέρεις την άποψη σου ορέ σύντεκνε, όπως τα έχεις βιώσει εκεί πάνω τόσα χρόνια? Και με τίποτα δε θέλω να καταλήξει σε προσωπική αντιπαράθεση. Δεν έχω να χωρίσω τίποτα με κανέναν. Επιτρεψέ μου όμως, να έχω την άποψη μου. Αν θες βοηθησέ με να καταλάβω - ούμε το λάθος σε αυτήν. «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 6, 2012 Fidelio, δεν χρειάζονται οι χαρακτηρισμοί. Μπορείς να μας διαφωτίσεις χωρίς να προσβάλλεις τον συνομιλητή σου. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted March 6, 2012 Το να μιλάς για τα φράγκα του αλλουνού... τελικά είναι το πιο έυκολο πράγμα σε τούτη τη χώρα... Αντί να λέμε ότι όποιος επενδύει στον χειμερινό τουρισμό είναι τρελός σε αυτή τη χώρα (με ελάχιστες εξαιρέσεις) τρίβουμε τα απαυτά μας... Τέσπα ο καθένας έχει την άποψη του και πορεύεται με αυτήν... O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
jimthan 46 Report post Posted March 6, 2012 Fidelio, δεν χρειάζονται οι χαρακτηρισμοί. Μπορείς να μας διαφωτίσεις χωρίς να προσβάλλεις τον συνομιλητή σου. Ρε Χρήστο καλά σου λέει ο άνθρωπος τι πορδες και κουταμαρες... Από τη στιγμη που πήρες μεταγραφή για βόρεια Ελλάδα άσε να μιλήσει κανένας άλλος Τέλος πάντων ένα έχω να πω , οι περισσότεροι εδώ μέσα , εκτός από εξαιρέσεις (εξαιρέσεις λέω άντε 2-3 άτομα μετρημένα στα δάχτυλα ) δεν έχετε ιδέα για το τι εστί Κ..........ς , πως δούλευε τι έκανε και που πηγαίνανε τα λεφτά . Κανείς όμως δεν είπε ότι δεν προσέφερε στη χιονοδρομία γενικά , όπως επίσης και γενικά την κατάστρεψε όλα αυτά τα χρόνια . Πάντα μιλάμε για την εταιρεία και όχι για πρόσωπα να το διευκρινίσω. Πάντα φιλικά. 1 Α.Χ.Χ.Μ=Ανένταχτοι Χιονοδρόμοι Χιονοδρομικού Μαινάλου! www.freeride.gr Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 6, 2012 Εντάξει Αλέξη γέρασε και αυτός αρχίζει να τα χάνει, αν δεις είναι και το άλλο thread με τις Ολλανδέζες. Fidelio σε ένα θέμα που σε απασχολεί τόσο πολύ και σε πονάει μιας και σίγουρα αγαπάς το βουνό, καλό είναι να καταρχάς να μη μπροσβάλεις κανένα και στη συνέχεια να γράψεις απλά και ξεκάθαρα την άποψή σου την οποία σαφώς και θέλουμε να μάθουμε. Κάποιος έγραψε σοβαρά την άποψή του και η απάντησή σου είναι επιπέδου καφενείου αλλά το χειρότερο είναι ότι δεν είναι απάντηση αλλά προσβλητικός αφορισμός. Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι σε ενοχλεί η κουβέντα για το βουνό και δεν καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει αυτό. Πολύ θα ήθελα να μάθω το ταλανίζει τόσα χρόνια αυτό το βουνό (εκτός από δυο τρεις γέρους που γράφουν εδώ) 1 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
jimthan 46 Report post Posted March 6, 2012 ΑΛΕΞΗΣ Σύμβουλος ΔΣ ΑΛΕΞΗ ευχαριστώ για την απάντηση σου , έτσι ακριβώς ήταν και αυτό εννοούσα...... Ασχετα αν μετά από 2 λεπτά κατεβηκε το Post σου …. Πάντως λυπάμαι πάρα πολύ για αυτά που γίνονται στο Forum….να σβήνονται post Λυπάμαι πραγματικά ντροπή. Α.Χ.Χ.Μ=Ανένταχτοι Χιονοδρόμοι Χιονοδρομικού Μαινάλου! www.freeride.gr Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted March 6, 2012 Χαχα , διαβάζω φοβερά πράγματα ~ καλά εντάξει, συγκινηθηκα τώρα... Μήτσο, μπορεί να ειμαι βόρεια Ελλάδα αλλά σ'αγαπώ ε ! Φιλιά People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted March 6, 2012 Ας αφήσουμε τους συντονιστές να κάνουν τη δουλειά τους. Κάτι ξέρουν παραπάνω. Μιχάλη, ο Fidelios έχει λόγους να είναι φορτωμένος για το θέμα που έθιξε ο Alcatraz. Το ύφος του μηνύματός του σίγουρα δεν είναι καλοδεχούμενο, αλλά...ο καθένας με τον πόνο του. Γιώργο (Alcatraz), η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Δεν πρέπει ούτε να τα μηδενίζουμε όλα, ούτε να βλέπουμε μόνο τα θετικά. Υπάρχει πολύς κόσμος ''φορτωμένος'' στο Μαίναλο πάντως από διάφορα σκηνικά και καλό είναι να μήν ακουμπήσουμε. Share this post Link to post Share on other sites
jimthan 46 Report post Posted March 6, 2012 Χαχα , διαβάζω φοβερά πράγματα ~ καλά εντάξει, συγκινηθηκα τώρα... Μήτσο, μπορεί να ειμαι βόρεια Ελλάδα αλλά σ'αγαπώ ε ! Φιλιά Ναι ρε Χρήστο , σιγά τώρα , το συζητάς…… Α ρε να συχωράς που δεν έκανα Prt Scr αχαχαχααχ Α.Χ.Χ.Μ=Ανένταχτοι Χιονοδρόμοι Χιονοδρομικού Μαινάλου! www.freeride.gr Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 6, 2012 ΑΛΕΞΗΣ Σύμβουλος ΔΣ ΑΛΕΞΗ ευχαριστώ για την απάντηση σου , έτσι ακριβώς ήταν και αυτό εννοούσα...... Ασχετα αν μετά από 2 λεπτά κατεβηκε το Post σου …. Πάντως λυπάμαι πάρα πολύ για αυτά που γίνονται στο Forum….να σβήνονται post Λυπάμαι πραγματικά ντροπή. Το δικό μου μήνυμα καθώς και του Αλέξη έγιναν αόρατα γιατί ήταν αποτέλεσμα παρανόησης. Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα; Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted March 6, 2012 Λοιπόν ο Κλαουδάτος οσο και σε κάποιους δεν αρέσει επένδυσε κάποια χρήματα το χκ και αρκετά μάλιστα γύρω στα 800.000 με 1.000.000. βοήθεια απο την πολιτεία δεν είχε ούτε στον αποχιονισμό του δρόμου. Για το χκ έκανε κάποιες υποδομές όπως αγορά και τοποθέτηση του Αρκτούρου εκτεταμένη συντήρηση του βορεινού το οποίο ήταν έτοιμο να γκρεμιστεί, τοποθέτηση του baby , ηλεκτροδότηση όλων των αναβατήρων, αγορά μεγάλης γεννήτριας , ανακατασκευή του σαλέ, αγορά δυο πολύ καλών χιονοστρωτήρων, εκτεταμένα χωματουργικά στίς πίστες,διάνοιξη της περιφεριακής και πολλά άλλα ακόμα που δεν φαίνονται. Τις δυο πρώτες χρονιές το χιονοδρομικό είχε την καλύτερη λειτουργία απο ποτέ το οποίο είχε και άδειες λειτουργίας τις επόμενες χρονιές όμως ή έλειψη χιονιού και η οικονομική κακοδιαχείρηση που υπήρχε απο τον πρώτο χρόνο έφτασαν την εταιρία εκεί που την έφτασαν. Οσο και δεν αρέσει σε κάποιους αν το 2004 το χιονοδρομικό δεν το είχε πάρει ο Κλαουδάτος αυτή την στιγμή δεν θα υπήρχε το χιονοδρομικό ούτε στον χάρτη. Ξέρεις Χρηστο και λοιποί αν είσαι εξω απο τον χορό μπορείς να λες οτι θες όμως δεν βλέπω να προτείνεται και λύσεις για αυτό. 1 Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted March 6, 2012 ... Γιώργο (Alcatraz), η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Δεν πρέπει ούτε να τα μηδενίζουμε όλα, ούτε να βλέπουμε μόνο τα θετικά. Υπάρχει πολύς κόσμος ''φορτωμένος'' στο Μαίναλο πάντως από διάφορα σκηνικά και καλό είναι να μήν ακουμπήσουμε. ... Με τίποτα δε θέλω να δω μόνο τα θετικά και ζητώ συγνώμη σε όλους όσους έχουν θιχτεί από τη συνεργασία τους με την εν λόγω εταιρία, αν φάνηκε ότι τους υποστηρίζω. Δεν μπήκα να γράψω για να υποστιρίξω ούτε τους μεν, όυτε τους δε. Από την αρχή άλλωστε έγραψα: ... Χωρίς να γνωρίζω καταστάσεις, άλλωστε έχω επισκεφθεί το εν λόγω χιονοδρομικό 3-4 φορές μόνο... ... Δεν χρειαζόταν τίποτα παραπάνω από το να μας δικαιολογήσει έστω με ένα παράδειγμα, τη θέση του κάποιος που θίχτηκε από την συνεργασία του με την εν λόγω εταιρία. Αν έχει γίνει κάπου στο forum μας σχετική αναφορά, ας μας το υπενθυμίσει κάποιος, γιατί δεν θυμάμαι να έχω διαβάσει κάτι... Η αλήθεια είναι πάντα κάπου στη μέση, απλά τόσα χρόνια δεν έχω διαβάσει κάτι συγκεκριμένο για τον λόγο που είναι φορτωμένοι εκεί ψηλά στην Αρκαδία, παρά μόνο αφορισμούς & μισόλογα. Για το αν θα πρέπει να τα ακουμπήσουμε, κάτι θα ξέρετε παραπάνω. ... Μπορείς να μας διαφωτίσεις χωρίς να προσβάλλεις τον συνομιλητή σου. ... Αν κάτι με πείραξε στη παραπάνω κουβέντα που ανταλλάξαμε με τον Χρήστο, ήταν πραγματικά ότι με αποκάλεσε με το nickname μου, και όχι με το όνομα μου. Αν αυτό σας λέει κάτι... τίποτα άλλο... Μετά από τόσα χρόνια κάτω από το ίδιο forum, αυτό του συλλόγου μας, σιγά μην προσβληθώ έτσι εύκολα από κάποιον που με διαβάζει & τον διαβάζω τόσο καιρό, ειδικά όταν έχουμε πιει και . Αν κάτι έχει προσβληθεί από τη παραπάνω στιχομυθία είναι το ίδιο το ζουμί της ιστορίας. Και πιο είναι το ζουμί της ιστορίας? ... Που ήταν & που είναι τόσα χρόνια, όλοι αυτοί οι επενδυτές που αγαπάνε τα χιονοδρομικά μας και θέλουν να επενδύσουν σε αυτά? ... End of story από εμένα. «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted March 6, 2012 (edited) Ναι ρε Χρήστο , σιγά τώρα , το συζητάς…… Α ρε να συχωράς που δεν έκανα Prt Scr αχαχαχααχ δεν χρειάζεται να κάνεις prt scr .. αντιλαμβάνομαι. Τώρα βέβαια να προσβάλω τον alctraz ; Αλλη δουλειά δεν είχα να κάνω μα να ανοίγω προσωπικές αντιπαραθέσεις ~ αλλά πως να το κάνουμε τώρα , άλλος ανέβαινε στα βουνά για δουλειά και άλλος για ΣΚ αναψυχής. Δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο , καλά να είναι δουλειά να έχει να πηγαίνει τα ΣΚ στα χιονοδρομικά να χαίρεται. Στο χορό Γιωργάκο μου (mainalo) ήμουνα πολλά χρόνια και χόρεψα καρσιλαμά όπως και εσύ ~ τι να κάνουμε τώρα , διαβάζουμε που και που κανα ποστ και αθελά του παιδιού μας γυρνάει το μάτι. Χαιρετισμούς Edited March 6, 2012 by Fidelio People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted March 7, 2012 (edited) Παιδιά, κατ αρχήν είναι μεγάλη χοντράδα και αποτελεί ασέβεια πρώτα προς τον ίδιο μας τον εαυτό να αποκαλούμε έναν νεκρό άνθρωπο ‘’ακατανόμαστο’’. Λοιπόν ο Κλαουδάτος οσο και σε κάποιους δεν αρέσει επένδυσε κάποια χρήματα το χκ και αρκετά μάλιστα γύρω στα 800.000 με 1.000.000. βοήθεια απο την πολιτεία δεν είχε ούτε στον αποχιονισμό του δρόμου. Για το χκ έκανε κάποιες υποδομές όπως αγορά και τοποθέτηση του Αρκτούρου εκτεταμένη συντήρηση του βορεινού το οποίο ήταν έτοιμο να γκρεμιστεί, τοποθέτηση του baby , ηλεκτροδότηση όλων των αναβατήρων, αγορά μεγάλης γεννήτριας , ανακατασκευή του σαλέ, αγορά δυο πολύ καλών χιονοστρωτήρων, εκτεταμένα χωματουργικά στίς πίστες,διάνοιξη της περιφεριακής και πολλά άλλα ακόμα που δεν φαίνονται. Τις δυο πρώτες χρονιές το χιονοδρομικό είχε την καλύτερη λειτουργία απο ποτέ το οποίο είχε και άδειες λειτουργίας τις επόμενες χρονιές όμως ή έλειψη χιονιού και η οικονομική κακοδιαχείρηση που υπήρχε απο τον πρώτο χρόνο έφτασαν την εταιρία εκεί που την έφτασαν. Να συμπληρώσω και εγώ το ότι δημιουργήθηκε επίσης και το νέο κτίριο των ενοικιάσεων. Πίσω από όλα τα παραπάνω δεν ήταν ένας άνθρωπος αλλά μια εταιρία με όνομα και ΑΦΜ τις οποίας την μετοχική σύνθεση δεν αποτελούσε μόνο ένας άνθρωπος αλλά πολλοί και γνωστοί σε αρκετούς. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι επένδυσαν τοποθετώντας χρήματα τα οποία ως γνωστόν δεν τα πήραν πίσω για διάφορους λόγους. Οι λόγοι αφορούν τους ίδιους και ας αξιολογήσουν οι ίδιοι την επιχειρηματική τους επάρκεια. Επίσης η συμμετοχή ή η υποστήριξη της τοπικής αυτοδιοίκησης τις ντόπιας κοινωνίας και των ντόπιων παραγόντων και επιχειρηματιών σε αυτή την προσπάθεια από ήταν με ελάχιστες εξαιρέσεις από ανύπαρκτη έως σκανδαλωδώς προβοκατόρικη. Φέτος, το ΧΚΜ λειτούργησε ικανοποιητικά σε μια χιονοδρομική περίοδο που φαίνεται να αγγίζει τους τρεις μήνες, πράγμα εξαιρετικά σπάνιο για το ΧΚΜ. Φέτος επίσης είδαμε και το εξής παράδοξο, όλος αυτός ο πάγιος εξοπλισμός, ρατρακ, αναβατήρες, γεννήτριες κλπ ο όποιος αποτελεί περιουσία της πάλε ποτέ εταιρίας Οστρακινα ΑΕΤΕ να τον εκμεταλλεύεται και να τον χρησιμοποιεί προς δικό της όφελος μια άλλη σχεδόν αόρατη ιδιοκτησία χωρίς να υπάρχει κάποιος υπεύθυνος. Δηλαδή φέτος που χιόνισε και όλα ήταν εκεί και μας περίμεναν εμφανιστήκαν νέοι επενδυτές χωρίς να βάλουν φράγκο, εμφανίστηκαν νέοι διαχειριστές, εμφανίστηκαν δήμαρχοι, ψηφοφόροι, παρατρεχάμενοι, και διάφοροι άλλοι όψιμοι ειδικοί οι οποίοι καμαρώνουν για την πολύ καλή λειτουργιά του ΧΚΜ. Καλά κάνουν ! Και εμείς θυμηθήκαμε να θάψουμε βαθύτερα τον Κλαουδάτο… Επίσης για να σπάσουμε την παράδοση και σαν λαός να μη πάμε κόντρα στην κουλτούρα και το ήθος μας δεν έλειψαν και φέτος όπως ακούστηκε, υπεξαίρεση χρημάτων, παραεμπόριο καρτών, μη έκδοση αποδείξεων και γενικότερη ελλιπής ασαφής και μπαχαλώδης οικονομική διαχείριση. Όλα αυτά φήμες έτσι για να μη παρεξηγηθώ. Για να δούμε του χρόνου που θα χιονίσει (μακάρι όχι) ένα μήνα και τους υπόλοιπους θα βρέχει ποιος θα αναλάβει και τι θα κάνει; Κατι ακουσα για την δημιουργια μιας λιμνης για ιστιοπλοια σε ελβετικά προτυπα... Edited March 7, 2012 by Wipika 1 www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted March 7, 2012 Κατι ακουσα για την δημιουργια μιας λιμνης για ιστιοπλοια σε ελβετικά προτυπα... Πράγματι έχει συζητηθεί και υπάρχει αισιοδοξία για την ολοκλήρωση του σχεδίου.Μάλιστα το πλάνο προβλέπει απαραιτήτως την παρουσία του mainaloυ μέσα στο νερό για να κάνει παρέα στις πέστροφες, όπως και τη δημιουργία ιαματικών λουτρών για τους υπερήλικες, την ευθύνη των οποίων θα έχει ο bmw... 1 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted March 7, 2012 ...δεν πάτε καλά, σοβαρά , δεν πάτε καθόλου καλά. Λες και δεν γνωριζόμαστε μεταξύ μας , λες και δεν ξέρουμε ποιος ειναι ποιος και πρέπει μια λέξη που χρησιμοποιήσατε ΟΛΟΙ σας να την πιάσουμε από τα κέρατα και να τις ξεριζώσουμε τα .... Ωραίος συγκινητικός λόγος Τρύφωνα, μας προσάψατε ύβρη για ζωντανούς και νεκρούς την ίδια στιγμή που τα ίδια λέγαμε όλοι τόσα χρόνια ~ και ενώ βλέπετε τα προφανή σε ένα γνώριμο αναθεματισμό , βγάζετε τώρα τον ποιητικό σας οιστρο για να μας πείτε οτι εσείς που όλοι βλαστημησατε την ώρα και την στιγμή που πατησε η εταιρία το πόδι της στο βουνό , οτι δεν σεβόμαστε τους νεκρούς. Εχετε κουδουνήσει μου φαίνεται και έχετε ξεχάσει ... 1 People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted March 7, 2012 Δεν έγραψα κανένα συγκινητικό λόγο ούτε ποιηση. Ξαναδιάβασε αν θες. Έγραψα 20 σειρές και εσύ κράτησες τις τρεις. Σε αυτές τις τρεις σειρές είπα πολύ απλά ότι δεν συμφωνώ να κράζουμε τους νεκρούς. Δεν συμφωνώ και δεν το έχω κάνει ποτέ για κανέναν ο οποίος έχει ‘’φύγει’’ ότι και να μου έχει κάνει. Αν διαφωνείς σε αυτό, τι να πω, δικαίωμα σου Ακόμα και σήμερα θα κράζουμε ένα νεκρό; την στιγμή που υπάρχουν χίλια μύρια ευτράπελα στο βουνό και θα τα δεις σύντομα στην πορεία Χρήστο. Κάνε λίγο υπομονή ! Ειρήνη ημήν Χρήστο, Ελπίζω να τα πούμε σύντομα και από κοντά ! www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites